GameDroid

E3-as F1 2010 videók!

Rengeteg E3-as videót sikerült elfognunk a rendezvény ideje alatt, amik mindegyike a Codemasters szeptemberben megjelenő játékával, az F1 2010-el foglalkozik.

F1 2010: Megérkeztek az első hivatalos képek és infók!

A ma bejelentés talán egyik legfontosabb mozzanata az volt, hogy végre ha csak hozzávetőlegesen is, de most már legalább hónapnyi pontossággal tudjuk, hogy mikor fog érkezni a F1 2010. Nos, a várva-várt eljövetel idén szeptemberben fog megtörténni, nincs tehát több találgatás, és azt hiszem, ez a premier időpont egészen reálisnak,...

F1 2010: MEGÉRKEZTEK AZ ELSŐ LÁTNIVALÓK!!! | F1 2010 Hungary

Végre, végre, végre, kezd beindulni a szezon és ezzel együtt – korábbi jóslatunknak megfelelően – az F1 2010-ről is kezdenek szállingózni az érdemi infók, sőt, látnivalók!

A magyar játékterjesztés komikuma

(...) Az van ugyanis, hogy a Fallout 3 alapjátékot és az összes DLC-t tartalmazó über kiadás nálunk civilizáltabb térségekben 2009 októberében került a boltokba, az angol mellett cseh, lengyel és német nyelvterületre is belőve, természetesen a magyar lokalizációnak ekkoriban még híre-hamva sem volt.

Need for Speed World bétateszt - Rockport újra benépesül

Az utóbbi évek Need for Speed játékait meglehetősen hűvösen fogadta mind a szaksajtó, mind a vásárlók, ezért az Electronic Arts-nak lépnie kellett: felfrissíteni a sorozatot, mielőtt végleg eltűnik a süllyesztőben.

Képek a Fallout: New Vegasból!

Habár eme látványosságok nagy részét már megcsodálhattuk jó kis magazin scan formájában, azért az a igazi, ha a maguk teljes pompájában láthatjuk, hogy mire számíthatunk vizuális téren a Fallout: New Vegas kapcsán.

Medal of Honor - Hangulatos képek érkeztek!

Sajnálatos módon még mindig igen nagy a hallgatás Medal of Honor ügyben, senki nem mond semmit, halovány traileren és néhány, a videóból szedett képen kívül eddig nem igazán volt alkalmunk közelebbről megismerkedni a klasszikus cím legújabb darabjával.

Aliens vs. Predator - Az Árcédula a Tartalom ellen

Nem először láthatjuk a képernyőnkön a Halál és a Ragadozó pofozkodását, a mostani harmadik részért felelős Rebellion már két játékot hozott össze ebben a témában.

Dark Void - Daedalus is szégyellné magát

Icarus mindenképp szeretett volna az apja készítette eszközzel repülni.

Mass Effect 2 - A második Nagy Bumm

Nagy felelősség nyugszik a vállamon, amint a Mass Effect 2 ismertetőjét írom, hisz nem csak az utóbbi idők legnagyobb sikerű játékáról, (ami mind a kritikusok, mind pedig a játékosok kedvencévé vált, úgymond sec perc alatt) de egy születendő és feltörekvő klasszikusról beszélünk.

Medal of Honor: Első képek

z EA közzétett néhány képet az EALA által készítendő, Unreal Engine 3-as motorral megerősített Medal of Honor-ból, ami első hallásra teljesen jól hangzik, de azért van itt egy kis bibi.

Bioshock 2: Véres igazgyöngy… (Ismertető)

Az első, és legfontosabb tudnivaló főhősünk személye.

Reggeli ropogós info falatkák a Vegasról

Peter Hines, a Bethesda közönségkapcsolatokért is felelős vezére azt ígéri, hogy akár több száz órányi játékidőt is kaphatunk a New Vegas által, ami ugyan nem tekinthető a Fallout 3 egyenes ági leszármazottjának, minden esetre az univerzum ugyan az, ám ezúttal a némileg jobb állapotban leledző nyugati partvidék lesz a terep,...

Hol tart a magyar játékfejlesztés? És miért?

Magyar játékfejlesztés?

2010 - A DirectX 11 hajnala?

A DX11-es hardver piac most még meglehetősen szűkös és egészségtelen módon hegemón.

