Keletiszel

Vírus, vigyázz! A kormány ingyenessé tette estére a parkolóházak használatát
Tovàbb vàgja maga alatt a fát a Fidesz! Egyre-màsra lesz a Napnál is vilàgosabb, hogy igazából nem a vírust szeretnék legyőzni, hanem a vírus örve alatt olyan intézkedéseket hozni, amely minél jobban ellehetetlenítse az ellenzéket 2022-re!
Kocsis Máté: azt várják, hogy Orbán Viktor megdögöljön
Az ellenzék tehet mindenről? Miattuk van járvány, migráció, meg miattuk követeli az EU a jogállamiság betartását? Érdekes módon az ellenzék ellenszavazata nem tudta megakadályozni a CEU kiebrudalását! Hát a Fidesznél van a többség! Ki hiszi el, hogy a tavaszi ellenzéki ellenszavazat (ami mellesleg a határidő nélküliség miatt volt) bármiben is akadályozta volna a Fideszt?
Meglepő felmérés: ilyen eredmény születne a parlamenti választáson, ha most tartanák
Tulajdonképpen ide vezet az, hogy szinte már csak a "narancsvakok" nem látják, hogy még ebben a kiélezett járványos helyzetben is arról szólnak a kormányzati döntések, hogy az ellenzéket minél jobban ellehetetlenítsék (iparűzési adó elvétele, ingyenes parkolás, választási törvény módosítása), nem pedig arról, hogy minél kevesebb honfitársunk betegedjen/haljon meg. Én ehhez csak annyit tudok mondani, hogyha tovább fűrészelitek magatok alatt a fát, akkor ami ma még 36%, lesz az még 20% is, főleg, ha Viktorunk megvétózza az újrakezdési alapot... Egyre több vállalkozás megy tönkre, egyre többen fogják elveszíteni a munkájukat, ill. azt is látjuk, hogy nincs mese, ebből legalább 3 hetes országos karantén lesz, újra romokban lesz az ország. Ha vétó lesz, akkor miből fogunk talpra állni?
Kelemen Hunor: a szórvány szavazatai is számítanak a parlamenti választásokon
@legott: nem szeretem az általánosításokat, de most kivételesen egyetértek! Senki más nem tehet arról, hogy az RMDSZ-ben is csak a gerinctelen tolvajok politizáljanak, csak az erdélyi magyarok, akik tartják a markukat, és kérlelik a FIDESZ-t, hogy még több pénzt vegyenek el a magyarországi magyaroktól. Cserében mit kapunk tőlük? Olyan mélymagyarokat, mint Demeter Szilárd, aki gondolkodás nélkül, és élvezettel veri szét a magyarországi kultúrát! Vagy itt van ez a járvány! Én, aki fizetem az adót a magyar államnak, nem kaptam sem egy maszkot, egy kézfertőtlenítőt, semmit! Bezzeg a kormány naponta adakozik valamelyik határon túli résznek, most ha jól emlékszem, utóljára a kárpátaljaiak kaptak. Idáig jutottunk, hogy másodrendű állampolgárok vagyunk saját hazánkban!
Áder is felébredt: gratulált Bidennek
“...a két országot összekötő baráti kapcsolatot tovább kívánja erősíteni”

