CaptainFaceless

Immár Európában terjed a legintenzívebben a majomhimlő
Nem csak a büdös nigger majmokkal van a baj hanem ezekkel az európai agymosott ribancokkal akik élnek halnak a fekete faszért ha rajtam múlna sortűz által végeztetném ki az összes fajáruló fehér ribancot amelyik majomfaszt vesz a szájába!
Baukó Éva színt vallott: spermadonort keres
Amennyit belevertek már a szájába elég ha a markába köp s bedörzsöli vele a puncit
Tóth Andi kiborult: életveszélybe sodorják őt az elvakult rajongók
Annyira sugárzik belőle a fair vezetői kultúra hogy eme röpke kis szösszenetet lefogadom bármibe hogy a pálya közepén írta meg :-D undorító nép által eltartott kurva
Orbán Viktor győzelmi beszéde: "Hatalmas győzelmet arattunk, még a Holdról is látszik, de Brüsszelből egész biztosan" – élő videó
Alábecsülöd a népet te geci azt hiszed el tudod még varázsolni a figyelmét mikor jön a 7-800ft-os üzemanyag s az ezzel érkező brutális élelmiszer válság? Azt hiszed hogy a csődközeli infláció nem fog feltűnni mikor az euro beszakítja az 500ft-os mezőt? Sajnos én sem hiszem hogy maradt még annyi lelkierő ebben a nyomorult csőcselékben hogy megérje az óvodában is golyóálló mellénnyel szerepelni de remélem mikor már nem tudjátok hova kozmetikázni a statisztikai kimutatásokat s a nemzetközi hírekben megjelenik - sajnos az itteniben csak soros meg kovi s talán putyint fogunk látni - hogy Magyarország csődközelbe került s az emberek megkezdik a fosztogatást s eljutnak felcsútig meg a hatvanpusztai birtokra ott pedig se a tek se a rendőrség se a golyóálló mellény nem fog megvédeni. Az akasztófán pedig elgondolkodhatsz hogy megérte-e trükközni a lakóhely fogalmával meg a határon túl krumplit osztogatni
A kormány elkezdte bedarálni a kis benzinkutakat – A Mol már hármat megkapott
Már épp itt volt az ideje a nemzeti bemzinkutaknak remélem a magyarság nagykövete tóth andika fogja felavatni az elsőt kalocsai szopóálarcban
Ukrán ügyészség: 90 gyermek meghalt, több mint százan megsebesültek
Most ez miafaszom? Rakéta támadás vagy sima lakástűz? Nehogymár azt mondja nekem valaki bárki vagy akárki hogyha egy ilyen 40 év körüli háztömbbe becsapódik egy rakéta akkor belülről lángol kifelé beszakad pár emelet s a többi része gyakorlatilag lakható marad a tömbnek. Még a klímák külső egysége sem szakad le a pofám leszakad ráadásul "az ukránok által nyílvánosságra hozott információt független forrásból nem lehet megerősíteni"
Egy 13 éves fiú is meghalt az észak-ukrajnai bombázás miatt
Most komolyan ez lesz az új sláger? Napi szinten több ezer gyerek pusztul el ott a majmok közt afrikában csak azért mert nincs víz se élelem. Értem én hogy az ukránok most a sláger de komolyan ezzel kell mosni az emberek agyát? A földön nincs olyan terület ahol a mikroműanyag ne mérgezné az élővilágot lassan olyan terület sem lesz ahol a feltételek adottak lesznek az emberi életre. Az emberiség bekötött szemmel tátott szájjal szaladgál a faszerdőben.
Ukrajna: bombázták Szumit az oroszok, gyerekek is meghaltak a támadásban
Miért - kérdem nyomatékosan - MIÉRT nincs annyi értelem abban a kifordított fejetekben hogy felfogjátok nem az ukránokat kell sajnálni hanem magatokat mert akár hiszitek akár nem oroszországon múlik a világ élelmezésének legalább a fele az olaj a gázról nem is beszélve amerikának mi fog összeszorulni mikor látja majd a rengeteg éhező európai gyereket a kilátástalan áremelkedést az ebből következő elszegényedést? Megsúgom a segglyukát fogja szorítani hogy ne szarjon be a röhögéstől.
