CaptainFaceless

Lázár János élőben szólt be az oltástagadó Icának: "Mindenkinek jogában áll hülyének lenni és mindenkinek jogában áll meghalni”
Kistehén elhiszem és sajnálom az állapotod nem kívánok veled vitatkozni jó egészséget kívánok minden jót és szorulásmentes székelést.
Lázár János élőben szólt be az oltástagadó Icának: "Mindenkinek jogában áll hülyének lenni és mindenkinek jogában áll meghalni”
Fogalmam sincs hogy az emberek mikor felejtettek el gondolkodni netán kételkedni netalántán egy picikét gyanakodni az egész kovi hisztit illetően pedig nem kell hozzá diploma csak - ahogy azt egy kedves rajzfilmben kifejtették- Rálátás. Namost kezdjük ott hogy világjárvány alatt mennyire jó ötlet egy kb 2 év alatt megszületett teljes joggal letesztelt "oltással" előrukkolni. Főleg úgy hogy mindjárt 7 fajtával. Az hogy teljesen értelmetlen talán egyből feltűnhet mivel véleményem szerint csak a mutációt segítik elő de még ráadásul hatástalanok is na az már egy vicc. De nyugodtan keverhetjük is hogy a görög abc minden betűjére jusson egy variáns. Nincs ezzel probléma szeretjük az éles emberkisérleteket olcsó és még gyors is ráadásul nyilatkozni is lehet hogy mindezt saját akaratodból teszed. Ami fontos hordjad a maszkot mert nem cérnából varrják hanem nanotechnológiás szénszálból amin át tuti nem jut be a kovi. Főleg ha már egy hete ki se mostad. Köszönöm a figyelmet és lehetőleg az igazi okos kommentelőket engedjék előre hogy majdan jól megszakértsék ezt a fene huncut nyavaját s jól leírhassák milyen pofátlan az aki nem hisz a mesékben