Köb Jani

Gyöngyöspata: a Fidesz szembe megy egy jogerős bírósági ítélettel, mert megteheti – mi lesz a következő?
Miért is kellet külön választani őket, mert nem tanulnak, de megakadályozzák a tanulni akaró gyerekeket.
Megalázó kérdéseket kapott a bíróságtól a lúgos orvos áldozata
@vacsi: Akkor a sztárügyvédek cellatársai lehetnek a dokinak, nem bűnözők, csak támogatói megfelelő bankjegy mennyiségért. Pénzért adnak jog igazságszolgáltatást a bűnözőknek. Mondván nem igazságot, hanem jogot szolgáltatnak.
Ezért kapnak bankjegyeket.
Ő már csak bukott,puccsista hulla jelöltek egybe tartására még alkalmazható jelölt, amelyre csak egy DK pártszövetség alkalmas.
Botrány a miskolci kórházban: rasszista indokból, titokban vehették ki egy fiatal nő petevezetékét
A cigány az cigány: nem szabad egyetlen nemzetiséggel sem keverni, Kivételes kisebbség akik öntörvényűek Alkalmazkodási kétségük minimális, Beilleszkedésük a többségi társadalomba reménytelen. ez 600 év bizonylata, ami elég idő ahhoz hogy alkalmazkodjanak, , beilleszkedjenek a társadalomba, avagy hajlandóságot mutassanak, valóságos akarattal, mid ez idáig sikertelenül. Van - e értelme a további kísérletezésnek? Reménytelenséget már bizonyították, az eltelt 600 év alatt.
Megnevezték az Új Színházban zaklatással vádolt színészt
Fektető,, és fekvő,csinált színészek támogatásért tüntikéznek, magán színházaknak nem is kellene támogatást adni,hisz érdembe nem a nemzet kultúrát képezik úgy is csak majmolják a színészt. Könnyű léha élet képviselői.
Orbán: jogunk van a keresztény szabadság törvényei szerint berendezni az életünket
@kereső: Ötödikes matek. De csak neked mert a harmadikból már kimaradtál: szavazásra jogosultak száma, nem egy a lakosság számával, lélekszámával.
A Fidesz néppárti kizárása: március végéig kapott haladékot Orbán
Ellenzékben van valami zsigeri viszolygás, mindattól ami nemzeti ami magyar, és nem nemzetközi. De mindezen túlmenően, mindazon értékektől is, melyek a normalitást képviselik. Mi elismerünk minden rasszt, értékként... minden kultúrát becsülünk, de mindent és mindenkit, a saját helyén. Tehát valódi pluralizmus talaján állva. Mások viszontszeretnék ezeket az egyetemes emberi kultúra alkotó elemeit elpusztítani, azáltal, hogy összekeveri őket., mint a kocsmában a kimért kevert italt, amit,úgy hívnak,,, rendelve... kérek egy féldeci kevertet.
A Fidesz néppárti kizárása: március végéig kapott haladékot Orbán
Meg mielőtt jön a szöveg, hogy FIDESZ-nyik vagyok, én Szálasi rajongó maradok, azonban a mai politikai porondon sajnos már csak a FIDESZ maradt, aki nem állt be a liberált agyú Internacionalisták kórusába. a jobbik sajnálatos módon lehúzta magát a DK klotyóján.
Kövér attól fél, hogy fizikai erőszak éri a kormánypártiakat a Parlamentben – ezért lehet szigorítás
@Shikari: Mosdatlan személyektől ne várj mást mint mocskot. lelkükben, agyukban a pusztulás rakódott le, ami mára, már gyógyíthatatlanná vált.
Kövér attól fél, hogy fizikai erőszak éri a kormánypártiakat a Parlamentben – ezért lehet szigorítás
Ezek mind együtt, egy nagy rakás trágya, bűzlenek csak, hiszen mindegyikük rothadásnak indult, csak még nem ismerték fel a rothadás törvényszerűségét.@Shikari: ezek a normalitás alapjait sem ismerik, távol vannak mindentől ami normális, ami emberi. Ezek tisztára a köz, baleset totál károsultjai.
Kövér attól fél, hogy fizikai erőszak éri a kormánypártiakat a Parlamentben – ezért lehet szigorítás
@Shikari: A sorozatos melléfogás dühkitörés,, kiszámíthatatlanságát, fizikai erővé válás kivitelét feltételezi. Ajtónak , falnak való rohanás már volt, ami igencsak orvosi beavatkozást igényelne! Na de mit lehet várni ezektől az agyamentektől, mindezen túlmenően, értékektől is, melyek a normalitást képviselik, náluk feltételezni sem lehet.
Nem engedte be a Suzuki vezetése az ellenzéki képviselőket
@polar450: Tudni kell, hogy a termelés: az nem agyament politikai kategória, ott értékelőállítása van folyamatban, nem értéktelen politikai hablatyolás.
Nem engedte be a Suzuki vezetése az ellenzéki képviselőket
Melyik a szülő 1, és melyik a szülő 2, avagy együtt a szülő 1- 2, - és mi lesz a végeredmény neve? Semleges nemű 3. Na de ők kik a családfán? ' 1, 2, hogyan jöttek létre?
Nem engedte be a Suzuki vezetése az ellenzéki képviselőket
A négy fő körözöttek listáján is szerepel, hol van ilyenkor a rendőrség? Lehet, hogy tudták azt , hogy agyilag mentesek mindentől. (Pácoltan)
Több milliárd euró ömlik Németországból Magyarországra
A kályhától kellene kiindulni, hogy az igazi okok felszínre kerüljenek (gazdasági) ok aGyarmatosító hatalmak: Az 1850-es évektől az első világháborúig Európa országainak egy része fokozott gyarmatosításba kezdett. Ekkoriban zajlott Afrika és India gyarmatosítása is.
Visszaszoruló gyarmatosító hatalmak: Spanyolország, Portugália. Ezek az 1800-as évek elején elvesztették gyarmataik többségét (pl: Dél-Amerikát).
Terjeszkedő gyarmatosító hatalmak: Anglia, Franciaország, Hollandia, Belgium.
