Aláírásgyűjtésbe kezdtek az előre hozott választásokért a pécsi szocialisták, az időközi választási vereség után pedig tisztújítást és tagrevíziót is sürgetnek az MSZP városi szervezetében.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Garnela
Szegények eddig csak a rablógazdálkodást ismerték)
Csubaka
@xu:
Az aszály és a muszáj nagy úr, a sor viszont nem mindegy, hogy melyik!
Nagyon,nagyon fontos lenne az ország és az MSZP számára is, ha észre vennék, hogy itt elkezdődött valami, ami új, ami egy leheletnyi reményt adhat. Nem választási eredményre, hanem a politikai morál javításának szándékára gondolok.
lukacsjoco
Most mitől lettek ilyen okosak és bátrak?Eddig hol lapítottak?
xu
@Csubaka: Én arra gondoltam, hogy abba a sorba, amit Szili Katinka csúfos veresége hozott létre! Vagyis a Pécs összefogásáért dolgozók sorába! Már nem bányásznak, ezért az akna munka elmúlt! Erre a cuclialisták is rájöttek nagy nehezen! Illetve felébredtek, hogy ismét lehet akna munka; csak akkor ők fognak bányászni! De szépen világítana a fejük az urán bányában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.