Ismét közös asztalhoz ülnek ma reggel a szocialisták meghatározó emberei, "öregek" és fiatalok, hogy az esetleges bizalmi szavazásról, a július 4-i kongresszus lehetséges menetrendjéről egyezkedjenek. Földes György, a Politikatörténeti Intézet igazgatója a Népszavának úgy vélte, korai személyi ügyekkel foglalkozni az MSZP-ben. Szerinte kongresszuson fontos lenne rámutatni, hogy ma az MSZP az egyetlen párt, amelyiknek van válságkezelő programja.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

OKOS
Magyarul minden marad a régi elvtársak.
Tcat
Szerintem sem időszerű a személyi ügyeikről tárgyalni, hiszen mindenki láthatja mennyire ég a kezük alatt a program, dübörög a válságmenedzsment, teszik rendbe az országot. Hogy is várhatnánk el, hogy személyi ügyekről döntsenek...
xu
És mi lesz a menü?
Javasolnék: Oszkó (liba)nyakat töltve (abba sok töltelék fér), Gordon blődöt libamáj ágyon, Újhelyi tyúk levest Lendvaival megvadítva, Ágyas pálinkát liberális beöntéssel, Dávid krémet Herényi módra konzervnyitóval spékelve.
Zenei aláfestésnek az Internacionálét. Kedélyek csillapítására az öszödi böszme beszédét. Táncoláshoz a Cuslág vergődőt. Záróakkordként reménykeltésül: "itt vagyunk, ki tudja, kit ki hívott, mégis itt vagyunk, sokáig itt leszünk"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.