Mivel játszunk 2010-ben? (Első rész: A várható FPS felhozatal.)

Egy darabig gondolkodtam azon, hogy akkor most mi legyen.

Dead Space 2 - Az első ingame képek!

Isaac koma pofozgat egy viselkedni nem tudó tini nekromorfot - ennek a nevelő célzatú műveletnek lehetünk szinte fázisképenként tanúi az első ingame képeken, melyeket mi mutatunk be legelőször a magyar gamer oldalak közül.

Avatar - Egy új korszak hírnöke

James Cameron filmjével kapcsolatban először rendkívül lelkes voltam, aztán ahogyan érkeztek az információk a részletekről, egyre inkább elkedvetlenedtem, mert féltem attól, hogy a technikai csinnadratta egyfelől nem váltja be az elvárásokat - melyet Cameron rendkívül magabiztos nyilatkozatai az egekbe korbácsoltak -, másfelől...

MoH: A rejtélyes idegen és egyéb infoszilánkok

Sokan furcsállták, hogy az első Medal of Honor trailerben nem láthatták viszont azt a szakállas, nagyon brutál alakot, aki az első képeken ott feszít egy kézi ágyúval a kezében, ezért aztán nagy sértődöttségükben gyorsan fel is tették a kérdést, hogy akkor most mi is lesz ezzel a palival?

Képek a Zónából

Tegnap kicsit túl serénykedtük a Call of Pripyat című, S.T.A.L.K.E.R. folytatás bezengését, ezért lemaradtunk az időközben beszerzett képekről, ám maximalizmusunktól hajtva nem engedhetjük meg magunknak, hogy ezeket a gyöngyszemeket ne tárjuk kedves olvasóink, és főképpen házi S.T.A.L.K.E.R.-fanunk, Noble becses szemei elé.

Tron: Evolution trailer

A játék a film előzményeit dolgozza fel, ennél közelebbi infónk még nincs a történetről.

C&C 4 - Érdekes ingame pillanatok

Sam Bass, az EALA egyik vezető dizájnerének tolmácsolásában nézhetünk végig egy több mint öt perces bemutatót, melyben a Command & Conquer negyedik, befejező részének, a Tiberium Twilight-nak bizonyos, mozgalmas pillanataiba leshetünk bele.

Bad Company 2 videó és képfalatok

Végre újabb életjeleket fogtunk a várva-várt Bad Company 2-vel kapcsolatosan, ezúttal töményen toppant be egy videó-kép egyveleg, minden igényt kielégítve tehát.

Kane és Lynch még egyszer megpróbálja - Új trailer

Annak ellenére, hogy az első rész nem sikerült valami klasszikusra, az IO Interactive mégis tesz még egy próbát: Köztudott, hogy készül a Kane &Lynch következő felvonása, hát reméljük, hogy ez jobban fog elsülni, mint a korábbi, meglehetősen silányra sikeredett gengszter-lövölde.

Még egy szívességet tesz nekünk az Infinity Ward

A Modern Warfare 2 eddigi története inkább nevezhető botrányosnak, semmint valamiféle sikertörténetnek - már ami a PC-s változatot illeti.

Arkham Asylum 2 - A célpont: Gotham

A játékmenet méretes kiterjesztését tervezik a Batman: Arkham Asylum fejlesztői, legalábbis ez sejlik fel annak a Paul Denningnek a nyilatkozata nyomán, aki a gárda szerves részeként nyilatkozott a következő rész érdekességeivel kapcsolatosan.

Újragondolt és klasszikus PoP lesz a The Forgotten Sands

Úgy néz ki, az UbiSoft, azok után, hogy bejelentette az új PoP játékot , majd gyorsan elhatárolták magukat a premier előtt álló PoP-filmtől, tovább polírozzák a produkciót.

Készül a F.E.A.R. 3?

Bejelentés még nincs.

PC-n bukás a Modern Warfare 2

Meglehetősen lehangoló és nem túl szép jövőt felkarcoló adat látott a minap napvilágot arról, hogyan fogyott november hónapban a Modern Warfare 2 a különböző masinákon.

F1 2009 - iPhone-ra is! | F1 2010 Hungary

Rendszeres olvasónk hívta fel rá először a figyelmet, most végre jövünk némi konkrétummal és képekkel is.