A hírek szerint utolsó kívánságának megfelelően a magyar válogatott mezében temetik el Karl-Erik Böhnt, a női válogatott vasárnap elhunyt szövetségi kapitányát. A keddi szertartáson a Magyar Kézilabda Szövetséget Vetési Iván elnök és Siti Beáta másodedző képviseli, a győri és a ferencvárosi játékosok közül azonban senki sem lehet ott Sandefjordban. A játékosok közül senki sem lesz ott – se Böhn korábbi élettársa, Heidi Löke, se Katrine Lunde, akinek volt férje Karl Erik egyik legjobb barátja volt –, de legalább a Győrt Kelecsényi Ernő klubelnök képviseli. A klub a pénteki, Larvik elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után bővebb tájékoztatást ígért.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Mikor a halál közelében is Magyarországra gondolt és utolsó kívánsága volt hogy magyar válogatott mezben temessék el. Hát nem ezt érdemelte.
Gyalázat és gyalázat, mást nem tudok mondani erre. Bukott emberek mind ott a szövetségben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Hát ez szégyen, mikor Fehér Miklós temetésén itt volt Magyarországon a Benfica teljes első kerete.
Szégyen hogy nem tudták megoldani a részvételt a temetésen.
A Tündik bündije
Végül is foci-nagyhatalom vagyunk, a többi sportág meg kit érdekel? Majd ha Buntemeli Zuzu, a Dömper-szigetek tartalékos hátvédjének helyettes vezérszurkolója elhalálozik, kivonul az egész sportszövetség miniszterestől, aranycsapatostól, mert az számít.
hornet28
Emberileg nullak. A szegenysegi bizonyitvanyukat mar kiallitottak, de en meg mindig remenykedem...
Dr. Felipe
Mikor a halál közelében is Magyarországra gondolt és utolsó kívánsága volt hogy magyar válogatott mezben temessék el. Hát nem ezt érdemelte.
Gyalázat és gyalázat, mást nem tudok mondani erre. Bukott emberek mind ott a szövetségben.
öcsibácsi
Csak azokkal tudok egyetérteni, akiknek fáj az ilyen becstelen, jellemtelen trógerok döntése. Viszont ki és milyen alapon tilthatja meg bárkinek azt, hogy végtisztességet adjon a helyszínen? Ezt a kézilabdásoktól kérdezem!
soper
Nincs mit mondani. Szar idők, szar emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.