Fontosak az MSZP szervezeti és személyi vitái, és döntésekre is kell jutni ezekkel kapcsolatban, de csak eszközként szolgálnak ahhoz, hogy a párt visszataláljon a választóhoz, s megfelelő programokkal választ tudjon adni napi gondjaira és hosszú távú életperspektíváira - mondta Lendvai Ildikó szerdán Székesfehérváron.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
OKOS
Kedves Sipánka elvtársnő tudomásul kell venni, hogy a felvilágosult Magyar emberek nagyobb százalékának kinyílt a szeme.
Az mszp szavazó táborának már csak az elvakult emberek maradtak.
xu
Ildikó! Ne közelíts, mert Bajnai-bőrős leszek!
menasagh
Vissza de kihez...mert mindenkit átvertetek....!
grti7336
Mielőtt a választókhoz újra visszatalálnának nagyon jelentős plasztikai műtétre
lenne szükség. Ez nemcsak esztétikai, hanem "etikai értelemben" is indokolt.
ophisz
Házad jégeső vihar tépázza ami megmaradt, adósság fejébe viszik el Termésért ,amiért izzadva dolgoztál szeszélyes nyár alatt, és ami megmaradt , éjszaka más aratja le. Idős ember rettegi életét és ami megmaradt, mert besurranó viszi el .Fizetésed ami adó levonás után megmaradt, Fényes üzletben filléreket számolva elköltheted , vagy kést szegezve hátadnak nevetve elveszik . Gyermeked ,ha felnő és megmarad , erőszaktevőtől kábítószerestől féltheted. Gondolatod ami megmaradt , embertársad, barátod kiforgatva vágja arcodba Becsületed ami megmaradt politikus módja , nem jó szélsőséges. Föld, ásvány vagyon ami megmaradt idegen kezekbe kerül .

@xu: irtam csak , véleményt , ami megmaradt ,tartom magamba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.