CsipkeRózsa

Lattmann Tamás: csak szólok: megint mindenki hülyének van nézve. És aki hagyja, az az is!
Igen, a legjobban azt nem szeretem, ha hülyének néznek. Ezt Orbán és bandája folyamatosan elköveti, nálam betelt a pohár, egy pár hónapos Orbán mentességet akarok szerezni, elhagyom a Propellert.
Nem nézek híradókat, nem olvasok politikai témát, kizárólag az ellenzéki előválasztásra készülőket, történéseket keresem meg a lapokon.

A cikkhez, Orbán ezt a + juttatást azért adja a csürhe tagjainak, mert ezzel felhívja őket egy újabb támadásra, ha rosszul alakulnak a következő kormányzása lehetőségei.
Közvetlen közelről bemutattak Karácsony Gergelynek a szombati tüntetésen
Orbánnak szerencséje van , hogy hozzá nem lehet még km-re sem közel kerülni.
Schanda: politikai hisztériakeltés a Fudan Egyetem elleni tüntetés
@Horizont: 8:50

Jó volna, ha így sikerülne, de lehet, hogy inkább arra gondolnak, nyerésük esetén már könnyebben boldogulnak, mert nekünk legyen kuss.
Schanda: politikai hisztériakeltés a Fudan Egyetem elleni tüntetés
@Shikari: 19:43

Te és ti viszont állandóan az ellenetek "pofázók" ellen gyűlölködsz, akik nem nevezhetők sem piszkos csürhének, sem magyarellenesnek.
Schanda: politikai hisztériakeltés a Fudan Egyetem elleni tüntetés
Ezek mindig politikai hisztériakeltésnek mondanak mindent, ami nekik nem tetszik, és ami ellenük történik.

Amikor a fidesz ellenzéki életében minden héten egy kórház ellen gyűlt össze, egy hazug beszédet leadva, az volna az igazi?
Nem csitul Karácsony nyelvtudásának firtatása – most a Magyar Nemzet vádolja hazugsággal
Jó volna, ha Orbán személyében is csak azt lehetne kifogásolniuk, hogy nem jól beszéli az angolt.
Kormányszóvivő: Budapest képtelen ellátni a feladatát, az államnak kell segítenie
A kormányszóvivő ne politizáljon, különösen ne ilyen mocskos hazug módon! Pedig tudja, hogy hazdik.
Meglepő de Tordai Bence Szijjártótól kért és kapott is segítséget, hogy megakadályozza a családok kilakoltatását
"2007 februárjábanugyanis azért, hogy megóvják a területet az ingatlanspekulációktól, a II. kerület a hatáskörében lévő legszigorúbb jogi eszközzel élt, változtatási és építési tilalmat rendelt el. Ráadásul a hároméves változtatási tilalom lejárta előtt a képviselő-testület egyhangúlag új szabályozási tervet alkotott. A 2009. decemberi ülésen elfogadott szabályozásban a kerület kinyilvánította azon szándékát, hogy az egykor neves intézményben és helyén a jövőben is gyógyító célú tevékenység folyjon. A szabályozási terv az erdőterület megőrzését, illetve az egészségügyi célú hasznosítását támogatta. A műemléki védettségű főépületet és a kerttörténeti szempontból is rendkívül értékes környezetét a szabályozás különösen védendőnek nyilvánította. Az övezetben a módosítás során a beépítési mértéket 15-ről 10 százalékra csökkentette."

medicalonline.hu/eu_gazdasag/cikk/korlatok_az_opni_ujrahasznositasa_korul
Kína megveti Baranyi Krisztinát és Karácsony Gergelyt az Fudan körüli utcaátnevezési akciójuk miatt
@Nyírfa: "A Register értesülései szerint a magyar felet különösen felzaklatta, hogy a pápa a budapesti villámlátogatás után Szlovákiában már három és fél napot tervez eltölteni. Ez forrásaik szerint sértő lenne a magyaroknak és "arculcsapás" Orbán Viktornak. "Ez botrányos volna" - mondta a lapnak egy budapesti egyházi forrásuk, aki szerint ez olyan volna, mintha a pápa egy félnapos izraeli látogatás után Iránban töltene három és fél napot. "Ez mindenki szerint elfogadhatatlan" - mondta a meg nem nevezett forrás. A Register szerint ezért Erdő Péter bíboros, a Magyar Katolikus Egyház feje és Semjén Zsolt miniszterelnökhelyettes a múlt héten Rómában próbált egyeztetni a pápa programjáról.

Ez egy óriási túlzás a budapesti egyháztól.
Elhunyt Dornbach Alajos
Orbánnak meg kell emlékeznie róla, még akkor is, ha nem szereti az Szdsz-t.
A hétvégén lezárják fél Budapestet a Nemzeti összetartozás napja miatt
@verőce21: Úgy tudhatta, mint te. Egyébként sem egy minielnöknek kell figyelnie a viharjelzéseket.