SystemError

Kovács Zoltán szerint emberéletek ezreit mentette meg a kormánynak teljhatalmat adó törvény
@Nyírfa: Nem biztos, hogy mindenki stílusa a pali, de én szeretem a szabados életfelfogását, ami egy vidéki parasztgyerek őszinteségével párosul. Azt gondolom, hogy a szöveg a fontos és a "dalszöveg" második fele kb. kormányváltó filozófiának is elmenne. Rövid, megértik az emberek miről szól és nem valami május 1 jellegű, stílusú nagyon béna pártzene, amik menni szoktak. Én megszavazom rendszerváltó dalocskának az biztos :)
Az összes magyar orvos nevében visszautasítják, hogy Kásler rájuk kenje a kórházi ágyak kiürítését
@Aki Én: Nem beteg, csak egy prosti fiú a nemzetközi "fajkretének & liberálfasizmus tagadók egy lapos földért társulattól".
Virtuális követelnek békét és diktatúrát. Jó arcok, csak az anyjukat is eladják 5e-ért
Tízezresével menekülnek az olvasók a fideszes médiabehemóttól
@Shikari: Szóval tájékozódjál már a saját érdekeltségeitekről jobban:
https://24.hu/media/2017/09/19/egyesul-a-mato...

Tudod ezzel az álhírezéssel meg a szükséges ellenzéki médiákat bekebelező szarral, csak az a baj, hogy az egész egy pillanat alatt fog elértéktelenedni és összeomlani, ha az emberek rájönnek, hogy az egész egy bábjáték. Vagyis már látszik, hogy ez történik éppen.. Miközben meg papíron nő a népszerűség, persze..:) . Hidd el innentől ez gyorsan végbe megy. Az emberek elkezdik megbeszélni a kocsmákban, hogy mit műveltetek.Mindenki vesz egy nagy levegőt és jönnek a Hágai perek. Egyre több ponton kell belenyúlni már a hazugságspirál adatokba is. Szerinted ahhoz, hogy mindennap az újabb és újabb kieső csontvázakat védve ismét bűnt kövessen el az ember, mennyi gyógyszer kellhet? :)))) Tudod az a fajta gyógyszer, amitől kiszárad a pofád, ha meglátod Dzsudzsákot és tinédzser gyíklányként nyaldosod a szádat, miközben a farkadat vakargatod, mintha 6 csík Borkai lenne benned.. Ez a gyógyszer szokott fogyni, ha lealázza a Fletó vagy igazából már bárki...:)
Tízezresével menekülnek az olvasók a fideszes médiabehemóttól
@Shikari: Szarcsíkos tróger! Miért nem a sámlidon parádézol otthon? :)))))))))))))))))))))))))
Tízezresével menekülnek az olvasók a fideszes médiabehemóttól
@Shikari: A népszava is nálatok van, miről beszélsz...Tudod mondtam, hogy a hálózatelemzés érdekes tudomány...:)
Tízezresével menekülnek az olvasók a fideszes médiabehemóttól
Miközben a fidesz támogatottsága csak nő... Vagy népszerűség csak olyan adat, mint a koronavírus adatok?:)
140 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén
@ómió: 13:22 Szerinted egy mondatnál többet elolvasok én vagy bárki abból, amit írsz kis majom..? :)
Ablonczy Balázs: Megtehettük volna, hogy nem írjuk alá a trianoni békeszerződést
Az akkori értékek szerint milyen politikai vezetés is volt hatalmon? Kussolva elfogadták trianont? Don kanyarba küldték az akkori Káslerek, akiket kell? Akkor nagyon tudnak keménykedni amikor nincs semmi. Amikor trianon vagy éles koronavírus van vagy csak az oroszoknak kellenek 133 jó házmester, akkor már nem ilyen bátrak nemet mondani, sőt...Az éppen aktuális 133-as team a jó hírnévért és hogy ne legyen bajuk mindig is szó nélkül eladta mások életét egy perc alatt..
Jóhírnevet sértett Csongrád negyében Márki-Zay Péter
@Shikari: Ő a legnagyobb liberális!

" 2018. január 25-én a HVG Portré rovatában megjelent interjúban azt nyilatkozta, hogy a keresztény értékek támogatójaként soha nem azonosult sem a baloldallal, sem a Jobbikkal."