Behódolásig bombázzák Ukrajnát az oroszok – Már B-52-es bombázókkal repül Kelet-Európa felett az USA
Miért kell az oroszokat mindenhol ellenségnek beállítani? Miért nem írják meg ezek a szarháziak az igazságot? Megint ott tartunk mint 2 hete a "nagy" kovid világpusztító járvány előtt mikor százezrével hullottak az idősek de hála putyinnak mára már nyújtófával kergetik az oroszokat ez egy vicc basszammeg... A faszombaszta ukránokat siratja az egész világ holott miattuk van az egész csetepaté komolyan írom a világ megérett a pusztulásra
Ledobták a pénzügyi atombombát Putyinra: kizárnak egyes orosz bankokat a SWIFT-rendszerből
ezek a "pofonok" ezek a "szankciók" annyira szánalmasak hogy a belem kifordul... "egyes meg nem nevezett orosz bankok" ez annyit jelent hogy az "akcióban" résztvevő országok felhívták putyint aki lediktálta nekik betűzve azon bankokat amik nem érintik sem az energiabeszállítást s ezen információért cserébe őt sem. A háború mindig jó üzlet a jelenlegi sem kivétel ezalól ha nem a pénzről szólna egyszerűen ukrajnát hozzácsapnák oroszországhoz veszteségek nélkül. Ehelyett az egész világ támogatja ukrajnát hogy a lehető legnagyobb legyen az áldozatok száma hasonlít vietnámhoz gyakorlatilag az is arra volt jó hogy az országok teszteljék a fegyvereiket s hogy a lakosság mennyit szenved az kit érdekel.
Szörnyű hírek az omikron vírusról: ez a változat másfélszer fertőzőbb
Hajhaj szeretem ám az ilyen rokonokat barátokat ismerősöket kik elbeszélik a kis véleményüket a kis birka meg bégeti saját gondolatok s átgondolás nélkül. Lesüt rólad hogy életedben nem volt önálló véleményed csak ide-oda terelgetik a kis pofid. No nincs ezzel baj legalább mosolyt csaltál az arcomra büszke lehetsz magadra.
Szörnyű hírek az omikron vírusról: ez a változat másfélszer fertőzőbb
Kedves divízsön Én elhiszem hogy nehéz nem együtt bégetni a többi kis emberrel s más szemszögből nézni a világot de mikor egy olyan terméket kell osztályoznom aminek a hatékonysága gyakorlatilag a szerencsén múlik ha egyáltalán múlik bármin is akkor számomra haszontalan sőt a mellékhatásokat figyelembe véve kártékony. Tudom hogy neked ki felvette a 3. megrendíthetetlen adagot nehéz felfogni mert ha bemondják a televízsönben te felveszed/lenyeled/feldugod/ - a következő adagot is sőt az utána következő super adagot is ami az összes variáció ellen véd és az ezt megerősítő ultra adagot is ami majd megerősíti a super adagot és így tovább. Előre is köszönöm hogy íly módon véded a világot a közösséget és felelősségteljes vérbeli birka maradsz.
Szörnyű hírek az omikron vírusról: ez a változat másfélszer fertőzőbb
Nézzük csak a tények mérlegét adott egy járvány a média által az egész világot sokkolják megfélemlítik aztán kidolgoztak rá rekordidő alatt vakcicát ami tegyük fel le lett tesztelve de az időt csak nem gyorsították felette mert legjobb tudomásom szerint az időutazásnak vannak korlátai ergo az oltás most tart teszt üzemben nyílván ezért van belőle rögtön 6 fajta. Tényként kezelhetjük talán azt is hogy mióta létezik oltás léteznek variánsok nem tudom ki hogy van vele de Nekem ez kicsit gyanús írhat itt bárki akármit vagy akárki bármit ha a virus vagy akár baktérium kapcsolatba lép az ellene kidolgozott védekezési mechanizmussal akkor előbb-utóbb maga a kórokozó is megtanul védekezni ellene lásd a "superbaktériumokat" amik immunisak az antibiotikumra. Tehát a tényeket egybekötve kijön egy végeredmény. Az oltás az igazi kártevő. Szerény véleményem szerint. Mindenesetre mindenkit arra buzdítok oltassa magát hiszen a 12. adag után már igazán nem lesz okunk kételkedni a hatásosságában. Ha mégis akkor a 13. megerősíti a 12.-et s így már teljes a biztonság.
"Káros, hisztérikus idióták" – A NER nagy amerikai kedvence szerint az amerikai politikai elit jobban tart Magyarországtól, mint Kínától és be akarnak avatkozni a választásokba
rokker33 Én igazán új vagyok itt de tényleg nem tudom eldönteni hogy valóban ekkora nagyon hülyének tetszik lenni vagy valami fizetett politikai hirdetés vagy? egyszer azt állítod orbánt az isten küldte a magyaroknak másik irományodban meg nem tehet arról ez a szerencsétlen ország hogy évtizedek óta rablók uralják s teszik tönkre a gazdaságát. No nem mintha érdekelne a véleményed de jól esik néha elmosolyodni a kevésbé értelmes embertársaimon. Előre is köszönöm a válaszod.
