Eladott Ország

Lövöldözés Újpesten - hol élünk?
@Klubtag: Amikor jött a megváltó akkor lopták a libákat és a metrót és majdnem fizetni kellett a diplomáért és majdnem fizetni kellett az orvosért de mostmár nem mert el se jut a diplomáig a gondolatig se a gondolkodásig se már tizenhat évesen mehet közmunkásnak vagy kurvának és teljes a foglalkoztatottság orvos meg úgysincs csak valahol messze ahol a busz se jár de oda úgyse tudja megvenni a jegyet az majdnem olyan messze van mint a szomszéd gyereke aki azt mondják nem mosogat Angliában hanem saját vállalkozása van de azt ki hiszi el mosogat biztos vagy vécét sikál és sírva gondol a hazájára ahol ő is térdelhetne a többivel és nézhetné a barlang falát a biztonságban és ragyogó sötétben mert egyek vagyunk mi mind és Kásler Miklós imát mond mert születésnapja van a megváltónak és ilyenkor imát kell mondani ha már úgyis térdel az ember. Amikor jött a megváltó akkor a gázszerelő gázt szerelt az adócsaló kitántorgott amerikás nem tántorgott vissza a kölykök a grundon fociztak ingyen a kurva árulta a testét az orvos gyógyított a költő költött a rendező rendezett de a szar költő versei nem kellettek senkinek mert állva máshogy hangzik mint térdelve mert térden állva más a csengése mindennek a dalnak is és térden állva úgyis mindegy hogy mennyit lop kicsoda mert fölfelé nem nézünk csak lefelé és előre se csak hátra és aki mást mond az hazudik és nem baj ha milliárdokat lopnak mert annyi pénz nincs is csak kitalálták a libsik. Amikor jött a megváltó még munkanélküliség volt de már nincs mert aki dolgozni akar elment a picsába és aki nem ment el az maradt a szarban és hálásan köszöni a krumlihéjat és mi boldogan fizetjük az összes munkás bérét akit a kinyaltseggű multi méltóztatik alkalmazni mert jó az nekünk és a multinak is jó és a pénzért cserébe igazán nem nagy ár ha a megváltó látványosan leköpi és néha végigvág rajtuk a mézesmadzaggal mert végső soron megéri.
A magyarok 43%-ának meghiúsult a nyaralása, de a Balaton idén is népszerű lesz
A Balaton azért is népszerű, mert egy alkimista csapatnak sikerült a forintból szart csinálnia.
https://olkt.hu/wp-content/uploads/2020/02/86...
És igen, közben egy páratlan, precedens nélküli rendszer épült itt fel a népnemzeti demokratikus igénytelenség szolid alapjaira az Európai Unió peremén, ahol az újratervezett kádári kisember – (még) van mit enni, jut okostelefonra, van internet, be lehet baszni minden hétvégén, nekünk a Balaton a Riviéra, stb. – ingerküszöbét és silány intellektusát el sem érik az olyan haszontalanságok, mint a hatalmi ágak összemosása és kormányzati zsebrerakása, a sajtó kivéreztetése, néhány maroknyi civil hatósági vegzálása, az államosított korrupció és bűnözés, az állam maffiaszervezetté silányítása, a banánköztársaságok színvonalán működő oktatás/egészségügy és hadd ne soroljam. De előbb vagy utóbb viszik a Balatont is, mi meg bekaphatjuk. A Balaton eladva, csirkeháló építésben jártas fideszeseket keresnek a Lendvay utcában, a kerítés építésére.
https://olkt.hu/wp-content/uploads/2020/01/82...
