SystemError

EP-alelnök: "ki kell éheztetni pénzügyileg" az olyan tagállamokat, mint Lengyelország és Magyarország
Egymás torkára mennek és végül Orbánt a saját suttyó söpredéke fogja eltakarítani miután a csicskái is ráborítják.

Sok sok gyógyszerre lesz szüksége mostanában.
Orvoskamara alelnöke: "Egy Covid-osztályra vezényelt orvos 900 forintos gyorséttermi órabérért menti a betegek életét"
"Az EU egyik legjobb egészségügyi rendszere"
Unortodox innovatív megoldásokkal, mint pl, ha nő az esetszám,akkor kevesebbet tesztelnek..

O1Gyilkos
KSH: 395 900 forint volt a bruttó átlagkereset január-júliusban
Logikus nem, hogy miközben járvány helyzet van és pontosan lehet tudni, hogy mennyi ember munkahelye és lehetőségei szűntek meg, hogy közben nőnek nérek...:) Szarverőszék az ma már olyan, mint az origó vagy prosti srácok vagyis gerinctelen felszopók egyesülete
Tizenötmilliárd forintból hoz létre Orbán fejlesztési alapot Kirgizisztánnak
Tehát valakinek kell adni 10 milliárdot valami baltásgyilkos jellegű kirgiz üzletembernek a melóért, de ha már lopnak 10-et erre, akkor legyen mellette 5 milliárd a céges kismalacba is, ha már ott a lehetőség.

