RonaGyuri

Moszkva a jogrend tiszteletben tartására szólította fel Navalnij támogatóit
ez már majdnem olyan, mint mikor Orbánék a korrupció ellen küzdenek! =))
Eperjes Károly az orosz vakcinát választaná
Szamóca megint hazudsz; a tesztelésben kifejezetten kerestek olyanokat, akik már megkapták! =))
Huszonöt éves csúcsra ugrott Magyarország államadóssága a járvány miatt
járvány miatt?? ne már, még ürügynek is gyengus; EGYRE POFÁTLANABBUL LOPNAK!!! =))
Napirenden a kínai vakcina, de mit lehet tudni róla?
@RonaGyuri: Üzlet-gazdaságtan

Persze abban is van ráció, hogy ahogy Lali-király 20-ról 40-re emelte a taksát

Még ebben az elemi számtanban silány – főleg ami a %-számítás rejtelmeit illeti – sokaknak feltűnt, hogy Szájjártató mester emelt a téten. Pontosabban úgy tűnik, hogy az értékes idegük nagyobb haszonra sarkalja őket a kínai barátaikkal folytatott üzletelésben.
Míg a lélegeztető-gépek beszerzésénél megelégedtek a 3-4szere árral, most a vakcina beszerzések idején ez legalább 10szeresre dagadt.
Nos azt kell mondjam, hogy ezt csak az ortodox, tankönyvszerű ismeretek tulajdonosai gondolják így. Hivatkozva arra, hogy – mint régen 20, aztán 40, s ma meg kitudja már - mennyi % a járandóságuk.
Azonban ez élettől elrugaszkodott okoskodás, lévén nem veszi figyelembe azt a fontos tényt, hogy a derék külgarázdáék ebben is legalább annyi energiát és persze „zsenialitást” (©Palotás képviselőúr, aki a Postabanktól kapott kedvezményes hitelből vett épületet a banknak értékesítette a háromszorosáért kp-ban!!!) pakoltak bele, mint a lélegeztető gépes üzletbe. Arról senki sem tehet, hogy az 300milliárd volt ez meg csak úgy 30 körül!!! =))
Napirenden a kínai vakcina, de mit lehet tudni róla?
bíztosat csak egyet: Szájjártatóék gennyesre keresik magukat rajta!
Németh Szilárd is válaszolt Fekete-Győr András kihívására: "A Magyar Honvédségben nem nyüszítve menekülő vörös rókákat képeznek"
Na ehhez tényleg pofa kell,

sőt nyugodtan mondhatjuk Rezsi Sziszi korlátolt barom volta sem elengedhető

A focistának és egyház-alapítónak sem alkalmas (hogy értelmes foglalkozások szóba sem kerülhettek az természetes) Gazsi gyereknek az adófizetőknek sok tízmillióba kerülő angol királyi elit katonai akadémiai képzés dukál. S akinek ez nem tetszik az megkapja a magáét. Ha kell maga Rezsi Sziszi keni el a szája szélét. Pontosabban teszi helyre a mocsok románját:

(scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p526x296/139967087_2763912607205784_7413863360955578432_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=9e2e56&_nc_ohc=ADzv1pEnDgIAX-9mw80&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&tp=6&oh=420c473429b6a7b5c449b9f692968fe5&oe=60297DB7)
Nos a helyzet úgy áll, hogy Fekete-Győr András anyai felmenői között vannak erdélyi származásúak is. A dédapja - Kuncz Ödön jogász, közgazdász, a Magyar Tudományos Akadémia levelező tagja.- 1884-ben Aradon született és a kolozsvári piarista gimnáziumba járt, majd a kolozsvári Ferenc József Tudományegyetemen szerezte meg jog- és államtudományi doktori oklevelét 1907-ben. Ezt követően a fővárosba (Budapestre, ja akkor még Osztrák-magyar monarchia volt) költözött.
Miközben ugye ártunk és qurmnnyunk pribékjei körében majd a fele a környező országokban született – sokan itt is tanultak, majd egyetemre már ide jöttek -, néhányuknál ez az egyik vagy mindkét szülőjére igaz.
Deutsch Tamás: "Gyurcsányék Kínában készült ruhákba bújva, Kínában készült élelmiszereket majszolva ijesztgetik az embereket a Kínában készült vakcinával"
Tompika te komolyan azt hiszed, hogy ezzel a dumával bárkire is hatással vagy??? Legfeljebb annak a pár vaksinak is egyértelmű lesz, hogy te egy korlátolt barom vagy! =))
Kásler azt kéri, fordítsunk hátat a szirénhangoknak
ne törődjünk a minőség, az ár és a megbízhatóság szírén hangjával, csak Orbánék nyereségére figyeljünk! =))
Németh Szilárd elküldte katonának a román Fegyőrt – De ő nem VÁLLalná
@RonaGyuri: ja és ad román: az egyik dédapja Aradon született és Kolozsváron járt egyetemre, de 1906-ban Budapestre költözött! Miközben ártunk és qurmányunk potentátjainak majd fele családja legkorábban a 60-as években gyűtt Romániából! =))
Németh Szilárd elküldte katonának a román Fegyőrt – De ő nem VÁLLalná
az lehet, hogy ahhoz, hogy "valaki katona lehessen, vannak bizonyos alapvető fizikai és mentális" feltételek, de hogy államtitkár legyen ahhoz a példa szerint nem kell! =))
Menczer Tamás: "Mostanra valószínűleg egész Európa Kínában áll sorban a vakcináért, ismét" – videó
ja és még egy, pontosabban kettő "apróság":
a kínai vakcinát meg sem próbálták tesztelni 60év felett,
és arról sincs adat sem a kínai, sem az orosz vakcinára vonatkozóan, hogy 18 év alatt tesztelték-e!!! =))
Gyurcsány Ferenc elmondta melyik vakcinával oltatja be magát
szóval mit is akar akadályozni???
Igen, a Szájjártatóék sok-sok milliárdos üzleti buliját (egy kormányhatározat szerint több mint 10szer annyiba kerül, mint az EU-s)!!! =))
Dömötör Csaba szerint Gyurcsányék veszélyes játékba kezdenek
igaza van veszélyes kérdés? mert a végén még kiderül, hogy miért kell több mint a 10szereséért, sokkal rosszabb vakcinát venni! =))
Elképesztő homály fedi az elmúlt tíz év egyik legkülönlegesebb magyar bűnügyét
nyomoztak volna, de valahogy mindig olyan körökhöz jutottak, akiket nem vizsgálhattak!!! =))
Orbán Viktor eligazította a Fidesz EP képviselőit
@RonaGyuri: jogos! a fenti szösszenetre kaptam: szóltak, de már régen nincs abban az állapotban, hogy felfogja! =))
Orbán Viktor eligazította a Fidesz EP képviselőit
Tompikának nem szóltak, hogy lemondott?

Sőt nagyon úgy tűnik, hogy a derék Habony-esek sem értesültek a dolgokról

Könnyű dolga van az embernek, mert a gugli meg mondja az idejét is: 6 mapja az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti csoportjának szóvivője közleményében közölte, hogy: „Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő lemondott minden európai parlamenti tisztségéről és jelentéstevői megbízatásáról ”!
Ezek után minimum mókás, hogy Deutsch Tamás volt az a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában, aki beszámolt a képviselőcsoport nevében arról a paláverről, amiben „Orbán Viktor miniszterelnök folytatott a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP) képviselőivel a hét elején”! =))
Atomháborút vizionál a guru, gyorsan kiderülhet teljesül-e
@RonaGyuri: Jog vs. logika

