A Jobbik eltörölné a mentelmi jogot - szólt a hír, a hír olvasója pedig összecsapta a kezét, hogy már megint egy zseniálisan populista húzás, ami újabb szavazókat hoz majd a Jobbiknak. De az, hogy ez valóban így lesz, kivételesen egyáltalán nem a szélsőjobboldali párt, de nem is a "hülye választók" hibája. Hanem az elmúlt évek gyakorlatáé. Konkrétabban fogalmazva: az MSZP-é, a Fideszé, az SZDSZ-é és - főleg - az MDF-é.

Forrás: suicider.blog.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
5hazi
@bigyibogyo: Te irod:.........az orszag 95%nak nemtetszik a garda.......

Én irom:..Az ország 80% cigány ellenes!
profon
Hobbim még az emberi értelem kutatása olyan helyeken ahol azt még nem keresték. Sok csalódás ér nap mint nap, de nem adom fel. Volt olyan hogy azt hittem megtaláltam aztán boncolás közben jöttem rá a tévedésre.A következő kutatási területem az "elnéptelenedés"kiváltó okai. Eddig odáig jutottam hogy sok rossz ember kis helyen is elfér ha hagyják.
kiscserkész
@profon: Ne nagyon foglalkozz vele. Gárda meg Jobbik fóbiája van orvosi eset. Nagyon nyomja az LMP szekerét, az sem érdekli, hogy hegynek felfelé. Röviden a Donkihoté ra tudnám hasonlítani. Mivel családi okokból otthon nem tud érvényesülni, itt próbálkozik vele. Ha majd jobban meg ismered írásait Ha lesz hozzá elég türelmed (analfabéta) nagy változatosságot nem találsz köztük.
bigyibogyo
@5hazi: igen. rengeteg a cigany ellenes. pedig mennyivel szebben jamgzana,h az orszag 100% bunozo ellenes es 0% rasszista. a 80%-kal nehez lesz europaba beilleszkedni. szova is tettek mar sokszor

@benhur: butuska, sziszifuszra gondoltal. es tenyelg nincs valtozatossag: folyamatosan a butasag ellen irok.
nem kifejezetten garda ellenes vagyok. amig be nem tiltottak nem is foglakoztam vele kulonosebben. miota nem foglalkoznak a birosagi hatarozattal (nyiltan vagy kiksapuk altal) azota emelek szot a bunozoi modszereik ellen. most sem olvastam sehol,h mentek volna segiteni az arvizkarosultakhoz. kepmutato banda.
az LMp es a jobbik kozt csak pici, de fontos kulonbsegek vannak. a celja mind a 2 partnak ugynaz: valtozas. a kulonbseg pedig abban van,h az LMP nem keresi a balhet, a jobbik igen. feszultseget kelt, megteveszt, aggital.
ophisz
@Nemezis: valahogy úgy van . VIP riasztó
ophisz
@bigyibogyo: téged is megértelek , magad módján igyekszel , véleményt írni. (sajna olyan is ). megértem igyekszel megszolgálni gazdidnak a VIP-et . sajnálom amiért nem veszik észre , csak ront mint használ jelenléted., gondolkozz , ne hadakozz , főleg ne másra mutogass.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.