Eladott Ország

Az MSZP szeretné adómentessé tenni a minimálbért
@Málna: ma, 15:48 ◘ Mivel az MSZP az ellenzéki összefogás tagja, pont ezért fog megvalósulni.
Az MSZP szeretné adómentessé tenni a minimálbért
Nem kell elemzőnek lenni ahhoz, hogy lássuk, elég magasak a hazai adóterhek, sőt. Állambácsi közel 51%-ot megtart magának, vagyis többet, mint amennyit mi megtartunk magunknak. Erre lehet mondani, hogy de hát Franciaországban, vagy épp Ausztriában sokkal magasabb az adó. Lehet mondani és igaza is lesz annak aki ezt mondja, azonban nem mindegy, hogy ez az adó hova kerül. Idehaza ugyanis nem utak, kórházak, esetleg iskolák épülnek ebből az összegből, hanem stadionok. Futball klubok és álcivil szervezetek kapják a száz milliókat, miközben a valóban rászorulók nem segítséget, hanem egy lökést kapnak, ami sokszor az utcára sodorja őket.
cdn.shortpixel.ai/client/q_lossy,ret_img,w_615,h_722/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/10/tenyleges_adoterheles-20170728.png
Magyarországon nem elég, hogy borzasztóan alacsonyak a fizetések – a magas lakbér mellé -, hatalmas a munkahelyi stressz, de még az adók is az európai átlag fölött vannak, amiért cserébe nem jár semmi. Az egészségügy és oktatás romokban, a kiszolgáló rendszer szintén napról-napra küzd, miközben a szociális háló megszűnt létezni. Magyarországon ha valaki kiesik a munkából, az nyugodtan felkészülhet a legrosszabbra. Egy esetleges súlyos betegség pedig akár az életét is megpecsételheti, az állam ugyanis nem nyújt semmiféle segítséget akkor, amikor az egyénnek arra a legnagyobb szüksége lenne.
Az MSZP szeretné adómentessé tenni a minimálbért
"Nemrégiben kiderült, hogy az elképesztő gazdasági csoda ellenére Magyarországnál csak Bulgária áll rosszabbul az egész Európai Unióban, ha a minimálbérről beszélünk. Nemhogy Ausztriát nem sikerült beérni, de már Románia és Szlovákia is bőven lekörözött bennünket. Vagy még arról lehet szó, hogy a brüsszeli bürokraták nem tudnak számolni, és nem akarják elfogadni, hogy Magyarország szárnyal és dübörög, gőzmozdony és zászlóshajó egyben."
cdn.shortpixel.ai/client/q_lossy,ret_img,w_696/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/12/szeg%C3%A9nyek.png
kolozsvaros.com/rovidek/meltanyos-minimalbert-es-tisztesseges-megelhetest-az-unios-munkavallaloknak/
Ezenkívül a nyugdíjasoknak sem ártana bevezetni a svájci indexálást, és megemelni a gyalázatos 28 500 Ft. nyugdíjminimumot, mert Romániában is több mint duplája! ( Ennél már csak Indiában kevesebb!)
Hadházy: az egészségügy rég összeomlott, itt az újabb bizonyíték
@fergeteg: ma, 12:09 ◘ A fidesz csontig hatoló szervilis seggnyalásán kívül, azért a tényeket is kell figyelembe venni! 5500 dolgozó távozott az állami egészségügyből az új munkaszerződések miatt. Számos kórházi osztály működése veszélybe került. A Magyar Orvosok Szakszervezetének alelnöke azt mondta, az egyik megoldás a közalkalmazotti jogviszony visszaállítása lehet.
weborvos.hu/lapszemle/sokan-csak-azert-irjak-ala-mert-nincs-mas-valasztasuk-265673
Medgyessy Péter szerint a DK hibát követett el, bocsánatot kellett volna kérniük
@Nyírfa: Nekem is úgy tűnik. Nem véletlen, hogy Mesterházy Attila 2006 óta tagja a NATO Parlamenti Közgyűlés magyar delegációjának, és a NATO-parlament elnöke lehetett ( egy évig), továbbá a megnyilatkozásai alapján egy albínó, csökkent vagy hiányzó pigmentációban szenved, gerinchiányban.
