Peller Anikó

Üzent a Magyar Orvosi Kamara: ha nem cselekszik a kormány, hamarosan napi több ezer új fertőzött és akár több száz halott lehet
@Namely: Jaly de szigorú vagy, azért még nem köll visszamenni az iskulába, hogy tanujjon. Elég ha elmondod neki mit és hogyan írlyon.
27-szer szúrtak meg egy biztonsági őrt, mert szólt a hiányzó maszkok miatt
Aszociális viselkedés miatt deportálni a nyavajás nigger krvákat Afrikába. De előtte fejbebaszni egy szemeteskukával és 27szer agyonszúrni. Utána, mondom utána Afrikában fellebbezhetnek. Tudom, origo, de az ítélet jogerős.
Helyesnek tartja a többség a határzárat
Késő. Ezt elbaszta a viktorunk, a határzár augusztus elején kellett volna. Most már a kórházi ellátórendszert kikészíti, az is csoda, hogy van még orvos, ápoló. Kérdés meddig bírják.
Segítséget kérnek: a buszsofőrök rettegnek a dühöngő utasoktól
@Pálinkás Pál: Itt Szegeden a buszvezetők maszkot hordanak, tapasztalatom szerint mindig. Te melyik faluban laksz, hogy ott nem kell?
Pireuszi veszte lett a görög hadihajónak
Valószínűleg nem volt rajta akna (a teherhajón), ráadásul nem is teherhajó kereső volt, hanem aknakereső (a hadihajó).
Lengyelországban folytatódnak a tüntetések az abortusztörvény ellen
@Lepényleső: Elmebetegek a lengyel politikusok, az idióta vallásosságukkal. Figyeljetek barmok, a Föld bolygó túlnépesedett!
Gyurcsány: Joe Biden győzelme Magyarország érdeke
Kicsit öregecskedőnek tűnik ez a bidén de lehet így is jobb lenne mint a porcelánboltban dülöngélő trump. Végülis csak 4 évvel idősebb. Nagyon báb szaga van így a dolognak, ilyen korban már felügyeletre szorulnak az idősek. Ott nem mennek nyugdíjba a emberek?
Facebook-videóban üzent a reptérről Szijjártó Péter: "Szánalmas és nonszensz az ukrán reakció"
Szánalmas és nonszensz ez a reakcióhős nyavalygás nyomorult kaka adu. Túllőttetek acélon.
Nyomorult hájas libernyák rohadékok
@Sikari: "már pedig a saját nemzetét ha gyűlöli valaki, nem nevezhetem magyarnak!"

Na te barom, akkor te vagy itt az igazi gyűlölködő. Persze a saját nemzetedet lehet nem gyűlölöd hülye román. Elég logikus? A gyűlöletet a magadfajták szítják, megdolgoztok érte.
Jól megbüntetnék a kereskedők a maszktagadókat
@Pálinkás Pál: Rajtad már csak az segíthet ha elkapod a vírust. Amikor a kórházak beteltek és az egészségügy becsődölt.
Joe Biden elfelejtette, ki ellen indul a választáson
@csak úgy...: 92 éves

-nek látszik, de csak 78 éves. Nekem ez alapból túl soknak látszik. Nem mintha trump olyan jó választás lenne, de úgy tűnik nem nagyon lehet válogatni. Valami nagy baj van az amerikai választási rendszerrel. Is.
Jól megbüntetnék a kereskedők a maszktagadókat
@Pálinkás Pál: Nem bírsz lenyugodni? Miért nem a takarítókkal, rakodókkal, közmunkásokkal beszéled meg kell e maszk vagy sem. Lehetne még az Alzheimeresekkel, debilekkel, idiótákkal, kreténekkel megbeszélned kell e maszk nekik.

www.msn.com/hu-hu/hirek/koronavirus/mennyire-v%C3%A9d-a-maszk-a-koronav%C3%ADrus-ellen-%C3%A9s-melyik-a-legjobb/ar-BB1ao0k9?ocid=msedgdhp
Szijjártó szerint nonszensz, hogy az ukránok bekérették a magyar nagykövetet
"Ezzel világossá tették, hogy magyarokról a magyarok nélkül nem lehet dönteni."

Dehogynem, ezt teszitek nap mint nap. Csak náluk még választások vannak, nálunk meg szavazás amit ráadásul el is csaltok. Ezerféle módon.
Jaj! Csak ezt ússzuk meg! - Gulyás Úr! Mi lehet az első 50, ami a kormánynak fontos?
1. hatalmat megtartani minden áron, közbe szerzés
2. mindenkit ellehetetleníteni, bemocskolni, letartóztatni aki potenciálisan versenyre kelhet a kormányzásért, közbe szerzés
3. szavazatvásárlások a közpénzből, hitelből, pénznyomtatásból, eus támogatásból, közbe szerzés
4. fociultrák szájának betömése a focimilliárdokkal és a stadionok százaival, közbe szerzés
5. a média teljes letarolása, közbe szerzés
6. a kommunikáció teljes terjedelmében hazudni, hazudni, hazudni, közbe szerzés
7. fegyverkezés, felelős: Bármi Áron, közbe szerzés
8-50. ragozás, közbe szerzés
Karácsony: tényleg nincs jobb dolgotok?
Tényleg nincs jobb dolguk. Nekik ez a legfontosabb feladat. Mint ennek a hülyének itt ellőttem.
Óriási hazai siker: Hazamehetett az első koronavírusos beteg, akit magyar gyártású gyógyszerrel kezeltek
Ez olyan fidesz módra, egy embert hazaküldtek a kórházból, mert valamennyivel jobban van. A remdesivir valószínűleg hatástalan, óriási fidesz siker.

