SystemError

Szabó Tímea beolvasott Novák Katalinnak: "Hagyjanak fel a hazudozással és a képmutatással, és valóban éljenek úgy, mint a normális emberek"
@ómió: A hírhamisító fidess putridban hamarosan lesz egy kis riadalom prostisrác csicska..:) Utána majd óvatosan a hazudozással...:)
Konténerbe dobták az el nem adott fenyőfát Debrecenben – fotók
@ómió: A szád szélén és a kollégáid szája szélén is az folyik itt kis barátom, amivel most reggel bebuktatok csúnyán. Orbán ótvaros gecije az folyik szád szélén hírhamisító orbán csicskák..:) Málnát kérdezd, hogy miért írtam, de úgy is 1-2 személy írogat itt mindenki nevében, tudod te miről beszélek baszadék csicska..:)
Szabó Tímea beolvasott Novák Katalinnak: "Hagyjanak fel a hazudozással és a képmutatással, és valóban éljenek úgy, mint a normális emberek"
@volvós: Ezek szerint te is...Tudom én régóta, hogy kb. a fél propit a Pannónia filmstudióban találták i...:) Meg az is látszik, hogy nyomorékoknak dobta oda Orbán a propit...:)
Szabó Tímea beolvasott Novák Katalinnak: "Hagyjanak fel a hazudozással és a képmutatással, és valóban éljenek úgy, mint a normális emberek"
@szegfue: @simmering73: Hoppá és most átváltott Málna neve "Volvós"-ra. Mekkora beégés, hogy ami itt folyik az csak "műsor", mert ki üzemelteti a propit:
www.e-cegjegyzek.hu/?cegadatlap/0109946443/TaroltCegkivonat
MANGUSTA INVEST S.A.
LU-1118 Luxembourg, Rue Aldringen 23.
Külföldi cég, szervezet esetén a nyilvántartási szám: B193440
Külföldi cég, szervezet esetén a nyilvántartási hatóság: Registre de Commerce et des Sociétés Luxembourg

és ki is ez a cég:
adatbazis.k-monitor.hu/adatbazis/cimkek/mangusta-invest-sa

Igaz @Málna:? :)
Erre használta fel Orbán a veszélyhelyzetet
Nyilván a hazaáruló ország kifosztásra és a minikukijához szükséges diktátor törvényekre, mint egy pondró patkány. Más nem érdekli Döbrögi tömeggyilkos tolvaj patkányt csak ez..
Clooney megint beszólt Orbánnak
@durbincs: Hírhamisító patkány, gyerek tudja már, hogy milyen fostos geci munkád van? Apa mivel foglalkozol? Hírhamisító fidesz csicska vagyok fiam!:)
Szabó Tímea beolvasott Novák Katalinnak: "Hagyjanak fel a hazudozással és a képmutatással, és valóban éljenek úgy, mint a normális emberek"
@szegfue: @simmering73: Nem vettétek még észre ezt eddig meg azt, hogy Málnácska is az "üzemeltető" Team része. Szerintem mindenki aki régen van itt már érzésből is tudja, hogy mi mennyi lájkot kap, hát nem ennyit.

