Perwool

MÚOSZ: nincs jogszabályi alapja az újságírók Parlamentből való kitiltásának
@csak úgy...: Nekem ismerős a stílusa. Az óvodából... Csak, felnőttkorukra többen kinőtték.-:)
Kövér László zsebéből kiesett MSZMP-s belépő kártyája - nem bír a vérével
Kövér László felvételi vizsga nélkül került be az egyetemre.
...No nem azért, mert tanulmányi versenyt nyert. Atyai kitüntetés mentesítette
a felvételi alól, (mint akkor másokat is, kiszorítva az értelmes diákokat).
A kitüntetés neve: Szocialista Hazáért Érdemérem. Indoklás: "Az 1956-os
ellenforradalom leverésében szerzett elévülhetetlen érdemeiért."
MÚOSZ: nincs jogszabályi alapja az újságírók Parlamentből való kitiltásának
@csak úgy...: Hát nem tudom, de én a halászlébe a fejét is belefőzöm. Ennek feje sincs, egy torzót szerintem minden igazi halász vissza dob.
EU-s pénz nélkül is gazdasági csodára készül a kormány
Aha! A növekedés motorját működtető "üzemanyagot" uniós pénzeket elloptátok.A gazdasági növekedés meállása, így is-úgy is bekövetkezik.
A kormányközeli Századvég sem tippel növekedést.
MÚOSZ: nincs jogszabályi alapja az újságírók Parlamentből való kitiltásának
Aki szerint jogos, hogy betiltjuk a másképp gondolkodást, az ellenzéki sajtót, sőt az ellenzéket is, azt nem értem, hogy mi is keres Európában. Szeretettel várja őket Észak-Korea. Ott már ez megvalósult. Igazából azt se értem, hogy mi volt a bajuk a komcsi rendszerrel. Ott is ez volt. Mindössze egy kis nemzeti szöveg hiányzott a diktatúrához? Ezért kár volt a gengszterváltást erőltetni...
MÚOSZ: nincs jogszabályi alapja az újságírók Parlamentből való kitiltásának
@csak úgy...: A választási statisztikák szerint Orbán hívei egyre inkább a kevésbé iskolázottak, alacsony műveltségűek közül kerülnek ki. Mint látható van amikor a statisztika nem hazudik. :)))
Bakondi György: Megindultak migránsok tízezrei a magyar határ felé!
Bakondi! Nyugi van! Megépíttettétek a méregdrága tyúkhálót. Állításotok szerint, még Európát is megvédi a bevándorlóktól. Akkor, ne fossá! Ha kerítés nem véd meg, ott van harci díszben Orbán, az ország és Európa megvédője.-:)) Baki, közel egy hónapig nem volt téma a bevándorlás, (Mondjuk hazánkat eddig sem érintette.) milyen újabb mocskotokat kel takargatni a menekültekkel?
A nemzet hörcsöge közel 7,4 milliárdot pumpált offshore cégébe!
Andy Vajna egész életét végigkísérik az offshore adóelkerülés illegális formái. Néha lebukik, aztán megússza. Legismertebb ügye 1988-ban Az amerikai adóhatóság tizennégy éven keresztül vizsgálta offshore céghálójának gyanús ügyeit, fiktív részvény eladásait, pénzmozgásait. A per végül megegyezéssel zárult, Vajna 6,5 millió dollár adóhátralékot fizetett, és 7 millió dolláros büntetést.
Ez a múlt! engedékeny egyetlen állam sem lehet. Ez csak akkor működhet így, ha ebben másnak is van részesedése. maga a miniszterelnökség jelentette ki, hogy csak "megbízható cégek kaphatnak Casinó engedélyt".
A jelen.

Az "offshore ellenes" Orbán-kormány szerint ez a cég annyira tiszta, hogy nem is egy, de rögtön több casino engedélyt kapott, s még a tulajdonost sem kellett nemzetbiztonsági átvilágítás alá vetni, de kapott ráadásként egy államtitkári posztot is.

Megbízhatóságáról még annyit, hogy miközben a legutolsó vidéki fűszeres is be van kötve a NAV-hoz, aközben a sok milliárdos forgalmú casinók és játékgép hálózat csak nyeli, csak nyeli a milliárdokat anélkül, hogy a NAV ezt csak annyira is látná, mint a vidéki fűszerüzletet. Mennyit keres Vajna? Sokkal többet mint hisszük.És ez csak akkor működhet így, ha ebben másnak is van súlyos anyagi érdeke.
Orbán és az illiberális demokrácia - folyik a nagyüzemi ellenséggyártás
Illiberális demokráciának azt nevezik, amikor a regnáló állampárt telibe xarja az állampolgárait, miközben kilopja a szemüket.
Ő lehet Orbán Viktor új jobbkeze
@wagabund: Tudod kik állnak ki ez mellett a kormány mellett? A tolvajok, akiknek haszna van belőle, meg az agyhalott bunkók.
Ő lehet Orbán Viktor új jobbkeze
@papa.49: "Ha elfelejtjük a történelmet, arra vagyunk ítélve, hogy megismételjük."