184-gyel száguldott Magyarország halálútján – ennyi lesz a bírság
Imádom azt az útszakaszt 2 sávos gyakorlatilag egyenes út de 90 a korlát... kicsit se a trafi miatt ha lehetne trafival mérni a nép értelmi szintjét illetve a nyomorék vezetési rutinját akkor az vezetné a rendőrség pénzbevételi forrását s rögtön az igazság kerülne a statisztika élére miszerint a legtöbb balesetet a vezetési rutin s az értelem teljes hiánya okozza egy olyan skoda ami a mellékelt ábrán látszik 184km/h-nál is olyan stabil mint a szaros szutyukitok 50km/h-nál. Nem a gyorshajtással van a baj hanem a hétköznapi munkába hétvégén bevásárolni járós napi 5km-ert vezető rutintalan barmokkal akik évente 1x kimennek a nullásra vagy neadj isten az autópályára s 2 kézzel szorítva a kormányt kapaszkodnak 110-nél az életükért. Ha rajtam múlna minden jogosítvánnyal rendelkező barmot kivezényelnék évente 2x vezetési tréningre természetesen ingyen ahol megtanulnák kezelni a veszélyesebb szituációkat megtanulnák ismerni azt a szerencsétlen négykerekűt továbbá megtanulnák helyesen használni azt a nyomorult kormányt s végre magabiztos sofőrök lepnék el az amúgy is túlzsúfolt igénytelen magyar utakat s máris csökkenne a halálos balesetek száma.
Brutális államháztartási hiányhoz vezetett a Fidesz osztogatása
Hajaj... Olyan szép mikor billiárdos hiányról olvasok és utána rögtön bemondják hogy Magyarország előre megy nem hátra. Végtére is arról senki nem tesz említést hogy elől milyen csapás várakozik az Istenadta népre. Bárki mondjon akármit vagy valaki állítson bármit ezt a kormányt biztos nem válasszák meg újra. No nem azért mert a népnek megjött az esze hanem azért mert miután sikeresen csődbe vitték az egész országot nyugodtan visszavonulhatnak s amelyik párt jön utánuk takarózni tökéletes lesz velük. Mert biza be szigorítások jönnek s mikor a parlamentben megkérdőjeleznék a fidesz hatékonyságát a kis papírosról rögtön jöhet a válasz: "az ország az önök irányítása alatt ment csődbe a mi vezetésünk alatt a bérek nőttek"
Valaki lezárt rendőrségi területre jutott be a Várban, nagy erőkkel vonult ki a rendőrség és a TEK
Ilyenkor úgy megnyugszik a lelki világom hogy az adóm s a 4000 milliárdra becsült államadósság lám jó helyre megy. Azért azt ne felejtsük el hogy Szabó Bálintot legutóbb Thanos ellen vetették be csak azt a részt kivágták a dokumentumfilmből ráadásul még maga Chuck Norris is csak magázni meri. Kicsit talán könnyelműségnek érzem hogy azta maradék 7 harci tankot nem tolták fel a várig mert azért lássuk be Szabó Bálint szelfiket is LŐTT azért ez nem semmi. Ki tudja hányan estek volna áldozatául ennek a pokolból elszabadult démonnak ha a cikkben megnevezett haderők nem lépnek azonnal közbe. Én úgy érzem hogy a mi jóságos hazafias harcos vezérünk biztonsága minden pénzünket megér hiszen a soros a brüsszel a kovid és a többi fantasztikus lények elleni harcokban még a vár védelmére is tud időt s pénzt szakítani. Ezért kérem a propeller lelkes táborát tegyék kezüket szívükre s ne sajnálják a keservesen megtakarított pénzüket a sárga csekken átadni ennek az igazi hősnek!
