C_3PO

Szijjártó beintett az EU-nak: nem kell háromfajta wc
Pont WC-ből kell 3 fajta! Ugyanis ha apuka viszi mosdóba a kislányát, vagy anyuka a pici fiát, akkor nem mehet be vele a felnőtt nem alapján kiválasztott illemhelyre! Nem csak elvált szülők esetére gondolok ilyenkor (hét végi láthatás), hanem egyébként, amikor a másik szülő dolgozik, és kimozdul a kis család otthonról! A szükég meg hát szükség! Nem mehet be a mozgáskorlátozott WC-be! Családi WC meg nem létezik, ugye?!
Nyakunkon a 700 forintos benzin
1973 jut eszembe ilyenkor - olajválásg! Vagy volt, vagy nem! Aztán 1974, 1975...
Havas Henrik: óriási hibát követett el Szilágyi Liliána a "kamu, beállított fotók" használatával
@karma1: Nem fogjuk soha megtudni! Okos dogokat írtál le! Mindenesetre a közvélemény figyelmét jócskán leköti / elvonja a politikától !!!
Havas Henrik: óriási hibát követett el Szilágyi Liliána a "kamu, beállított fotók" használatával
@magyar1: Kivéve, ha haszna van belőle!!! Egyébként @karma1: abszolut logikusan és korrekt módon érvelt a témában! Pro és kontra!
Nem évült el és büntethető, megszólalt Szilágyi Liliána ügyéről a büntetőjogász
@Horizont: Bíró legyen a talpán, aki ezt tárgyalja! Na, meg az ügyésznek se lesz könnyű dolga! Persze, apuka jogász, de nem képviselheti magát a per során! Nyílván a védőjének a teljes igazságot fel kell tárja... Onnantól ügyvéd legyen a talpán!!!
Nem évült el és büntethető, megszólalt Szilágyi Liliána ügyéről a büntetőjogász
@Horizont: Ajajjaj! Te teljesen független vagy nőként / anyaként? Az emberek 99%-a a lány + anya mellé áll, mert hallott, olvasott valamit a médiában?! Ők elítélhetik az apát?
Én az elmúlt napokban csak figyeltem, tájékozódtam... Azért álljunk meg egy pillanatra! 7 éve az ifjú hölgy felnőttkorú! Eddig miért nem hozakodott elő ezzel??? Meg aztán az első úgynevezett szakértő a FACEBOOK oldalán kiemeli a PANELOKAT az apuka válaszában, mint magyarázkodás, s ebből következtetésként azt vonja le, hogy HAZUDIK, akkor felmerül bennem a kérdés, hogyan tud a hölgy elfogulatlan lenni, ha ő elismeri, hogy egykor ő is bántalmazott / áldozat volt ??? Ott egy bizonyos HSZ több száz LIKE-ot kap, pedig semmitmondó, míg az értelmesebbjei max. 50 LIKE?!
Nem évült el és büntethető, megszólalt Szilágyi Liliána ügyéről a büntetőjogász
@Horizont: Ahogy derül ki az igazság jelen esetben?! A bíróság mondja ki, hogy mi történt?! Ők ott voltak, velük éltek?! Justizmord?! Hallottad már ezt a kifejezést?
Nem évült el és büntethető, megszólalt Szilágyi Liliána ügyéről a büntetőjogász
Nem évül el?! Helyes! Mert Dr Szilágyi Zoltán fog perelni rágalmazás, hitelrontás illetve becsületsértés miatt! Ő lesz a felperes!
Több cikk ismegjelent néhány nap alatt, azért a fotók alá illett volna odaírni, hogy képünk illusztráció!
Apa nem ad már pénzt?! Anyunak se, neked se?! Lakást se vesz? Drága! 7 éve felnőtt vagy, dolgozni kell! Ha dolgozol már és keresel, de nem elég, akkor többet kell meélózni. Az elmúlt hét évben szakmát is lehetett volna tanulni - a sport mellett sokan teszik! Van ? Hivatás?!
A műsort könnyű volt legyártani, mert anyai ágon a rokonságban volt egykor a riporter???
Most akkor apát tönkre teszitek, elmennek az ügyfelei, pedig jól prosperáló ügyvéd, üzletember! Negogy meg tudjon élni, pedig a nyugdíj messze van, csak 54 éves!
Ráadásul a netes közös fotókon látszik az idill apával, furcsa! A szakértő kiszúrná rögtön ha megjátszott lenne e közös felvétel! Ezzel szemben a "szakértő" csak fröcsög, részrehajló hiszen ő (is) bántalmazott / áldozat...
Miért kell mindenkit megvezetni? A tesót is belerángatni ebbe?!
Csalók hirdetnek nyereményjátékot az Auchan nevében
Lidl, Aldi, Penny nevében rendszeresen! Ha írsz az ügyfélszolgálatuknak, válaszra se méltatnak!!!
A muszlimok ellen beszél, de őket támogatja a magyar kormány – óriási hálálkodás megy a Magyar Nemzetben
Nekem itt valami nem világos! Itt ez a térkép:

i.imgur.com/s3xPvWp.png

A kék nyíllal jelöltem Örményország területén egy azeri színt (másik ország alapszíne), zöld nyíllal pedig Azerbajdzsán területén egy örmény színt (másik ország alapszíne). Akkor ezek szerint volt 1-1 kis terület, mely autionómiáját tekintve rendezetlen mindkét ország területén?! Azaz a Szovjetunióról való levállás után ez úgy maradt?!
Ha igen, akkor 1:1 , tehát nincs miért civakodni!