Aki reflektorfényben éli az életét, az nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy rosszul nézzen ki - mondják a sztárok. Liptai Claudia is odafigyel a külsejére, ha kell, plasztikai sebészhez fordul. Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész szerint a TV2 műsorvezetőjén még van mit formálni.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
farkas
Ars longa, vita brevis. Igyekeznie kell.
dragonita
@farkas: Naaa... Egyidős vagyok Claudiával. Igen, az élet rövid, de senki sem marad húszéves.
feketeözvegy
Szerintem jobban néz ki egy nő, ha természetes úton korának megfelően öregszik, mintha 70 évesen szilikon és botox segítségével 30-nak látszik, Csak a kezét meg ne nézzék.....mert az rendesen öregszik.
lópicigáspár
Én is formálnék rajta! Az eredménye 9 hónap után jelentkezne!:-))
feketeözvegy
Az utóbbi 40 évben sokkal több pénzt fordítottak az orvostudományban szilikon inplantációkra, a viagra terjesztésére, mint az alzheimer-kór tanulmányozására. Feltevődik a kérdés: hova jutunk így 40 év múlva? A válasz pedig: a világ tele lesz kemény mellű nyanyákkal, álló farkú tatákkal, csak nem fognak rá emlékezni, mire is jó ez és mit is kéne kezdeni vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.