Betiltottak egy Orbán Viktort kritizáló videóüzenetet: "Tiltsátok be Orbánt"
@sgl: tegnap , 12:31 ◘ Ha 2022-ben is elszúrja az ellenzék a választásokat, az katasztrófa lenne az ország szempontjából. A csúti kivezetné az EU-ból az országot, és a nyomor tovább növekedne, mi lennék Banglades, Európa közepén, a totális diktatúra pedig kiépülne.
Medgyessy Péter szerint a DK hibát követett el, bocsánatot kellett volna kérniük
@ómió: ma, 09:23 ◘ Ne örülj, mert a bűnöző és politikai prostituált román cigány sem lett átvilágítva ,KGB-s ügynök és spicli volt. Orbán Viktor: "Jelentenem kellett rólad Lajos"... egy őszinte vallomás.
youtu.be/qvn6vtNEBPc
Medgyessy Péter szerint a DK hibát követett el, bocsánatot kellett volna kérniük
@Nyírfa: tegnap, 18:39 ◘ Nekem sem szimpatikus Ujhelyi István, stichje van. A másik szintén nem szimpatikus figura az MSZP-ből, Mesterházy „Athos” Attila: "Egy mindenkiért, mindenki értem!" Az egy pettingpamacs, és nem szép dolog valakinek a külsején rugózni, de ez itt egy borotva kérdése lenne. Nem azért mert ronda, hanem mert gáz. Egyértelműen a kilencvenes évek közepe, középkategóriás andalúz drogdílerek viselete. Mondjuk, ha levágná, a vagina szakállát ( pina kefét ) kiderülne, hogy egy kissé pohosodó karakter nélküli arc van mögötte.
Jakab Péter válaszolt Deutsch "panelprolizására" – Ne provokáljatok, Tamás!
@TASzSz: A fidesz a 10 év alatt egyetlen egy szociális bérlakást nem épített a proliknak, akikből él! Viszont sikerült hétszámjegyű négyzetméter áron lakásokat építeni, csak tudják kifizetni. Orbán: Sikerült és sikerül az ostoba nép figyelmét mindenféle baromságokkal elterelni és még mindig nem veszik észre a lényeget: Magyarország az EU második legszegényebb és legkorruptabb országa lett uralkodásom alatt.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/157983785_4066579330039862_6559998879337273909_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=0ZiDcQ5cdLUAX-hVef-&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=142a7cdeb3684314c4a964326418514a&oe=60959DEE
Medgyessy Péter szerint a DK hibát követett el, bocsánatot kellett volna kérniük
DK nem hibázott kedves SZT elvtárs. Nyugat- Európában nem használják a keleti vakcinákat, mivel nincs rá a mai napig EU/EMA engedély. Németország használni akarja, ha lesz EU/EMA engedély. Addig olyan mint az orosz rulett. Egyébként még mindig nincs rá elegendő tapasztalat, hogy mennyire válik be, csak bizakodni lehet, hogy használ és nem árt, de az is lehet, hogy annyit ér mint a szentelt víz, csak kurva sokba sokba került. A fideszes bűnöző gazemberek a veszélyhelyzet idején is meglopták az adózó állampolgárokat, és inkább ezért kellene félreverned a harangot és szót emelni, hogy a fidesz egy végtelenül aljas gazemberekből álló szekta, de nem ezt tetted! Egyébként meg jobb lenne ha befognád a seggnyaló pofádat és eltakarodnál a redvás picsába, mert [email protected] neked is csak megszületni volt nehéz, te szarházi, gerinctelen, parazita, mocsokláda! Látod most sem azért járattad a pofádat ,hogy milliárdokat lopott a fidesz! Gondolkozz el és néz a tükörbe, és próbáld pofán köpni magad, de tudom ez nem fog menni neked , mert csak egy csúszómászó pondró vagy és nem ember! Te sem vagy különb mint a maffiaállam!
