Dicee

Kick Ass 2- új badass trailer

Amikor utoljára láttuk a kiskorú gyilkost, Hit Girlt, azaz Mindyt , és az ifjú igazságosztót, Kick Asst, azaz Dave-et, akkor még átlagos tinédzserekként akartak élni.

Segítség, élőholtak II.

A zombis bejegyzés folytatódik!

Robert Fury, avagy Redford és a S.H.I.E.L.D.

"- Nos, a S.H.I.E.L.D. fejeként valami mást, valami különlegeset szeretnék hozni, amire felfigyelnek az emberek.

Trónok harca: Elstartolt a harmadik évad!

A Trónok harca harmadik évada egy zseniális nyitó résszel tért vissza a TV képernyőre, így jelen jelen bejegyzésünkkel kicsit betekintünk a jövőbe: az első videó a jövőheti "Dark Wings, Dark Words" című második részbe enged bepillantást, míg a második videó egy összefoglaló a jelen futó évadról.

Segítség, élőholtak!

A részben Magyarországon forgatott World War Z új trailert kapott, így ennek kapcsán időszerűnek véltük kicsit beleásni magunkat a zombivilágba mind irodalom,mind filmek terén.

Hókuszpókusz és abrakadabra, avagy “Merlin szakállára, ez egy kentaur!” IV. rész

Sorozatunk befejező részében tovább folytatjuk a női mágiahasználókkal való ismerkedést.

Kedvenc mágusunk története

A szerkesztőségben sokáig gondolkodtunk, d6-tal dobálóztunk, míg végül úgy döntöttünk, hogy kedvenc mágusunk Gandalf, az egyik legvagányabb mágiahasználó a varázsképességekkel rendelkező társai között.

Hókuszpókusz és abrakadabra, avagy “Merlin szakállára, ez egy kentaur!” III. rész

A mágia szövevényes világa nem sokáig volt háborítatlan, ugyanis mi nők is belekerültünk.

Hókuszpókusz és abrakadabra, avagy "Merlin szakállára ez egy kentaur!" II.rész

Jövőheti könyvmegjelenésünk kapcsán időszerűnek véltük összegyűjteni az irodalom leghíresebb mágusait- boszorkányait, így bejegyzésünk nem kisebb hókuszpókuszra törekszik, mint hogy ezt a célt beteljesítse.

Hókuszpókusz és abrakadabra, avagy "Merlin szakállára ez egy kentaur!" I.rész

Jövőheti könyvmegjelenésünk kapcsán időszerűnek véltük összegyűjteni az irodalom leghíresebb mágusait- boszorkányait, így bejegyzésünk nem kisebb hókuszpókuszra törekszik, mint hogy ezt a célt beteljesítse.

Nők, akikről érdemes beszélni III. rész: olvasói top 5

Ígéretünkhöz híven összegyűjtöttük az általatok felsorolt 5 sci-fi és fantasy hősnőt, akik közt akad pilóta, harcos, taktikus, cyberkéjnő és majdnem profi pyramid játékos is.

Gép, pirula, Neo: disztópia egy percben

Bizonyára emlékeztek az Időugrás egy percben bejegyzésünkre, mikor is egy olyan videót tártunk elétek, mely 1 percbe sűríti a Vissza a jövőbe című film történéseit.

Sötét felhők gyülekeznek Westeros felett...

Az HBO összehozott nekünk egy eszméletlen jó 14 perces összefoglaló videót a második évadról, mely tartalmazza a színészek és a stábtagok által készült- készített kommenteket is.

Nők, akikről érdemes beszélni: II. rész

Korábbi listánkat folytatva, most a filmes női karaktereket vesszük górcső alá, s emeljük ki azokat, akik valamilyen szempontból példát állítanak sok ember elé, vagy cselekedeteik miatt kitűnnek az átlag nők közül.

Nők, akikről érdemes beszélni

Rengeteg sztereotípia él arról, hogy milyenek is vagyunk, mi nők.

Három bombázó + egy repülő majom= minden Franco

A héten kerül mozikba L. Frank Baum világhíres regényének az Óz, a nagy varázslónak a filmfeldolgozása, nem kisebb főszereplőkkel, mint James Franco, Mila Kunis és Rachel Weis.

5 sci-fi film, melyek Spielberg kézjegyét viselik

Jelen bejegyzésünk témája Steven Spielberg, aki eddigi élete során számos sci-fi témájú filmmel örvendeztetett meg minket.

Vasember 3: új páncél, új előzetes

Ide s tova ez lesz a hetedik film, mely a Marvel univerzumban játszódik, s mi tagadás, az előzetesek szerint, ez is fogja hozni a korábban megteremtett színvonalat.

Időugrás Westeroson

A Trónok harca második évadának DVD megjelenése kapcsán egy csomó kimaradt jelenet bolyong az internet bűvös hálóján.