Új gyarmatosító országok: Németország (1871-től), Olaszország (1861-től). A gyarmattartó országoknak Jóvátételi kötelezettségük van, a gyarmatosított országok felé. Amiről megfeledkeznek és teríteni akarják a kötelezettségüket a nem gyarmattartó országokra is, mintha ők is ugyanolyan haszonnal profittal részesültek volna, a gyarmattá tett országok kincseiből. Ezen kellene rugózni, a migráns áradat okait értékelve. Kiknek köszönhető a migráns áradat.
Több milliárd euró ömlik Németországból Magyarországra
@m73: Talán a multik profitját kellene értelmezned, hogyan is szerzik, miért is nem otthonukban működtetik szerelő üzemüket a németek? Uniós pénzek országba áramlásának 39% közbeszerzésen megnyerik erősségüknek köszönhetően, ennek a profitját Németországi multik viszik ki az országból.
Orbán veje által telepített lámpákat kell cserélni Hódmezővásárhelyen is
@Aki Én: Tájékozottságom nem propagandára, ideológiára épül, ...csupán értelemre, emberi érzelemre, aki a jelen munkás valós életvitelt, megelégelve viseli.
Orbán veje által telepített lámpákat kell cserélni Hódmezővásárhelyen is
@papa.49: Te mindenek felett lévő másolat, ideológiai prosti, csillagos zöld komcsi gyógyuljál már ki a sok süketelésből,... próbáljál élet közeli,... valóságos eseményeket közölni... nem bolsi propaganda szövegekkel... tetszésednek kielégítésére törekedni. Akkor talán besorolható leszel... emberi kategóriának valamely fokozatába,... de így, ahogyan jelenlegi állapotod van... kevés reményed van a jövőben. Azért csak próbálkozz, de nehogy úgy járj mint az egyszeri kutya!
Orbán veje által telepített lámpákat kell cserélni Hódmezővásárhelyen is
@Desischado: Így igaz.A jónak ellensége a jobb...Nincs olyan semmirekellő, aki ha keres, nem talál, bizonyos szempontból, magánál is komiszabb semmirekellőket. Légy a magad parancsolója, akkor nincs szükség parancsnokra. (Bölcsességek)
Orbán veje által telepített lámpákat kell cserélni Hódmezővásárhelyen is
@Eladott Ország: @papa.49: Most már a látszatra nem adtok, valósok vagytok,mert a születési hibátokat dicsekedve nyilvánosságra hozzátok... habár a kettő együtt jár ...
összenőve együtt is éltek vele.
Megtiltotta a rendőrség a Budai Várba tervezett szélsőjobboldali megemlékezést
@papa.49: Szabad butának látszani, de nem muszáj annak is lenni. Napjainkban a magyar szélsőjobboldali szervezetek körében felerősödtek a zsidógyűlölő és rasszista érzelmek. A szélsőjobboldal tagjai hevesen tagadják a holokausztot,[21] a nácizmus bűneit, méltatják Szálasi Ferencet, Adolf Hitlert, valamint más náci és fasiszta vezetőket, erősen Izrael elleni álláspontokat képviselnek, egyebek között véleményük szerint Izrael világuralomra tör, s közvetlenül fenyegeti Magyarországot,[22] ezért célozzák az ország teljes megsemmisítését, kiállnak továbbá egyes terrorizmust támogató arab szervezetek, vagy országok, illetve az Izrael-ellenes Irán mellett, amellyel szorosabbra fűznék a kapcsolataikat.
A bombagyár, a kuruc.info, metapedia,[23] vagy az Atom Blog oldalain rendszeresen jelennek meg szélsőjobboldali, sőt olykor erősen náci-nyilas érzelmű írások. Az említett oldalakon olvasható tartalom jogi szempontból vizsgálva nemcsak, hogy közösség-elleni izgatással egyenértékű, hanem népirtásra is buzdít a zsidó, roma és egyéb kisebbségek, politikai csoportok, személyek ellen.[forrás?] Ha ennyi nem elég , akkor az is vagy , és nem csak látszol .
Budaházy-ügy: beismerte bűnösségét az egyik vádlott
Ez a bolseviki kézi vezérlésű ügyészség bíróság sara a mai napig.
Tóth Vera nem titkolja tovább, hogy kibe szerelmes
Celeb az celeb, arcát csak ő képes tolni mások elé, hogy itt én vagyok... aki vagyok a többi csak mellékes. A kapcsolatod csak akkor a tiétek, amennyibe nem leszel celeb kategória, de már a kapcsolatod is celeb lett, mikor a kapcsolatodat nyilvánosságra hoztad.
Az MTVA vezérigazgatója szerint 23 millió forintos kárt okoztak a székházban az ellenzéki képviselők
@magyarbakancs: Ezek azok a sztár képviselők akik a média szereplésükért minden törvénytelenséget elkövetnek, mert nekik lehet, hisz érintetlenek média sztárok. Agyatlan köcsögök normális körülmények közt, ezek orvosi esetek, betegség okán Büntethetetlenek. Továbbá azok is orvosi esetek akik ezeket...az önként cselekvő... hulladék személyeket.. nem ítélik helyükön meg. Az egészséges társadalomra is káros cselekedetük orvosi felügyeletmellet sem engedélyezhető.
Fosztogatják Andy Vajna sírját
"Szörnyű lehet, ha egy nőt megerőszakolnak, de te ezt sosem tapasztaltad meg. Eljátszottad az áldozat szerepét. … Nem félsz te Istentől? Nem félsz attól, hogy egyszer kiderül az igazság és börtönbe kerülsz? Azt tudom, hogy ott már nagyon várnak téged! Egyébként mit is bocsátottál te meg nekem? Te hazudtál, te vádoltál hamisan! Miért nem mesélsz az útleveles ügyedről? Ciki? Szégyen? Sok titkod van? Mondd, miért hallgatták le a telefonodat az NNI nyomozói? Mikor voltál te szépségkirálynő? Mikor voltál te modell?"

