Grafix69

A kormánysajtóé az év leleplezése: Márki-Zay Péter Bajnai Gordonnal vacsorázott
Aztán ki a bánatos faszom tiltotta meg, hogy bárki bárkivel ebédeljen , vacsorázzon, beszéljen?
Az irániak által lelőtt ukrán repülőn nem azonnal haltak meg az utasok
Le vagyok nyűgözve: idézet cikkből . A fogalmazás már FIDESZES : " A második rakéta 25 másodperccel az első előtt csapódott be, de a felvétel az iráni bejelentés szerint csak 19 másodpercet rögzített ebből"
Felmérte a politikusok népszerűségét kormányközeli cég, az ellenzék nem boldog
Ez nagyszerű hír! Akkor már csak egy-két év és kész is a fasizmus. Végtére is ha ez mindenkinek ennyire jó akkor így kell élni. Mások ...át bekapva.
Dühöng a Fidesz a gyöngyöspatai ítélet miatt: annyira nem értenek egyet a kártérítés kifizetésével, hogy akár törvényt is módosítanának
Teljesen rendben van, ha megítélték ki kell fizetni. Ezen nincs mit rágódni, ellenkező esetben bárkinek bármit megítélnek és nem fogja megkapni ha valakik úgy akarják, bőrszíntől függetlenül.
A KSH szerint bruttó 377 ezer forint volt az átlagkereset februárban
Igen az átlag. Ha már ennyire jól él mindenki akkor mi a picsáért sír alsó hangon is 6 millió ember? Minden emelkedett ebben az országban legfőképpen a szopás, csak kurvára nem mindegy melyik végén állsz a fasznak.
Meghaladja az 1300 forintot a fizikai dolgozók átlagos órabére, tovább nyílt az olló a régiók között
Igen basznátok meg az egészet , már 1300 forint is van . Már had kérdezzem meg a kibaszott tolvaj fideszes politikus bűnözőké mennyi?
Mindent kipakolt Kelemen Anna – videó
Nem veszi ez észre, hogy mennyire ocsmány,leharcolt, undorító kinézete van?
Parragh: több százezres létszámleépítés várható
Én nem csodálkoznék azon , ha az összes gazdasági malőrt , az összes negatív érintettséget a koronavírus számlájára írnák , vagy írják. Az teljesen nyilvánvaló, hogy a gazdaság előbb utóbb ebben a rendszerben nem kezelhető , nem életképes. A nyugati pénz pumpa erősen megcsappant az idén és ez várhatóan nem fog változni . Szerintem szkepticizmussal kell kezelni a gazdasági mentő csomagot . Annál is inkább mert még én egy olyan intézkedésről sem hallottam soha ami jó lett volna a dolgozó embereknek , és ebbe az egész kormányzásukat értem 12 év alatt.
Fidesz: fogadja el a parlament a "koronavírus-törvényt" – ez állna a drasztikus rendelkezésben
@division: A sok hülye azért képtelen 2 hónapig otthon maradni mert a fizetése 2 hétig tart , aztán kölcsön kell kérnie, hogy kihúzza a hónap végéig. A sok hülyének nincs egy vas megtakarítása sem mert bérjövedelemből él és nem celeb ,gazdag vállalkozó , vagy politikus . Kocsis Máté részéről nem értem a magamutogatást , hiszen a kormány vagy ha úgy tetszik a Fidesz eddig is azt csinált amit akart.
A pálinkafőzés is bekerült a kerettantervbe
A lábszagú rendszer csökevényes tudatmódosító elképzelése a jövő nemzedékéről. Olvastam a minap, hogy csak a nemzeti érzelem kialakításának tudatos módszer az amikor kifejezetten antiszemita költők írók műveit kell tanítani általános iskolásoknak. Kétség ne legyen felőle , hogy a nagy nemzeti tudathasadásba már ideológia gyártást akarnak elvégezni a gyermekeken, mint valami nagy kísérlet ahol mindenki egyöntetűen magyar , vagy inkább nagy magyar lesz. Azt gondolom a pálinkafőzés tudomány, és művészet is , de a kenyérsütés, és a kertészkedés is. Még lesznek meglepetések , sajnos olyanok ,hogy az ember haja égnek áll.
Több ezres tömeg tüntet a Parlament előtt
@sveikukac: Pontosan , amikor ezt szó nélkül tűrik , utána jönnek mások akiket vegzálnak , aztán megint mások.
