A Magyar Úszás Napja után rengetegen rosszul lettek. A szövetség szerint két alkalommal is megvizsgálták a víz minőségét az esemény előtt.

Forrás: Sport24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Vajon milyen vizsgálatot végezek ?
Risztov Éva olimpiai bajnok még mindig a kórházban fekszik, infúzióra kötve, Gyurta Gergely Európa-bajnokot, a nyílt vízi Európa-kupa férfi versenyének győztesét is a László-kórházban ápolják. A két lengyel sztár, a női verseny győztese, Nathalia Charlos és a férfiaknál másodiknak célba érkező Mateusz Szawrymowicz is megbetegedett.

A „háromszázak” közül gyakorlatilag valamennyien ágynak dőltek, súlyos lázas, hasmenéses, hányásos tünetekkel, a hétfő reggeli edzést mindenhol le kellett fújni, mert nem volt, aki vízbe szálljon.
dömdödöm
Nekem hasonló volt 1 hónappal ezelőtt ,14 nap korház lett belőle :-((( Nem tudták megállapítani mitől volt .Azt ettem mint más akiknek semmi bajuk nem lett . Megbetegedés előtti napon fákat permeteztek az utcában valamilyen vegyszerrel és akkor csak én voltam otthon a családból . :-(((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.