Commenter

Giccs-Magyarország új főtere egy émelyítő harapás a cukormázba
@papa.49: hiányolom a motivumok közül a (rothadó) mini narancsfákat,és mangalicákat.
Giccs-Magyarország új főtere egy émelyítő harapás a cukormázba
@papa.49: Bollywoodi filmdíszletbe illő, illetve az nem is giccses ehhez képest.
Megint lemondott Fodor Gábor – most a Magyar Liberális Párt éléről távozik
@papa.49: majd alapít egy legújabb Liberális Pártot. Azt nyilatkozta, hogy nem elégedett azzal amit elért. De büszke rá.
Megint lemondott Fodor Gábor – most a Magyar Liberális Párt éléről távozik
@papa.49: Az apósára mindig többen fognak emlékezni, nem csak lemondania kellene sokadszorra, de ki is kellene vonulnia a politikából, de persze ezt ez azért nem az érdeke.
Megint lemondott Fodor Gábor – most a Magyar Liberális Párt éléről távozik
@papa.49: meg a sajátját. Környezetvédelmi vagy oktatási miniszterként se alkotott semmi maradandót. Állítólag ő írta a csuti 89-es beszédét is, de lehet hogy ez nem igaz.
Megint lemondott Fodor Gábor – most a Magyar Liberális Párt éléről távozik
@papa.49: ez így van. Ő tette Bősz Anettet a Párbeszédbe. Fodor is, csak rombolni, bomlasztani tud. SZDSZ, Liberális Párt, PB, hány pártot tehet még tönkre? Végig orbán érdekeit szolgálta/ja és még ő beszél liberalizmusról. A narancs nem válik citrommá, a kollégisták összetartanak. Hiteltelen. Talán Simicska kampánya volt az egyetlen ami tényleg megpróbálta tönkretenni orbánt.
Beperelték az energiaitalt, mert nem nőtt ki tőle a szárnyuk
Ez és a hozzá hasonló sok felturbózott műanyagital a vegyipar csodája, némi felpörgető szerekkel. Az itt említett darab a szívműködésre hat, megemeli a pulzusszámot, nő az adrenalinszint. Versenysportolóknak érdekes módon engedélyezett a fogyasztása nem minősül a hatása doppingnak. Csak energiaital ennyi. Szárnyakat nekik sem ad.
Alkotmánybírósághoz fordul az MTA elnöke az Akadémia ledarálása miatt
Miért ilyen naiv? Azt ugye ő sem gondolja hogy az alkotmánybíróság amely teljes mértékben orbán és fideszbarát bírákból áll majd neki ad igazat és kimondja hogy a kormány törvényellenesen cselekedett ebben is, valamint azt, hogy az KE/államfő sem vette a jogtiprást észre. Kár volt bármiben is engednie, tárgyalnia a kormánnyal, de talán ha sztrájkba lépett volna az egész MTA már azzal se érhetett volna el semmit se már.
A közmédia betiltotta, a megosztón millióan nézik Bródy dalát
@papa.49: Mime annyira visszataszító, hogy a karaktertenor igazi jutalomjátéka. Gonosz, gyáva, bűntudat komplexussal küzd, de mindemellett dominanciára hatalomra tör. Csúfosan végzi. "Was für ein Tag"-énekli. Tényleg mi a politikai hírek nyomán minden nap "micsoda nap-ra ébredünk és ez az önkormányzati választási kampány során csak fokozódni fog.
A közmédia betiltotta, a megosztón millióan nézik Bródy dalát
@kereső: pl.a wellhello-val, a halott pénzzel, a nemzet csótányával ez nem fogják megtenni.
Takarékok végjátéka: két hónap maradt a mindent lezáró einstandig
Átalakítás? Megvédés? Ez egyet jelent a zsebre tevéssel és a kisemmizéssel, pont úgy, ahogy a Manyup pénzek esetében. Nem baj, a hívők meg örülnek a kilencezer Ft-os rezsiutalványnak, bár a parlamenti választások előtt még tizenkétezer Ft egyszeri jóváírást kaptak a fő szavazók. "Hasít a gazdaság, a forint ezért is kapnak most kevesebbet. Viszont megy újabb 60 milliárd forint a narancsos zsebekbe.
Az államtitkár elmagyarázta, hogy miért sikeresek a mai napig a rendszerváltó politikusok Magyarországon
@Eladott Ország: Már nem tudom ki mondta valahol Horthyról, hogy ha ítélkezni kellene felette előbb megbocsátana neki a zsidók deportálásának leállításáért, ezt követően pedig felakasztaná. Orbánnak még megbocsátani se lehet semmit, csak valamikor, valahol ha van igazság majd bíróság előtt kellene felelnie mindazért amit itt kormányzás (irányítás) címén művel.
