Cicamama55

Vallásos áhítatban szólalt meg Marco Rossi: Úr ránk nézett és mosolygott
Úgy a mérkőzés, mint Rossi nyilatkozata tökéletesen rendben volt! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Kövér László virágot küldött Szabó Tímeának, de valami nagyon nem stimmelt a csokorral
Én a virágboltostól venném el az engedélyét, aki így átmázolja az élő virágokat! Ez nem tudatos környezetszennyezés?! :((
Összeomlott a magyar válogatott a portugál meccs végére
@Emmersson71: Én sokáig nem néztem a meccseket, mert a lagymatagos mérkőzéseket pár perc múlva otthagytam, nem bírtam a kínszenvedést, fetrengést látni sem. Mióta ez az edző vette át a magyar csapatot, a legtöbbet megnéztem, nem mindet, mert voltak olyanok, ahol a régi formájukat hozták. Én nem vagyok szakértő, de nekem ez a mérkőzés a küzdelemről szólt.
Összeomlott a magyar válogatott a portugál meccs végére
@division: Nagyon felemelő volt, amikor a Himnuszt énekelte az a rengeteg ember! Engem, minket biztosan jó érzésekkel töltött el az egész meccs! Nagyon akartak "Rossi fiai", végig bírták az iramot az ellenféllel!
Összeomlott a magyar válogatott a portugál meccs végére
Végig hajtottak, egészen jól játszottak a lesgólig. Ha az nem lett volna, szerintem 0:0 maradt volna a végeredmény. . Nem látszódott a játékuk alapján ez a gólkülönbség..
Nem engedték be Orbán sajtótájékoztatójára a kormánykritikus lap újságíróját
Remek iskolapéldája ez az eset annak, hogyan működik a sajtószabadság Magyarországon manapság...:(((
Mészáros a leggazdagabb – íme a 100 leggazdagabb magyar
Ez ám a bravúros sportteljesítmény! Világcsúcsot ért el! Ilyen rövid idő alatt, ennyi vagyont megszerezni csak ez a nagyon magyar ember lett képes! Miért is nem tudok neki örülni?! :(((((
Váratlan fordulat: Találkozni fog a pápa a magyar közjogi vezetőkkel
II.János Pál kétszer látogatott hazánkba. Az első látogatást 1988-ban kezdték egyeztetni, s a második látogatás időpontja a Horn kormány idején történt..Egy Pápa, az adott népet tiszteli meg én úgy hiszem a látogatásával, illetve most a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus rendezvényein teszi majd tiszteletét.. Rengetegen élünk Magyarországon hívő keresztény, katolikus vallásunkat gyakorló emberek, nekik-nekünk hoz örömet ez az esemény, a többi csak protokoll...
Bencsik András szerint Ferenc pápa meg akarta alázni Magyarországot
S még Báyer meg sem szólalt...Pár éve milyen jelzőkkel illette a Pápát, s még a KDNP SEM határololódott el tőle! :((((
Varga Judit borzasztó szóvicce: szoros farmergatyában egy láda epret villantott
Új irányt váltott a fideszes kommunikáció, így a választáshoz közelítve. Folyamatossá vált a "puncsolás". Nem is feltűnő! :(((
Így tiltakoznak Budapesten a Fudan és a Fidesz ellen
A gyerekeim és keresztlányomék is ott vannak a tüntetésen. Nem szoktak politizálni, de évekkel ezelőtt a CEU ittmaradásáért is utcáramentek... Lélekben mi is velük vagyunk!
A felnevelt gyermekek számához igazítanák a nyugdíj összegét
Azt azért nem értem, hogy a külföldön élőknek folyamatosan utalt nyugdíjak kifizetését miért nem feszegeti senki? Nem az itt élők nyugdíját kellene még tovább faragni, hanem az itt soha nem dolgozó, járadékokat, adót soha nem fizetők nyugdíját kellene megszüntetni már régóta!
Keményen beleállt a Bors.hu Jakab Péterbe – "Gyurcsány Ferenc utasítására játssza a bohócot, de ezek szerint ruhatárában is azonosul a ráosztott szereppel"
@karma1:Soha nem tagadtam, hogy jobb oldali gondolkodású ember vagyok, viszont nem vagyok vak és süket. Én itt senkit soha nem sértegetek, nem támadok, nem minősítek, csupán a saját véleményemet szoktam olykor megírni. Nem vagyok "vevő" a sértegetésedre, nem az én stílusom.
Keményen beleállt a Bors.hu Jakab Péterbe – "Gyurcsány Ferenc utasítására játssza a bohócot, de ezek szerint ruhatárában is azonosul a ráosztott szereppel"
@Giovanni Alba: Igen, ez így van. Az egész Tisztelt Ház egy cirkusszá vált. Erősen fogy azon képviselők száma, akik nem állnak be a bohócok sorába...A háttérből úgy irányít a porondmester, hogy a saját koreográfiája megvalósuljon. Cél, hogy lejárassák az ellenzéki tábort, s erre bizony vannak önként jelentkezők. A sokszínűség leple alatti akadnak"beépített emberek", mint azt több fontos szavazáskor láthattuk.
Keményen beleállt a Bors.hu Jakab Péterbe – "Gyurcsány Ferenc utasítására játssza a bohócot, de ezek szerint ruhatárában is azonosul a ráosztott szereppel"
Ez a módszer számomra gyerekes, valóban bohóckodás. Nem tudom elképzelni, hogy ez bárki számára nyerő lenne. Ha valaki "politikusnak adja a fejét," bármely pártnak is a tagja, bármely elveket is vall, az építő jellegű, felnőttes gondolkodást jogosan elvárnák tőlük a szavazó polgárok.Ez a ténykedés inkább romboló hatású, egy összefogást hirdető előválasztási ceremóniára. Nekem nagyon nem tetszik.
A felnevelt gyermekek számához igazítanák a nyugdíj összegét
Újabb csoport között gerlyesztik a feszültséget, ehhez piszkosul értenek! :(((
Várkonyi Andrea megmutatta gyönyörű ruháját: "Mi már itt vagyunk, este várunk titeket is!"
Nekem régebben nagyon tetszett ez a nő, de most?! Miért glancolják ki ennyire? Mint egy korosabb barbi baba...
Jelentős összeggel nőtt Orbán Viktor fizetése a járvány alatt
Nem kell ezen csodálkozni, a bérből és fizetésekből élők "minden évben" jól járnak! :((((
Fidesz: Gyurcsányék áskálódása ellenére még mindig sikeres az oltási program
Mi a csodáért szajkózza azt a fidesz, hogy Gyurcsány meg a baloldal oltásellenes?! Soha nem hallottam, hogy bármelyikük lebeszélne bárkit is az oltásról! Ez a papagály módszer az agyára megy az embernek bizony Isten! Nem hülye itt senki! :((
Püspökké szentelték Orbán volt miniszterét – Kövér Lászlótól ölelés is járt érte
Balog Zoltánról írt, őszinte érzéseimet inkább letöröltem, mert nekem van lelkiismeretem! :((((