LászlKovács

Szentkirályi Alexandra óriásit bakizott a cikizős videójában – mutatjuk
Ribike! Ilyen primitív kampánydumát még nem hallottam, és te voltál a kormányszóvívő? Tudod ribike, a gyomrod és a fejed között az a különbség, hogy a gyomrod jelzi ha üres és te osztod az észt? Véletlenül nem a szél lengeti a pampuládat? Ezt a környezetszennyező dumát is úgy írták meg neked? Nagyon okos, ültetek volna előre, primigéniuszok
Végre megszólalt Orbán Viktor a Közel-Keletről – És nem mondott semmit…
Csak nehogy azt találja ki, hogy a nemzetközi helyzetre hivatkozva belenyúl a választásokba- amilyen hülye hatalmát féltő- még meglépi. Na akkor lesz még csak kemény helyzete, retteghet majd szerintem, az biztos! Bitos, hogy ez ügyben is megy Brüsszelbe, elejteni ezt a gondolatát a féleme miatt!
Menczer Tamás az ellenfelet letrógerozva mond nemet a baloldalra
Menczer! Ha inteligens vagy, ami kizárt, akkor eltudod játszani a hülyét, de forditva ez teljesen kizárt az esetedben! Úgy látdszik, hogy ha a szar felkerül a polcra mindjárt lekvárnak érzi magát! Ki bízott meg azzal, hogy az embereket hülyének nézed! Nekeg még annyi eszed sincs, mint az elődödnek, a hollikunak! Ezt az embrió korodból hoztad?
Hirtelen feltűnt Fodor Gábor, belerúgott Varga Judit egykori férjébe, majd a Hír Tv hirtelen 350 ezer forintért hirdeti a szavait
Gábor! Tudod, mit beszélsz? megártott a hirtelen kitavaszodás? Rakd sebességbe az agyadat és rakd sorba a mondókádat, mert így valami nem stimmel a padláson!
Menczer Tamás figyelmébe ajánljuk, hogy ide küldene magyar katonákat a békepárti Orbán Viktor – Kivégzésszerűen ölhették meg a csádi ellenzék vezetőjét
Menczer hülyébb, mint a "Likas" ember? Akkora bunkó, hogy a gátba beleverve szétreped a gát! Hát ki küld katonákat Csádba, egy háborús országba, te majom? Nem ti?
Ezért "Spártalanít" olyan nagy hévvel a kormány – Az oroszok a "saját Lidljükkel" már a spájzban vannak
Spár! Mivel nem engedted be ezt a rühes bandát, készülj arra, hogy ezek mindenre képesek lesznek veletek szemben! Kitartást nektek!
Itt a nagy fordulat – Karácsony Gergely visszalép a főpolgármester-választáson?
Vitézynek! Hát ilyenek a tetű fidkányok és csatlósai! Dávidka te lehet hogy értesz a közlekedéshez /habár ezt is kétlem/ de egy város elirányításához totál hülye vagy, ezt hallottuk tőled! Egy nyilatkozat kiforgatásába mocskosul toppon vagy akár a fidkány pattanóbogarai / holalik, a bakon ülő kocsis, a házikedvenc/!/ dömötör, stb./ Vitézy, húzz magadra egy hálót, nehogy beköpjenek a legyek és ülj el, mint a babalyántyúk, mert kevés vagy te ehhez, mint az alfarhangban a torokhang!
Rogán Antal számára sem titok többé: immár pontosan tudja ő is, ki az a Tóni és a Barbara
Na rogán, most már muszáj volt felismerni magad hülyegyerek, hogy ki is a tóni? Eddig hol voltál majom, a saját pofádra nem ismertél rá? Nylonszemű. Tudod az űr veszélyes hely, főleg ami a két lokátor füled között van!
Szentkirályi Alexandra: Gyurcsány Ferencnek van főpolgármestere, a budapestieknek nincsen
Tájékoztatlak ribike, hogy ha eddig nem akartad tudni utasításra, hogy van Budapestnek főpolgármestere, és lesz is, neve Karácsony Gergely! Úgyhogy ha intelligens és okos vagy, akkor eltudod játszani, hogy hülye vagy, de fordítva teljesen kizárt!
Itt a szörnyű igazság Katalin hercegnéről: rákos és kemoterápiás kezelést kap
Miért kell ezen csámcsogni? Nem elég probléma a betegsége? Rozikának is volt hasonló problémája, meggyógyult, és? Mégsem csámcsogtak rajta, sok barom, inkább mielőbbi gyógyulást kívánnának neki! Mielőbbi gyógyulást Hercegné!!
