RonaGyuri

Háttérhatalom, kommunizmus, gyűlölet, nyilt fenyegetés – Vidnyánszky Attila ismét komolyan nekiment az SZFE-nek
Tudomásom szerint az Emberi Erőforrások Minisztériuma találkozót szervez a Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetése és a kuratórium között. Ezen a beszélgetésen józanság hangjának kell eljönnie ???
s ezeket a bevezetőnek szántad??? Mert ennek kevés köze van a józansághoz!! =))
Bolsevista trükkök
ad Szánthó:
Na rátok tényleg ráférne egy kis mosdatás

mármint a párt központi napilapja szerzőire és szerkijeire

Ha valaki véletlenól vetődik a portálra csak kapkodja a fejét:

„Gazemberség, ahogy manipulálják a Színművészeti diákjait

Az Emmi találkozót szervez a Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetése és a kuratórium között.
Díjazzák a digitális gyöngyszemeket
Felveszik a kesztyűt a balliberális véleménymonopóliummal szemben
Bajkai: ahol a baloldal megjelenik, ott eltűnik a pénz
Új csúcsokat dönt a járvány a környező országokban
Szerecsenmosdatás”

No az utóbbinál – mai vezércikk - érdemes megállni. Igen a demokrata alelnök-jelölt mocskolása tárgyában íródott. Azonban ennél – és annál, hogy nagyon ügyel a korrektség látszatától is – pikánsabb. Rá tud tenni egy lapáttal a négerező, illetve afro-zó bagázsra.
Persze nincs min csodálkozni, hiszen a hivatalos kormányzati intézet szerint csak az ócska komcsik néznek utána a tényeknek (bár csak legalább ők megtennék)!
Igen, bizony a szerecsen az aztán igazán mellément, mert az bizony arab-ot jelöl!!!
Bolsevista trükkök
@RonaGyuri: Alapvető jogok, sőt Fundamental Rights

Egy jogos felvetés margójára

Az intézmény igazán frappáns nevű vezetője mindig mélyen szánt(h)ó gondolatokkal színesíti az életünket. Szele a forgokinpad.blog-ban „Bolsevista trükkök” címmel art az egyik legújabb agymenésről, amit az újságírók és történészek szakmaiságának szentelt. Szelének a klasszikussá vált Csurka idézet ugrott be a szakmaiságról. Hic & nunc magát a Csurka gondolatot nem elemzem, már többször megtettem: meglátásom szerint erősen félremagyarázták (ahogy vele elő szokott fordulni jó helyzetkép rossz megoldás). Csupán azt akarta mondani, hogy nem túl hasznos, hogy a komcsik a műveletlen paraszt-suttyóknak diplomát nyomtak a kezükbe! =))
No de a lényegre: Szele így ír: „Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója, mellesleg ez úton is kérném, hogy akinek bármilyen alapjogáért tett már valamit ez a központ, jelentkezzen, mert érdeklődöm a bizarr ritkaságok iránt”!
Nos kedves Tamás a központ ars-poetica-ja:

„Az Alapjogokért Központ budapesti székhelyű, 2013 óta működő jogi elemző- és kutatóintézet. A Központ a nemzeti identitás és szuverenitás, valamint a keresztény társadalmi hagyományok megőrzését tartja elsőrendű feladatának a 21. század felfokozott, a jog területére is kiható globalizációs és integrációs folyamatai, technológiai változásai közepette. Az intézet működésének emellett nem titkolt célja, hogy ellenpólust képezzen a napjainkban az élet számos területén túlburjánzó emberi jogi fundamentalizmussal és politikai korrektséggel szemben.”
Bolsevista trükkök
na az ilyen kutatások minden pénzt megérnek! =))
Az RB Leipzig legyőzte az Atléticót, lesz magyar az BL elődöntőjében
Ez már az igazodás kezdete?

