HabosTünde

Hogyan zárjuk az ismerkedést egy sikertelen randi után?

Ahogy az élet bármely területén, így a társkeresés és randizás során is előfordulhat, hogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azt elképzeltük.

Hogyan hagyd magad mögött a múltat, hogy a jelenben élhess?

A múlt rendkívül nagy hatással lehet a jelenbeli társkeresésedre.

7 jel, hogy készen állsz egy kapcsolatra

Már régóta a szinglik táborát erősíted, szereted a függetlenséged, mégis valahol legbelül vágysz egy társra, akivel megoszthatod az életed?

5 ok, amiért idén végre ki kellene próbálnod az online társkeresést!

A szerelem mindig is életünk legfontosabb mozgatórugója volt, napjaink digitális érájában pedig egyre inkább az online térbe terelődik az ismerkedés és randizás. Az internetes társkereső platformok számos előnnyel járnak, és nagymértékben megkönnyítik számunkra, hogy új kapcsolatokat alakítsunk ki.

11 elavult randi szabály, amelyet egy nőnek sem kellene már követnie

Természetesen a jó modor és a lovagiasság soha nem megy ki a divatból – de ez nem jelenti azt, hogy ugyanazokat a randevúzási szabályokat kellene betartanunk, mint annak idején szüleink.

Társkeresés és a külső adottságok: Miért ne add fel akkor se, ha a külsőd nem tökéletes?

Mi emberek különbözőek vagyunk, és mindenki mást keres egy párkapcsolatban. Sokan ugyanakkor túlzottan a külcsínyre fókuszálnak, és hajlamosak feladni a társkeresést, ha úgy érzik, hogy nincsenek meg a "tökéletes" külső tulajdonságaik. Azonban a vonzerő és a boldogság nem pusztán a megjelenésen múlik.

A 10 legnagyobb randitévhit

A társkeresés olyan, mint a foci, mindenki ért hozzá, és mindenki előszeretettel osztogat építő jellegű tanácsokat, amelyeket azonban nem mindig érdemes megfogadni.

A randizás 10 legfontosabb szabálya

Akár online ismerkedsz, akár más formában, a személyes találkozó előbb-utóbb elkerülhetetlen.

5 ok, amiért nem kellene újrakezdened vele!

Az előző kapcsolat újraélesztése gyakran hatalmas kísértést jelent, különösen, ha az emlékeidben még mindig élnek azok a boldog pillanatok és érzések, amelyeken az exeddel osztoztatok.

Hogyan mutasd ki a szerelmedet, szavak nélkül?

A szerelem kifejezése sokféleképpen történhet, és bár a "szeretlek" szó hatalmas jelentőséggel bír, azon túl is sok lehetőség van arra, hogy kimutasd érzelmeidet a párod felé.

Gyermekvállalás és párkapcsolat – 5 kihívás, amire fel kell készülj!

Egy gyermek születése az egyik legörömtelibb esemény egy pár életében.

Nincs időd ismerkedni? 5 tipp, hogy Te se maradj szingli!

Te is sokat dolgozol?

5 dolog, amire ügyelned kell, mielőtt beregisztrálsz egy társkereső oldalra

Az internetes társkeresés óriási lehetőséget biztosít bárki számára, aki szeretné szingliségét maga mögött hagyni, és végre felkutatni az igazit.

5 ok, amiért 50 felett is érdemes a neten ismerkedni

Ki mondta, hogy az internet csak a fiataloké?

Ezért félnek sokan az internetes társkeresőktől

Az online társkeresés egy modern megközelítés a párkapcsolatok kialakítására, amely sokak számára remek lehetőségeket kínál.

Így maradj pozitív a nehéz helyzetekben is

A pozitív életszemlélet olyan értékes kincs, amely segíthet átvészelni a nehézségeket, megerősítheti párkapcsolatainkat és összességében boldogabbá teheti az életünket is.

