RonaGyuri

Most jó helyen, jó időben, jó üzletet köthet az állammal
tegye fel a kezét, akinek vannak kétségei az eredmény kapcsán!!! =))
Vicces: középső ujjat mutatott a magzat az ultrahangon szüleinek
gimista koromban szertornáztam, s a lóugrás miatt gyakran volt eltörve ujjam, gyakran a középső. Nem tudtam behajlítani, ezért sokat kellett magyarázkodnom!!! =))
Smink nélküli fotót posztolt az 54 éves Halle Berry, leesett az állunk
ha legalább 20 évet letagad(hat)na. akkor is kevésbé lenne hazug mint a portál! =))
Kövér László: Aki nem akar gyereket vállalni, az önfelszámolás útjára lép
Laca! Az, hogy te egy korlátolt barom vagy az egy dolog, de hogy bennünket is annak akarsz nézni??? =))
Havi 30 ezer forintba kerül csatlakozni Elon Musk földöntúli internetéhez
ja közben a Iridium Certus® - Global Land & Maritime Internet Connectivity
500MB adatforgalommal majdnem 1000$/hó
Szjjártó Péter: Észak-Afrika kulcs a migránsválságban
Újabb földrajzi hiátus,

vagy csak megint hülyeségeket beszél

A mi drága jó külgarázdánk, a külgazdasági és külügyminiszter most éppen Algírban eresztette el magát. Oda kirándult! S ha már ott van reszelte a kormét, ahogy szokta! Olyanokat tudott mondani, hogy
„Az Európai Unió nem tudja megállítani a migrációs hullámot az észak-afrikai országok nélkül”,
„Ha nem tudunk szorosan együttműködni az észak-afrikai országokkal, akkor újabb százezrek és milliók fognak Európába jönni”,
„itt az ideje, hogy Brüsszel megváltoztassa politikáját, …. támogassa az észak-afrikai országokat a migráció megállításában.”,
„Észak-Afrika kulcs a migránsválságban”,
etc.
Mindeközben az eustat legfrissebb elemzése szerint: az EU-27-ben „A három leggyakoribb származási ország: Szíria (27%), Afganisztán (14%) és Venezuela (13%)”!!! =))
S annak bizonyságául, hogy nem csak földrajzi gondjai vannak, azt is tudta mondani, hogy: „Algériában a hétvégén népszavazást tartanak az új algériai alkotmányról. Algéria azt kérte, hogy a Magyarországon élő algériaiak is részt vehessenek ezen. A miniszter elmondta, a magyar kormány azt ígérte, hogy megteremti ennek feltételeit Algéria budapesti nagykövetségén.!” Mi van??? =))
Prosztatamegnagyobbodást tüntettek fel egy koronavírusban meghalt idős nő alapbetegségeként
ártunk és qurmnányunk ez a default, sőt ennél nagyobb baromságokat is szoktak mondani! =))
Minek az elnöke? – kérdezte Orbán Trumptól
ja!

Igazi szőkenő effektus

egy mexikói közmondás szerint: La esperanza muere al último

Mottó:

„Istenségnek látszó
Csalfa, vak Remény!
Kit teremt magának
A boldogtalan,
S mint védangyalának,
Bókol úntalan.”

Egy klasszikus vicc/anekdota szerint a szőke nő már sokadszorra néz meg egy filmet és az izgalmas jelenetnél újra és újra nagyon izgul, szorít a főszereplőért. Aki egy szituban óvatlan volt és rá is fizet!
Rákérdeznek, hogy miért izgul, hisz már látta számos alkalommal, hogy a szereplő pórul jár. Mire ő: reménykedem, hogy csak tanul a korábbi alkalmakból és óvatos lesz! =))
Hogy ez honnan ugrott be? Őfenesége alattvalóiból. A legtöbbjük észre sem veszi, de akad néhány, akinek nem tetszik, hogy hazudik. Ha rákérdezel, azt feleli: Reménykedi. S ha rácsodálkozol, azt feleli: hátha most nem hazudik! =))
Orbán: szorítunk Trump újabb győzelméért
Igazi szőkenő effektus

egy mexikói közmondás szerint: La esperanza muere al último

Mottó:

„Istenségnek látszó
Csalfa, vak Remény!
Kit teremt magának
A boldogtalan,
S mint védangyalának,
Bókol úntalan.”

