Videóval emlékeznek munkatársai a brutálisan kivégzett miskolci lányra. Gabót több, mint húsz késszúrással ölték meg, ebből 14 önmagában halálos.

Forrás: mikom.hu
Feltöltő: jandera9
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@Igaz: nem kell sokaig varnod, amit meg tovabb szivatjak oket nem lesz rendor az orszagban, akkor majd bizonyithatsz,h tudodbetartatni a torvenyeket es a parancsokat!
de,h nincs hype korulotte nem a rendorseg hibaja, a mediae. vagy a kommenteleoke. ilyen hirnel gyasz van nem oriasi oldal letoltes mikor fasisztak vitatkznak a liberalisokkal. hiszen a ciganyok nem jonnek ide karorvendeni ahogy a magyarok szoktak
es azt is megeri vegig gondolni,h kinek jo ha csapbol is az folyik,h brutalis modon meggyilkoltak. a csaladjanak biztos nem, neked meg aztan vegkepp nem. en egesz biztos nem szeretnem nagydobra verni ha a csaladban ilyen szornyusegtortenne. te igen?
adsl70
Nagy Bp-i hírekbe már nem fér bele egy picinyke vidéki hírecske.
51kacsa
Ez a hír a médiának nem hír, csak az, ha valamelyik idióta celeb "csinál valamit"!
laszloe
Elképesztő, hogy ilyen megtörténhet és ennyire visszhangtalanul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.