Havanagi

A nép gyermeke: Orbán Ráhel is a testvérei ruhájáit hordta gyerekként
Ez szép mese Ricsölke! És hogy lettél kastélytulajdonos?Ezt nem kérdezték meg tőled? Hja, a SAJÁT LÁB,hát persze.
Várkonyi Andrea órája drágább, mint sok magyar háza
@Málna: Ja, ha csak ennyit látsz ebből a két emberből,nincs miről beszélni : A tetteik minősitik az embert,de a külsőre is kivetül minden.Megnéznéd a párom?Én is!" PÁRATLAN" vagyok kedves.
Várkonyi Andrea órája drágább, mint sok magyar háza
Ha ő ettől boldog,nagyon silány az érzelemvilága.Nincs miért irigyelni,ha Lőri aranyból lenne,akkor sem kellene,mert kirázna a hideg a hozzám érne.A panoptikumban vannak ilyen fejek.Ijesztő.
Dobrev: "Embertelen!"
@Nessy: Laborvizsgálat? Ebben az évben 2 hét időeltolódással csináltak 2 labort.A vese állapotát mutató eredmények: SZTK 52,Nefrológia:37.-- 15 pont eltérés. Akkor most melyik jó?30 alatt már művese kezelés!Sosem voltam jó véleménnyel az egészségügyről,ezek után pedig már csak magamban bízom.
Nyílt levelet írt a jobbikos nemierőszak-botrány áldozata
Ugyan kérem! Tetszett volna úgy viselkedni,hogy ilyen még csak véletlenül sem történhessen meg.
Megnéztem a wikipédiát: Szilágyi képviselő 56 éves, a sértett 24.Vígan a lánya lehetne .Nekem ez sok mint elmond.Nem vagyok prüd,csak van értékrendem.
Megszólalt Berki Krisztián barátja: ez várhat a gyermekeire
Nem kellene mindenkinek a saját életével foglalkozni?Birom,amikor olyan okos mindenki,ha a más életéről van szó.Biztosan van mindenkinek a házkörül söprögetni való.Ha valaki meghal,akkor pedig lehetőleg kussoljon.
Csehország berágott a romákra: a magyar útlevéllel rendelkező ukrán állampolgárok ellenőrzését kéri Budapesttől
A lejtőn nincs megállás.Hogy szidták Gyurcsányt,amikor nem akart kettős állampolgárságot.Tessék: gyűrűzik a következmény.Erre szavazott a debil 2/3,most akkor nem kell kapálózni! Attól tartok lesznek még súlyosabb következmények is.
Egymás után kapja az uniós pénzeket a korrupció miatt 5 évre ítélt volt polgármester
Nem látok ebben semmi rendelleneset.Tolvaj a kormány,a debilek mégis ötödször szavazták meg.Ez a tolvajok országa,A napokban az esernyőmet az SZTK váróban (ahol UH vizsgálatra várakoztunk kb hatan) felejtettem .Elvitte valamelyik miskolci "szegény tolvaj ", Kétszer is kerestettem,mert a kedvenc esernyőm volt.Nem tudnak becsületesek lenni,mert igy születtek.Tolvajnak és korlátoltnak.Korábbi becslésem,miszerint a beszámíthatók és tisztességesek aránya 20%, lecsökkentem 10%-ra!Ez Magyarország népe!!
Róna Péter: aki azt az oktatáspolitikát folytatja, ami most van, az hazaáruló
Ez kell a fidesz fan csürhének ?? Aki,ha megszólal csak az eztet-aztat tudja elhagyni a száját??Minek ide oktatás,nincs rá igény!!!És az utánunk jövőkre is ráhúzták a vizes lepedőt.Ez a nemzet sosem lesz más,mert IGÉNYTELEN,nincs tudás igénye,akinek van,az meg itt hagyja ezt az országot.Nem sorsverte nép,hanem igénytelen.
Őrült szexi fotót posztolt Jakabos Zsuzsanna, felrobbant az internet
A dicséret még mindig jobb pohosnak,mintha egy lófejet küldött volna neki.
"Baloldali cselekedetei miatt" kilép a pártból egy fideszes polgármester, és le is mondatnák tisztségéről
" polgári keresztény értékrend" = lopni,csalni, hazudni Hát ezzel sokan nem értenek egyet ebben az országban.
Áder János fogadja Orbán Viktort
Meg kell adni a módját a szinjátéknak ,így a debilek számára nagyon hihető a "demokrácia"
Hízunk, alkoholizálunk, dohányzunk – hogyan lehetnek egészségesebbek a magyarok?
"Minden tizedik elhunyt magyar halála hozható közvetlen összefüggésbe a túlzott alkoholfogyasztással." Szép ! Már nem is kell keresni a debilség és a választási eredmény okát.
Orbán Viktor nagy bejelentést tett a kormányülés szünetében: Július elsejéig marad a benzinárstop és az élelmiszerárstop
Ennek a hírnek örülök,legalább a sok debilre romlik a csirkemell filé.Csak a kora reggeli órákban van Miskolcon ,mert a sok szűkagyú felvásárolja.A Coop-ban mondta az eladó,hogy reggel volt,aki kétszer,háromszor fordult.Igy van ez más termékekkel is, legutóbb lisztet nem tutam venni a Pennybe.Mindent visznek,amit látnak.Szánalmas egy népség.
Bejelentést tett a kormány a következő nyugdíjemelésről, özönlenek a hálálkodó reakciók
Lopjál meg!Lopjál meg ! Lopjál meg!Hálásan köszönjük,hogy visszatért a nyugdíj a hitelezéshez.12 évig ez folyamatos volt,hálásak vagyunk,hogy hitelezhetünk.Add a segged,hagy nyaljuk))))))))))
Ez a sok barom teszi tönkre a gyereke,unokája helyzetét és egyben az országét is.
Visszatartotta az adatokat az EMMI – akár életeket is menthettek volna
Mit mondtak erre a debil szavazók?: jól kezelték a járványt. Ez nem agymosás,hanem teljes sötétség.
Elképesztő fordulat: Marine Le Pen óriási fölénnyel vezet a tengerentúli területeken
Úgy látom ezen a választáson is dolgoznak a profi orosz hekkerek.Mégis miért győzne Macron,amikor Le Pen a putyin szövetséges?!