A hibázó Michael Phelps-t legyőzték kedvenc számában, 200 pillangón, Federica Pellegrini a dobogóról is lemaradt 200 gyorson.

Forrás: Sport24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

feriron
Ideje lenne változtatni az úszás olimpiai programján...
Attól, hogy valaki kitűnően tud úszni még nem kell neki 18 aranyérmet adni... Ennyi erővel lehetne az atlétika sprintereinek 50m, 60m és 150m-es versenyszámokat is olimpia programjába felvenni vagy kalapácsvetésben 1 kg,2 kg 3 kg,4 kg, 5 kg, 6 kg-os kalapáccsal külön-külön kalapácsvető versenyt rendezni. Minden bizonnyal ritkaság lenne, ha mindegyik számot ugyanaz a versenyző nyerné, de néha összejönne. Pars most bizonyosan 3-4 aranyérmet is hazahozhatott volna. Fociban pl. lehetne 30, 60 perces meccseken is eredményt hirdetni... Schmidt elvtársnak ebben kellett volna a lobbiznia, amikor pl. a sikeres magyar öttusában vagy vívásban lecsökkentették a versenyszámokat, nem csak lemásolni, amit mások kitaláltak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.