Oláh Károly: "keccsölt apám, keccsölök én, unokám még csak kicsit keccsöl
Mióta a Rogán Antal nevű feketeöves, korrupt propagandafelelős nyaralója csilliós felújítási költségeinek anyagi fedezetével összefüggésben az illetékes mentelmi bizottság világossá tette, hogy „a vagyonnyilatkozati-tételi kötelezettség nem az anyagi számonkérést, hanem a transzparenciát szolgálja”, nem tök mindegy, hogy Orbánnak hivatalosan sikerült már visszafizetnie a sok éve feleségestül maga előtt görgetett hitelét (nem!), vagy hogy mekkora összeget volt pofája beírni a plebejus megtakarítás kockába? És volt pofája beleírni, hogy egy rohadt fillér megtakarítása nincs. Továbbá se autó, se értékpapír, se egyéb ingóság. Ilyen Európa legszigorúbb vagyonbevallása. Szóval javaslom, hogy majd amikor nyolcvanhatodik sikerjelentést olvassuk arról, hogy milyen brutálisan nőttek a lakosság megtakarításai, akkor mindig tegyük hozzá, hogy kivéve Orbán Viktort. Neki szinte semmije nincs. Pedig 30 éve önfeláldozva keccsöl értünk, és semmire nem jutott. A szimpla sorosozásra már a legegyszerűbb szerkezetek is immunissá váltak, meg aztán októberben aprócska léket kapott a NER, felbomlott a centrális erőtér, valahogy vissza kell kapaszkodni a tutiba. Mert az nem lehet, hogy a Mészáros és Tiborcz nevű strómanjai visszafogják magukat harácsolásilag, hogy a propaganda helyét valóban a kormányzati aprómunka vegye át. A rohadt cigányok nem dolgoznak, lusták, bűnöznek, a semmire kapják a pénzt, miközben a keresztény, fehérbőrű magyar egész évben keccsöl a túlélésért. (Nem Farkas Flóriánra gondolt, mielőtt valaki félreértené. Ugyan őt is azér’ báncsák, mer’ cigány, ami elfogadhatatlan, de ez más.) Valóban létező társadalmi sérelmekre, kiválóan működő sztereotípiákra felkapaszkodva, az igazságosztó köpönyegébe belebújva, a cigányok felzárkóztatását ellopó Farkas Flórián gazdája, az ország miniszterelnöke 10 év rablókormányzás után ezt tudta kitalálni: ő elvetemültsége kiváló gyógyírt lát a fidesz megtépázott, csökkenő népszerűségének kenegetésére.
És akkor az unoka berollerezett egy fontos tárgyalásra a Karmelita Kolostorban
@Qqberci: Holnaputántól a nevükre íratják a budai Várat, amit legfeljebb kettes csoportokban, fejpénz megfizetése és TEK-es felügyelet mellett lehet megközelíteni csak azért, mert a terhelt gyerekkorú, skizofréniára hajlamos, küldetéstudattal vastagon megvert gátlástalan nép gyermeke túltolta a demokratikus felhatalmazás rozsdás biciklijét? Magyar emberek számára no-go zónává silányul ezután minden olyan létesítmény, ahol a zemberektől' és a valóságtól elszakadt, elcseszett sufnijogász és diktátorkezdemény rettegve tervezi a hatalomba csimpaszkodó életfogytiglanra berendezett luxuséletét a puritán falak közé zárva. https://a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2...
Ja, az UNESCO meg jobban teszi, ha az ISIS-szel foglalkozik mer' ők meg robbantgatják a világörökségünket. Bezzeg a mi MINIszterelnökünk meg építi azt. Na! Mindenki tudja, hogy az UNESCO sorosbérenc karvajtőkés brüsszelita szervezet.
Tessék mondani, az egészségügyi dolgozók mikor lesznek végre a magyar nemzet részei?!
Az 500 ezer forint nem sok, de valami. Ezt követhetné mondjuk egy valódi béremelés, amelyet már évtizedek óta megérdemelne a teljes szektor és amelyet már évek óta mondogat a kormány. Káslernek nem okoskodnia kellene, hanem elintéznie azt, hogy ennek az időszaknak a valódi hősei ne merüljenek ismét feledésbe a járvány lecsengését követően, hanem ugyanolyan figyelmet kapjanak, mint most. Az egészségügyi dolgozók nem csak egy járvány idején mentik meg rokonainkat és ismerőseinket, hanem a hét minden napján, ezért a pénzügyi megbecsülés akkor is járna, ha nem épp egy járvány kellős közepén vagyunk. Az ígérgetések idejének vége van, jó lenne valódi változást látni már végre.
