Hellcat

Csaknem harmincezer család vette igénybe a csokot tavaly
@magyarbakancs: Ez a lényege...szaporítják a szavazóbázisuk...értelmes ember aki építene új házat még akár vidéken is...még a három gyerekes csok sem elég semmire, nemhogy családi házra.
Süli János: Paks II. nélkül nincs biztonságos áramellátás
Nem a faszt nincs...kössétek rá a nagy köpönyegforgató fideszeseket generátorra...lesz annyi áram, hogy csak na.
Sikeres volt a magyar kormány akciója: kötelezettségszegési eljárás indult Ausztria ellen
Így kell ezt bazdmeg...aztán majd kirugdossák a magyart meg basznak ezután alkalmazni őket Ausztriában...idióta fasz kormány bazdmeg.
Pénzügyminisztérium: a kormány támogatja a bérek további növekedését
A sok sok elüldözött munkaerő, és a kurva erős drágulásnak hála emelkednek a bérek, nem azért mert a geci kormánya megemeli...
Semjén: a Fidesz-KDNP az Európai Unió legsikeresebb politikai konstrukciója
Ilyen mértékü elrettentő példát kormányzó koalícióra még senki nem produkált.
Kitiltották a parlamentből a titokban fotózó Echo TV-s riportert
Meghallgattam mikor felhívtak ezt a csókát, és csak ennyit tudott mondani, hogy "hát de nem mi kezdtük..." Hát most már nem is folytatjátok :D
Magyarország a béremelkedést tekintve is egyre jobban teljesít
két év alatt 26% al nőttek a keresetek...és a nyugdíjak? És mennyivel drágult mondjuk a benzin a tej a kenyér?
4817-szer ment le a kormánypropaganda, Hadházy hirdetése aligha fog
@Mirabilis: Szerintem egyről beszélünk amúgy :) Ahol van tv ott megy az M1 ahol nincs azokat meg megveszik kilóra fával meg krumplival...
4817-szer ment le a kormánypropaganda, Hadházy hirdetése aligha fog
@Mirabilis: Na az már oda kell ahol tényleg nincs tv. Ahol az M1 megy oda nem kell...
Negyedmillió szavazót bukott a Fidesz a kormányellenes tüntetések óta
@division: Azt te honnan tudod, hogy hogyan irányítgatom az életem? Mondtam bármivel is hogy szarul élek? Nem. Te viszont bizonyítottad, hogy egy önző alak vagy aki leszarja honfitársai sorsát.
"Persze sokkal egyszerűbb mindent másokra fogni"...pont te kezdted azzal hogy az olyanok miatt mint én szavaztál a fideszre, hárítva ezzel a felhatalmazás felelősségét.
Na további szép napot!
Negyedmillió szavazót bukott a Fidesz a kormányellenes tüntetések óta
@division: Nem mondtam, hogy miattad utálják egymást a magyarok...te csak felhatalmazást adtál az egymás ellen való uszításra. Jó lehet neked, hogy téged nem érdekel már, mennyire van szétbarmolva az EÜ vagy az oktatás mert te megteremtettél magadnak mindent. Nem vagy rászorulva semmire. Mint írtad 2010 előtt alakítottad ki ezt magadnak...akkor azért mégsem lehetett előtte annyira szar...Tudod más is törekedne ám arra, hogy a családja jövőjét építse...például én is...csak tudod a fidesznek hála ez KURVA NEHÉZ. És akkor most had ne soroljam ezeket a CSOK által felvert ingatlanárakat stb stb. És akkor így lehet ezt meg is köszönöm neked most. Köszi, hogy hatalmas önzőségedben szavazgattál a fideszre, leszarván azt mi történik, hiszen te nem viseled a következményeit, nem vagy ráutalva állami intézményre és még a pénzed sem itthon tartod. Akárcsak a külhoni magyarok...ide szavaznak de nem viselik a következményeket és most szépen te is kihúzod magad a felelősség alól. Gratulálok.
Negyedmillió szavazót bukott a Fidesz a kormányellenes tüntetések óta
@division: Először is nézz rá erre a dubrincsra aki magyarul se tud aztán verőcére akitől csak egy erőtlen libsizére tellett és utána mond azt hogy normálisak...
Másodszor. Én is ismerek ám értelmes fideszest. És nagyon jól elszórakozunk. Viszont néha KIBASZOTT FÉLELMETES. Mikor mondjuk beszántotta a fidesz a lakástakarékokat...és láttad rajta, hogy nem tudja hova tenni a dolgot...hiszen a drága kormányotok mindenhonnan azt kommunikálja, hogy de kurva jól teljesítünk...közben meg megszüntetnek egy olyan dolgot amit ő maga is használ. És vergődik és nem tudja hova rakni...Az nem lehet, hogy a hőn szeretett kormánya kibasszon vele! Ugyan ez a cafeteria megadóztatása is...NEM BÍRJA FELFOGNI.
Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikk komment szekcióját, példaként arra, hogy nagyon szívesen veszed részt érdemi vitában is ha van rá lehetőség.
propeller.hu/itthon/3395512-fidesz-ha-ellenzeken-mulna-otthonteremtesi-program-epitoipari-bovules?all#c2350507
Shikari cimboráddal próbáltam értelmesen beszélgetni de faképnél hagyott.
