A dunaújvárosi laktanyaegyüttest, szegedi kollégiumot és gödöllői szállót is értékesítenek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsbela
A laktanyákat miért nem hasznosították, miért nem hasznosítják hajléktalanok ellátására vagy valamilyen karitatív célra? Addig sem romlott volna az állapotuk.
szabosa
.... ugyan is a segélyszervezetek azért nem veszik át a V.P.O.P. által lefoglalt ruházati cikkek, termékek nagy hányadát mert nem tudják hol tárolni, pénzük meg nincs, hpgy erre a célra helyiségeket béreljenek. Ezeknek a ruházati cikkeknek a sorsa a hasztalan máglyára vetés.... (legalább erőművekben égetnék el) A napokban is erről szólt egy riport, hogy rengeteg a rászoruló de nem kaphatnak a ruházatból addig ameddig a hamis márkajegyeket el nem távolították róla, addig pedig tárolni kellene. Remek lehetőség lenne egy ilyen épület de az "államnak?" hmmm.. ennek a mocsok pártvezetésnek nem érdeke a lakosság életkörülményeinek javítása, mint inkább még az utolsó bőrt is lenyúznák ezek a mocskos népirtók.
Sejtem, hogy az eladásból befolyt összeg nem a nemzet vagyonát fogja gyarapítani és népének felemelkedését fogja szolgálni, mert ebben az esetben nem eladnák, hanem hasznosítanák a létesítményeket. Egyszerűbb megszabadulni tőle mint áldozni rá nemes céllal. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.