Kásler: "Soha nem gondoltam azt, hogy az egészségügyiek munkáját csak pénzzel ki lehet fejezni." Azért csak meg kéne próbálni (By Hofi). Szerintem az egészségügyiek nem bántódnának meg. Az operatív törzsfőnök mai bejelentése kizárólag egészségügyi dolgozókról szólt, tehát a szociális szféra le van ejtve, béremelésről pedig még annyira sem esett szó. Amit Orbán ásított, abból az derül ki, hogy ki tudja hány hónapnyi megfeszített munkát szándékoznak megköszönni ennyi pénzzel. Mert ugyanis fogalmunk nincs, hogy Országos Cecília meddig laposítja a járványgörbét, még az is lehet, hogy decemberig. Így pedig ez a hatalmas összeg körülbelül a lónak a bánatos hímtagjával lenne egyenértékű. Pláne, hogy nem világos, mikor kapják meg.
Tessék mondani, az egészségügyi dolgozók mikor lesznek végre a magyar nemzet részei?!
Érdemes megemlíteni azt, hogy mostantól a munkahelyvédelmen van a legnagyobb hangsúly, hiszen a járványt sikeresen megállította a nemzeti kormány. Ennek érdekében – mármint azért, hogy a munkahelyeket megvédjék – a kormány közpénzt osztott ki különböző cégek között, amelyek közül az egyik óriási meglepetéstéltel a NER környékén zuhant le. A Matolcsy György fiának érdekeltségében lévő Balaton Bútor Kft. közel 574 millió forintos beruházása 287 millió forintot meghaladó állami támogatást kapott. Hát így védi meg a kormány a saját haverjai érdekeltségeit, miközben azt állítja, hogy megvédte a magyar munkahelyeket. Csak abban bízhatunk, hogy Tiborcz és Mészáros is kap még néhány milliárd forint értékben egy pár beruházását, hogy legyen miből ételt vásárolni a vasárnapi ebédhez. Biztosan őket is borzasztóan földhöz vágta a mostani válság, ezért a segítség nagyon fontos. Hogy mi lesz a vendéglátósokkal, vagy azon cégek munkatársaival, amelyek a járvány miatt csődbe mentek? Esetleg a hazai cégek által sokszor be nem jelentett munkavállalókkal, akiket már nem vár vissza a cégük a járvány miatt megcsappant kereslet okán? Ezek az emberek nem számítanak. Egy a fontos, hogy a hatalmat biztosító milliárdosok továbbra is ki legyen szolgálva, ha lehet uniós vagy éppen magyar közpénzből. Ameddig van mit osztogatni a maffia-rendszer tagjainak, addig nincs probléma.
Dömötör Csaba: Sorba állhatnak bocsánatkérésre, akik támadták Magyarországot
@Nessy: Nekem még a Dömötör WC- öblítő tartály is eszembe jut róla. Gyűlik az országnak házában a politikai elit. Vagyis hát ami nálunk annak minősül, de legalábbis szeretik ezt gondolni önmagukról. A fiatal demokraták már régen nem fiatalok és talán soha nem voltak demokraták, a keresztények és demokraták meg fiatalok sem voltak soha, így ránézésre. Kínomban néha már abban reménykedem, hogy majdcsak kipusztulnak csoportosan és akkor jönnek az okos, bátor fiatalok, de nem. A Dömötör Csabák jönnek. Mindenféle néven. Kinevelődött egy olyan politikai élősködő réteg, amelyik eleve azt tűzte ki életcéljának, hogy a mindenféle felelősségvállalás nélkül, a törvények felett állva, mentelmi jogba takarózva, számonkérhetetlenül és lehetőleg zsíros üzletekkel körbedúcolva fogja leélni az életét. A mi nyakunkon, de az csak természetes. Az új eresztés már túl van minden normán és határon, a kritikátlan szervilizmus a kormánypárt irányába éppen olyan természetes dolog, mint a cinikus pofátlanság, a sötét ostobaság és a gátlástalanság. Egyszerűen gyomorforgató az a korlátolt, sötét tahó viselkedés, amit a kormánypárt bármelyik tagja meg merészel engedni magának napról napra, az ország házában és bárhol máshol, Dömötör és az összes hasonló uborkafa-lakó. Egyszer véget kell ennek vetni, mielőtt csak Dömötör Csabák fognak ülni a parlamenti padsorokban!