És ne fogd rám azt kérlek, hogy te miattam és az "olyanok miatt mint én" szavaztál a fideszre. Vállald szépen...vállald szépen, hogy többek között hála neked lett egy buta gázszerelő Mo leggazdagabb embere. Vállald a részed az oktatás szétverésében, az EÜ szétverésében, több száz-ezer honfitársad elüldözésében...hozzájárultál a ráhelék milliárdossá válásához, felesleges és kurva drága stadionok építéséhez, a média bekebelezéséhez. Részed van a karaktergyilkosságokban és az undorító propagandában, a gyűlöletkeltésben, hála neked magyart uszítanak magyar ellen. Az "olyanok miatt mint te" épít most a viktor abszolút autokráciát. Elvégre ők folyamatosan rátok hivatkoznak...
Negyedmillió szavazót bukott a Fidesz a kormányellenes tüntetések óta
@durbincs: @verőce21: "a hűségesebb hívek az idősek és az alacsonyabb iskolázottságúak közül kerülnek ki." Na és ti idősek vagytok vagy hülyék? Esetleg mindkettő?
Rászabadították a kormánymédiát a gimnazista lányra: "bukásra áll a mocskos szájú diáktüntető"
Az nemzet új ellensége, az ember aki fenyegetést jelent a kétharmados többségre...egy 18 éves gimnazista.
Fidesz: ha az ellenzéken múlna, otthonteremtési program és építőipari bővülés sem lenne – videó
@Gauntlet: Arról nem is beszélve, hogy beindult az építőipar ja...30 nm es lyukakat csinálnak kurva nagy ütemben mindenhol mert azt lehet gondolom négyzetméter áron kurva jól eladni...de ki a faszom fog családot alapítani egy 30 nm es lyukba? Egy családi ház építése 30-40 millió...a szaros CSOK a felére sem elég.
Fidesz: ha az ellenzéken múlna, otthonteremtési program és építőipari bővülés sem lenne – videó
@Shikari: Akkor nyilván arra is emlékszel, hogy 2006 körül gazdasági válság volt igaz?
Mellesleg a forint erőssége mégis ki mástól függene?
2011 ben az olaj hordónkénti ára kb a duplája volt a mainak. Idehaza az üzemanyag árak viszont csak emelkednek és emelkednek. Szóval ez ismét egy gyenge próbálkozás volt.
Fidesz: ha az ellenzéken múlna, otthonteremtési program és építőipari bővülés sem lenne – videó
@Shikari: Ne próbáld meg félremagyarázni, én bizony nem emlegettem csődöt. Én csak egyszerűen ezt kérdeztem:
"Ha jól áll akkor, miért törölték el az lakáskasszatámogatásokat? Miért adóztatják meg a cafeteriát? Miért sokkal drágább az EUR és a benzin mint 8 éve? Miért vándorolt egy több százezer munkanképes állampolgár családostól? Ha itt minden annyira fasza akkor MIÉRT? Miért kell hatalmas túlórakeretes törvény hogy többet kereshessen az ember? Miért drágul minden gyorsabban mint ahogy a bérek emelkednek? Hm? "
Fidesz: ha az ellenzéken múlna, otthonteremtési program és építőipari bővülés sem lenne – videó
@Shikari: Ha jól áll akkor, miért törölték el az lakáskasszatámogatásokat? Miért adóztatják meg a cafeteriát? Miért sokkal drágább az EUR és a benzin mint 8 éve? Miért vándorolt egy több százezer munkanképes állampolgár családostól? Ha itt minden annyira fasza akkor MIÉRT? Miért kell hatalmas túlórakeretes törvény hogy többet kereshessen az ember? Miért drágul minden gyorsabban mint ahogy a bérek emelkednek? Hm? A gyureszes feltételezéseket meg hagyd már a picsába...
Fidesz: ha az ellenzéken múlna, otthonteremtési program és építőipari bővülés sem lenne – videó
@Shikari: 8 éve közük nincs a kormányzáshoz, kit érdekel a gyuresz meg a bajnai...Inkább arra válaszolj amit kérdeztem...ezek a "Ha az ellenzék lenne..." meg a "Bezzeg a szocik..." ezek kurva gyenge mondatkezdések így 8 év fidesz uralkodás után.
Fidesz: ha az ellenzéken múlna, otthonteremtési program és építőipari bővülés sem lenne – videó
@Shikari: Te meg írod: "Ha az ellenzéken múlna..." Mind mind bizonyítatlan légbőlkapott hamis vád és feltételezés...foglalkozni sem érdemes vele. Ellenben amiket írtam azokat a fidesz meglépte. És mivel orbán irányít ezért közvetve vagy közvetlenül az ő lelkén szárad bizony. :) Szar érzés lehet hazaárulónak lenni és hazaárulókat éltetni. :)
Fidesz: ha az ellenzéken múlna, otthonteremtési program és építőipari bővülés sem lenne – videó
@Shikari: pestibulvar.hu/wp-content/uploads/2018/05/nyugd%C3%ADjas.jpg
Nézd meg jól ezt a képet aztán meséld el hol a 13. és a 14. havi nyugdíj amit ígértek? Meg a manyup pénztárak lenyúlása után beígért egyéni számlák? Miért adóztatja halálra a fidesz a cafeteriát? Miért szüntették meg a lakáskasszatámogatásokat? Miért tornászták fel az ingatlanárakat a 2-3 szorosukra? Ugyan úgy az albérletárakat is? Miért üldöztek el több százezer magyart az országból? Ezek tények nem tudod őket megcáfolni...de megmagyarázni megpróbálhatod.