Három hatóság - a hírközlési és energiaügyi, az igazságügyi és rendészeti, és a környezetvédelmi és vízügyi - friss rendeletének értelmében, a jövőben egyszerre végzik majd a környezetvédelmi felülvizsgálatot a műszaki vizsgáztatással a közúti járműveknél. A vizsgáztatás mikéntje tehát már végleges, az árakra még várni kell.

Forrás: fn.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sef17
megint többe fog kerülni a müszaki.........lehet,hogy lemondok a kocsiról,de lassan már mindenről......akkor mi a fenének élünk?
orogordog
@benhur: De nem kapták: "Az "egyablakos" ügyintézés lehetősége tehát adott mostantól a műszaki vizsga esetében, de mivel rengeteg önálló zöldkártyáztató-állomás is működik, a hatóság a jövőben is elfogadja az ilyen helyeken készült, 30 napnál nem régebbi vizsgát."
szaboria
Itt van egy találós kérdésem ki tudja rá a választ .Zöld kártyánk jan 12-ig jó múszaki meg dec 8-ig jó kell zöld kártyáztatnunk vagy nem.
luciferi
Kell. Asszem legalábbis, az új felállás szerint.
orogordog
@szaboria: Te esetedben jön a lényeg 11honapért, ugyan annyit fizetsz mit eddig és műszakinál újra zöldkártyázól. Én a helyedben meg csináltatnám az idén ha fiatal autód van, de módjuk sok jelentősége nincs max 2ezer forint.
szaboria
@kevijeni: Látod azért volt dilemám mert megint az a szokásos frányán megirt rendelet. Ha nem a müszaki vizsga helyén végeztetném el a zöldkártyát hanem valamejik csak zöldkártyázó maszeknál akkor nemlehett több 30 napnál.itt van az a furcsa jogi csavar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.