133 beteg lelkű retkes féreg, bűnöző, odatett majom és önjáró gülüszemű pszichopata pártja a fidesz.
Nem elég célzott az EU gyermekszegénység elleni fellépése
Rohadt lelkű, gyógyszerfüggő urunk és varangykirályunk amiből nem lophat azt inkább ellehetetleníti . Röviden ott van szegények mellet egy helyi fideszes kiskirály, aki ellopja a négyszeresét annak, amit kapnak. Ha nincs helyi patkány, akkor meg nem is mennek oda pénzek. Sok rokkant és hátrányos helyzetű halt már közvetetten bele Orbán beteg és önző, gyerekes lelkületébe. Most a gyerekek jöttek Iványi miatt... Ugyan az EU is assztál az összerszerelő varangykirály országnak, hogy legyenek olcsó hangyái, de ezeket a gyerekek sorsok ők sem nézik végig.
Orbán Viktor pénzben fogadott a Fradira
Arra már nem merne fogadni, hogy ilyen agyongyógyszerezett fejjel fog fogazni a csillagban 2 éven belül.
"Nem igaz az, hogy drogoztam, nem igaz az, hogy ittam" – Először nyilatkozott Császár Előd a 22 éve okozott tragikus balesetéről – videó
Előtte egy kis pöcs volt, de mivel pöcs és nem tud szembenézni a múltjával még sunyi kis patkány is lett. Megkészülve televert egy rendőrautót a szembe sávba, ha jól emlékszem...Még arra is emlékszem, hogy a Bárándy György védte, aki finoman szólva ennél jóval nívósabb ügyekkel foglalkozott már régen... :) Szóval akinek elért a keze Bárándyig annak az apukája/anyukája talán a bizonyítékok hitelességével is tudott mit kezdeni..22 év után meg ki emlékszik már erre konkrétan, akkor nem is volt semmi. Taknyos köcsög!
Novemberben húsz százalékkal emelik az ápolók, szakdolgozók fizetését
@Vilagbol Kiabrandult Mosofazek: Ez igaz, hogy március óta ennyien álltak fel? Mondjuk Orbán szerintem erre is kihasználja ezt az egészet, nem baj neki, ha kevesebb lesz az orvos és ápoló. kisebb egészségügy, kisebb rezsi. Eddig jól is hangzik, csak több lesz a halott...
Vajna Timinek napokon belül el kell hagynia az országot
Már a férje is Amerikába szervezte be neki a bulikat és időnként a konkrét partNEReket is. Egy kurva vállalja, hogy kicsoda, de egy ribanc már más tészta. Mindig sejtetnie kell, hogy kurva is, de soha nem lepleződhet le. Szerintetek csak 8 milliárdos luxus jacht van és abban csak ülnek és nézek előre, ha nyaralnak...? :) A politikus beteg, kiélt jellem. Önmagában arra, hogy jó nővel van már fel sem áll nekik, csak úgy, ha valami ismert lányt "vehet" meg. Egy időben voltak is ezzel kapcs szellőztetések, hogy milyen ismert bemondók, celebek, stb. űznek kettős életet..:) Sajnos az ember aki ezzel és a drogokkal foglalkozott és mindenkiről tudta, hogy mi van az érthetetlen módon öngyilkos lett egy rendőrautóban...:)
Megszólat az uniós szóvivő Orbán Viktor leveléről
Begyógyszerezve vinnyog már a varangykirály. Készüljetek, mert mindent magával akar majd rántani a vergődésben. Az EU-ból ki akar majd lépni, aztán jön a nép tovább osztása és ha már ez sem megy, akkor a Fehérorosz minta.
Szél Bernadett szerint "ócska trükk" Orbán Viktor kirohanása Vera Jourová ellen
Ócska, lakossági, proli, tróger...Még szép hiszen ez Orbán szavazóbázisának veleje :)
Többmilliárdos forintos beruházást hoz Magyarországra a Lenovo
Magyarul Kína után kis hazánkban volt a legolcsóbb a munkaerő Európában..:)
Vidnyánszkyék lecserélik a színművészeti kancellárját egy katonatisztre
Náci, takony gerincű hulladék elefánt a porcelánboltban..:) Tehát művészetről, művészekről beszélünk. Eleve mi köze ennek a hóhérnak egy átlag művész lelkületéhez, semmi. Egy sértett lelkű, gülüszemű geci ez is, aki most élheti ki, hogy egész életében lefeszítette magát. Azok az fideszesek, akik nem szimplán hülyék és kettőnél több agysejtjük van, azok meg meg ilyen két lábon járó szociopata isten barmai, mint ez vagy a Matolcsy, Káslár, stb..
Egy fideszes képviselő szerint "a Momentum ismét az erdélyi magyarság ellen fordult", mert más pártot támogatnának, mint ők
@csipetke: Mindenre leírtam a választ és a véleményemet is a kérdésekkel kapcsolatban melyeket szerintem elég árnyaltan fogalmaztam már meg fentebb is, de röviden egy különhoni magyar szemszögéből az van, aki foglalkozik velük, aki nem arról meg nem is tudnak..hogy ez miért van lényegtelen az ő szemszügükből. Innentől működik a PR.. Vagy ki kéne menni egy tá
blával, hogy "szavazz rám, bár nem tudsz rólam!".

Én elismerem és számolok az ellenségem erényeivel és az ezer szarság mellett még, ha ezt is szétlopták igenis egy fontos ügy. Szerintem öngól politikailag még ebbe a témába belemenni, mert mint írtam egy külhoni magyarnak kb fogalma nincs arról, hogy ki az a Fekete-Györ András. Előbb le kéne tenni valamit az asztalra ilyen téren..Nem kell mindenhez pénz azért. Leginkább közösségteremtéshez nem kell..
Kiderült, miért jött el Várkonyi Andrea a Life TV-től
Tipikusan így szoktak több évtizedes karrier után felállni és beváltani az emberek egy magénvállalkozásba...:)
Varga Judit szerint minden magyar embert sért egy O.V-ét kritizáló mondat
"Szerinte Orbán Viktor beteg demokráciát épít Magyarországon."

