Hari

A Feri lop! Egymilliárd forint útja tisztázatlan a szemkilövető nyilatkozatában
@division: a helyzet az, hogy tőled is lopnak, mert a közpénz a tied is, nemcsak a zsebed ! Mindenki lopott, de ilyen művészi szinten, mint most, senki.
A Feri lop! Egymilliárd forint útja tisztázatlan a szemkilövető nyilatkozatában
@durbincs: durbincs bátyó tégedet aranyba kéne önteni, de nagyon forróba, természetesen a bányában !
Rétvári Bence Sorost látja az új alaptantervet kritizáló tanárok mögött
@Eladott Ország: így igaz. Évszázados "hagyomány", rendszerektől függetlenül, hogy tudatlanságban és kiszolgáltatottságban tartsák a nép tömeget. Ezért tartom az ún. rendszerváltás egyik nagy hibájának, hogy ezt a mindenkori vezetés akarva-akaratlanul tovább vitte. Orbánék ezt a kártyát már tudatosan kihasználták. Ennél ocsmányabb nemigen van. Azért vannak bajban, mert egyre markánsabb, hogy a mai fiatal korosztályt nem képesek megnyerni,(ez lehet a vesztük) az idősebb korosztály meg fogyatkozik.
Schmidt Mária tiltakozik Szabó István kitüntetése miatt
@durbincs: a hozzászóláshoz mellékelj egy értelmező szótárt !
Rétvári Bence Sorost látja az új alaptantervet kritizáló tanárok mögött
@Eladott Ország ez a célja Orbánéknak. Ahogy írtad az értelmes, gondolkodó veszélyes egy diktatúrában. Orbánéknak már így így fáj a fejük, mert a fiatalok jelentős részét nem tudják maguk mellé állítani. Ez pedig a bukásukhoz vezethet. A migránsozást, sorosozást kedvelők lassan elfogynak, kihalnak.
Rétvári Bence Sorost látja az új alaptantervet kritizáló tanárok mögött
@justhpeter: ez a bájgúná még meg igazat nemigen mondott,r ez nem "némi" intelligencia, hanem totális hazugság gyáros. Ezért fizetik, ehhez ért, ér kell Orbánnak. Hajrá Fidesz, hajrá Magyarország, hajrá a szellemi nyomor
Nem engedtek be több kormánykritikus lapot Orbán sajtótájékoztatójára
@Pegero: a stilus maga az ember , avagy az öndicséret büdös! Aquila non captat muscas!!!
Dzsudzsák Balázs megszólalt: Sokkolta, hogy kirúgták klubjából
Engem meg ő sokkol, ha meglátom. Így jár, aki csak harácsolásra vesztegeti képességét.
Nem engedtek be több kormánykritikus lapot Orbán sajtótájékoztatójára
Orbán sajtótájékoztatói tele vannak semmitmondásokkal. Erre nagyon ügyel . Akkor mondott igazat, ne azt figyeljék, mit mondok, hanem mit teszek. Azt pedig sokan látjuk, mit tesz. Bár ne látnánk !
Nem engedtek be több kormánykritikus lapot Orbán sajtótájékoztatójára
@Pegero: honnan tudod ? Ott voltál ? Megszámoltad őket ? Tanácson: si tacuisses, philosophus mansisses ! Érted ugye ?
Bíróság: hazudott a köztévé a sorosozással kapcsolatban, fizetnie kell
@fahrenheit451: erről Hofi elhíresült anekdotája jut eszembe:tud úszni ? Nem. S ha megfizetjük ? A pénz, sajnos amíg ember lesz a földön nagyúr. Márpedig Orbán alapelve: pénzért mindenki megvehető. Ezt gyakorolja is. Ha nem jön be (pl. Ángyán ), lesz (mindig) egy következő...
Orbán egy új, közelgő válságról beszélt
@cikicakk55: így igaz. Sajnos a vidéken élők jelentős része arra "szocializálódott" kényszerűen, hogy amit "fentről" mondanak, az úgy van. Ez el jószerivel az idősebb nemzedéknek, akik valóban lassan elfogynak. A fiatalabb nemzedéket már nem ilyen könnyű befolyásolni. Ezért fáj Orbánék feje, mert ők is rájöttek erre, mint anno Kádárék. Ezért neveztek ki egy bakfist helyettes államtitkárrá, meg a volt budapesti polgármester helyettes kisasszonyt kormány szóvivőnek, hogy a párt közelebb kerüljön a fiatalokhoz. Ha ennyire képesek, ők is belebuknak, mint Kádárék.
Fél milliárdot fizettek ki Magyar György irodájának börtönkártérítési ügyekből
@Eladott Ország: Orbánék feltalálták a melegvizet. A tudatlan néptömegek manipulálása a legolcsóbb és legkifizetődöbb, ezért lettek hirtelen vidéken oly "népszerűek".
Orbán egy új, közelgő válságról beszélt
@Nessy: egy a lényeg, mi jók, szépek, tökéletesek vagyunk, de mindig van egy csúnya, ami keresztbe tesz. Ez valójában a populista látvány politika a realitásokat nem ismerő tömegnek. Nem véletlen, hogy rájöttek ezek a világtól elzárt vidéki Józsi nénik, Julcsa bácsik, akiknek sokmindent lehet felelőtlenül eladni, de sokan vannak, és ez nagy szavazó tábor. A többi nem számít .
Elfogyott Orbán Viktor megtakarítása
Borzongva gondolok arra hogyan további ?? Megtakarítása nincs, hitele, legalábbis anyagi, (mert az erkölcsit végleg elvesztette) meg jócskán van, ebből egyenest következik az elárverezés , utcára, hajléktalan szállora kerülés,
Orbán egy új, közelgő válságról beszélt
Már előre megvan az ok, ha a magyar gazdasága példás teljesítménye ellenére visszaesik. Ugyes, a lényeg, hogy légy kire fogni, tanító bácsi nem én voltam, hanem a ébreszt.
Elfogyott Orbán Viktor megtakarítása
@solidedge: azonnal kérem a számla számot!!! Addig aludni sem tudok !
Elfogyott Orbán Viktor megtakarítása
@kereső: ilyen miniszter elnökre könnyes szemmel lehet felnézni, aki olyan gazdaggá tette az országot, hogy abban tönkre ment. Mi lett volna, ha a múlt ősszel nem emelik a képviselők "tisztelet díját" ( milyen diszkrét megfogalmazás) 30 százalékkal ? Az aluljáróban, jótékony szervezetektől kapott kabátban koldulna. Ezzel is világ elsők vagyunk.
Kocsijával együtt rabolt el egy idős embert a magát kiskorúnak hazudó migráns
@Eladott Ország: ilyen mentalitással nem szabad vitatkozni. Vagy gőze sincs a valós helyzettel, vagy bértollnok.