Mi lesz így Dobrevvel – az MSZP máris kihátrált mögüle
@Őrnagy: Hát ilyet nem találsz a fideszben sem, sőt, ott vannak a komcsik sűrűje, az alja!
Ismét éghet Budapest Gyurcsányék miatt, akárcsak 2006-ban
@Menőmanó: A fidkányok terrorista csürhéi fenyegetései akarják sakkban tartani a demokratikus mozgalmakat és képviselőiket és ebben alattomosan hallgató partnere lehet egyes a bársonyszékben ülő maffiózó egy esetleges semmittevése!
"Ez a szürke placc Gyurcsány bandájának, a főváros baloldali panoptikumának biztosan tetszik" – Nem kíméli Karácsony Gergelyt Szentkirályi Alexandra
Figyelj csak Szentkirályi ribike! Rohadt sokat kell gyakorolnod a lejárató kampány szövegeit! Ez az ócska duma ami elhagyta a " nyílásodat" rohadtul környezetszennyező és bulimiára ingerel! Nem hagytál ki valamit a neked írt förmedvényből?
"Naponta láttuk Juditon, hogy mennyire tart Pétertől" – Fenyegető üzenetek, a vidékiek lenézése: ez jellemezte Magyart a minisztérium két korábbi munkatársa szerint
Mi van fidkányok, talán nem ízlett a Magyar P. nyilatkozata? Be vagytok tojva? Beindítottátok a kreálmány gyártósorotokat vezényszóra?? Lelkiismeretetek milyen? Mert még nem láttuk!!
Megfenyegették Magyar Pétert – Testőrök védik majd őt és családját
Az elvetemült vadbaromnak mindig fáj az igazság, a mocskos fajtája sajátja és maga menekülése érdekében mindenre képes!!
Orbán Balázs: Magyarország kész megszegni az uniós jogot
Dr Bubó Bubó, mikor nem lépitek át a saját törvényeiteket is? Amikor nem akarjátok, mi?! Téged sem győzött le a fogamzásgátló, sajnos!
Tarlós: Vitézy semmihez sem ért, Karácsony jajveszékel, Szentkirályi jól kommunikál
Milyen főpolgármester lenne az, aki szóvivőként az összes kormányhazugságokat megmagyarázta bizonygatta, a hülyékkel elhitette mindezeket már teljes megszokásból! Már így is többe került, mint amennyit ér!
Mégis visszaüt a kegyelmi botrány? Mélyrepülésben a Fidesz népszerűsége
@csak úgy...: Ezen el lehet gondolkozni. Szerintem ez kellett egy kis ébresztőnek, csak nehogy megint kómába essünk! "Hicceltetni" kellene a vasat valaki/k/nek!!!
Amíg mi építjük az akkugyárakat, addig kihátrálnak az elektromosságból az európai autógyártók
@Pálinkás Pál: Igen, már kb. 40 évvel ezelőtt jelent meg egy hír, hogy az akkori veszprémi vegyipari egyetemen feltalálták a vízzel üzemelő autót-írt az akkori napilap róla. Azóta is kuss van, lehet hogy nem véletlen.
Magyar Péter: Tudom, ki áll a Schadl–Völner ügy mögött
Reméljük mi is megtudjuk! Egyenlőre csak sejtjük, hogy a szemétkupac tetején vannak a nagy darabok!!
Meghosszabbítják a háborús veszélyhelyzetet
Most háborús vészhelyzet van, vagy csak katonai művelet zajlik Döbrögi??!!
Pénz beszél! Jön a maxi-Dubaj 2000 milliárd forintért, míg a vasutasok mennek a híd alá a lakásaikból
@Maccska: Ezek szerint a szerződés azt is tartalmazza, hogy mikorra kell és milyen következmények mellett elhagyni a bérlakást, ha a 30 nap alatt nem ürül ki a lakás! Akkor ki is szabott feltételt a MÁV-nak? Nyau?
Pénz beszél! Jön a maxi-Dubaj 2000 milliárd forintért, míg a vasutasok mennek a híd alá a lakásaikból
Szíjártó! Neked annyi eszed sincs, hogy egy mokkáskanálba beleférjen! Ne ám hogy te szabj feltételeket és hozzá fenyegetést a MÁV szolgálati lakásában élőknek, szarházi! Minek képzeled magad dióverő??! Biztosíts megfelelő cserelakást számukra és ne fenyegetőzz! Mellesleg neked ehhez semmi közöd, van önkormányzat is, nemde!??