SystemError

A Kreml szerint megváltozik a Donyec-medence jogállása a népszavazások nyomán
@Shikari: Neked nem tűnt még fel, hogy 10-15 éve ugyanaz a 10 nick van itt. Biztos véletlen és biztosan te is az vagy..:) Na mindegy, jó munkát! Ja és a többieknek is, akik más politikai szerepet játszanak, mintha ezek valódi párbeszédek lennének..:) Legyen minden oldal képviselve, úgy izgalmas a tartalomkészítés.. Gondolom a szerkesztőségben rád adták a putyinszopó szerepet is. Ki más vállalná be, hogy a turha alá álljon. Na csá, majd fél év múlva jövök megint röhögni a kis bábszínházon
Nyelvét öltögető Orbán Viktort alakít Bödőcs Tibor Krúbi klipjében
@ómió: Féltek tőle mi..?:) Nem csodálom, de hidd el Viktorban is lesz annyi racionalitás, hogy a drágább, feleslegesebb pénzégetőket bezárja. Főleg egy ilyen oldalt..
Nyelvét öltögető Orbán Viktort alakít Bödőcs Tibor Krúbi klipjében
@ómió: Ja, te a prostiknál is nyomod. Nagy a család, egyszerű a system..:) Nem efftársi ez a szerkesztőség, te tudod a legjobban. A Hadházy-s történet is pontot tett ennek a végérére és hát sokat bogarászni sem a történelmet, hogy ezt lássa az ember. Na jó melót, csak benéztem! :)
Nyelvét öltögető Orbán Viktort alakít Bödőcs Tibor Krúbi klipjében
Üdv ugyanannak a 10 kamu profilos propeller szerkesztőségi tagnak, akik ide írogatnak 20 éve, hogy pörögjön az oldal eljátszva a jobb/baloldalit!:) Jöttem kicsit mozizni...:)
Szabó Tímea beolvasott Novák Katalinnak: "Hagyjanak fel a hazudozással és a képmutatással, és valóban éljenek úgy, mint a normális emberek"
@ómió: A hírhamisító fidess putridban hamarosan lesz egy kis riadalom prostisrác csicska..:) Utána majd óvatosan a hazudozással...:)
Konténerbe dobták az el nem adott fenyőfát Debrecenben – fotók
@ómió: A szád szélén és a kollégáid szája szélén is az folyik itt kis barátom, amivel most reggel bebuktatok csúnyán. Orbán ótvaros gecije az folyik szád szélén hírhamisító orbán csicskák..:) Málnát kérdezd, hogy miért írtam, de úgy is 1-2 személy írogat itt mindenki nevében, tudod te miről beszélek baszadék csicska..:)
Szabó Tímea beolvasott Novák Katalinnak: "Hagyjanak fel a hazudozással és a képmutatással, és valóban éljenek úgy, mint a normális emberek"
@volvós: Ezek szerint te is...Tudom én régóta, hogy kb. a fél propit a Pannónia filmstudióban találták i...:) Meg az is látszik, hogy nyomorékoknak dobta oda Orbán a propit...:)
Szabó Tímea beolvasott Novák Katalinnak: "Hagyjanak fel a hazudozással és a képmutatással, és valóban éljenek úgy, mint a normális emberek"
@szegfue: @simmering73: Hoppá és most átváltott Málna neve "Volvós"-ra. Mekkora beégés, hogy ami itt folyik az csak "műsor", mert ki üzemelteti a propit:
www.e-cegjegyzek.hu/?cegadatlap/0109946443/TaroltCegkivonat
MANGUSTA INVEST S.A.
LU-1118 Luxembourg, Rue Aldringen 23.
Külföldi cég, szervezet esetén a nyilvántartási szám: B193440
Külföldi cég, szervezet esetén a nyilvántartási hatóság: Registre de Commerce et des Sociétés Luxembourg

