Gyütt Mönt

24.hu: Először magának válogatta ki az adományokat a kamu doktorival lebukott intézményvezető a családsegítőben, a rászorulóknak már csak a maradék jutott
@jesz: A vörösiszap károsultjait kívánta segíteni a gonosz Soros. Küldött 1 millió $-t, ami sajnos nem érkezett meg a rászorulókhoz. Útközben elvesztette segély jellegét.
Orbán Ursula von der Leyennél árulkodott a cseh biztosnő kijelentése miatt
@Shikari: Hiába árulkodik a Kedves Vezető, visszaüt rá a korábbi kijelentése: ne figyeljenek oda arra, amit mondok.
Lelőtte felesége szeretőjét és annak apját is Nyíregyházán, életfogytiglant kaphat
@Ludas Matyi: nem egészen, vannak fokozatok. Pl. hirtelen felindulásból, előre eltervezetten, anyagi haszonszerzés miatt, aljas indokból, stb.
Fluor Tomi keményen nekiment Dúró Dórának, amiért ledarált egy mesekönyvet
Dórika haladó szellemű nő. Tudja, hogy az égetés környezetszennyező, a recycling a környezettudatos magatartás. Persze az is igaz, hogy ő szellemileg szennyezi a közéletet. Ez a nagyobbik baj.
Budapest ötmillió forinttal támogatja Iványi Gábor egyházának az iskoláit
@Shikari: sajnálom, táthatólag nem érted. Iványi kersztelte meg Orbán gyerekeit, akkor még nem volt szekta. Az Európai bíróság is kimondta a verdiktet. Tudod mennyivel tartozik a magyar állam Iványiéknak?
Bakács Tibor egy ideje takarítóként dolgozik
Ha nincs más lehetőség, akkor ez a kiút. A munkát el kell végezni.
Becsengettek a nyelviskolákban is!
Valóban, nyelvtudás nélkül marad a közmunka, iskolaőr és hasonló állás lehetőségek.
Áll a bál Csanád-Csongrádban: Vasvillával támadt a kormánytisztviselőkre egy férfi, az autójuk tetejére ugrott, őrjöngött
@Horizont: szívem, ettől mindjárt nemzethybb lett. Egyébként a helyes megnevezés Csongrád-Csanád. Az átnevezés költségeit mi fizettük. Megyehatár táblák, új fejléces iratok, bélyegzők, szoftver és még amire nem gondoltam.
Budapest ötmillió forinttal támogatja Iványi Gábor egyházának az iskoláit
@Shikari: írtad, hogy drogos. Volt drogtesztjük? Írtad, hogy bűnöző. Ezt kimondta a bíróság? Írtad, hogy szekta. Ezzel szemben az Európai bíróság kimondta, hogy megfelel a magyar egyházügyi törvénynek, így vissza kell venni az elismert egyházak közé. Sőt, a magyar államnak kártérítést is kell fizetnie. Persze Orbánnak nem tetszett a bíróság íteélete, ezért nem is hajtotta végre. Ne égesd magad.
Kontár munkások miatt megint beázott a Szent János Kórház szülészete
Tuti, hogy nem a nemzeti gázszerelő vállalkozása csinálta. Ő mindig minőségi munkát végez. Igaz, azt jól meg kell fizetni.
Mohács lehet a Fidesz Mohácsa?
Korábban reménykedtem a győriekben is. Nekik jó volt a Fidesz, örüljenek neki.
Rétvári: Magyarországon nőttek az egyik legnagyobb mértékben az oktatásra szánt összegek
A Gyurcsány korszak idején még volt olyan egyetemünk, amelyik a világ első 500-as rangsorában szerepelt. Ma már csak az 1500-as szintbe férünk be. Ez is a siker mérőszáma lenne?
Rétvári: Magyarországon nőttek az egyik legnagyobb mértékben az oktatásra szánt összegek
Hogyan is állunk a pisai összehasonlító mérés alapján a diákjaink szövegértési, természettudományos és matematikai eredményeivel? Ugyanez a kérdés a felsőfokú végzettségűek arányéára vonatkozóan is. Az idegen nyelv ismeretről pedig ne is beszéljünk.