A derék hazai média matyarkodóbbá tett egy hírt, pontosabban egy interjút az eredeti Pancsó-falvinál

A magyar sport, sőt ha a dagadékot kérded a teljes média legfontosabb portálja interjút készített Gulácsi Péter el, abból az alkalomból, hogy csapata bejutott a BL elődőntőjébe. Pontosabban „az RB Leipzig és a magyar válogatott kapusa az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt.” adott interjút. A meccset megnyerték és ennek örömére a derék matyar média idézgetni kezdte a derék pancser, akarom mondani Pancsó pápa Szöllősi György lapját. Pontosabban hellyel közzel, de ezerrel túlmatyarkodva. Bár az igazat megvallva inkább valamiféle blaszfémia jellege lett a dolognak.
A kapós kijelentette, hogy: „Az utóbbi évtizedben a magyar futballisták közül Gera Zoltán jutott európai kupasorozat döntőjébe, a Bajnokok Ligájában pedig senki sem érte el a legjobb négy mezőnyét. Az én fejemben is ott motoszkál, hogy mérföldkövet jelenthetne az újabb győzelem, ha még magasabbra jutnánk, és Willi Orbánnal együtt a magyar szurkolókat is büszkévé tehetnénk. ”
A dolog úgy áll, hogy a többi portál egy kicsit felületesem idézett, mert kihagyott egy fontos momentumot: az utóbbi évtizedben!
„A válogatott kapus Gulácsi Péter lett az első magyar labdarúgó, aki klubcsapatával bejutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe,”, s ehhez hasonló címeket harsognak.
Hmmmm??? Lássuk csak mit is ír erről a wikipédia? „Az UEFA-bajnokok ligája (gyakran csak BL), teljes nevén angolul UEFA (Union of European Football Associations) Champions League, bajnokcsapatok Európa-kupája (BEK) néven indult 1955-ben” és „eddig a legtöbb győzelmet a Real Madrid aratta 13 alkalommal”!!! Igen incl. az első 5-öt zsinórban, köztük a legendás 1960-ast is!!! =)) Aminek a döntőjében - mint tudjuk – volt valaki, aki 4gólt is rúgott!!! =))
A kormánylap betámadta a Mazsihisz elnökét, mert nem őszinte kormánybarát
korrekt = seggnyaló!!! Ez ártunk és qurmányunk minősítése! Aki gondolkodni mer, at magyar-ellenes!!! =))
Visszavágtak az oroszok az oltásháborúban
nekik is nagy gyakorlatuk van az ember kísérletekben! =))
Joe Biden szerint Kamala Harris története "Amerika története"
@RonaGyuri: ki kell emeljem a hvg.hu-t ők helyesen színes-bőrűnek írták!! =))
Joe Biden szerint Kamala Harris története "Amerika története"
Nem, nem csak szimpla butaság

avagy a derék progo.hu méretes öngólja, ami arról árulkodik, hogy tudják hogy hülyeséget beszélnek, de nem zavartatják magukat

Igen n- sajnos most is – a derék magyar média – szinte kivétel nélkül – átvett egy blődlit. Mint ismert a demokrata elnökjelölt bejelent, hogy kit akar felkérni alelnök-jelöltjének.
Majdnem azt mondanám, hogy kézenfekvő azt mondani róla, hogy színesbőrű, de van egy kis gond a matyar közbeszédben az valamiféle niggerezésé vált. Változtatták! Talán ezem elmélázva találták ki, hogy Kamala Harris fekete, sőt hogy afro-amerikai.
Nos a dolog már elve véleményes, hisz egy felsőosztály béli indiai és jamaicai család leszármazottja. Ettől még akár csordogálhatna némi afro vér is az ereiben, de – s itt a poén, hogy a derék origo-sok tudják – az apai felmenőik rabszolgatartók (spanyol karibi keveredés) voltak!!! =))
Az izraeli légierő ismét a Hamász állásait bombázta
a szokásos propi korrektség: a cím helyesen ismét megtorolták a támadást!!! =))
Alagúttal kötnék össze Szicíliát és Olaszországot
a cikk igencsak felületes:
a dánhoz hasonlítani marhaság hisz az még a 10%-át is alig teszi ki a mélységnek, az meg csak apróság hogv messe nem a leghosszabb alagút!!! =))
6 milliárd forinttal drágult az új Néprajzi Múzeum – természetesen Mészáros Lőrinc köre végzi a munkát
@RonaGyuri: Mire kellenek/épülnek a múzeumi terek

az egy dolog, hogy ártunk és qurmányunk a Városligetbe száműzi azokat a múzeumokat, amik így vagy úgy útjukban van, de mégis mit építenek???