Maruzsa Zoltán: Már hétfőn kinyithatnak a vidéki bölcsődék és óvodák
Egy rendkívüli időszakot élünk, amikor rendkívüli, de körültekintő döntésekre van szükség. De ezeket a döntéseket nem, vagy nem minden esetben lehet/érdemes/szabad mindenféle előkészítés és egyeztetés nélkül, az érintetteket a kész tények elé állítva meghozni. Ez az a Maruzsa, aki nemrég szélsőbalos fegyveres terroristákhoz hasonlította a Pedagógusok Szakszervezetét? Minden bizonnyal ő is megérdemelte a 35 százalékos emelést.
Egészségügy: egyszerre tér vissza a Kádár- és a Horthy-rendszer?
Nem is tudom, hogy mi lenne, ha diktatúra lenne. A mi dagadt fénylő debil, despota csillagunk magán repcsivel közlekedne, a szomszédba őrizné a pénzét, milliárdokhoz juttatná a nemzet vejét és b. nejét, meg a haverokat. Kizsigerelné a melósokat, az önkormányzatokat, a legmagasabb elvonás lenne a fizetésekből, 27%-os ÁFA lenne. Basztatná és gúnyolná az ellenzéket, főleg a Budapesti polgármestert, meg a Gödit, meg mindet aki nem fideszes. Tovább is van, mondjam még? Metróért Egyesület: Drótkötéllel kell megerősíteni a 3-as metró új orosz kocsijait... Már készül az új tábla a minisztériumi dolgozószoba ajtajára: Dr Pintér Sándor Dr, belgyógyász. De legalább mostantól az egészségügyben is olajozottan fognak menni a dolgok.

A Belügyhöz tartoznak a Belek A csillagok állását figyelve - rosszabb korokban - olykor a kibelezés is. Kiegészíteném: belgyógyász és olajszőkítő.
Egészségügy: egyszerre tér vissza a Kádár- és a Horthy-rendszer?
A magyar egészségügyi modell: vagy fizetsz, vagy ásd el magad! A magánegészségügyet megfizetni képesek jobban élhetnek, a legszegényebbek a TB-ből is kiszorulnak. Ezt is elintézte Orbán Viktor és bandája. Öregember pedig olyan nagyon nem kell már a hazának, elégedjen meg a kicsike nyugdíjával; azzal meg pláne – ha megéri -, hogy nyugodtan szavazhat a Fideszre. Egy kis kiköpött mócsingért. Majd ettől nem fáj a dereka, eldobja a botot, és vérnyomás csökkentőnek jó lesz a naponta hallott Soros-dal.
https://cdn.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lo...
Magyarország szegényebb régióiban nagyobb a betöltetlen háziorvosi praxisok aránya (Forrás: Magyarország országprofil 2019)
Orbánisztán a katedrálisok, a stadionok országa – kiszorítva az emberek egészséges élethez való jogát. Szégyellhetik magukat azért is, hogy a gyógyulás, az ellátás pontosan tükrözi a gazdasági-társadalmi különbségeket. Mert ami az uraknak, úrnőknek jár, és természetes, az másnak nem. A nagy magyar keresztények, az álnok hazafiak közpénztől gyógyulnak leginkább. Viruló fejjel, lázasan kaparnak maguknak. Olyan az egész nagyszerű magyar egészségügy, mint a foci – van, de nincs. Azzal az ordító különbséggel, hogy stadionokra, edzőkre és kétballábakra legalább annyi pénz ment el az elmúlt tíz évben, amiből fél Európát ellátó kiváló eü-intézményeket lehetett volna kreálni. De legalább a rászoruló magyarokra gondolt volna kiváló vezérkar. Amelynek nagy része vagy a saját maga számára létrehozott, szigorúan zárt intézményben, vagy leginkább külföldön keresi a gyógyulást, ha megbetegszik.