Egy klasszikus vicc/anekdota szerint a szőke nő már sokadszorra néz meg egy filmet és az izgalmas jelenetnél újra és újra nagyon izgul, szorít a főszereplőért. Aki egy szituban óvatlan volt és rá is fizet!
Rákérdeznek, hogy miért izgul, hisz már látta számos alkalommal, hogy a szereplő pórul jár. Mire ő: reménykedem, hogy csak tanul a korábbi alkalmakból és óvatos lesz! =))
Hogy ez honnan ugrott be? Őfenesége alattvalóiból. A legtöbbjük észre sem veszi, de akad néhány, akinek nem tetszik, hogy hazudik. Ha rákérdezel, azt feleli: Reménykedi. S ha rácsodálkozol, azt feleli: hátha most nem hazudik! =))
Éles váltás a munkahelyeken - kocsmákba, bárokba költöztek az irodák
Azért én óvakodnék,

vagy legalább is óvatosnak kell lenni, még akkor is, ha az ötlet alapvetően zseniális

A theguardian.com „Working from home - Desperate UK Covid home workers renting solace from nimble-footed firms - Offers of desk space, good wifi and refreshment are helping hotels and others to balance their books” cikke számol be róla.
Fraser Campbell ötlete „work from bars” alapján – lévén: „a bárokban erős a wifi, van elegendő hely a távolságtartáshoz az asztalok között” – a vendéhlátó egységek kínálnak távmunkahely lehetőséget, akiknek az otthoni nem klappol.
Az ötlet megtetszett a brit nehéz helyzetben lévő vendéglátóipari egységeknek és hoteleknek is.
Az ötlet zseniális, de nem árt ha óvatosak leszünk, mert még a tavaszi eseteknél is pikánsabb jelnetek és/vagy lebukások lehetnek! =))
youtu.be/Mh4f9AYRCZY
Új korszak eljövetelét jelentette be Matolcsy György
Ja kérem, ha egy pöttyös fenék beindul

Pedig Lézer Jankó ott sem volt, így nem tudta bíztatni

Néhány éve – sokmás szakmai bornírtsága mellett – a közbeszédben is sikerült elképesztőt humorítania.

youtu.be/vZKuZwP8jZM

Nagyjából 8 éve „Felhívtam miniszter úr figyelmét, hogy igyekezzen most is valami olyat mondani, amivel beírja a nevét a gazdaságtörténetbe" - vezette be Matolcsy György nemzetgazdasági minisztert Lázár János egy hódmezővásárhelyi fórumon. Amire a derék szakember előállt azzal, hogy „"Mi büszkék vagyunk, hogy Ázsiából jöttünk. Kisgyermekeink fenekén 100-ból 30 esetben hat hétig kis, piros pont van, mint a japán kisgyermekek fenekén." Hozzátette, hogy ezt japán tudósok mondták neki.” !!
Nos most újra nekiveselkedett. Nem mondom, hogy a köztes időben nem ömlött volna belőle tömény hülyeség, de most újra sikerült nagyot humorítania. „Újabb 400-500 éves időszak elején járunk … az emberiség történetében új korszak, Eurázsia kora következik, amelynek előretörését a koronavírus-járvány is felgyorsítja.” – közölte a Budapest Eurázsia Fórum 2020 nevű online konferencián részvevők legnagyobb megdöbbenésére! =))
Varga: van elég pénz a járvány elleni védekezésre
Mityuka a rettentő

Neki mindegy, hogy a költségvetési bizottság éves meghallgatásán, vagy a magyar közgazdász és/vagy üzleti társaság előtt ontja!