szigoruantitkos.hu/szt-tisztek/medgyessy-peter-dr-124.html
Medgyessy szerint hibázott a DK, amikor a keleti vakcinák ellen beszélt
A DK nem hibázott kedves SZT elvtárs. Nyugat- Európában nem használják a keleti vakcinákat, mivel nincs rá a mai napig EU/EMA engedély. Németország használni akarja, ha lesz EU/EMA engedély. Addig olyan mint az orosz rulett. Egyébként még mindig nincs rá elegendő tapasztalat, hogy mennyire válik be, csak bizakodni lehet, hogy használ és nem árt, de az is lehet, hogy annyit ér mint a szentelt víz, csak kurva sokba sokba került. A fideszes bűnöző gazemberek a veszélyhelyzet idején is meglopták az adózó állampolgárokat, és inkább ezért kellene félreverned a harangot és szót emelni, hogy a fidesz egy végtelenül aljas gazemberekből álló szekta, de nem ezt tetted! Egyébként meg jobb lenne ha befognád a seggnyaló pofádat és eltakarodnál a redvás picsába, mert [email protected] neked is csak megszületni volt nehéz, te szarházi, gerinctelen, parazita, mocsokláda! Látod most sem azért járattad a pofádat ,hogy milliárdokat lopott a fidesz! Gondolkozz el és néz a tükörbe, és próbáld pofán köpni magad, de tudom ez nem fog menni neked , mert csak egy csúszómászó pondró vagy és nem ember!
szigoruantitkos.hu/szt-tisztek/medgyessy-peter-dr-124.html
Betiltottak egy Orbán Viktort kritizáló videóüzenetet: "Tiltsátok be Orbánt"
@sgl: A fideszesek közül akik nem kerülnek börtönbe, azokat kitiltanám az országból is, mert munkára szoktatni őket már nem lehet igaz, soha életükben nem is dolgoztak!
Betiltottak egy Orbán Viktort kritizáló videóüzenetet: "Tiltsátok be Orbánt"
@sgl: A Kádár rendszer a fidesz bűnöző tróger bandához képest ( ez nem párt hanem banda/szekta) virágzó demokrácia volt. Ezek a mocskos rohadékok nem csak eladósították az országot, hanem még nyomorba, szolgaságba is döntötték a népet, Európa Bangladese lettünk, középkor a XXI. században! Börtönben kel megrohadniuk, teljes vagyonelkobzás mellett! Legszívesebben kitenném őket egy ketrecbe mint a középkorban, hogy leköpdössék és szidalmazhassák őket!
Betiltottak egy Orbán Viktort kritizáló videóüzenetet: "Tiltsátok be Orbánt"
Orbán hasonszőrű vér korrupt haverja Babis. Önérzetes korrupt banda és a nyájnak kussolni kell. Egy nagykorú, felelős társadalomnak joga van a hiteles, valós tájékoztatáshoz, egy nagykorú, felelős társadalmat nem lehetne lerázni azzal, hogy mosson kezet és kussoljon. Egy nagykorú, felelős társadalmat nem lehet elaltatni azzal, hogy az ellenzék hazudik, az ellenzék félretájékoztat, az ellenzék báncsa' Szent Orbán Viktort.
cdn.shortpixel.ai/client/q_lossy,ret_img,w_1039,h_578/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/11/Babis.jpg
Gyurcsány a kórházi kezelése után: "Lehetett volna nagy baj is"
@Pegero: tegnap 23:08 ◘ Látom az időpontról, ma is te voltál a télapó "befogadója," csak ő most az ereszen felfelé mászott. Ne feledd legyen nálad mindig vazelin! Orbánról már fiatal korában sugárzott róla a tehetsége. Ja, és csak miniszterelnök úrnak szabad szólítani, ezt a putris senkiházit! Tele van mint a déli busz , meg össze is verték, mint egy mocskos román cigányt.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/57021361_1955709401221102_8631313393556389888_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-3&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=YSyT0_X1orMAX_aJZfw&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=c65f89f370ecd9f54d92c0c31c43c784&oe=609670B9
uploads.disquscdn.com/images/af65f792744a249c9da9969caf115f83d480b69c26a8cabca5f4c3385c4b0172.jpg?w=600&h=602