Pálinkás Pál

Többség: felelőtlenség járványközeli helyzetben augusztus 20-i tömegrendezvényeket szervezni
Természetesen ez is politikai gumicsiont...a kormány is nagyon jól tudja,semmiféle járványveszély nincs, ezért mi akadálya lenne a tüzijátéknak??? az más kérdés hogy ennyi pénzt kidobni az ablakon nagyfokú szemétség részükről!!!
Mindössze kilenc fertőzöttet találtak a rendőrségnél
Ezen csodálkozik valaki??? azért a rendőrségen nem aggastyánok, meg krónikus beteg emberek dolgoznak...
Müller Cecília még mindig nem hajlandó találkozni Hadházy Ákossal
Ugyan hogy merne találkozni ez az egybites nő??? szerinten iránymutatás nélkül még az orrát sem tudja megtörölni...Hadházy két pillanat alatt behúzná a csőbe!!!
Merkely: körbevette az országot a vírusfertőzés, már nyáron jöhet az új járvány
@verőce21: No..még jó hogy említed az észt példát!!! ezt mikor akarjátok bevezetni??? "Az észt fővárosban ingyenes a tömegközlekedés, és így is nyereséggel jönnek ki belőle"...nektek igen szelektív a memóriátok...példaként az egészből mindig csak azt az elenyésző hányadot ragadjátok ki, ami nektek jó...
Újabb koronavírusos beteg halt meg Magyarországon, kilenccel nőtt a fertőzőttek száma
Nos...a maszk örökre kötelező lesz...elvégre tegnap átadtak egy maszk készítő gépet!!! igaz hogy lassan már mindenki szarik rá...már a bolti dolgozók se maszkolnak, az emberek is egyre kevésbé...de amíg a pohos el nem sózza a sok kínából behozott selejtet,addig a barik maszkban járnak!!!
Roppant kínos: leárulózták, lekommunistázták a Fideszt saját európai pártcsaládjában
@fergeteg: ez most hogy jön ide??? niggernek nincs helye Európában...attól még a fidesz egy korcs csapat!!!
Roppant kínos: leárulózták, lekommunistázták a Fideszt saját európai pártcsaládjában
@fergeteg "Országromboló,európaromboó akasztófára való senkiházi bűnbanda."..nagyon találóan jellemezted orbánt,és a hordáját!!!
Megugrott az új fertőzések száma Ausztriában – iskolákat, óvodákat zárnak be
érdekes dolog ez...bezárják a gyerek intézményeket...holott ők aztán igazán nincsenek veszélyben...aztán ...számomra eléggé kontraproduktívvá vált a "fertőzések száma"...kissé nevetséges...hogy ez a fő téma, hiszen 90 %-nak kutya baja tőle..észre sem veszi...és persze még véletlenül sem a "nagycsaládokat" elkülöníteni...nem szívjon mindenki..ha vírus van a levegőben,természetes hogy fertőződnek meg emberek...talán a valóban orvosi kezelésre szorulók számát kéne közölni...persze azzal nem lehetne "riogatni" az embereket...ha ez a trend így marad...előre sajnálom a rettegőket,mi lesz velük ha közlik az éves flu járvány napi feretőzötteinek a számát!!! mert azok nagyságrendekkel nagyobbak ennél!!!
és valahogy hiszti nélkül túléltük,mióta világ a világ...
Felfüggesztettet kapott a pedofíliával vádolt nagykövet, amiért beismerő vallomást tett
@Csizmás Kond: Nos...nézz utána...bizony az ilyen képek birtoklása is bűncselekmény...
Szétesett az ellenzéki összefogás a Samsung-gyár elcsatolása után Gödön
Nos..pont ezek miatt a dolgok miatt orbán nyugodtan aludhat...ilyen here ellenzék egyik országban sincs rajtunk kívül...
Magyarországon van lakosságarányosan a legtöbb lélegeztetőgép a világon
igaz hogy a zöme nem lélegeztetőgép hanem csak éjszakai légzéssegítő az achnoésoknak...de hagyjuk...elvégre a fürkészeink szerezték,tehát jó!!!
Hetek alatt elterjedhet, és emberre is veszélyes: új vírus ütötte fel a fejét ott, ahol a koronavírust is felfedezték
"új vakcina kikísérletezése szükséges." cseppet sem gondolhatunk arra hogy esetleg gazdasági érdekei vannak a vírushisztinek???
"30 ezer sertés orrából vettek mintát különböző vágóhidakon és állatkórházakban, és 179 esetben sikerült a sertésinfluenza-vírust " szédületesen nagy szám...ettől már félni kell...ja és ezt a hatalmas számot../179/ hét év alatt sikerült produkálni!!!