Talán egy hónapja jött a hír, hogy Lolo ismét árat emelt: Itt is most is! „6,1 milliárd forinttal, az eddigi 26 milliárd helyett több mint 32 milliárd forintra drágultak a Liget Projekt keretében a Városliget szélére épülő új Néprajzi Múzeum építési költségei”. Az indoklás is igen jól sikerült, hisz
egyfelől a „műszaki tartalom bővülése” és a „egyéb építési munkákra kell, amelyek nem szerepeltek a szerződésben” meglehetősen pikáns főleg így együtt,
azonban az igazi gyöngyszem: „a koronavírus-járvány teremtette vis maior helyzet a felelős a drágulásért”!!! =))
Mostanra kiderült, hogy az új Néprajzi Múzeum kiállítótereinek összterület alig lesz több, mint az épület 10%-a!! Nem nem raktárak és irodák, mert arra sőt ideiglenes kiállítási területre is még a 2019 májusában átadott Szabolcs utcai OMRRK (Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ) területén újabb területeket kapnak!!! =))
Súlyos technikai problémák zavarták meg az állami informatikusképzés záróvizsgáját
Sanszosabb a szőke nő a három golyóval

ártunk és qurmányunk ebben is hozta a formáját

Mottó:
„mit csinál egy szőke nő három nagy öntöttvas golyóval egy kör alakú szobában?
Egyiket elveszti, másikat eltöri, harmadikat elrontja...”

Azt írja az ójság, hogy „Szerdán 15-19 óra között lehetett vizsgázni az Újratervezés Program nevű állami informatikusképzés Informatikai alapok című kurzusából, de a vizsgázók nagy számban tapasztaltan technikai problémákat, amelyek ellehetetlenítették a vizsgájukat: vagy már belekezdeni sem tudtak, vagy menet közben szakadt meg.”!
Nos van a dologban valami sors szerű. Az kezdettől fogva egyértelmű volt, hogy
egyfelől már az ötlet is meglehetősen véleményes,
másrészt akikre bízták azok duplán kecskék; akikre nem szabadna káposztát bízni, de még mekk-mesterek is.
Azonban az, hogy méh egy ilyen gagyi rendszert sem tudtak összehozni sokat, nagyon sokat elárul arról, hogy azok akik tanítják – pontosabban azok aki ezért felveszik a pénzt milyenek. Echte NER-társak, FIDESZES VÁLLALKOZÓK!!! =))
Matematikus: Orbán bukni fog 2022-ben, ez lehet a fő ok
Mérő egy fura szerzet -függetlenül a konkrét témától - olyan témákban is a matekra hivatkozik, ahol más irányú tudásáról van szó. E.P., aki évfolyamtársa volt, mindig rácsodálkozott mikor mondtam neki, hogy a műveiben érzem a matematikus! =))
Oké, hogy fekete, de mit képvisel Kamala Harris?
@Shikari: te retardált barom, ha tudnál angolul; az édesapja:
Harris was born in Saint Ann's Bay, Jamaica as the son of Beryl Finnegan and Oscar Joseph Harris.[8] His paternal grandfather was Joseph Alexander Harris, land-owner. He grew up in the Orange Hill area of St. Ann's Parish, near Brown's Town, a town named after his great-great grandfather, and prominent slave plantation owner,
Oké, hogy fekete, de mit képvisel Kamala Harris?
nem fekete és nem afro, a többit meg majd meglátjuk, ha meglátjuk! =))