MovieAddict

Megérkezett az Indiana Jones és a sors tárcsája második szinkronizált előzetese

Harrison Ford visszatér a legendás régész szerepében a nevezetes filmsorozat ötödik részében.A rendező ezúttal James Mangold (Az aszfalt királyai, Logan – Farkas), a producerek Kathleen Kennedy, Frank Marshall és Simon Emanuel, míg Steven Spielberg és George Lucas executive producerként felügyelik…

Elkészült a Hang nélkül előzményfilmje

Trilógia lett a Hang nélkül című horrorfilmből.

Halálos iramban 10.: ki hal meg az utolsó részben a főhősök közül?

Több jel is arra mutat, hogy az egyik (vagy több) fontos szereplő meghal majd a Halálos iramban 10-ben, ami az utolsó rész első feleként kerül a mozikba hamarosan.

Csütörtökön kerül megrendezésre az Ellenpont Sci-Fi és Fantasy Minifesztivál

Idén is várja az érdeklődőket az Ellenpont Sci-Fi és Fantasy MinifesztiválZsoldos Péter születésének évfordulója a science-fiction és a fantasy hazai ünnepe.

Hamarosan beindul a blockbuster szezon

2023-as év igazán izgalmasnak ígérkezik.

Ezek a dalok csendülnek fel az Air című filmben

Ben Affleck már rendezőként is bebizonyította, hogy nagyon tehetséges filmes.

Paul Walker is felbukkanhat a Halálos iram 10. részében

Régóta rebesgetik a Halálos iramban-széria rajongói, hogy a sorozat nagy sztárja, a 2013-ban autóbalesetben elhunyt Paul Walker karaktere visszatér az utolsó részben.

Renfield kritika

Mikor kijött a Renfield első előzetese, már akkor lehetett tudni, hogy ez egy nagy marhaság lesz, természetesen jó értelemben.

Metallica: 72 Seasons nyereményjáték

A 72 Seasons világpremierje előtt a rajongók moziban láthatják és hallhatják az ikonikus banda legújabb albumát, egyetlen alkalom erejéig!

Éldd át az igazi Metallica élményt a mozikban!

A 72 Seasons világpremierje előtt a rajongók moziban láthatják és hallhatják az ikonikus banda legújabb albumát, egyetlen alkalom erejéig!A Pannónia Entertainment hozza el Magyarországra is azt a világszerte megrendezésre kerülő mozis eseményt, amely a Metallica megjelenés előtt álló új lemeze köré…

Befutottak a Renfield első kritikái

Teljesen kiakadtak a kritikusok a Renfield című horrorvígjátéktól, de a szó jó értelmében.

Ezért késett annyit a Bazi nagy görög lagzi 3.

Elkészült a Bazi nagy görög lagzi 3., pedig sokan már azt hitték, a 2016-os második rész után búcsút mondhatnak a kedvelt szereplőknek.

Rambo – Áprilisban újra a mozikban!

A Pannónia Entertainment a tavasz második felét Sylvester Stallone klasszikusainak limitált idejű újrabemutatásával kezdi meg, ezúttal országos forgalmazásban.Ha elkezdjük felsorolni név szerint a Sylvester Stallone által játszott karaktereket, akkor valamilyen sorrendben, de biztos, hogy a két…

Ezért sikerült olyan jól a Dungeons & Dragons: Betyárbecsületet

Sokkal több humor és kevesebb számítógépes trükk – ezek a célok lebegtek a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület alkotóinak szeme előtt.

Innen merített a Kokainmedve forgatókönyvírója

Már most kultuszfilmként hivatkoznak a Kokainmedve című thriller-vígjátékra, amelyben egy amerikai feketemedve elfogyaszt egy fék zsák fehér port, és ámokfutásba kezd.

2023 legjobban várt filmjei - 2. rész

A 2022-es év sem volt rossz film felhozatal szempontjából, de a 2023-as év igazán izgalmasnak ígérkezik.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia kritika

A Marvel ötödik fázisának nyitófilmje A Hangya és a Darázs: Kvantumánia egy egészen különleges darabja lett a Marvel moziverzumának.

A Kokainmedve után jöhet a Kokaincápa

Poénnak indult, de lehet, hogy a végén még tényleg film lesz belőle.

Ezért ér véget a Halálos iramban sorozat

A rajongók és a Universal stúdió nagyon bánják, hogy a tizedik – dupla – résszel lezárul a Halálos iramban sorozat, de nyomós érvek szólnak amellett, hogy lehúzzák a rolót.

2023 legjobban várt filmjei - 1. rész

A 2022-es év sem volt rossz film felhozatal szempontjából, de a 2023-as év igazán izgalmasnak ígérkezik.

Death Note ajánló

Ez volt az első anime sorozat amit láttam, és ez indította el a lavinát, most már ott tartok, hogy szinte minden héten megnézek egy sorozatot.

Hollywood mára elmerült önmaga kényeztetésében

Miközben a nagy stúdiók igyekeznek biztosra menni, és sok esetben használt ötletekből építkező sorozatokban, szuperhősös produkciókban gondolkoznak, van egy rendező Hollywoodban, aki zömmel eredeti anyagból, azaz saját kútfőből dolgozik.

Rekviem egy álomért kritika

Sokszor halljuk, és talán néha mi is úgy gondoljuk, hogy az amerikai filmipar csak szemetet tud gyártani, mely az öncélú pénzszerzés egyik módja, De ez az alkotás a legkisebb mértékben sem tartozik ezek közé.

Babylon kritika

Damien Chazelle legújabb filmje a Babylon egyszerre emel fel és taszít a mélybe.Minden egyes képkockája tisztelgés a mozgókép előtt és egyben ítélet is Hollywood felett.

2022 legjobb sorozatai

Tegnap olvashattátok a 2022 legjobb filmjeinek összefoglalóját, ma pedig a tavalyi év kiemelkedő sorozatait gyűjtöttem össze.

2022 legjobb filmjei

Kicsit megkésve - de remélem nem elkésve - hoztam Nektek egy kis összefoglalót, hogy 2022-ben mely filmeknek jutott hely kőkemény kritikus szívemben.

Szuperhős lett a kokainos turbómedve

Megtörtént groteszk esetet dolgoz fel a Kokainmedve című thriller-vígjáték.

Kihirdették a 2023-as Oscar jelölteket

95. alkalommal hirdette ki a az amerikai Filmművészeti- és Filmtudományi Akadémia az Oscar-djra jelöltek listáját.