A legfőbb hablatya, hogy szerinte „a kormány válságkezelő, gazdaságvédelmi intézkedései 900 ezer ember munkahelyét őrizték meg, hogy GDP-arányosan Magyarország költött a legtöbbet a válság kezelésére, és hogy mindez akár 3-4 százalékkal is lassíthatta a magyar gazdaság visszaesését.”
Amiről persze nem csak az hazugság, hogy másokhoz képest, de az is tény, hogy „a kormány későn és keveset költött a válság kezelésére” ráadásul „ jellemzően azt sem ott, ahol az valóban segítette volna a gazdaság talpraállását.”!
Orbán: szorítunk Trump újabb győzelméért
@RonaGyuri: bocs persze nem mondta, de a valóság ez! =))
Orbán: szorítunk Trump újabb győzelméért
Pontosítsunk "A miniszterelnök gratulált Amy Coney Barrett amerikai alkotmánybíró megválasztáshoz is. Azt mondta: emberemlékezet óta nem történt
ilyen, hogy a hagyományos amerikai értékek ilyen durva megsértésével éljenek! =))
Bush szobrot avatott Orbán a Szabadság téren
@RonaGyuri: szellemi és fizikai állapota konform egymással: TOPRONGY!!!
Bush szobrot avatott Orbán a Szabadság téren
Na ez a kép akár ezerrel is

Nem a gaz ellen, maga a párt központi napilapja tette közzé


(magyarnemzet.hu/wp-content/uploads/2020/10/+otf/848x476/9wls6axpQq4n+DcoH2IKKk5PVF9WRVJZX1NFQ1gEpyxD5VhfPz4oY844vXf7kSDHHcS05jTIYcInLKFQanzQhC9p7rwFtko9Wou5YdI26o+DIWWP__Ax569iJMEY=/DMTZ20201027032-3802059.jpg)
Mint az url-en is látszik ez a kép a párt központi naplapjában jelent meg, Kétségtelem tény, hogy a médiában az Orbán képek – persze azok amik nem több (sok) évesek és spéci beállításuak – meglehetősen előnytelenek. Nyugodtan mondhatjuk jól tükrözik a szellemi állapotát. Nos erről kedden Budapesten, George H. W. Bush néhai amerikai elnök Szabadság téri szobrának avatásán összehordott zagyvaságok, és pofátlan hazugságok is tanúskodnak. Azonban a portál 19-re lapot húzott és okadatolta fizikai állapotát és megjelenését is! Hányinger! =))

Ha nem lenne elég videó is van:
www.facebook.com/watch/?v=360104515413850
Trump még ünnepelt egyet, Biden új frontokon támad
Ennek nagyon kevés köze van a konzervatívizmushoz

sokkal inkább a gátlástalan populista diktatórikus hajlamra jellemző, aminek manapsáh a művelt világban Orbán az egyik elrettentő példája

A beszámolók szerint Donald Trump a Fehér Ház kertjében diadalmasan ünnepelte meg, hogy a szenátus konzervatív többsége a legfelsőbb bíróság tagjává választotta Amy Coney Barrettet. Aminek különleges stichet ad, hogy ezt alig 2 héttel – süt lényegében már folyamatéban lévő – választások előtt!
A The Independent publicistája Mayank Aggarwal „Republican Party is now more illiberal and resembles authoritarian parties in India, Hungary and Turkey, study says” címmel írt tanulmányt a jelenségről.
A Népszava cikke is egy érdekességre hívta fel a figyelmet: Orbán szerint a magyar-amerikai kapcsolatok „ismét régi fényüket idézik”! Felhívván a figyelmet arra, hogy „a kapcsolatok éppen az Orbán-kormányok alatt szoktak megromlani, mint történt például 2001-ben és 2010-ben.”!
Ami persze félreértés, csupán arról van szó, hogy Orbán már nem csak azt mondja meg, hogy ki a magyar (erősen próbálkozik az európai és a keresztény meghatározásával/előírásával is), de azt is, hogy ki az amerikai! =))
PM: az Országgyűlés előtt az új NAV-törvény
unió-szerte példaértékű intézkedéseiről elhíresült!!! Igen elrettentő példaként a az állami korrupció és ártunk és qurmányunk tolvajlásai segítéséről! =))