A jobboldal két világháborúba sodorta az országot, a mai jobboldal pedig a semmibe viszi.
Nyilván a házi pálinka mondatta ezt a kijelentést Erdélyről Boldoggal, nem a Coca Cola.
Tarlósnak nem tetszik, hogy van ellenfele a választáson – de nagy győzelemben nem reménykedik
@papa.49: milyen ismerős ez a szó: destabilizáció, pont olyan, mint amikor a reakciós erőkről beszéltek akik szét akarták zúzni a népi demokrácia értékeit 56 idején. Itt a Fidesz az aki folyamatosan destabilizál: politikailag, gazdaságilag. Csak nem fél mégis Tarlós, hogy Karácsonyban ellenfelére talált?Most már napi szinten támadja ez nem feltétlenül a magabiztosság, hanem a félelem jele is lehet. Tegnap olvastam egy cikket, azt állították benne, hogy ha a nagyobb városokban és veszít a Fidesz, akkor valóban rés keletkezhet a hatalom pajzsán. Így vélte ezt Vörös Imre volt alkotmánybíró is. Még ha csalnak is akkor is, el kell menni szavazni, bárcsak a kiábrándult, passzív szavazók is ezt tennék végre.
Az államtitkár elmagyarázta, hogy miért sikeresek a mai napig a rendszerváltó politikusok Magyarországon
@Eladott Ország: Antallékkal kezdődött itt a lejtmenet, szűklátókörűségüket, a letűnt korok iránti nosztalgiájukat jól átvette a mostani kurzus. Antallék önző és buta kül és belpolitikát folytattak: ellenségnek (törpe minoritás) állították be az ellenzéket, arroganciájuk, gőgjük, dölyfjük mérhetetlen volt,csak úgy mint hozzá nem értésük is.
Szétverték a mezőgazdaságot, összeálltak a szalonképtelen neonáci Csurkával aki a párt alelnöke lett, ordas eszmék megengedhetetlenségéről beszéltek, miközben ők maguk hittek azokban. Antall a 19. századba való politikus volt, nem a 20-ba. Az ő és kormányzásának produktuma a mai orbán és az a politika aminek a levét isszuk. Mit tett ez a múzeumigazgató a rendszerváltásásért? Még csak az sem mondható el, hogy belülről bomlasztotta volna a rendszert. Most mégis "rendszerváltóként" ünnepelteti orbán, közpénzen, volt miniszterei által. Ami menthető volt az MDF megszűnése után ebből a gárdából az átkerült a Fideszbe. Nem csak a kommunisták, a tulipánosok, a MIÉP-esek és a kdnp-sek lelki legalját is odasodorta a szél.
Az államtitkár elmagyarázta, hogy miért sikeresek a mai napig a rendszerváltó politikusok Magyarországon
@kereső: nem a politikai világ bipoláris, ez a két ember unipoláris, csak az orbáni történelemhamisításban tudnak gondolkodni, hogy itt mindent a fidesz ért el.Azt elfelejtik hogy 89-ben nem a Fidesz volt kormányon ráhatása az eseményekre maximum annyi volt mint akkor minden ellenzéki pártnak, miközben tanúi lehettünk egy szuperhatalom és egy ideológia a nem létező szocializmus összeomlásának. orbán nem létező illiberális demokráciája/keresztény demokráciája/szabadsága is így fog összeomlani, mert nem valós politikai berendezkedés csupán ideológiai maszlaggal ködösítik el azt a tényt hogy minden hatalom egy kézben összpontosul.Működésükbe belehal egy ország, a perifériára kerül, távol Európától. Generációk, új generációk építhetik már csak újjá.
Fidesz: ha a szocialistákon múlik, akkor se ingyenes tankönyv, se ingyenes étkezés, se családi adókedvezmény nem lenne
@kereső: hirklikk.hu/kozelet/orban-viktor-orszagomat-egy-loveert/354091
Majd ha már egyszer nem lesz hatalmon. Mert az "erős" politikusokkal a rezsimjük is együtt bukik, ahogy Paul Lendvai írta. A rejtély abban van, hogy meddig tudja legyűrve apátiában tartani a társadalmat és meddig tart ki az ereje, nem pedig benne.