Ami itt zajlik, az magasan meghaladja a Kádár rendszert. Rákosi a követendő példa.
Rákosi azt mondta: "Aki nincs velünk, az ellenünk."
Kádár ezt egy nyilatkozatában úgy fordította meg: "Aki nincs ellenünk, az velünk."
Ma melyik van? Nem kell ellenzékiként ordibálnod, ha nem ordibálsz Orbán mellett, már hazaáruló vagy...
89-90 élenjáró országából a béka segge alatt kullogó, sereghajtó, Rákosi-skanzen lettünk.
Fidesz szavazók:igazából azt se értem, hogy mi volt a bajuk a komcsi rendszerrel. Ott is ez volt. Mindössze egy kis nemzeti szöveg hiányzott a diktatúrához? Ezért baszott kár volt a gengszterváltást erőltetni...
Ő lehet Orbán Viktor új jobbkeze
Ebben az országban az úgy nevezett demokratikus jogrend már régen csirájában el van taposva, minden alárendelve egy önös diktatórikus rendszernek! "Pártállam az, amikor egyetlen párt (Vagyis nincs párt, Orbán van egyedül.) befolyása alá kerül a kormány, a törvényhozás, az alkotmányozás, az alkotmánybíróság, a köztársasági elnök, a közmédia, a magánmédia, ezek felügyelete, az államigazgatás, a kultúra, a számvevőszék, az ügyészség, az igazságszolgáltatás, a nemzeti bank, a statisztikai hivatal, az adóhivatal, de még a labdarúgó szövetség is."
Magyarország beérte Németországot a munkanélküliségi adatokkal
@kereső: @Borsodi: A TB és a nyugdíjrendszer már most összeomlóban van.
Orbán képes egy 8-as erejű földrengést is hasznosnak feltüntetni. Szerinte marha jó, hogy úgy 1 millió magyar pénzt utalgat haza. (Mert ugye fiatalok, kalandvágyók, nem a nyomor elől menekülnek..) Ja. Csak épp itthon nem fizetnek járulékokat, adókat, nem termelnek értéket. Ki fog mondjuk nyugdíjjárulékot fizetni? A közmunkás, vagy a rejtett erőforrás? Még pár év és sírva fognak könyörögni, hogy jöjjenek ide bevándorlók. Csak épp ilyen feltételek mellett nincs az a hülye gazdasági menekült, aki nálunk szeretne letelepedni. Meg ugye munkát sem tudnánk nekik adni.
Orbán rendszerét önmagában az elvándorlás halálra ítéli. De nem foglalkoznak vele. "Carpe diem!" Nekik jó, aztán utánuk a vízözön.
Magyarország beérte Németországot a munkanélküliségi adatokkal
Te Simon! A munkanélküliség tudod miért csökken papíron? Elmondom.
Pár hónap munkanélküliség után kikerülsz a nyilvántartásból, ha találtál munkát, ha nem. Attól kezdve nem vagy munkanélküli, csak nem dolgozol.
Emberek tömegei kaptak munkát. Közmunkát. 50 ezer forintért. Szóval az eddigi szociális segélyt, csak el kell érte menni otthonról. Produktív munkával általában nem jár, az adófizetők állják a számlát, de jól néz ki, hogy ennyi embernek munkát adtak. Esetleg próbáld ki pár hónapig, aztán gyere ide tapsikolni, hogy de fasza munkád van! Amúgy szerinted az mitől van, hogy a kormány szerint a közmunka rendes meló, de az átlagbéreket mindig úgy közlik, hogy a "közfoglalkoztatottak nélkül"? Kicsit lerontaná a statisztikát, mi?
A legszebb. Gyanítom a világon egyedülálló. Az Orbánék a munkahely teremtés eredményei közé sorolja azokat, akik külföldön dolgoznak bejelentve. Beszarás... Akik jórészt miattuk lépnek le az országból, azok az ő érdemükként találtak munkát! Lényegében van benne valami, de ezzel azért elég hülyén néz ki dicsekedni... Rövidesen gondolom majd a külföldön dolgozók fizetését is beleszámolják a hazai átlagbérbe és akkor aztán @va ovációval vastapssal jelented be, hogy mekkorát javult a nép helyzete, Orbánnak hála.
Gratulálok!
Szabálytalanságokat talált az ÁSZ a Magyar Államkincstárnál
És??? Mi fog történni? Semmi! Következmények nélküli kormány van hatalmon.
@Eriksson: Majd gyógyszer helyett Bibliát osztanak, és a betegek megkeresik benne a gyógyulásuk módját. Úgy is kevés az orvos a nővér, szar állapotban a kórházak a mentők műszaki állapota. Majd "körösztény" kormányunk küld minden házba egy Bibliát, Orbán aláírásával.-:(
Új népesedési program – kikerült a dokumentum: így ösztönözné szülésre a nőket az új Orbán-kormány
Azon még nem tűnődtek gazdaságélénkítés és gyerekcsinálási kedv növelése ügyében, hogy munkahelyek, (Nem közmunka.) normális fizetések? Hülyeség mi? Inkább azzal próbálkoznak, hogy se pénz, se meló, üljön otthon a paraszt, aztán talán kefél unalmában, mint egyetlen olcsó és (Még.) adómentes szórakozásként.
Vona felesége készül a bukásra: Simicska-whiskyt és csokit reklámoz
@Horizont: Vona felesége, Lázár a feleségét is bevonta a kampányba.
Na de, mi újság Orbánné Lévai Anikóval? Volt kép az unokával, sonkával...Anikó asszony nem fotógén???