MobilNews

A magyar diákoknak fizetniük kell, a kínaiaknak nem a Fudan Egyetemen
Bízzunk benne, hogy nem valósul meg. Pártállástól függetlenül mindegyik oldal eszement hülyeségnek tartja, kivéve az érdek-, és elkábított emberek. Na
Godzilla Kong ellen - a film, amiért érdemes moziba menni
Ez milyen film? Tudományos-fantasztikus (SCI-FI), vagy Fantasy, vagy Romkom, vagy Sitcom, vagy Tcom? Hoz értéket az emberi kultúra építése kapcsán, vagy csak rombol?
27 év után válik Bill és Melinda Gates
Bill! CSAK a 4. LEGGAZDAGABB VAGY??? VÁLOK! (Hallóó... Jeff, how are you today?)
...hiába no...
Márton Anita súlylökő gyermeket vár
@namihami: az hagyján, de vajon milyen lehet a "súlylökő gyermek"? ;-)
Megvédte a kormány a sokat támadott kata-változtatásokat – szerintük ezért lesz jobb az új adórendszer
"Az adóhivatali nyilvántartás szerint 2019 végén a katások 40 százaléka a vállalkozás megkezdése előtt alkalmazott volt." - Aha, ja, mert elvesztették a munkahelyüket!

Majd belekényszerítették 39%-ukat a vállalkozásformába, és az esetleges 1% miatt, aki tényleg nem úgy használja a KATÁ-t, ahogy etikusan kellene, most 39% is szív. Újra.
ORICO NSK-2U-SV kétkéses SIM kártya vágó
@Gyütt Mönt: Az egész portálon spammelnek. Kizárt, hogy a Propeller ne tudna róla. Egy mozdulattal törölhetnék, de úgy látszik nem baj, ha esik a minőség.
ORICO NSK-2U-SV kétkéses SIM kártya vágó
@Zsopiale: Hát nagyon azért ne ijedj meg. :) Az 5G abba a rádióhullám kategóriába tartozik, amit nem csak mi hozunk létre, hanem a világűrből folyamatosan kapjuk mindenféle frekvencián és eddig egész jól bírtuk vele az együttélést. Na jó, egy bizonyos tartományon belül, de azt a tartományt hívjuk rádiofrekvenciának. Az 5G nem képes sem biológiai, sem molekuláris szintű elváltozásokat okozni, be sem hatol a testbe, így nem tudja támogatni a vírusokat. Főleg nem abban a watt számban, amiben sugározza mondjuk a telefonod. A bőr felső rétegében elnyelődik az egész. Ugyanígy történik a többi mobil- és rádiófrekvenciával. Komolyabb biológiai hatásuk 30–300 GHz között lehet (miliméteres hullámok), használják is fájdalomcsillapításra és gyulladásgátlásra. :)
ORICO NSK-2U-SV kétkéses SIM kártya vágó
@Zsopiale: Az ember nem is tudja, mitől tesz boldogabbá másokat, de olyan jó érzés, amikor kiderül. :D
Ha van extrém kívánságod technikai kütyükről mobil témában, dobd fel nyugodtan, hátha tudunk arról is írni valami örömkeltőt. ;-)
Két lélegeztetőképet vásárol egy kórháznak Tiborcz István
A címben szereplő lélegeztető "kép" milyen eszköz? Falra szerelhető, vagy bámulható mobiltelefonon is?
Tőzsdére megy az Airbnb
Ez egy tömör és velős cikk. A lényeg, hogy a lényeg benne van. :)