Dömötör Csaba: Sorba állhatnak bocsánatkérésre, akik támadták Magyarországot
A propaganda nem pihen. Azon kívül, hogy az egyik főállású propagandanéni leleplező cikket írt arról, hogy az ENSZ nem/sem független (hogy mik nem vannak!) és lerántotta a leplet a háttérből irányító nemzetközi elitisták igazi céljairól (édesanyám, borogass!), odatolták a lopott pénzből működő Magyar Idők mikrofonállványa elé a Miniszterelnöki Kabinetiroda (szevasz, Rogán!) parlamenti államtitkárát, bizonyos Dömötör Rogánalattvaló Csabát, hogy adja elő az obligát agymosó műsort, ami konkrétan semmit nem változott április 8-a óta. Nehogy az uborkafa árnyékában a rajongói klub kiessen a ritmusból és elfelejtse a miheztartást. Nincs is annál megejtőbb, mint amikor a fidesz éppen szolgálatban lévő papagája, a nyilvánosság elől rendre megfutamodó, a hozzá intézett kérdéseket a parlamentben boldogkarácsonyozással, csicskapártozással, szemöldökcsipeszezéssel, ócska személyeskedéssel, vagy éppen átmeneti süketségre hivatkozással elintéző gazda önkritikátlan szolgája tiszteletről beszél. Vajon hogy válogatják össze ezeket a dömötörféle alakokat? Mi a felvételi kritérium, egyáltalán, hogy kerül a foglalkoztató látókörébe? Egy kormányban lehet egy szemét rohadák, talán kettő is, de hogy az egész szervezet címeres, aljas gazemberekből, idiótákból alakul meg, az azért mégis túlzás.
Egy órán belül két nő nyakából tépték le a nyakláncot Budapesten
Orbán Viktor: Annyi munkahelyet hozunk létre, amennyit a vírus megszüntet
https://www.facebook.com/watch/?v=56788144079...
Komolyan elhiszi bárki, hogyha Orbán Viktor nagyon sokszor elszavalja, hogy ahány munkahelyet a járvány tönkretett, ő annyit fog gyártani egy kínai gépsoron, akkor az be is fog következni? Lát ebben a hírben valaki akár csak utalást is arra, hogy azokkal mi lesz, akik már elveszítették a megélhetésüket? Mert én nem látok. Azt pedig csak nem gondolja komolyan a kipcsakok vezére, hogy akár a jövő év végéig is elállnak féllábon azok, akik jövedelem nélkül maradtak? Három hónapig kapnak valami könyöradományt, a többit oldják meg maguk? Most még külföldre sem tudnak menekülni a fideszes hadsereg végtelen jósága elől. Mi lesz velük? Miből etetik a gyerekeiket? Vagy majd emelik az ingyenétkeztetésben résztvevők számát, és még abból is önfényezést faragnak? Kevés lesz.
Így próbálta támadni álhírekkel a nemzetközi baloldali sajtó a magyar koronavírus-törvényt
Abban az országban, ahol anno egy brazil TV sorozatbani rabszolgalány felszabadítására gyűjtést szerveztek, és egy rakás pénz össze is jött, én már azon sem csodálkozom, hogy ezeket a veretes féligazságokat, hazugságokat is beszopják, és még éltetik is ezt a beteg, telhetetlen zsebdiktátort. Az egész felhatalmazási törvénymizéria csak arra volt jó, hogy elterelje a figyelmet a kapitális hozzánemértésről, aljas betegágycsökkentésről, az önkormányzatok elleni háborúról, meg a tovább rabolt milliárdokról. Ha Nándorfehérvárra volt ideje elutazni, akkor arra is lett volna, hogy megvédje Magyarországot Brüsszelben! Ebből is látszik mennyit jelent neki Magyarország. Az origó, mint hiteles hírforrás, meg elmehet a redvás 3,14csába, a fidesz által közpénzmilliárdokból fenntartott, a fidesz seggéből kilógó és fidesz seggét a csontig a meleg szarig nyaló szennylap!
Az államtitkár szerint több mint egymillió emberen segített a kormány
József Attila Altató ...
"Tüzoltó leszel s katona! ( tűzoltó helyett katona lehetsz, bruttó 161 ezer Ft-ért )
Vadakat terelő juhász! ( ha el nem üt a fideszes autó )
Látod, elalszik anyuka. -
Aludj el szépen, kis Balázs"
10 évre titkosították a Budapest-Belgrád vasútfejlesztési projekt egyes adatait
@lusta: Az EU pedig arra törekszik, hogy a legyengült EU vállalatokat ( vírus után) a kínaiak fel ne vásárolják és igyekeznek kiszorítani őket az EU piacról. Erre mi hitelt veszünk fel és vasutat építünk nekik aranyáron, hogy a bűnöző cigány és bandája hülyére gazdagodjon!
