Vádat emeltek két férfi ellen kedden a Kansas City-ben múlt héten kitört lövöldözés miatt, amelyben egy ember meghalt és 22-en megsérültek a bajnokságot nyerő Kansas City Chiefs amerikaifutball-csapat ünneplésén.

Peters Baker, az eljáró Jackson megyei ügyész tájékoztatóján közölte, hogy a vád egyebek mellett gondatlan emberölés. Arról is beszámolt, hogy a vád alá helyezett két férfi – Dominic Miller és Lyndell Mays – szintén kórházban vannak, arra a kérdésre azonban nem adott választ, hogy ők is lőtt sérülést szenvedtek-e.

Az ügyész szavai szerint a két férfi korábban nem ismerte egymást, mindketten részt vettek abban a vitában, ami a tömegben alakult ki, és ami a lövöldözéshez vezetett. A vizsgálat szerint Lyndell Mays rántott először fegyvert, amire válaszul mások is így tettek. Tájékoztatása szerint a vád alá helyezett másik férfi, Dominic Miller fegyveréből származott a halált okozó golyó.

A lövöldözésben egy 43 éves nő, Lisa Lopez-Galvan, egy Kansas City-ben jól ismert zenei előadó vesztette életét. A 22 sebesült között több gyerek is volt, a legfiatalabb 8 éves.

Forrás: mti.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.