Jó nyugger riogatós, posztpörgetős napon. Aztán jó ebédet a kollégákkal...:)
140 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén
@ómió: 13:46 Mert neked itt van szavad hülye majom. A másik parádézó majom is azt hiszi, hogy ezek a nagyon gáz marketinges, teátrális szövegek érdekelnek valakit.

Mindkettőtökre szarik itt mindenki, ezt ti is tudjátok! :) Ti is hánytok magatoktól már szerintem. Egy biztos a család nem tudja, hogy mivel foglalkoztok, mit hazudtok otthon? :)
Varga: a 2021-es büdzsé fő pillére a 3000 milliárdos egészségbiztosítási és járványellenes alap
Mindig ez a 3000 milliárdos tétel. Ez érdekes módon minden orbán kormány alatt be volt tervezve valamire. Gondolom ennek x%-ból eteti a tetveket
Kovács Zoltán szerint emberéletek ezreit mentette meg a kormánynak teljhatalmat adó törvény
A patkányaitokat etettétek belőle Kovács, hogy ne borítsák rátok az asztalt.

Ja és biztos büszke anyád, hogy ilyen egyenes ember lett belőled.
Fidesz: a baloldal a járvány kezdete óta akadályozza a védekezést
@verőce21: Nem tudom, te eddig egy számszerű adatra nem hivatkoztál, csak ez az alapok nélküli seggnyalás megy.
Dr. Orbán mi, ááááááhhhhh :) Persze tudom, hogy nem komoly, mert túl teátrális a seggnyalásod és túl marketinges is. :)
Csak miniszteri engedéllyel szerezhetnek a külföldiek tulajdont a magyar cégekben
Szerintem ez helyes döntés tudva azt, hogy a hazai átlag létszínvonal egy fos, mert ez indokolja ugye ezt más országokkal szemben... Persze nem tudom mitől lesz jobb valakinek, hogy majd a Lölő rántja ki alóla állami segítséggel könnyítve a családi vállalkozást, de Lölőtől idővel úgy is visszakerül a magyarokhoz, ha már sitten az egész csürhe...
Fidesz: a baloldal a járvány kezdete óta akadályozza a védekezést
@verőce21: 10 éve hazudsz. Remélem ellenzéki nickeket is alakítasz, hogy ne menjen az agyadra meg hát úgy megy jól a szekér a propinak igaz, ha pörögnek azok a posztok...:)
Kásler: a leveleimet meghamisítják, úgy közlik a sajtóban
Retkes körmű gyilok bohóc még jól el is viccelődik, miközben halottakról beszél mindegy is ki okozta...Nem csak elmebeteg, de paraszt is! Ezt Viktor helyében beszélni nem engedném, ahogy Matolcsyt is csak felügyelettel engedi. Látom Rétvári nézi is mindig a szeme sarkából, ki van adva neki, mint egy óvóbácsi. Bólogat is, ha jót mondott a kis majom. Persze azt is látom a szemén, hogy be lesz dobva fostos köröm, ha kell. Eddig azt hittem, hogy Matolcsy a legnagyobb elmeroggyant, tökkelütött barom a kis csapatban, de rá kellett jönnöm, hogy ő legalább "csak" áttételesen volt ilyen elfánt a porcelánboltban, E viszont egy igazi beteg elméjű fasz.

Ezért veszélyes Orbán rendszere, mert az értelmiség már rég otthagyta és akik meg engedelmeskednek neki, azok mind idióták vagy valami alkalmatlan komplexusos pszichopaták, akik most lehetnek valakik pár évre. Mindegy mi volt az ára...:(

Idővel mind számok lesznek csak egy büntetés végrehajtási intézet nyilvántartásában. A normálisabbak bele fognak őrülni abba, amit tettek, a retkeket meg majd támogatják az új öribarik jóban-rosszban A vége ugyanaz lesz mindenki számára, csak lesznek, akik emberként születhetnek majd újjá.
Fidesz: a baloldal a járvány kezdete óta akadályozza a védekezést
@verőce21: Tehát "Nem értettem jól a hiteles válaszodat te seggnyaló...?!:)" ? :)
140 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén
@ómió: A takony gerincű prosti srácok az 56-os megemlékezést is csak a lopásra tudta használni...Szóval ennyire jól semmi nem fizet a piacon, mintha ahogy a tolvaj, nemzetárulók foglalkoztatnának...:) Persze kinézem belőlük, hogy az ilyen senkiházi troll melóra összeszedik az olcsó prolikat és a ti pénzeteket is 10x annyiért kiszámlázza..:)