Demcsák Zsuzsa férjének minden hiányzik Indiából, ezért visszavágyik hazájába.

Mi történt? Demcsák Zsuzsa férje visszamenne Indiába

MTI Fotó: Mohai Balázs

Demcsák Zsuzsa láthatóan bomba formában van. Ahogy a Story magazinnak magyarázza, a titok a megérdemelt boldogság mellett a tudatosság. És a férj, Krishan, akit Zsuzsa szerint mindenkinek receptre kellene felírni.

A műsorvezető végre elégedett a külsejével, de ez nem volt mindig így. Évekkel ezelőtt pajzsmirigyproblémái voltak, Hashimoto-kórral, diagnosztizálták, ami miatt át kellett reformálnia az étkezését.

A gyógyulást az a szerencsés fordulat hozta meg, hogy elfelejtettem elvinni a gyógyszereimet az Ázsia Expressz forgatásaira, viszont megismerkedtem Krishannal. Onnantól kezdve húst sem ettem évekig, aminek hihetetlen kedvező hatásai voltak. A reggeleket pedig azóta is két pohár langyos vízzel indítom, amit kortyonként iszom meg

– meséli a Story magazinnak Zsuzsa.

Engem most úgy érzem, a munka ragyogtat leginkább. Rengeteget dolgozom, ami biztos érzelmi háttér nélkül bizony nehezen menne

Zsuzsa a televíziózás mellett kommunikációs tréningeket is tart, amihez határozottnak kell lennie. Krishan mellett megmaradt amazonnak, és jól érzi magát így.

Szeretnének együtt Indiába utazni, de Zsuzsa munkái miatt ezt nehéz megszervezni

Minden anyagi nehézség ellenére csodás időszak volt, egy valamit leszámítva. Krishannak nehéz volt, hogy nem látogathatta meg a családját. Hiába érzi magát itthon, mégsem teljesen boldog. Az ízek, az illatok, a levegő, a föld – minden hiányzik neki. Ő akkor lesz újra teljes ember, ha visszamehet egy időre Indiába. (...) Remélem, hamarosan visszatérhetünk együtt Indiába, bár ezt a munkáim miatt egyelőre elég nehéz lesz megszervezni.

Forrás: Blikk Rúzs

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.