@Málna: annyira valós, mint Novicsák Tünde ablakpucolása...:)
Konténerbe dobták az el nem adott fenyőfát Debrecenben – fotók
@ómió: ondó az csak elírták az anyakönyvedet. Ózdon megesik az ilyen két krumpli között
Novák Katalin jó háziasszonyhoz méltóan megpucolta az ablakokat – fotó
Biztos nem valami szerencsétlen erdélyi takarító migránst csicskáztatnak fele annyiért..
Friss rendelet: rengeteg pénzt oszt ki a fideszes önkormányzatoknak a magyar kormány
@ómió: Ne félj a lámpavastól. Számodra csak munkanélküliséget fog jelenteni. Ugye nem gondolod, hogy 22 után érték marad, amit csinálsz..?.:)
100 milliárd forintot kapott a Mathias Corvinus Collegium
Kurva anyátokat hazaáruló tolvaj patkányok. Gyűjtögessetek, csak el ne szórjátok majd menekülés közben
Orbán indoklás nélkül vonta vissza az egyik miniszterelnöki biztos kinevezését
Sajnos ma már nem elég a fideszbe, hogy az anyádat eladva hazudozz álmodból is felkeltve. Az emberek nyomorát és válsághelyzetet kihasználva kell ezt tenni. Talán halottak és fertőzöttek számáról is szó nélkül kell már parancsra hazudozni.
Lehet pondró-patkány fidesz csótányok között is van olyan, akinek számít az emberélet még, ha pénzért az anyját is eladta eddig. Aztán ki tudja, lehet csak többet akart Orbántól akkora geci volt. Mégiscsak fideszes!:)
Clooney megint beszólt Orbánnak
Hogy szopatja szisztematikusan Orbánt... Juci is alig várja már, hogy ezt tegye vele!
Felébresztették a kómából az Újpesten megkéselt fiatal rendőrt, ez volt az első kérdése
@tudode: Azt én sem értem, hogy miért nem lábon lőtte, de azért beérkezel úgy egy szituba, hogy a kollégád ott fekszik szétszurkálva és valószínűleg elborult agyú részeg pszichopata tart feléd a késsel, aki eddig sem rettent vissza a rendőri intézkedéstől, hát ez valóban önvédelem azért...Igen lőhetett volna a lábára, de nem ismerjük a konkrét szitut. Az sem mellékes, hogy "kolleganőt" említenek. Persze egyenlőség, de ebben a helyzetben talán kicsit jobban bepánikolt a hölgy, mint mondjuk egy gyűrött nyakú TEK-es.. Azért azt gondolom, hogy mégiscsak az a tanulság, hogy ne késelj rendőrt agyba főbe és nem az, hogy lőhették volna lábon is..amivel amúgy egyetértek, de másodlagos a törtétek tükrében..
Pusztító karácsonyi rappel támad Puzsér Róbert
Lehet többet kellett volna tolnia abból a lisztből vagy semennyit..
Rákay Philip: Gyurcsány aljas mondatainak hatására borult el az agyam
Ezt a kis senki csicskát már csak erre használja a tömeggyilkos gyógyszerfüggő..Ha már nem jó semmire, akkor lemenjen a propaganda a facebook falán...sokba vaót ez az idióta, de nyelvén kívűl nem sok haszna volt Viktor számára..:) Néztem valamelyik nap, minden második posztja az fb, libernyák, soros, stb. A nagy művész lelkületű ember...:) Fostos csúszómászó hulladék ez. Arról nem is beszélve, hogy Szájert is nagy eséllyel ismerheti..:)
Megállapodás született a Brexitről
@sgl: Ha kicsit belegondolsz, hogy mi motivál egy politikust, hogy az legyen.. kicsit olyanok mint a színészek. persze, bele van csomagolva mindenféle magasztos eszmébe, de valahol a magamutogatás, szereplési vágy, hiúság erősen benne van..
Orbán indoklás nélkül visszahívta az egyik miniszterelnöki biztosát
Még a szarházi csicskái közül sem mind akar részt venni ebben a koronahazudozásban
Kivéreztetett önkormányzatok: már tudjuk, hogy miről mondanának le a magyarok
Ne már ilyen kis elnyomott nyomiba vegyük már ezt tudomásul, hogy akkor miről kell lemondani az embereknek..
Természetesen az EU-nak ezt is jól el kell magyarázni. Kampányt építeni tthon a náci-diktátor módszerek ellen.

Amúgy a közszolgáltatások korlátozása, pl a szomszéd elzárja a vizedet az elég súlyos bűncselekmény, hiszen az alaphigiénia, létszükséget stb-t veszélyeztet. Én erre húznám fel az önkormányzatok helyében ezt a dolgot, hogy az állam harmadik világbéli állapotokat teremt az országban ezzel és nem csak "költségvetési" vonatkozásokról beszélünk...
Gulyás Gergely: fordulat történt, túl vagyunk a második hullám csúcspontján
@kereső: 19:22 Így utólag úgy látom, hogy ez történt és az emberek bölcsebbek voltak, mint a felhatalmazással emberekre bízó Orbán... Ettől még erre fogják fogni, amit előtte elhazudtak...:) Mármint karácsony után be lesz emelve az a fertőzött állomány, amit elhazudtak karácsony előtt, hogy jobbnak látszódjon a helyzet és vásároljanak az emberek...:)
Út a sötétség felé: kiiratkozunk Európából
@RonaGyuri: Attól függ, hogyan értelmezed, mert most is sok mindenért börtön jár neki.. Én úgy tudom, hogy költségvetési csalásoknál pl nincs 5 év elévülés..Polt után sok minden miatt izgulhat az ember, ezért is "bízom" benne, hogy erőszakkal akar hatalmon maradni és ez az "erőszak", amit már most is lehet érezni végül a veszte lesz. A kieső csontvázak a végén mindig sokkal drágábbak ó, mint közben, amikor ott vannak az emberei, hogy elsikálják