Nyílván betalált, ezért idegeskedik Viktor kis pincsije.
Fluor: most könyvet égetünk, jövő héten akasztani fogunk? Mi a terv?
Beteg náci kurvák nyugodtan azt olvasnak a gyereküknek, amit csak akarna nem? Eddig csak a pondró kis férjéről gondoltam, hogy beteg, de be kell látnom, hogy ez egy őszinte szerelem.
Egy fideszes képviselő szerint "a Momentum ismét az erdélyi magyarság ellen fordult", mert más pártot támogatnának, mint ők
Én az objektivitás híve vagyok és az ellenség erényeit is el kell ismerni. Lehet a fidesz kint könnyeben szerez elmutyizható pénzt(hazai hatóság nem látja) és a szavazatok importálása is létkérdésük, de el kell ismerni, hogy a külhoni magyarok oldaláról nézve egyedül a fidesz foglalkozott velük és ezzel az üggyel akármilyen legyen is a fidesz mögöttes motivációja más párt nem igazán foglalkozik. Az nem foglalkozás, hogy ne rá szavazz, mert akkor mire, aki érdemben foglalkozik kint ezen ügyekkel és szervezetileg is van akkor, hogy egy kint élő kisebbségi (magyar) hozzájusson intézményi szinten is a magyar kultúrához, stb. Szóval legyen ez kritika az ellenzéknek, hogy előbb foglalkozni kéne ezen ügyekkel, valami kinti szervezeti egységet is kellene alkotni és akkor már lehet mondani, hogy ne a fideszre, hanem erre vagy arra, aki érdemben nyújt is valamit...

Valamint azt is mondjuk el, hogy csak a 2010-2015 közötti időszakban 650.000 külhoni magyar kapott állampolgárságot és ezzel szavazati jogot is. Kis matek, hogy mi is lenne a fidesz 2/3-al a saját választási rendeszükben nélkülük...? :)

Szóval amilyen fontos ügy ez annyira jövedelmező is a fidesz számára, de akkor is más párt ezzel nem foglalkozik érdemben.. Nyilván most elkezdeni már nem is lesz könnyű, de soha nem késő..

Nem sok mindent tudok felsorolni nagy dolgok közül, amit a fidesz-mérleg pozitív oldalára tennék, de mint ügy ez nyilván egy fontos dolog Gyűlölöm az egész köcsög fidesz/NER-t, de ez az ügy még eleve onnan van, amikor mondjuk Orbánban nem 99% lopásvágy és 1% országvezetés volt, hanem amikor még 70% lopás vágy volt ráhúzva 30% tenni akarásra...:) Ezt a hívek is látják már a gyógyszerfüggő patkányon és most meg is tanulták. Ezt a korona hazudozást és lopást pedig a külhoni magyarok végignézték. Igazából mindenki a világban :) "Megdolgozott" a fidesz a szavazatukért, de pont Viktor tudhatná a legjobban, hogy az emberek elkényelmesednek és nem fognak egy diktátorhoz kötődni, ha van más...
Hat halott, 937 új fertőzött
Ezres nagyságrendnél kéne szórnia kicsit a számoknak, de nem szórnak napi 1000 +/- 50 a megrendelt és még ezer alatti politikailag és társadalmilag vállalható szám...:)

Még a Csernobil című film jutott eszembe, "Mennyi az érték? 34rad! És meddig tud mérni a készülék? 34rad-ig..." :)
Üzent az időseknek Müller Cecília – ez most a legfontosabb tennivalójuk
"Kerüljék a zsúfolt helyeket; ha korán vásárolnak be, már sokat tettek a saját érdekükben "

Az egyetlen csoport, akikre fokozottan kellene vigyázni az idősek és krónikus betegek. A többivel sajnos nem lehet mit kezdeni már, mert biztos, hogy szétterjed. A kormány semmit nem csinál és az időseket meg annyival elintézi, hogy vigyázz magadra...?:)

Nyugi köcsög banda, ti sok sok évet lesztek zsúfolt helyeken
Az SZFE-re is betört a járvány: több hallgató is elkapta a koronavírust
@vacsi: Nem tudom miért pont ezt a képet rakták be...mert kb 99%-ban mindig minden közvetítésen volt maszk...