RonaGyuri

Novák Katalin komoly esélyt lát, hogy a Fidesz után még többen lépnek ki az Európai Néppártból
buta liba vagy Katyka, a Konzervatívok és Reformerek (ECR), illetve az Identitás és a Demokrácia (ID) frakciója, nem fog összeolvadni, egyetlen közös van bennük; egyik sem kér a retardált dagadt törpéből!!! =))
... és továbbra is nyomatják a kínai vakcinát! Nem olvasnak újságot?
ez tévedés Szájjártatóéknak a legfontosabbat tudja: nagy alkotmányos költségek!! =))
Jó hír? Még több kínai vakcina érkezik Magyarországra – Brüsszel miatt
Brüsszel miatt??? Ja, hogy nem kapják el a tökötöket, hogy ennyit loptok! =))
Ezzel fenyegetőzött ma reggeli beszédében Orbán
@RonaGyuri: „¡No pasarán!”

az elvtársak és NER-társak között is nagy keletke volt ennek a spanyol polgárháborús jelszónak

Persze gazdasági értelemben és „nem gyűrűzik be” formában. S első sorban a gaz nyugat, de néha szinte az egész nem elvtársi világ vonatkozásában.
Azonban most azt kell mondjam, hogy van igazság ebben is. A napi.hu „Törpehiányt okozott az Ever Given” címmel számol be annak egy következményéről, hogy a múlt hónapban az Ever Given teherhajó keresztbe fordult a Szuezi-csatornán és napokra elzárta azt.
Arról van szó, hogy a világ egyik legforgalmasabb kereskedelmi útvonalának lebénulása miatt számos termék vált ideiglenesen hiánycikké, az Egyesült Királyságban; ezt tapasztalták meg a brit kertitörpe-fanatikusok: gnómok nélkül maradnak a kertjeik!
Nos meg kell mondjuk, hogy ilyen veszély nem fenyeget bennünket magyarokat. Nekünk itt van a mi retardált dagadt törpe ME-nk!!! =))
Húsz évre szóló megállapodást kötne az EU a fejlődő világgal – Magyarország még vétózhat
És egy újabb vétó, s ami mögötte van

a derék hvg.hu nem csak nem magyaráz, de nem is engedi kommentelni!!!

Mottó:
„bárkit bármivel megrágalmaz, minden birodalmi gazemberséghez
lelkesen asszisztál, és hazudik, ahogy előírják neki”,
sőt vétózni is vétóz, ha „jön a parancs”!

A „Húsz évre szóló megállapodást kötne az EU a fejlődő világgal – Magyarország még vétózhat” című cikkjében a portál beszámol arról, hogy „”Két és fél éves tárgyalássorozat után egy nagyszabású nemzetközi együttműködés minden részletét letárgyalták az érintettek: az Európai Unió és az Afrikai, Karibi és Csendes-óceáni Államok Szervezetének (AKCSÁSZ) tagjai.!
A cikk említést tesz róla – a címben is -, hogy „Magyarország részéről azonban Szijjártó Péter komoly aggodalmakat fogalmazott meg”. Állítólag a „migráció említése miatt”, ami erősen sántít lévén a megállapodásban egyértelmű az elhatárolódás az „az irreguláris migráció”-tól!
Sokkalta relevánsabb, hogy a megállapodás a kínai és szovjet elvtársaik térségre vonatkozó birodalmi érdekeinek árthat!
Ezzel fenyegetőzött ma reggeli beszédében Orbán
@RonaGyuri: A helyes kifejezés

Őfenesége már megint félrehasznált egy kifejezést a releváns helyett

Mottó:
A páciens kérleli az orvost, hogy herélje ki,
az nem érti, de a páciens ragaszkodik. Megtörténik!
Elmondja, hogy egy zsidó nő miatt tette.
Mire az orvos: ember az körülmetélés!
Ja az a helyes kifejezés!

Elmondta György Istvánról, az országos oltási munkacsoport vezetőjéről, hogy „nyugodt, kiszámítható, stabil oltáspolitikát garantál számunkra”. Ami szívük joga, de hozzátette, hogy: „Az államtitkár úr itt a szürke eminenciás, senki nem ismeri őt, meg a nevét is csak kevesen, leginkább a közigazgatásban dolgozók” ! Ami ösmervén a derék káder múltját meglehetősen meglepő. Azonban rá kellett jönnöm, hogy a dagadt törpe csak nem találta a helyes kifejezést és valójában – az igazán releváns – „senkiházi tróger” –t akarta mondani! =))
Megvétózta Magyarország az Európai Unió Kínával szembeni közös kiállását
Ki izen és mit izen?

