A bolti lopáson ért újságíró a legnehezebben azt viseli, hogy lányai elfordultak tőle. Azt meg végképp nem tudja: munkája elvesztése után hogyan tartja el új párjától hamarosan születendő harmadik gyermekét.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Kedves Bakács!
Ezt tényleg nem kellett volna!
A hülyeséged viszont arra jó, hogy veled foglalkozik a
sajtó, nem pedig a széles néptömeget érintő fontos kérdésekkel.
Nagy szívességet tettél a kormánynak!
kovikovi
A lányai szégyelljék össze magukat!
rip
A komoly megfeszített kétkezű munka után sok ember nem tud ennyi pénzből gazdálkodni. Sőt diplomával rendelkező szellemi munkát végző emberek nem keresnek ennyit 1 hónapra. Hogy mi a külömbség? Az értékrend és talán az, hogy ilyen olcsón nem adják el a becsületüket. Bakács úrnak lehet, most valami normális munkát kéne keresni. De ahogy Hofi művészünk is mondta, " dolgozni azt nem, azt egyik sem akar" Vagy megjátszott az egész műbalhé és nyanya001-nek igaza van.
Talán a gyermekeinek normális az értékrendje és igazuk van. Engem apám leválasztana a családi név használatáról ha ilyet tennék.

Mennyé dolozni!!!
kergerozi
Ez az egész nem több, mint egy szokásos médiacirkusz, bulvártrutyi.
Ez az együgyű "celeb" már a kutyának sem kell, hát így hívta fel magára a figyelmet. Aki éhezik, az nem 100 kilós, és nem mosófazék méretű a feje, nem autóval megy nagybevásárolni, és nem vállal 3-ik gyereket is.
Kamu az egész.
csikknorisz
@kergerozi: Nem ehezik, mar kiderult: "Az újságíró állítja, nem azért ment a hipermarketbe, hogy ellopjon egy rúd szalámit, élettársával tízezer forintból intézték a heti bevásárlást." Tehat tenyleg kamu.
János01
Még büszke is rá hogy lopott ! Sőt ! Pénzt keres rajta. Mondjuk kb. pár ezer forintos büntetést, de mennyit keres a sztori által a médiában eladott sztoriért ? Nahát ezeket kellene fellógatni. Ja és azt aki még a sztoriért fizet. Na ki is az ? Talán csak nem hajdúpetike ?
kacsa0707
Ezek szerint vannak még az emberi értéket becsülő emberek Magyarországon, az alma mégiscsak messze esett a fájától.
kamazuka
A settenkedőt mostantóla lop-akodó fogja felváltani?
vátesz
ki a f...sz kérdezte a lányait? ezt azért nem kéne
úgy látom elleszünk ezzel egy-két hétig
csikknorisz
Lopott. Aztan hazudott. Aztan befuj egy ilyet: "Ha minden hónapban kifizetem a jelzálogot, a sárga csekkeket és a tb-met is, akkor olyan nyolcvanezer forint marad a zsebemben, azt kell beosztani - jelentette ki." Bazmeg Bakacs, mingya megsajnallak. Mas annak is orul, ha 20-30 e marad, miutan befizet mindet. Pofatlan fereg.
másvirág
A szalámi tolvaj az édesapjuk ! Forditott esetben, ha egy gyerek lép a bűn útjára az apa :édesapa marad .(Persze egy elitélés nem lehett a megtagadás alapja.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.