Orbán történelminek nevezte Kásler érdemeit
@Pegero: Kísértet járja be Európát - a fidesz kifoszttásának kísértete. Mi, fideszesek, különleges anyagból vagyunk gyúrva. Tartsuk magasra a fidesz zászlót, ha 99 %-unk belepusztul is.
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Az államtitkár szerint több mint egymillió emberen segített a kormány
Formálódik a cselédtársadalom. Csak ez nem középkori, hanem modern cselédtársadalom lesz. Magyar. Orbán módra, aki működteti: már vagy tíz éve erre vágyik, legyen úr és parancsoló, vegye el az emberek szabadságát, és kezelje darab tárgyként őket. Mert neki az a jó, az az éltető, ami másnak rossz. Ezek a keresztény urak abban különböznek őseiktől, hogy Audival, helikopterrel tempóznak; svájci, osztrák bankszámlán gyűjtik a pénzünket maguknak; luxust zabálva hízik a fejük; a közpénzből ajándékba kapott várakat, üdülőket, kikötőket pingáltatják ki a melósokkal. Azután, hogy elvették tőlük. Ha az érdemi munka helyett nagyon unatkoznak, akkor stadionokat építenek, kitömik a mohó egyház perselyét. Isteni nyalásért cserébe. Ez Orbánnak a középkori munkaalapú társadalom. Dögölj meg! Majd az úgy lesz, ahogyan eddig: a tartósan alacsony munkanélküliségi ráta mindennél fontosabb, és beleszámít az egymillió sosem volt dolgozóba. Fűkaszálásból, lapátolásból nem fejlődik a gazdaság, nem lesz méltóbb élete a melósnak, abból a potyogtatott aprópénzből, amit a gondoskodó állam fizet, nem lehet megélni, élni. Milyen állami munkát akarnak? Ha túl is éljük a vírust, valóban új élet jön, mert a régi nem (lenne) folytatható. Ócska orbáni propaganda. Mert attól függ, kinek lesz, lehet új élete. Azoknak, akik eddig sem a küszöböt rágták. És amilyen tróger banda ez, nem számíthatnak sok ezren semmi jóra. Ez megint csak egy diktátori cirkuszi mutatvány. Úgy lesz az, hogy sok tízezren elmehetnek az országból. Megint. Vagy mehetnek a közösből kitömött urakhoz, úrnőkhöz cselédnek: az elsinkófált földeken, a közpénzből vásárolt kastélyokban, a vidéki kisurak szőlőjében, háztáji gazdaságában és még cipőt is pucolhatnak a nagyságáknak, közpénzből. És nem a vírus ellen, hanem mert nagyon könnyen leszünk a cselédek országa. Az állami akarat megvan hozzá.
10 évre titkosították a Budapest-Belgrád vasútfejlesztési projekt egyes adatait
@verőce21: Ahhoz hülyének kell lenni, hogy kínai hitelből a kínaiaknak építünk vasutat, aranyáron! Paks 2-vel együtt még az unokánkat is sikerült megnyomorítani, koldusbotra juttatni. Ezért ennek a rohadt fidesz maffiának a bíróságon kell felelni!
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Bangóné: Egy 33 éves édesanya halt meg, mert az egészségügy leállása miatt nem tudták megfelelően és időben ellátni – videó
@Pegero: B +, a KESMA-dat fidesz barma! Te agyhalott, fideszes faszszopó birka! A fikázáson kívül csak a fidesz seggét tudod nyalni, te ökörfajzat!
Vége az internetszabadságnak, az állam bárkit lekapcsolhat a netről
@Nyírfa: Sajnos itt csak akkor lesz változás, ha a nép kimegy az utcára, mint '56-ban. Az esély meg van rá, mert sikerült Európa koldusházává tenni az országot, a fidesz maffiának!
Orbán történelminek nevezte Kásler érdemeit
@Pegero: Te csak a bűnöző és politikai prostituált csúti cigányoddal foglalkozzál, szaros pofájú, szarfaszú fidesz barom!
https://www.generadormemes.com/media/created/...
Nem a KESMA-ból gyűjtöttem ki az adatokat, te baromállat, mivel kurvára nagy a sajtószabadság te seggfej!
Börtönben rohadtok meg fideszes genyó! Baszd meg a fideszes demokráciádat, hogy anyádba szakadtál volna, te parazita, despota, ingyenélő , rohadék!