avagy ki és honnan jövő parancsra cselekszik

Az 5számú pribék Zsóti tegnapi vezércikkében „Tusk a Katynban” ront neki a maga ocsmány módján Donald Tusk-nak, az Európai Néppárt elnökének, akinek most az a bűne, hogy megállapította, hogy: „Magyarország és Lengyelország tragikus rekordokat dönt a halálozások és az új esetek számában. Ilyen, amikor az illiberális demokrácia akcióban van. Azt ígérték, hogy a kisebb szabadság árán a polgárok védelmet és biztonságot kapnak. Betartották az ígéretet, de csak az első felét”!
Nos Zsóti főleg azzal foglakozik, hogy „Nézzük előbb ezt az embert” (így felkiáltó jel nélkül a felszólítás???), nos mi nem foglalkozunk azzal, hogy ki Bayer Zsolt, sőt a mondandója/süketelése zömére sem pazarolunk figyelmet. Csak egy kulcsmondat: „Tusk már se nem lengyel, se nem hazafi, pusztán egy ócska brüsszeli bürokrata. A remek fizetéséért bárkit bármivel megrágalmaz, minden birodalmi gazemberséghez lelkesen asszisztál, és hazudik, ahogy előírják neki, akár Brüsszelből, akár Berlinből, akár Washingtonból jön a parancs.”
Ehhez jól passzol a nap egy fontos híre a reuters.com-ról: „”Hungary blocks EU statement criticising China over Hong Kong, diplomats say!
Ami ismervén a kínai állapotokat (a megvétózott EU állásfoglalás ezekről szólt volna) jól példázza, hogy Zsótiék milyen birodalmi gazemberségekhez asszisztálnak!!! =))
Ne maszatoljon a kormány! - Elégedetlen a Költségvetési Tanács a 2021 büdzsé módosításával
Ez a történet sokkal inkább egy ikonikus személyről szól

Valamikor az ország egyik leginkább elismert személyisége volt, sokunk szerint ideális KE lett volna

A derék Népszava megfogalmazásában: „Történetében először a sarkára állt a Költségvetési Tanács és feladatokat adott a kormánynak a 2021-es költségvetés tervezett módosításával kapcsolatban”. Ez a kulcs-mondta a „Elégedetlen a Költségvetési Tanács a 2021 büdzsé módosításával” című cikküknek.
Nos ez tévedés a KT csak azóta vesztette el kritikus, ellenőrző jellegét, amióta a 2012-től hatályos stabilitási törvény életbe lépett és 2012. január 10. –én Kovács Árpád-ot nevezték ki az élére.
Így nyugodtan fogalmazhatunk úgy, hogy mostanra már az egykor kiváló szakember szeméről is kezd lebomlani a narancsos hályog! =))
A kormány elvette Fürjes Balázstól a Diákvárost és a Fudan Egyetemet
Na ez a csavar már tényleg váratlanra sikeredett

karmenitológus legyen a talpán, aki kiigazodik

A ferencvárosi Duna-part, a Déli Városkapu, a kínai Fudan Egyetem, a Budapest Diákváros csak a legújabb címszavai a környék meséinek. De ide sorolhatók, sőt sorolandók az olimpiai és az atlétikai VB manipulációk is. Mindezekhez egy név feltétlenül kapcsolódik: Fürjes Balázs – a jelenlegi titulusa szerint - a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára. Eddig!
A Magyar Közlöny 2021. évi 64. számában közétett rendelet szerint a kormány úgy módosította Fürjes Balázs kormánybiztosi kinevezését, hogy kikerült a portfóliójából a Budapest Diákváros projekt és a Fudan Egyetem építésének koordinálása.
A feladatot átadták: a Budapest Diákváros, valamint a Fudan Hungary Egyetem megvalósítását Palkovics László - az Innovációs és Technológiai Minisztérium vezetője - kormánybiztosként irányítja
A kormányzati kommunikáció már most adagolja, ki lesz a hibás a negyedik járványhullámért
egyébként Orbánnak nagyon jó ez így:
milliárdokat lehet lopni a védekezésből,
az embereket nem érdeklik a marhaságai,
telj hatalma van,
etc.
Szentesi Zöldi László Dárdainak üzent: Jó térdelést hátra lévő életedben
büdös halfarok, vadhajtások, szentesi = a féltett orbáni kipcsák kultúra!! =))
Megint ezen röhög a fél ország – Ez hülye: Kamu Geri azt hiszi, hogy diákváros ügyben ő hátráltatta meg a kormányt
pedig nagyon úgy nézett ki, hogy ezt a korlátolt büdös halfarkat a helyére tették, de csak ideiglenes volt! =))
Ezzel fenyegetőzött ma reggeli beszédében Orbán
saját magad se felejtsd ki retardált dagadt törpe, te aki a hülye focimániája miatt súlyos veszélybe sodrod az embereket!! =))
Moszkva hazazavart egy tucatnyi amerikai diplomatát
Lavrov & Szájjártató szinte ikrek; pofátlan arrogáns szaros komcsi tempó!! =))
3,9 millió adag kínai és 780 ezer dózis orosz vakcina érkezik Magyarországra
legalább is ennyi után zsebelnek be Orbánék alkotmányos költségeket!!! =))