és ki is ez a cég:
adatbazis.k-monitor.hu/adatbazis/cimkek/mangusta-invest-sa

Igaz @Málna:? :)
Erre használta fel Orbán a veszélyhelyzetet
Nyilván a hazaáruló ország kifosztásra és a minikukijához szükséges diktátor törvényekre, mint egy pondró patkány. Más nem érdekli Döbrögi tömeggyilkos tolvaj patkányt csak ez..
Clooney megint beszólt Orbánnak
@durbincs: Hírhamisító patkány, gyerek tudja már, hogy milyen fostos geci munkád van? Apa mivel foglalkozol? Hírhamisító fidesz csicska vagyok fiam!:)
Szabó Tímea beolvasott Novák Katalinnak: "Hagyjanak fel a hazudozással és a képmutatással, és valóban éljenek úgy, mint a normális emberek"
@szegfue: @simmering73: Nem vettétek még észre ezt eddig meg azt, hogy Málnácska is az "üzemeltető" Team része. Szerintem mindenki aki régen van itt már érzésből is tudja, hogy mi mennyi lájkot kap, hát nem ennyit.

@Málna: annyira valós, mint Novicsák Tünde ablakpucolása...:)
Konténerbe dobták az el nem adott fenyőfát Debrecenben – fotók
@ómió: ondó az csak elírták az anyakönyvedet. Ózdon megesik az ilyen két krumpli között
Novák Katalin jó háziasszonyhoz méltóan megpucolta az ablakokat – fotó
Biztos nem valami szerencsétlen erdélyi takarító migránst csicskáztatnak fele annyiért..
Friss rendelet: rengeteg pénzt oszt ki a fideszes önkormányzatoknak a magyar kormány
@ómió: Ne félj a lámpavastól. Számodra csak munkanélküliséget fog jelenteni. Ugye nem gondolod, hogy 22 után érték marad, amit csinálsz..?.:)
100 milliárd forintot kapott a Mathias Corvinus Collegium
Kurva anyátokat hazaáruló tolvaj patkányok. Gyűjtögessetek, csak el ne szórjátok majd menekülés közben
Orbán indoklás nélkül vonta vissza az egyik miniszterelnöki biztos kinevezését
Sajnos ma már nem elég a fideszbe, hogy az anyádat eladva hazudozz álmodból is felkeltve. Az emberek nyomorát és válsághelyzetet kihasználva kell ezt tenni. Talán halottak és fertőzöttek számáról is szó nélkül kell már parancsra hazudozni.
Lehet pondró-patkány fidesz csótányok között is van olyan, akinek számít az emberélet még, ha pénzért az anyját is eladta eddig. Aztán ki tudja, lehet csak többet akart Orbántól akkora geci volt. Mégiscsak fideszes!:)
Clooney megint beszólt Orbánnak
Hogy szopatja szisztematikusan Orbánt... Juci is alig várja már, hogy ezt tegye vele!
Felébresztették a kómából az Újpesten megkéselt fiatal rendőrt, ez volt az első kérdése
@tudode: Azt én sem értem, hogy miért nem lábon lőtte, de azért beérkezel úgy egy szituba, hogy a kollégád ott fekszik szétszurkálva és valószínűleg elborult agyú részeg pszichopata tart feléd a késsel, aki eddig sem rettent vissza a rendőri intézkedéstől, hát ez valóban önvédelem azért...Igen lőhetett volna a lábára, de nem ismerjük a konkrét szitut. Az sem mellékes, hogy "kolleganőt" említenek. Persze egyenlőség, de ebben a helyzetben talán kicsit jobban bepánikolt a hölgy, mint mondjuk egy gyűrött nyakú TEK-es.. Azért azt gondolom, hogy mégiscsak az a tanulság, hogy ne késelj rendőrt agyba főbe és nem az, hogy lőhették volna lábon is..amivel amúgy egyetértek, de másodlagos a törtétek tükrében..
Pusztító karácsonyi rappel támad Puzsér Róbert
Lehet többet kellett volna tolnia abból a lisztből vagy semennyit..
Rákay Philip: Gyurcsány aljas mondatainak hatására borult el az agyam
Ezt a kis senki csicskát már csak erre használja a tömeggyilkos gyógyszerfüggő..Ha már nem jó semmire, akkor lemenjen a propaganda a facebook falán...sokba vaót ez az idióta, de nyelvén kívűl nem sok haszna volt Viktor számára..:) Néztem valamelyik nap, minden második posztja az fb, libernyák, soros, stb. A nagy művész lelkületű ember...:) Fostos csúszómászó hulladék ez. Arról nem is beszélve, hogy Szájert is nagy eséllyel ismerheti..:)