Bözsi

"Te is beálltál a sorba s*gget nyalni?" – durván kapja az ívet Hosszú Katinka, miután gratulált Orbánnak
Édes istenem! Katinka ezt tényleg muszály volt? Akkorát csalódtam benned! Remélem hányingered van , ha a tükörbe nézel?!!!
Tolcsvay László elhatárolódik az új Nemzeti dal-feldolgozástól, amiben azt kiabálják Pataky Attiláék, hogy "ó, yeah"
Meg kell vallanom, hogy tetszik! Elmegy! Nagyon borzalmas a szöveg, ennélfogva nehéz lehet sztem egy mindenkinek tetszőre összehozni. Amit ennél sokkal katasztrofálisnak találok, a magyar himnusz!!! A szövegét ha csak hallom, mély depresszióba esek!! Annyira ráférne egy változtatás! Kva szomorú, énekelni is nehéz, lehangoló!
Novák Katalin unni kezdte a legózást, az Annapeti-mesélést, a közös főzést, takarítást és hálás volt a sorsnak, hogy nem kórházi ápolónőként él "röhejes jövedelemből"
Gondolom kata, ha ezt a nagy gyerekeid olvassák, biztosan nem büszkék az anyjukra.Tiszta szégyen miféle ember az ilyen. Maradhattál volna a németeknél.!
Zacher: hamarosan kiderül, mit okoztak az újévi összejövetelek
Mi történne kedves dr, ha végre őszintén nyilatkoznál? Csak úgy egyszerűen! A való igazat... Lécci!!!
A svájci nagykövetség reagált Orbán Viktor ementális sajtos hasonlatára: "a lyukak nem az oltástól keletkeznek"
Magyarról lefordítva nehèz visszaadni, mit is akart a lyukacsos sajttal mondani. Sztem nem a svàjci sajtot kritizàlni!Ez esetben értékeltem, hogy a vilàgon elsô politikusként elmondta a véleményét! Ki a franc akar szàzhúsz oltàst kapni még! Nem vagyok orbànpàrti!!!
A svájci nagykövetség reagált Orbán Viktor ementális sajtos hasonlatára: "a lyukak nem az oltástól keletkeznek"
Nem védem orbànt, de legalàbb ki merte mondani, hogy lassan màr tényleg elég a harmadik oltàssal. Aki akarta, értette a hasonlatot.
Megkezdődött a multik ellehetetlenítése, lesz „beszolgáltatási törvény”
Nem hiszem, hogy kéne sajnálni a multikat, mert sokszor pl régebbi zöldséget, gyümölcsöt még 100%_os áron adnak el, Ausztriában ugyanezt féláron...
Minő meglepetés: több sebből is vérzik a kormány élelmiszerpazarlás elleni javaslata
Úgy tudom, Ausztriában,Németországban ez már régóta működik,a kisjövedelműek tudnak az ilyen árucikkekből jelképes áron vásárolni.
Nem árulja el a kormány, miért járta be a világot közpénzből luxushotelekben Antall József fia
100-évre visszamenőleg nem találtam egyetlen említésre való államférfi nevét sem ,akit most szívesen említenék.Sajnálom és mára szégyenlem is, hogy magyar vagyok.
Nagy Feró Kóbor Jánosról: "Miért nem adatta be magának azt a rohadt oltást?!"
Pont ez az iszákos feró okoskodik?! Kóbor n e m akarta magát beoltatni! Ez semmi?! Így döntött! Joga volt hozzá!
Immunológus: várni kéne még a gyerekek beoltásával
És ha Ausztria a mi laborunk, nem tudna simán Kurz- módra úriemberként lemondani a nagyhasú? Ez engem jobban aggaszt most.
Teljesen összetört Kóbor János felesége, nagyon nehezen viseli férje elvesztését
Amit mondott, megmondta. Màrmint Kóbor.Mi lenne most a véleményünk, ha a nem helyett igent mondott volna az oltàsra?! Utólag persze... Tartsuk tiszteletben az ő döntését is, mégha nehéz is.
Alig takarja el melleit Vajna Tímea: szinte meztelen képet osztott meg
Aki a testével üzletel, azt ugye prostinak hívják?!Ezt a lóarcút nem zavarja, hogy már számtalanszor kekurvázták. Ennyire tellik!?!
Várkonyi Andrea szerint a párválasztáskor hét dolgot kell összeírni, ami a tökéletes partnerből elengedhetetlen: "Minden életszakaszhoz tartozik egy igazi, egy nagy ő"
Figyelj andi, húzzál a könyveddel, meg az undorító szerelmes történeteiddel, sztem már senkinek sem kell bizonygatnod, hogy mennyire szerelmes vagy, mert kb mindenki eltudjaképzelni! Nem bírod ki, hogy ne írogass ilyen dolgokat?!
Döntött a bíróság: lehet bűnözőnek nevezni Mészáros Lőrincet
@telegdilaci: Ezekután ilyen ítélet alapján valószínű ,ill.kőhajításnyira már a börtön,ahol szerelmes andikája látogathat rögtön?!
Halott feküdt az egyik ágyon, miközben az M1 a Honvédkórházból tudósított
Visszapörgettem még kétszer a felvételt.Sorry,de minden mozdulatuk, a berendezés, atiptop minden perfekt új berendezés, a ruhájuk,mégsem hiszem el a jeleneteket.Egy szavukat sem hiszem már.Nekem nem tűnik eredetinek.
Sokkoló! Kiderült, hogy nem Kóbor János az egyetlen rocklegenda, aki az életéért küzd a kórházban
Titkolóznak, hírzárlat...Joguk van hozzá. Persze. Én meg azt gondolom, jogom van hozzá, hogy a Kóbor talán csak érsebészeti problémával küzd, de mivel ő egy hírességünk, relytélyessé kell tenni az esetet, életéért küzd a covid miatt...
Duda Ernő: ha nyár végétől megkövetelték volna a védettségi igazolványt, most nem itt tartanánk
Nem lenne baj, ha a politikusok végre, de inkàbb eleve az igazsàgot terjesztették volna! Nem emlélszem ekkora szkepticizmusra még soha, ami vakcinàt illet!
"A [email protected] oltatlanok miatt fogunk mind megdögleni!" – katasztrófa a Covid osztályokon
Előszöris, ennyi mindent nem láthattál ott! Másodszor,ha be voltál oltva, jobban vigyázhattál volna magadra, hisz tudod, az oltás nem véd meg mindentől! Ne okoljuk egymást, vigyázzunk magunkra, ha tudunk!
Várkonyi Andrea vallomása: kifejezetten mély a kapcsolatom Mészáros Lőrinccel
Bocccskor után egy gázszerelő Lőrinc?! Elég gáz!Együtt is kell aludni vele egy ágyban?! Húú andi neked aztán van gyomrod!
Tüntetés lesz Budapesten a kötelező oltások ellen, Orbánnak is nekimennek
Nem arról volt szó, hogy nem kötelező és épp ezért nincs megkülönböztetés? Akkor maradjunk ennyiben!?