Kemény harcot vívott Attila és Csaba a Villában, ami főleg abból adódott, hogy az összeférhetetlen srác kezdettől fogva ellenszenvvel viseltetett a luxusbörtön helyes pasija iránt.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Még él bennem a gyanú ez úgy volt lezsírozva ahogy kell. Mert már tegnap reggel arról olvastam, hogy műsort kap az RTL-en Mónika helyett az Attila. Olvasni szoktam róla mert már a második szériától nem nézetem mert nem az én ízlésemnek való.
RAMBO
Néha odakapcsoltam, annyira vagyok tisztában a dolgokkal, hogy tuodm ki Attila, Csaba és Sehere-sezádé. Meg volt még egy fekete hajú pornós nő, akiről azt hittem, döntős, de - ezek szerint - korábban kiesett (Dyna???).

Szóval annak alapján, amit láttam, egy nem akármekkora szociopata nyert. Azt pont láttam, hogy elbúcsúzott a "villától" - hát, nem akármekkora Stockholm szindrómája lett a fickónak. Bár lehet, hogy ezzel új fejezetet nyit a pszichoanalítika történelmében, mert általában az elrablóik iránt éreznek ilyesmit a túszok, nem tárgyak iránt. De lehet, hogy tévedek.
pictor
Az egész ValóVilágot el se kellett volna kezdeni!- már ha ez a való világ?-kétlem!:))
glycerin
HIROSIMA '45
CSERNOBIL '86
WINDOWS '95
VV5 '12
Maja
Atilla gratulálok a nyereményedhez jó voltál sok sikert kívánok neked szeretettel Maja !!!.
Bástya Elvtárs
Nagyon furán csüng a füle. Csak nem biboldó?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.