Ivád község képviselő-testülete nemkívánatos személyekké nyilvánította mindazokat, akik 2002 óta miniszterelnöki, önkormányzati, illetve belügyminiszteri, szociális, pénzügyminiszteri, gazdasági, munkaügyi, illetve vidékfejlesztési miniszteri posztokat töltöttek be - tájékoztatta csütörtökön az önkormányzat döntéséről az MTI-t a Heves megyei község polgármestere.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@vukkocska: igen, ezen ne mcsodalkozom,h szelsoseges gondolkozasu van olyan felelotlen,h elvallaja, sot(!) onkent jelentkezik egy kozseg iranyitasara. csoda -e,h csodkozelbe kerult?
kellene kuldeni egy gazdasagi szakembert (gondolom az onkormanyzatukban egy sincs :P) nezze at mit lehet tenni. hol rontottak.
mindig nagyon konnyu mast hibaztatni, es nem szetnezni a sajat portan
csucsupe
@szaboria: Nem nem merek..kinek mi köze hozzá...túl vagyok már a naiva koron...egyébként sem az számít hogy a profolon mit írok magamról, hanem az, hogy milyen vagyok! Nekem pl eszemben sincs megnézni a profilodat, mert nem érdekel!
szaboria
@csucsupe: Hamár igy irogatunk ismeretlenül egymásnak akkor azért nem árt ha tudunk valami keveset is egymásról.

@bigyibogyo Nem bántani akaron a polgármestereket mert tisztelet a kivételnek de olyanok is indultak a választásokon akiknek fogalmuk sincs , hogy mia gazdasági számitás nem beszélve a képviselőket.
furfang
Ami azt illeti kompromittáló egy társaság, az már igaz. Nem használnak sem az ország, sem a város, sem a falu image-ának.
batukán
Ilyen hősmagyarok kellenek, lesz ám itt összefogás! Ez meg mire való? Van aki örülni tud ennek és közben azon károg, hogy nem egységes a haza, meg hogy nincs békesség? Magyar ember Magyarországon oda megy ahová akar, alkotmányos joga. Hamarabb miért is nem jutott eszébe, talán látja a fényt az alagut végén? Ma itt kis hazánkban az a menő, aki a legjobban tud betenni a másiknak vagy másoknak, de a Sors nem is marad tétlen veri a magyart ahogy tudja.Hej Magyarország, drága Magyarország hová süllyedtél?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.