Persze nem lehet kizárni, hogy csak a szakértő eresztette túl magát

Nouriel Roubini „The US is now the focus of global instability” meglehetősen borúlátó képet fest a következő pár napról.
Nem többet és nem kevesebbet, minthogy „Donald Trump, az USA elnöke kormányzásának utolsó napjait azzal teheti emlékezetessé, hogy támadást rendel el Irán nukleáris kísérleti bázisa ellen, még az is lehet, hogy taktikai nukleáris atomcsapásra küldi az amerikai légierőt”!
Nos persze ezt később enyhíti azzal, hogy ezt a környezete megakadályozza.
Na ezután jön a pikáns, de felettébb logikátlan következmény:
ez okot adhatna Mike Pence alelnöknek, hogy erre hivatkozva élesítse az alkotmány 25. kiegészítését és elmozdítsa az elnököt hivatalából, „beszámíthatatlanságára” hivatkozva! Majd ezt követően – alá Putyin - minden büntetőjogi következmény alól mentesíthetné! Amivel megadná a lehetőséget arra, hogy 24-ben újra indulhasson! =))
Nos a logikus kérdés: ha ez ilyen egyszerű, akkor miért nem tette meg akkor, mikor erre felszólították???
Atomháborút vizionál a guru, gyorsan kiderülhet teljesül-e
az egész persze egy riogatás, de kicsiben nálunk valós esély! =))
Nem vagyok alkotmányjogász, de tartok tőle, hogy a dolog azon része, hogy Mike Pence alelnök a 25.-ös kiegészítésre hivatkozva menesztéssel megmentheti a 24-es indulást nem tűnik logikusnak. Miért nem tette meg korábban?
Magyarország egy lépésre áll a kínai vakcina engedélyezésétől
@RonaGyuri: „let's count a little” pofikáim

A mi drága (nagyon sokba kerülő)külgarázdánk megint zsonglőrködik a 10milliárdokkal

Mottó:
Még a leghülyébbek is úgy vannak vele, hogy:
egy, kettő, több

Ártunk és qurmányunk még uszítja is a már eddig is arról elhíresült Szájjártatót, hogy drágán, gyenge minőségben a keleténé sokkal többet szerez vásárolni kínai barátaitól.
Orbán Viktor miniszterelnök utasítására a Pénzügyminisztérium több tízmilliárd forintot különített el a brüsszeli keretszerződésen kívüli (kínai és orosz) vakcinák beszerzésére. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert küldi a beszerzésekről tárgyalni a kormány!
A derék külgarázda már oda is nyilatkozott „az M1 –nek, hogy hamarosan akár kétmillió ember beoltására is elegendő vakcina érkezhet Kínából és Oroszországból.”!
Ami lássuk be nem semmi, s még a lélegeztetőgép bulinál is sokkalta nagyobb. 2 millióval és 30milliárddal számolva ez biza 15ezerbe kóstál, ami szemben a Pfizer-BioNTech 2,5 EUR-os árával, ami mégha újabb Matolcsy akcióval is számolunk nem éri el az egy ezret!
Magyarország egy lépésre áll a kínai vakcina engedélyezésétől
Már megint ez a fránya déjà vu

Az OGYÉI szakértői azért látogattak Pekingbe, hogy meglátogassák azt az intézményt, akiktől a derék külgarázdánk milliós tételben vásárolt vakcinát

Meg kell mondjam, hogy a dolog pofátlanabb a létezőben megszokott referencia látogatásoknál, mert ott legalább elvben még a döntés előtt látogatgattak. Tudok olyanról – egy kollégám részt vett egy döntésben -. hogy végiglátogatták az ajánlattevőket és a kaja alapján döntöttek!!
A dolog azon része nagyon stimmel, hogy a házigazdák nagyon igyekeztek, hogy a vendégeik „Amit akartak, azt meg tudják nézni”!
Egyes pletykák szerint olyan is előfordult – ahogy ez manapság az öböl-menti vidámparkokról hírlik – nem csak nézegettek! =))