Feladatkörük nincs, ellenben kirúgásuk nagyon sokba kerülne a közlekedési vállalatnak

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
Leszakad a fél oldalam, méghogy nem tehetünk semmit, aki nem dolgozik nem elég vétség a kirugáshoz, rohadtul röhejes az egész. Még meg horribilite lé a semmittevésért, na ezt még nem hiszem, hogy valaha is hallottam volna. Mindenesetre a legújabb korunk csodálatos vívmánya ez is. Be @arok!!!
bombi02
Ezekkel sem fog történni semmi, ahogy a többi szeméttel sem.
zsbela
Szüntessék meg a munkakörüket és rögtön megoldódik a probléma, mivel nem létező munkakőrre nem lehet fizetést adni.
reallatas
@zsbela: Üdv. No de ha odafigyeltél a dolgokra, a kificamodott rabló technikájukra, azt mondják, hogy a szerződés értelmében, ez esetben meg milliós nagyságrendű végkielégítést kellene nekik fizetni. Tehát a 22-ess csapdája. Mond ez az egész akkor is, nem egy óriási disznóság? Az egész társadalom szenved ők pedig rabolnak gátlástalanul!
Evikati
@reallatas: Biztos vagyok benne, hogy lehetne megoldást (jogszabályt) találni a szerződés módosítására. Ott senki nem ismeri (ezáltal nem tartja be ) a Munka Törvénykönyvét, a Kollektív Szerződésüket?
Csak akkor figyeltek oda a törvényre, amikor összehozták egymásnak az efféle szerződéseket? Mindenkit hülyére vettek! Éppen ezért járna nekik a büntetés!
reallatas
@Evikati: Kedves Ön úgy érzi, hogy nem erről regélek pontosan? De ez csak egy tény, ha összeadjuk az összes per ma történő rablásokat, akkor egy nagyon markáns furcsa számérték jönne ki. Tessék mondani nem volna hasznosabb a társadalom irányában fordítani végre a vitorlát? Üdv.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.