"Hogy tudsz aludni, miközben egy ember életét tönkretetted? (...) Nincsenek rémálmaid?" D R.
Fosztogatják Andy Vajna sírját
Folyik az átvilágítás, még csak a szivaroknál tartanak, ribike felkelt, a sír maradt, ráébredt, hogy nem jó a szelfi fekvő helyzetben, nem látszódik az aggodalom a szivarok közt,...
A Fidesz nem vett részt rajta, így határozatképtelen volt a nemzetbiztonsági bizottság ülése
@Jozefina: Vállalatok » Információs technológia
Nyugdíjbotrány: azonnal lefokozták a felelőst
2019. január 21. 15:41
nyomtatás

Leváltották a Magyar Államkincstár (MÁK) Nyugdíjfolyósító Igazgatóságának (NYUFIG) szakmai igazgató-helyettesét - értesült a Népszava több kincstári forrásból.

A lap szerint Gondán Csabát, a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságának igazgató-helyettesét lefokozták. A több évtizede a nyugdíjfolyósítónál dolgozó jogász azért kerül alacsonyabb beosztásba, mert valakit meg kellett nevezni a példátlan technikai hiba felelőseként, miután Varga Mihály vizsgálatot indított az ügyben.

Mint ismeretes, január 11-én reggel kellett volna megérkezni a nyugdíjaknak a számlákra, azonban egy "technikai" hiba miatt ez nem történt meg. A MÁK aznap és azóta sem állt ki a nyugdíjasok és a sajtó elé, hogy elmondja, miért nem kapták meg már reggel a nyugdíjasok a nyugdíjukat.

Mi még aznap úgy értesültünk: a MÁK rossz értéknappal küldte el a tranzakciókat az állami kifizetésekre fennartott éjszakai rendszerbe. Hogy még aznap a számlákra kerüljenek a járandóságok, az átutalásokat át kellett terelni a napközbeni átutalási rendszerbe, ebben a MÁK-nak a GIRO segített. A bankok oldalán túlórával, a számlarendszerek bezárásának kitolásával sikerült a számlákon jóváírni a nyugdíjakat.
Róna Péter: Az elvett pénz helyett nemzeti büszkeséget kapnak a szegények
@Shikari: Itt magyarok élnek, akiket hazájuk úgy szeret, mint ahogyan ők szeretik hazájukat. Akik nem hazájuk ellen tevékenykednek, mert ezek csak az országban laknak albérlőként, de nem magyar érzületűek. Ezek azok a személyek akiknek hazájuk soha sehol nem volt, és nem lesz, ezek a világi személyek, kiknek semmi kötődésük országhoz, nemzethez, családhoz érzelmük értelmük, a pénz mennyisége irányában hat,,,,... ahol saját maguk által képzelt... önmegvalósulásban élhetik ki valóságtól elrugaszkodott éveiket.