Mikola István szerint "fiskális terror" van az egészségügyben. Az Országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes alelnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: ennek véget kell vetni, az ágazatból soha többet nem lehet pénzforrásokat kivonni.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perta
Na és ki tette beteggé ezt az országot? És a népet? A beteg képviselők, akik a mi pénzünkből lébecolnak.......nekik bezzeg jár a VIP ellátás........menjenek a francba.
Diamont Frost
@perta: ...."menjenek a francab!"
---Ha el is mennek a francba, az ő jövőjük már biztosított!
marlin

Megvan az új média-sztár!! A Mikola-bácsi a "nemzet orvosa" már Győzikei szinteket súrol!! Ő majd megmondja nekünk , hogy mit együnk , mit igyunk , és egyáltalán mikor mire gondoljunk!!:-)) Remek!!
(Azt mondják minden diktátor egy kicsit pszichopata volt , és általában orvosokkal vették magukat körül)
A mi Mikolánk beszélni is tud, csak az a baj vele, hogy folyton butaságokat mond, viszont a jó hír, hogy jövőre ö hozza majd Lappföldről a szaloncukrot!!!
Remember!!
A Mikola család nemcsak nagy, de igen sok kiváló szakemberből is áll!!
Legalábbis ezt bizonyítja, hogy a miniszteri kitüntetésen kívül Mikola István öccse életműdíjat(!) is kapott, felesége elismerésben részesült azon a korábbi gyógyszerészrendezvényen, amit maga Mikola Bálint szervezett, és amelynek kiadványát fia, Mikola Gergely cége szerkesztette, sőt a kongresszus sajtótájékoztatóját is ő szervezte.
A Batthyány-Strattmann László-díjon kívül a Gyógyszerészetért életműdíjat is átvehette a Gyógyszerészek Országos Kongresszusán az egészségügyi miniszter öccse, az eset pikantériája, hogy a kitüntetést maga Mikola István adta át... :-)))
Dr.luigilongo60
Beteg nemzet elmebeteg családja. Ezek fogják megmondani a frankót?
Atya Úr Isten!!!!!!!!!!!!!!
Kakastoll
"Ha ez a törvény él, akkor nem lennének HospInvest- meg egyéb ügyek".
Na de kedves Mikola, ha igaz ön is érdekelt abban a bizonyos HospInvestes gazemberségben, akkor meg miről beszél ?
topapa
Higyjétek el nagy csávó ez a Mikola, de még nagyobb is lehet egy-két hasonló tájékoztató, vagy néhány hónap múlva. Kimozgósodott a bal alsó hármas a gondolatra, hogy ő felügyeli legközelebb az én egészségemet is.

Üdv. mindenkinek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.