Kiwibomba

A jövő őrszeme
Azta Ku@va ezt nagyon odatoltad kishaver,valami atom!De meghallgatnálak téged egy koncerten apafej.
Az egész országban nincs ilyen zenész arc mint te vazel,már régóta csodálom a cuccaid.Nemhogy a hazai média veled foglalkozna, ehelyett a sok hülye eszement ökör politikus és celeb helyett.
Hónapok óta nem kapnak sokan villanyszámlát, miközben tartozásuk növekszik
Tetves szemétláda banda!! Ugyanezt csinálják ráadásul most már újabban Budapest környékén is a gázszámla esetében is,hogy nem küldenek ki számlákat.Ezek a szemét kis gecik azt gondolják, hogy mindenhol és mindent megtehetnek az emberekkel.Pontosan ezért kellene kimenni tüntetni gyerekek és végleg eltakarítani ezt a mocskos minden hájjal megkent multinacionális kurvapecér bandát a tetves picsába! Oda való ez a sok mocsok szarházi a föld alá, nem energiaszolgáltatónak!!
Hallgassa meg Róbert nagyszerű zenéit
Én még életemben nem hallottal erről az emberről, de belehallgattam a zenei videóba és kellemes csalódás ért. Először azt hittem, hogy valami alternatív, vagy gótikus rock előadó dalaival lesz dolgom, olyasmi A38-as szokásos feelinggel, de tévedtem. A zenéi között nagyon szépek is vannak és ugyanakkor viszont nagyon elvontak is. Olyan mintha valamiféle filmzenék lennének összekeverve jazzel, rockkal, meditációs zenékkel és trendi popzenékkel. Gyönyörű harmóniákat és dallamokat használ Róbert. Évekig a zeneakadémián tanult a bátyám, akivel élek és azt mondta, hogy ő nagyon kíváncsi lenne erre a művészre és szívesen meghallgatná a többi zenéit is, akár egy hazai koncertsorozat keretén belül is, mert olyan érdekes és különleges effekteket és hangzásokat használ, melyet Jean Michel Jarre, Vangelis, Tangerine Dream, Klaus Schulze, az Emerson Lake and The Palmer, valamint az Enigma, a Sphinx és a Schiller együttes is használ. Szerencsére sok zenére nyitott vagyok és nagyon zeneszerető.Szerintem van benne elegendő fantázia ahhoz, hogy Magyarországon is közönséget találhasson magának.Ma már elég nyitott ehhez a zenei piac úgy érzem és talán a fiatal generáció is képes lenne megszeretni. A magam részéről elégedett vagyok és köszönöm a cikket.:)