Több ezres tömeg tüntet a Parlament előtt
@csak úgy...: Persze nyilván van ilyen is , de nem dönthet senki egy személyben egy ilyen horderejű bírósági döntés után , pláne nem , hogy felhasználja a rasszista kirekesztő , nem cigány emberek gyűlöletét azért a célért , hogy az igazság galamb jelmezében tetszelegjen egy ember. Ki ő? Talán Ő az Isten maga ? Trágya ez az ember ás trágya amit csinál az emberekkel.
Több ezres tömeg tüntet a Parlament előtt
@csak úgy...: Akkor másképp: Amikor a bíróságon döntenek egy ügyben akkor , ha az igazságérzetre hallgatnának akkor minden bírónál más lenne az ítélet. Vagy valaki megmondhatja mennyi legyen az idő?
Több ezres tömeg tüntet a Parlament előtt
Volt szerencsém elolvasni a véleményeket. Teljesen ledöbbentem, minden vélemény a másik pocskondiázásáról szól ( Facebook ) . Elvagyok képedve, hogy értelmes emberek ennyire nem értik a történtekben a valódi problémát. Nem az a lényeg ,hogy a cigányok ezt csináltak vagy azt csináltak. Még csak nem is az a lényeg , hogy dolgoznak vagy nem dolgoznak. Az sem számít keccsölnek vagy nem . Az európai bíróság jogerős ítélete szerint jár nekik a kártérítés. Kész , sem több sem kevesebb. A dolog lényege , hogy ha egy személy az állami hatalommal visszaélve megtudja akadályozni egy ilyen bírósági döntés végrehajtását akkor ne tessék sikoltozni akkor , ha a később bárkitől elvehetnek bármit ( nem csak a cigányoktól ) mondván sérti az igazságérzetét az embereknek. Akkor a kérdésem a következő lenne . 1 Melyiket? 2 Kiét? 3 Mi határozza meg mi az igazság?
Simlis virsliket buktattak le a fogyasztóvédők
10 Virsliből 9-ben nem éri el a feltüntetett adatokat. Igen és mindegyik tartalmaz szója fehérjét. Pontosabban az S760 vagy az S800 szója lisztet ugyanis az xy kft aki fűszer keverékeket forgalmaz Magyarország egész területén , az adalék fűszereket szója keverékben csomagolják ki .100 kg készárunál ez 4 kg -os csomagokban értendő melyből a szója 2 kg. Nem értem a hiszti okát.
Több száz milliárdot fizetett ki az állam a csokra
A képlet nagyon egyszerű. Az állam kihelyezi a közpénzt ( CSOK ) a családoknak hitelbe, a bank megelőlegezi, az állam kifizeti. Az adós elveszti a munkahelyét a bank elveszi az ingatlant a közpénz elveszti közpénz jellegét, a befizetett összeg és az ingatlan magánvagyon lesz, Mészáros Lölövics , vagy OTP , vagy Orbán vagyon .
Kövér László elmondta, mit csináljanak a magyar fiatalok internetezés helyett
Kövér elvtárs nem mondott semmi olyasmit ami már ne hangzott volna el 1933 vagy 1939 ben. Pontosabban Ő már azon is túllépett, hogy mint a fasiszta mint a szocializmus eszméire támaszkodva csak az egyén ellen szólalna fel. Kövér elvtárs már általánosságokban beszél mind a tömegek mind az egyén ellen. Ami azt feltételezi, hogy kialakított magának egy új ideológiát, nevezetesen a köztörvényes bűnözök ideológiáját.
Adómentessé tenné a vadászaton kilőtt állatok húsát a KDNP
Ezt a büdös nyáladzó faszopó rühes megélhetési parasztot kellene oda feltenni ahol a vaddisznófej van. Rohadt kis parazita az egész retkes csuhás degenerált barmokkal együtt!
Kövér: a világórát Európában egyre többen a magyar időhöz igazítják
"hogyan süllyedt bennszülötté ez a nagy középkori nemzet tulajdon országában?" Úgy ,hogy az ilyen hazaáruló, mihaszna, elmebeteg tahók eladták az országot egy marék szotyoláért. 1919, 1945, 1989, és 2014-ben is .
Kárpáti Rebeka olyan dühös lett Pápai Joci kiesése miatt, hogy nem juttott eszébe egy európai ország magyar neve
@verőce21: igazad van ezeket nem mindig tudom , valami más amiért értéktelen a véleményem . ? Töröltem magamat minden jót nektek .