Amikor még pár napja is a Főni nyíltan Trumpnak szurkolt, meg is van rá minden esély...
Majdnem egymilliójába fájt Márki-Zaynek ez a mondat
Ugye, hogy mennyire fáj az igazság? Máskülönben miért magán- vagy külföldi kórházakban kezeltetik magukat a fidesznyikek?
Beer Miklós a Notre-Dame-ról: egy kőtemplomnál fontosabb az ember
Egyetértek a püspök úrral! Azèrt arra kíváncsi lennèk, hogy pl. a klímakatasztrófa elkerülése ellen mennyit ès mennyien adakoznának!
Benzinkutakat torlaszolhat el a magyar szélsőjobb
Egy nemzetéért aggódó politikusnak szerintem először a trianoni határokon belül lévők jogaiért kellene megmozdulni! És az időzítés is csodálatos! Pont most pattant ki a kis szürkeállományábó a benzinkutak eltorlaszolásának az ötletel, amikor - remélhetőleg elég sokan - tevőlegesen lépnek fel az idegen érdekek miatt bevezetett túlóra törvény miatt...
Riasztó híreket hozott Áder János
Áder, egy ajtóval arrébb! Ugyan kinek az erkölcsi támogatásával fogják annak a brazil őserdőnek a fáit irtani, amely a Föld oxigèn-háztartàsának 20 százalékáért felelős?
Kásler Miklós kinevezte a Magyarságkutató Intézet főigazgatóját – az intézet 800 milliós költségvetést kap
Nagyon helyes, magyar emberek milliói élnek teljes létbixonytalanságban a származást illetôen. Ugyanilyen égetôen fontos lenne még egy antigravitációt kutató intézet felállítása is, amelynek kutatását a tudományos belterjesség ellenállása idáig úgyszintén megakadályozott!
Gulyás: az ellenzék nagy része antidemokratikus
Ahhoz képest elég hosszan foglalkozik a beszédében a pár ezres törpe kisebbséggel...Az újév fideszéknél csak arra való, hogy ekézzék az ellenzéket. Nem lehetne ilyenkor például, véleménykülönbségtől függetlenül, minden magyar embernek boldog új évet kívánni?
Brutálisan megvertek és felgyújtottak egy férfit a Jászai Mari téren
Egész Magyarország "no go zona"! A "belsô migráncsok" éjszakánként a mi 30 ezres városunkban bemászkálnak a kerítésen, és Minden mozdíthatót elvisznek, legyen az fûnyíró, talicska, bicikli, bármi. Az egyik éjszaka az ügyeletes patikába kellett volna menjek, de tele volt az utca bôrdzsekis suttyó alakokkal, zsebredugott kézzel ott lófráltak, azt nézték, hogy tudnának leütni.
Potápi: a határon túli magyarság a kormány mellett áll
Pótápikám! A határon túli magyarság még veletek van, de a határon belüli magyarságtól még az elcsalt választáson is csak kissebbségi szavazatot sikerült bezsebelnetek!
Itt a kormány válasza az Európai Bizottságnak: marad a "Stop Soros"
@Shikari: "Magyarország a magyaroké!" Igen, milyen igazad van! A magyaroké! Név szerint: Don Victore Corleone, Lorenzo Mészáros, Giorgio Matolcsy, Alessandro Pintér, Gregorio Gulyás és Antonio Rogán.
Orbán: "megbecsüljük a kapcsolatunkat Oroszországgal"
"Éljen és virágozzék a megbonthatatlan magyar-szovjet barátság!" (1947-1989, és most újra)
"Nem leszünk gyarmat!" (CÖF, 2014)
Gulyás Gergely: már a német kormány is következetes az illegális bevándorlás elutasításában
"a német gazdaság racionális döntéseket hoz, látja, hogy van olyan munkaerő, amely a legmagasabb technológiai hozzáadott értéket is képes biztosítani".

Na, nem ez volt a mondás, amikor visszavettük a németektől az E.on-t!
A földközi-tengeri határok lezárásáról tárgyalnak az olasz-magyar találkozón
Shikari: hat qrvara nem erőltettek meg magad! A Világkormányt felállítása Sorossal meg egy bekezdést sem érdemel? Hat mi ez a lazaság? Vigyázz, mert levonok a troll-béredből!
Megszüntették Kálmán Olga és Csintalan Sándor műsorait a HírTv-nél – videó
Most néztem meg az ATV Esti Híradóját. Egy qrva szó sem esett a Hír TV kiheréléséről! Na, ezért ment el innen Olga, mert azt már rég átvette a Fidesz (csak szépen úgy tesz, mintha az ellenzék szócsöve lenne). Felkészül: Index, Zoom, Propeller...
Jobbik, LMP: napokon belül összegyűlhetnek a rendkívüli üléshez szükséges aláírások
Én is nagy tételben mernék fogadni, hogy semmi sem fog változni. AZ "operett" ellenzék is jobban tenné, ha hatásosabb fegyvert alkalmaznának
Ezt írta a The Times Orbán tusnádfürdői beszédéről
Az meg vicc, hogy pont azok pocskondiázzák legjobban a liberális alapértékeket, akik a román kormánytól nagyobb liberalizmust várnának el (pl. Erdély autonómiáját).
Ezt írta a The Times Orbán tusnádfürdői beszédéről
Csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy van az úgynevezett nyugati típusú demokrácia, amelynek része egyrészt a keresztény értékrend (minden ember egyenlőnek születik, a tehetősebbeknek kötelességük az elesettek támogatása, stb), másrészt pedig bizonyos szabadságjogok is (a szabad vélemény nyilvánítás, szabad választás, stb) amelyek nem ellentétesek a kereszténység alapelveivel. Van továbbá az autokracia, amely a magyarság érdekeire hivatkozva kétségbe vonja a szabad versenyt (ld. Mészáros Lőrinc cégei), az eltérő csoportokat (más vallásúak, szegények, menekültek) pedig ledegradalja. Nos, ez utóbbi berendezkedés olyan országokban dívik mint Oroszország és Törökország, és ennek az alapjait sikerült Orbánnak lefektetnie!