"El kellene venni a gyerekét annak aki beoltatja. Megölik őket. Idióták" – záporoznak az oltásellenes kommentek
Szimering a zsidózást a szentté avatot karikóra értettem. Régebben a népítárst, az emberkísérleteket még büntették s olyan csúnya jelzőkkel illették hogy "antikrisztus" s lásd milyet fordult a világ. Egyébként csodálkoztam is volna ha egy magadfajta emberutánzat felfogja az iróniát netán a szarkazmust
"El kellene venni a gyerekét annak aki beoltatja. Megölik őket. Idióták" – záporoznak az oltásellenes kommentek
Jó hát nyílván olyan kommenteket kell betenni a faszpörgettyű (propeller) oldalára ahol a nyelvtankönyvet használták gyújtósnak. Fogjátok már fel a kis eszetekkel hogy az igazi bajt a média s a hozzáköthető hisztikeltés jelenti. Van olyan ország ahol teljes az átoltottság mégis terjed a koviubi tehát az otás értelméről kb ennyit. Nem vagyok "oltásellenes" csak baromságellenes ha tényleg működne az a szar hanyatthomlok szaladnék. Nyílván 2-3 év múlva ha elég oltott barmot felboncolnak kifejlesztik az igazi vakcinát addig marad a kísérlet. Gyerekek után jöhetnek a háziállatok beoltása :-D a zsidók bosszúja elér mindenkit!!
Százezrekkel károsítja meg a nyugdíjasokat a kormány, hiába az osztogatás
Én továbbra sem értem hogy miért nem kampányol ezzel az ellenzék... Akkora ütőkártyák vannak a kezükben mégis lépten nyomon fideszes moslék dől mimdenhonnan. Azt se értem mi tartja még össze ezt a szarfaszú bandát akiket magyar embereknek neveznek-talán pont a gyűlölet-. Értem Én hogy a fasznak van kedve elpucolni a francba ezt a maffia csürhét hisz minden reggel menni kell dolgozni. viktornak ez is egy jópofa trükkje tartsuk az embereket létminimumon vagy inkább alatta hogy közben lehetőleg a csapból is okádjuk milyen sikeres az ország mekkora csatákba megy értünk ez a rettenthetetlen viktor vitéz és kb az egész világ irigyli sőt meg akarja dönteni ezt a felvirágoztatott hányadékot ami a térképen Magyarország formájú. Átlátszó de hatásos trükk. Csináljunk úgy mintha adnánk közben szemüket takarjuk be hogy a zsebükből többet szedjünk. Kampányoljunk gyerekek mellett tegyünk mindenre cenzúrát hadd lássa a nép mennyire családbarát a mi kegyes viktorunk de az oktatást a jövőjüket tegyük kilátástalanná az élelmiszerek árát emeljük az áfából nehogy csökkentsünk hadd szokjon hozzá az éhezéshez. Végül is minél hülyébb soványabb betegebb a nép annál jobb. A sorokat folytathatnám de kinek értelme van folytatja helyettem. Természetesen teljesen feleslegesen hisz ahogy írtam ezt a népet a gyűlölet tartja egyben.
Lázár János élőben szólt be az oltástagadó Icának: "Mindenkinek jogában áll hülyének lenni és mindenkinek jogában áll meghalni”
Kistehén elhiszem és sajnálom az állapotod nem kívánok veled vitatkozni jó egészséget kívánok minden jót és szorulásmentes székelést.
Lázár János élőben szólt be az oltástagadó Icának: "Mindenkinek jogában áll hülyének lenni és mindenkinek jogában áll meghalni”
Fogalmam sincs hogy az emberek mikor felejtettek el gondolkodni netán kételkedni netalántán egy picikét gyanakodni az egész kovi hisztit illetően pedig nem kell hozzá diploma csak - ahogy azt egy kedves rajzfilmben kifejtették- Rálátás. Namost kezdjük ott hogy világjárvány alatt mennyire jó ötlet egy kb 2 év alatt megszületett teljes joggal letesztelt "oltással" előrukkolni. Főleg úgy hogy mindjárt 7 fajtával. Az hogy teljesen értelmetlen talán egyből feltűnhet mivel véleményem szerint csak a mutációt segítik elő de még ráadásul hatástalanok is na az már egy vicc. De nyugodtan keverhetjük is hogy a görög abc minden betűjére jusson egy variáns. Nincs ezzel probléma szeretjük az éles emberkisérleteket olcsó és még gyors is ráadásul nyilatkozni is lehet hogy mindezt saját akaratodból teszed. Ami fontos hordjad a maszkot mert nem cérnából varrják hanem nanotechnológiás szénszálból amin át tuti nem jut be a kovi. Főleg ha már egy hete ki se mostad. Köszönöm a figyelmet és lehetőleg az igazi okos kommentelőket engedjék előre hogy majdan jól megszakértsék ezt a fene huncut nyavaját s jól leírhassák milyen pofátlan az aki nem hisz a mesékben