5 ok, amiért a férfiak nehezen mutatják ki az érzelmeiket

Az emberi érzelmek összetett és mély világát megérteni sosem könnyű feladat, és ez különösen igaz a párkapcsolatokban.

Szerelem a tengerparton – futó kaland vagy életre szóló kapcsolat?

Tegye fel a kezét, akit egy tengerparti nyaralás nem hoz romantikus hangulatba!

Így zárd ki a stresszt a párkapcsolatodból!

A mai rohanó világban a stressz mindennapos kihívást jelent számunkra.

Hogyan emeld egy szinttel magasabbra a párkapcsolatod?

Egy kapcsolatban magasabb szintre lépni nem megy mindig zökkenőmentesen. Hogyan beszélj a terveidről? Mikor jön el az megfelelő idő? Egyáltalán létezik-e tökéletes időzítés? Hogyan kerüld el, hogy esetleg félremenjenek a dolgok?

5 tipp, hogyan találj társat, ha nincs időd randizni

Sokan élnek olyan elfoglalt életet napjainkban, hogy nem jut idejük ismerkedni. Munka, háztartás, barátok és más kötelezettségek elvesznek minden időt, és gyakran nehéz megtartani az egyensúlyt. Ha Te is hasonló cipőben jársz, de szeretnél kitörni ebből a mókuskerékből, és végre rátalálni egy komoly párkapcsolatra, ne keseredj...

5 téma, amit jobb, ha elkerülsz az első randin

Az első randevú izgalmas és különleges, főleg, ha akkora köztetek az összhang, hogy akár reggelig is tudnátok beszélgetni.

Hogyan kezeld az első vitákat egy friss párkapcsolatban?

Eddig minden szépen alakult köztetek, túlvagytok jónéhány randevún és közös programon, már úgy érzed, hogy egymás életének részévé kezdtek válni.

Honnan tudhatod, hogy nemcsak az idődet vesztegeted rá?

A társkeresés során kevés rosszabb dolog van annál, minthogy valaki olyanra vesztegeted az idődet, aki nem érdemli meg, és végül csak csalódást okoz.

Hogyan adj egyedi válaszokat a sablonos kérdésekre?

Mindenki különleges és egyedi a maga módján, de csak kevesen képesek jól „eladni” magukat egy online társkereső oldalon, különösen, ha unásig ismételt és sablonos kérdésekre kell válaszolniuk.

8 vészjelzés, hogy ne menj hozzá feleségül!

Sajnos az iskolában sok mindent megtanítanak nekünk, de azt nem, hogy miként válasszunk jól társat magunk mellé. Egyes embereknek könnyebben, másoknak nehezebben megy az ismerkedés, és a párválasztás. Vannak párok, akiknél minden gördülékenyen működik, míg mások bizonytalanok magukban és egymásban is.

Kedveled annyira, hogy ne randizz mással?

Az online társkeresés korszakában egy időben több partnerjelölttel levelezni és ismerkedni nem bűn, sőt. Egy praktikus gyakorlat. Hogy miért? Mert minél kevesebb emberrel kerülsz közelebbi kapcsolatba, és minél kevesebb randira mész el, annál nagyobb a valószínűsége, hogy nem a megfelelő társ mellett kötelezed el magad. Ha pedig...

Hogyan felejts el valakit, aki nem elég jó számodra?

Úgy tartjuk, hogy az érzelmeinknek nem tudunk parancsolni.

Mit gondol egy nő és mit gondol egy férfi az első randi után?

Az első néhány hét, amikor épp az ismerkedési fázisban tartasz valakivel, mindig feszültséggel és izgalommal telített időszak. És elvárásokkal, meg persze bizonytalansággal, hogy vajon mit is gondolhat rólad a randipartnered.

Kalandozás a romantikus Egyiptomban

Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy idén márciusban Édesanyámmal karöltve repülőre ültünk és elutaztunk egy melegebb éghajlatra. A terv egy héten át tartó, tengerparton való hempergés, amit sikerült is teljesíteni. Nade, hogy mi is volt az úticél?