Lehetséges, hogy a versenyzők le fognak térdelni a rajt előtt Ausztriában
Újabb gumicsont...persze azt nem reklámozzák mit csinálnak USA-ban a niggerek mostanság tüntetés ürügyén!!!
Tíz koronavírus-fertőzöttet találtak a Vác női kézilabdacsapatánál
@Nyírfa: Tudom,ezért mondom hogy a veszélyeztetettek vigyázzanak magukra...a krónikus betegek, az aggok...mellesleg az megvan hogy az ugyanannyi lakosú Svédországban, akik tojtak a WHO-ra...fele annyi áldozat van ,mint a kökemény karantént tartó Belgiumban!!! Szerintem ezen is tisztán látszik ló[email protected] ér a karanténosdi...főleg így ,hogy a világon sehol nem volt igazi karantén,csak bohóckodást...párszor már megírtam ,aki kíváncsi utánakeres...mi is az az igazi karantén...és hogy működik egy valós járványhelyzetben!!!
Tíz koronavírus-fertőzöttet találtak a Vác női kézilabdacsapatánál
@Nyírfa: Gondolom a tünetmentesség azt jelenti,amit a többségnél...nincs láz ,nincs izomfájdalom...és semmi baja nem lesz tőle!!! ezért mondtam mindig...a veszélyeztetetteket védeni,nem azt [email protected] aki gond nélkül kibírja!!!
Új, emberre is veszélyes vírust fedeztek fel Kínában
Úgy látom az idei év a vírusriogatásokkal fog telni...most fedezték fel..na bumm...lehet már évtizedek óta köztünk van...nem volt vele baj,majd most lehet ettől is rettegni!!!
Aggasztó fordulatot vett a járványhelyzet alakulása Ausztriában
Vazze...ez igazán aggasztó 8 ember szorul intenzív ápolásra egy országban emiatt...,komolyan mondom,nem tudom ,sírjak vagy röhögjek!!! az év bármely időszakában több embert kell intenzív kezelni sima influenza miatt...az eddig nem fájt nektek???
WHO: a legrosszabb még hátravan, a járványnak nincs vége
WHO...a világ megvett politikai "egészségüggyel" foglalkozó szervezete...
Karácsonyék reggel 9-es iskolakezdést akarnak bevezetni a második hullámra
Kiegészítés...karácsony jó lesz ha befogja a pofáját, miatta szívtak a budapestiek...még sehol nem volt kötelező,ez már elrendelte a maszkviselést...azt továbbra is itt volt a legtöbb "fertőzött".../tudom hogy miért...de ez nem lényeges.../sehol nem mutatható ki klinikailag.../adatokkal/ hogy a maszkviselés bármivel is befolyásolná a fertőzést!!! elég ha csak a zsúfolt börtönökre,hajléktalanszállókra gondolunk...sehol nem tört ki a járvány...talán mert nem krónikus beteg,idős emberekkel van tele!!! és utoljára...ugye 6 éves korig nem kell maszk...nos kérdem én...gyermekbarát kormányunk hagyná a kincseit veszélynek kitenni??? no ugye...ja..és az ilyen korú gyermekeknek gyenge az immunrendszere,még nincs kifejlődve...ergo a vírus igazán a beteg legyengült,idős szervezetre veszélyes!!!
Karácsonyék reggel 9-es iskolakezdést akarnak bevezetni a második hullámra
Vazze...a politikusok jósok??? milyen második hullám??? persze lesz,mert azt fogják mondani...és újra életbe léphet a rendkívüli jogrend.../ami igazából most is fut,csak más néven/...és senki emberfia nem tudja ellenőrizni ...ha valaki nyitott szemmel jár az utcákon,láthatja hogy az embereknek már tele van a púpjuk ezzel a marhasággal!!!
Szinte fékezés nélkül hajtott bele a Magyar Közút járművébe egy autós – videó
kicsit félrevezető a cikk...ha az az autó gyorsan ment volna,meg lehetne nézni az elejét...biztos mindenki látott már olyan ütközőt a munkagépeken...ha annak tempósan nekimész,szarrá törik a kocsid,ennek meg még a lámpája sem sérült...!!!
A járvány miatt van egyre több férfinak erekciós problémája
Azt a qrva...lassan már a jégeső is a covid miatt lesz!!! Tényleg ennyire elhülyült az emberiség???
Jakab sértődősnek nevezte Orbánt, elvették tőle a szót a parlamentben
@verőce21: ezt te mondod...amikor a csapatodba tartozik a halfarok??? ő aztán igazán kultúráltan szokott itt böfögni...