Ha száz meg ezer embert kezelnek vele akkor esetleg látható, hogy sokkal többen halnak meg vagy esetleg kevesebben, mint amikor a beteg nem kap remdesivirt. Vagy kb ugyanannyian. Lehet bontani korosztályokra, alapbetegségekre, férfi-nő satöbbi.

De egy beteg alapján? Most már várom a hónapokig tartó önfényező egészoldalas reklámhirdetéseket: lám Agyarország lyól tejesít, nem halt még meg egy beteg.
Zacher Gábor: A járványkezelés jelenleg politikai kérdés Magyarországon, szigorításokra és sokkal több tesztelésre lenne szükség
@Pálinkás Pál: 9:29, Kevés az eszed, hogy felfogd a covid járvány jelentőségét. És ezzel a töppedt agyaddal uszítasz, lázítasz nap mint nap az embertársaid ellen.

"valaki mutasson egy olyan helyet, ahol a szigorítások miatt csak kicsivel is csökkent volna a járvány terjedése!"

Mindenhol te szerencsétlen. Mindenhol ahol időben és keményen szigorítottak. Ez volt az első hullámban, ahol azt kifogásoltad, hogy nincs elég beteg fertőzött. Kína, Európa, kivétel a Svédek ahol kicsit lazábban vették de ott kevesebb a nagyvárosi zsúfoltság és az emberek sem olyanok mint a cigányok.

Ahol nem volt kellő időben és elegendő szigorúság ott megszaladt a fertőzés, lásd most, vagy Amerika, Brazilia. Nálunk is ez van, most nem az emberélet számít hanem a viktor diktátuma, ultima.

A járvány terjedését sok teljesen szabálytalan, véletlen vagy megfontolatlan esemény befolyásolja, nehéz vagy nem is lehet mindent kontroll alatt tartani, főleg ha már elszabadult a vírus, ahogy most éljük mi is itthon. A fő baj akkor van amikor megtelnek a kórházak, kikészülnek vagy megfertőződnek az orvosok, ápolók. Ez jön most. Te meg csak uszítasz, mert Látónak képzeled magad.
De hova tűnt Németh (Hill) Szilárd?
@sgl: Ők szeretik aa Magy, öö nép, polg, emb, nemz, paprikás kru, ehh

ők szeretik aa pénct.
Zacher Gábor: A járványkezelés jelenleg politikai kérdés Magyarországon, szigorításokra és sokkal több tesztelésre lenne szükség
Most nem számít az emberélet, megrángatjuk az orvosokat, ápolókat, zalából borsodba, biharból basznádba. Majdcsak kitántorog ez a kis maradék orvosnemzedék amerikába és ez a kába Agyarország mehet követ nyalni mekkába.

Tudod mit gecigány? Dögölj meg a krisztiánnal együtt.
Szijjártó Péter: Elfogadhatatlan korcsnak nevezni a magyar demokráciát
Joe Biden a belarusz és lengyelország mellett agyarországot is totalitárius rendszernek nevezte. Érted, Agyarországot.

Be vannak szarva fid eszéknél, hátha az öreg bide kerül hatalomra. Agyarországot. :)

www.msn.com/hu-hu/hirek/politika/biden-visszatenn%C3%A9-a-vil%C3%A1gra-a-r%C3%B6vid-p%C3%B3r%C3%A1zt/ar-BB1anBe1?ocid=msedgdhp
Kiskunhalasi járványkórház főigazgatója: Kecskemét és Szeged gócponttá vált, ezekben a városokban már az utcán is maszkot kellene viselni – Lassan megtelik a halasi járványkórház
@Pálinkás Pál: Mi a teendő? Jah, nem tudod.

A 1.5 méter nem tévedés hanem kompromisszum amit senki nem tart be. A lazitásnak és a lázításnak meg is van az eredménye, napi 3000 fertőzött aki tesztelt. A nem tesztelt az napi 30 ezer. Most örülhetsz, mert sokan meghalnak. Néhány öreg, kövér, cukros szíves aki elkapta és a többiek akik nem kapnak kórházi kezelést a sok covid miatt. Ezt akartad? Örülhetsz amíg nem kerülsz kórházba. Vagy amíg nem kell.
Elfelejtette bezárni az ajtót egy ír nő, a saját hálószobájában megerőszakolta egy idegen
@namihami: Azt nem mondhatod, hogy az én agyam nincs kihegyezve a migrácsokra, de nekem itt nem jött le, hogy migrács lett volna. Itt most pont te asszociáltál arab néger betolakodót (egye meg őket a döglött halszagú rosseb de otthon). Egyébként elég visszataszító képe van a figurának, de most legalább barátkozhat néhány évig hal etöltendő.