Vidéki lakosnak véletlenül sikerült úgy megfélemlítenie a kéményseprőket, hogy évek óta nem hívják vissza: Vidéken, családi házba költöztünk, ahol gáz nincsen ezért fával fűtünk. 2011 ősz elején jött a kéményseprő. Talált egy használatban lévő kéményt, amit megnézett és kipucolt. Továbbá egy használva még soha nem volt és nem is tervezettet, amit kötelességtudóan ellenőrzött. Adott egy számlát (2 kéményről valamivel kevesebb mint 4. 000 Ft). Kapott 500 Ft borravalót is mert beavatott pár szakmai fogásba. [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pictor
Régebben a kéményseprők kormosan,a vállukon kotróval munkára készen járkáltak, ma már ez megszűnt, évente egyszer jön egy "kéményseprő", öltönyben, számlatömbbel, hogy fizessek!---és még naptárt sem ad.))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@nyanya001: miért ? úgy el volt dugulva hogy nem vállalta ? .-)
nyanya001
@dömdödöm: Ott volt a szeme előtt 1 méterre a konvektor szellőzője :))
15 éve nincs kényem !
dömdödöm
@nyanya001: nincs kéményed 15 éve ? te szegény ! Nekem 1 el több van mint kéne szívesen adok 1-et . Gyere ,mire ideérsz ledöntetem azt viheted . Mik vannak ? hogy tud valaki kémény nélkül élni ? nem értem . :-)
pacsni
@varrólány: pedig nekem mindig szerencsèthoz, mikor meglàtom oket, sot ha kocsival vannak mèg oda dorgolodzok a kocsi oldalàra. De ha valaki nem babonàs az mègha 200-at làt naponta akkor se hoz szerencsèt.
pacsni
@dömdödöm: most megint megnevettettèl, olyan kètèrtelmu kèrdèseket teszelfel a "varròlànynak, hogy jòl kinevettem magam megint.
dömdödöm
@pacsni: ma, 14:09 -re jé ,te is ? milyen véletlen . én is dörgölőzöm mikor meglátom őket . Végig a falhoz nehogy észrevegyenek mert akkor egyből be akarnak jönni és kipucolni a kéményt :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.