Loksmith

Orbán bosszúja: a miniszterelnök annyira retteghet, hogy nem engedik be a kormánykritikus lapokat az évértékelőjére
@KisTehen: Azért mert Gyurcsány olyan volt, azért az isteneidnek is olyannak kell lenni? Amúgy a függöny remélem golyóálló szoknyából készül.
Demeter Szilárd leterroristázta az ellenzéket, mely szerinte politikai pedofíliát folytat
Csak egy kérdés merül fel bennem, látva a tehetségtelen figura gyors emelkedését; vajon kinek a cerkáját tisztelhetjük a...személyben?
"Orbán, takarodj! Novák, takarodj!" Tízezresre duzzadt a tüntető tömeg a Sándor-palotánál
Mint látjuk minden rendben van a "Fiatal Demokratáknál". Eleinte volt egy kis mis-más, de jött a fedhetetlen erkölcsű, tízparancsolatot betartó vezér és kimondta a frankót. Most sorra igazodnak a nyáj tagjai és már nem is emlékeznek, mit mondtak nemrég. Igazi acélgerincű, tiszta tekintetű gengszterek.
Orbán tombol: "Hát jól nézünk ki! Ezeréves magyar államról ne mondják meg nekem itt a szomszéd szlávok, hogy mi kik vagyunk"
@frank: Sajnálom, ha nem érted, így jártam, nem tartasz embernek mostantól szarul érzem magam. (de megpróbálok ember maradni)
Orbán tombol: "Hát jól nézünk ki! Ezeréves magyar államról ne mondják meg nekem itt a szomszéd szlávok, hogy mi kik vagyunk"
@frank: A tények sok nemzethy érzésűt nem érdekelnek, ez a kisebb baj. (tudatlanoknak is kell lenni) De! Nem az adja értékünket, hogy kik voltak a felmenőink, hanem tudunk-e emberként tekinteni ember társainkra. Nem hunnak, szlávnak, magyarnak, EMBERNEK kell lenni.
Videón, ahogy Orbán Viktor elmagyarázza a csütörtöki brüsszeli döntését: "Kitárgyaltunk egy ellenőrző mechanizmust, amely garantálja a pénzek észszerű felhasználását"
@Maccska: A pénzünk Mészáros Lölönél és a többi NER lovagnál ég. Az pedig, hogy segítünk a bajban lévőknek az nem libsi dolog, hanem emberi. Az, hogy a fityiszesek önzők, azt régóta tudjuk.
Miért lett hirtelen nyilvános, hol szolgál Orbán Gáspár?
@Maccska: Amikor apuka elmondta a temetési "bátor" beszédét, Németh Miklós és Gorbacsov már megegyeztetek és elkezdődött a szovjet csapatok kivonulása. A pártállam halott volt, és nagy bizakodással néztünk a jövőbe, bíztunk abban, hogy gyerekeink szabad demokratikus országban fognak élni. (úgy is lett, kimentek Angliába)
Szijjártó Péter reagált arra, hogy halálosan megfenyegették
@KisTehen: Ha véletlen történne valami fenyegetés, az erről szóló értesítést véletlenül elkevernék. (rászolgáltak politikusaink, hogy ott a hanyatló nyugaton magukra hagyják őket.
Itt a kormány reagálása a keleti vendégmunkások miatt kirúgott magyar dolgozók ügyére- Jakab Péter csikarta ki a választ
@KisTehen: Nem Karácsony rakatta ki a plakátokat, hogy nem vehetik el a magyarok munkáját és tiszteljétek kultúránkat...
Nógrádi György: Németország az elesés szélén áll
De azt azért sejtjük, hogy Mo. Németországtól függ gazdaságilag. Mi is süllyedünk?
Bayer Zsolt nagyon azt hiszi magáról, hogy vicces, és a "heresérülések számának alakulásáról" tett közzé egy grafikont a női sportolók körében
@Maccska: Bocs, hogy csak most írok, hosszú volt az afterparty.
Csokis Matyi, Pirulós Gulyás, Szijjártó és tsa Dzsudzsi is puszikálnak.
Gyurcsány Ferenc zeneiajánlóval kedveskedett követőinek
Tisztelt Gyurcsány úr, ha kedveskedni akar, akkor legalább Ön vonuljon már vissza, a másik pécsi KISZ titkárt meg csak megeszi a koleszterin,
Elárulta az alkotmányjogász – Ez Orbánék legnagyobb bűne
@Őrnagy: De hát a Minidúcse mindenkivel háborúzik, csatába indul, móresre tanít. (ö mondja) Csak ha nem NER-es kérdezi, akkor akkor fut el, vagy bújik függöny mögé.
Orbán forgalmi káoszt okoz egyik diktátor cimborája kedvéért Budapesten
Hány magyar keresztényt vernek meg ma a mohamedán szpáhik, a TEK és a Készenléti Rendőrség fedezetével?
Orbán Viktor kiakadt a parlamentben: "Nem babra megy a játék"
@KisTehen: Azt sem tudjátok mit jelent a gender. (segítségül nem, nemváltás)