Fidesz: ha a szocialistákon múlik, akkor se ingyenes tankönyv, se ingyenes étkezés, se családi adókedvezmény nem lenne
@papa.49: A rothadó Nyugaton bevett szokás az, hogy a diákok ingyen kapják a tankönyveket (mondjuk ott széles a választék a tankönyvpiacon és az iskolák maguk választják meg miből tanítanak) nem az van mint nálunk hogy van keresztény és nem keresztény felfogású tankönyv). Vigyázni kell a könyvekre az adott évfolyamon mert azt a következő évfolyamnak adják tovább. Akinek a könyve megrongálódott,ott a szülők állják a könyv árát. És ez ott nem csak a szegényebb gyerekekkel van így hanem mindenki ingyen tankönyvet kap állami és felekezeti iskolában is.
A zsebünkből kivett milliárdokból osztogat rezsiutalványt a kormány « Mérce
@durbincs: Maga pontosan tudja, hogy miért nem jó, és mégis kérdőjel van a mondatai után. Szavazatokat vásárolni sem nyugdíjasoktól sem másoktól egyszeri juttatással pont 50 nappal a választások előtt nem oké, vagyis másokat megvesztegetni semmikor nincs rendben.Mivel a képviselők megszavazták maguknak a béremelést, így könnyen adakoznak közpénzből. A magáéból is. Az államtitkárok 30%-os emelést kaptak, ez több, mint amit a mezei ember egy év alatt kap.
Schmitt Pál volt álamfő az egész doktori disszertációját egy már nem élő bolgár szakaedző munkájáról "magyarította" szóról szóra. Gyurcsánynak közgazdászi és pedagógiai diplomája van.
orbán a mai napig nem tud elszámolni papíron azzal hogy mit is tanult Soros György pénzén Oxfordban,pedig a briteknél még akkor is kapsz papírt a tanulmányaidról ha nem tudtad befejezni, ami egy szimpla tanfolyam volt a liberális demokráciákról és N a liberális filozófiáról az itthon a köztudatban hibásan már oxfordi jogi diplomaként terjedt el, ami aligha megszerezhető a közepesnél is rosszabb, sekélyes angol nyelvtudással, ami kb. arra elég hogy "no migrants more in". Nyelvvizsgát sohasem tett, pedig valamilyen nemzetközi nyelvvizsga mindig is előfeltétele volt annak, hogy az ember külföldi egyetemre ösztöndíjjal bejusson. Nyelvtudása a társalgási szintet sem éri el, nem véletlen hogy azon kevés politikusok egyike az EP-ben aki mindig igénybe veszi a tolmácsot és másokkal ellentétben szinte mindig magyarul szólal fel.
@papa.49: Működik ez magasabb szinten is. Járóka önéletrajzával se volt semmi rendben, mégis az EP alelnöke lett.
És ez nincs rendben, de a Néppártot ez nem érdekli.
Gulyás: 54 ezer forint egyszeri plusz juttatást kapnak a közfoglalkoztatottak
@kereső: A megbecsülés talán az lenne, ha a társadalmat úgy egészében egyformán emberien kezelnék, és nem csak azt a rétegét amelyik hozzájuk tartozik, őket szolgálja ki, vagy rájuk szavaz. A választási törvényt úgy alakították eleve, hogy az is nekik kedvezzen. Normális bérek kellenének, normális nyugdíjak, normális segélyezés, nem kampányszerű.Nincs társadalom és szociálpolitika, szociális védőháló sincs. Szerintem ez inkább arcul csapása mind a nyugdíjasoknak, mind a segélyből, közmunkából élőknek, amolyan "nekünk ennyit érsz" a szavazatoddal együtt. A választókat is korrumpálja a korrupt rendszer anyagi"segítség" formájában.
Ez csak erről szól.
Roham lesz az ügyfélszolgálatokon a rezsiutalványok miatt
@papa.49: ezért aztán nem is fognak sokan otthon ülni, sok nyugdíjas dolgozik is, de kit érdekel ez? Annyira pedagógus és óvodapedagógus hiány van sok helyen hogy szeptemberben nyugdíjasok töltik be ezeket a helyeket, mert a fiatalok vagy nem tudnak megegyezni a bérekről és a juttatásokkal a pályáztatóval (az önkormányzattal) vagy magánintézményekben dolgoznak, annyiért havonta amennyit az állami intézményben dolgozó kolléga több hónap alatt (sem) keres meg.
Szóljon a fogának, szeptember első felében ne merészeljen fájni, vagy nagy baj lesz
Aki nem jut be a világszínvonalú sürgősségi fogászati ellátásba sem, az foghat spárgát, ajtókilincset és kihúzhatja a fogát, ha nem bírja a fájdalmat, vagy tömheti magába a fájdalomcsillapítót.