Sziszifusz

Többség: felelőtlenség járványközeli helyzetben augusztus 20-i tömegrendezvényeket szervezni
@ómió: 09:25
Várd ki végét. Biztosra veszem, hogy egymást lökdösve tolakodnak majd a a jobb helyek elfoglalásáért. A 1,5 m-es távolságtartásra csak akkor lesz esély, ha komoly létszámú rendészettel irányítják, terelik, felügyelik a tömeget.
Vagy még akkor sem.
Karácsony Gergely tisztázta, hogy lesz-e belőle miniszterelnök-jelölt
@Pegero: 00:35
Karácsony Gergely tavaly október óta (8 hónapja) főpolgármester. A Lánchíd, kritikusan leromlott állapota miatt, már évek óta felújításra szorulna. Már réges-régen ki kellett volna írni a közbeszerzést és elkezdeni a felújítást. Nem történt meg és ez nem Karácsony Gergely, és nem Tarlós István hibája . A kormány számára nem volt fontos a felújítás. Állítólag másra kellett a pénz, te is tudod, hogy inkább milyen "fontos" dolgokra költöttek és költenek most is. A legutóbbi terv, a vírusválság közepén, a MotoGP pálya építése 65 milliárdért. Ennek az árából háromszor fel lehetne újítani a lánchidat.
Ez a lánchíd cirkusz IS nem másról szól, mint Orbán Viktor aljaskodásáról, politikai ellenfelének ellehetetlenítési kísérletéről. Mert mi más oka lehet ennek a politikai dagonyázásnak. A kormány a felújítás költségeit, úgymond, a mellényzsebből kifizethetné.
Egy szó mint száz, Orbán nagyon is rászolgált a Simicska Lajos által rá mondott G-betűvel kezdődő jelzőre.
Többség: felelőtlenség járványközeli helyzetben augusztus 20-i tömegrendezvényeket szervezni
@ómió: 09:22
"És milyen "tömegrendezvények" is lesznek," ???
Ha nem áll el a kormány a rendezvények megtartásától akkor bizonyára az esti tűzijáték lesz a fő attrakció. Ott pedig mint konzervdobozban a heringek, olyan szorosan lesznek majd egymás mellett azok as birkák akiknek nem lesz annyi eszük, hogy otthon maradjanak. Egymásra lihegnek, köhögnek, Viktorozva örjöngenek.
Bááár... Orbán ma reggeli rádiós megszólalásával, amikor a vírus csata megnyerését és a háború folytatását sejttette , lehet, hogy a 20-ai rendezvényekből történő kihátrálást készíti elő. Bárcsak úgy lenne.
Kisebb lenne a fertőzések kockázata, és egy csomó pénz megmaradna, még akkor is ha egy részét lenyúlnák a megszokott személyek.
Orbán szigorítást jelentett be friss videóüzenetében
... és az ukrán-magyar határátkelőhelyek pár nappal ezelőtti megnyitása ???
Orbán: hiába kéri az EU, nem nyitjuk meg a határainkat
Pár nappal ezelőtt ezért megnyitották meg az ukrán határátkelőket. Az nem probléma, hogy Ukrajnában egyre több új korona vírusos beteget regisztrálnak.
Százezer magyar akar letelepedni Nagy-Britanniában
@Shikari: 15:59
Amilyen idióta, nem csodálom hogy letiltották.
.
Százezer magyar akar letelepedni Nagy-Britanniában
@Shikari: 13:33
Az Orbán kormányt mióta zavarja bárkinek a cincogása. Én eddig azt láttam, hogy amit a főnök kitalált, azt a sameszei tűzön vízen át végrehajtják. Azért nem oldják meg a problémát amiről beszélünk, mert nem tudják megoldani.
Nem beszélnek róla akkor nincs is probléma.
Százezer magyar akar letelepedni Nagy-Britanniában
@Shikari: 11:52
... miért a szélsőjobbosoknak a feladata lenne "ezt a csürhét megfegyelmezni"?? Nem a mindenkori kormány és az erőszak szervezetei jogosultak a rendfenntartásra ? A polgárok élet és vagyonbiztonságának a megvédése ?
Az Orbán kormány 10 éve hatalomban van, méghozzá 2/3-os többséggel ! Úgy indítottak, hogy Pintér megígérte: "két hét múlva rend lesz az országban". Nem lett rend. Sőt ...
Érdemben mit tettek a szóban forgó állapotok megváltoztatására ? Keveset !!
Százezer magyar akar letelepedni Nagy-Britanniában
@Shikari: 10:03
Fertő Magyarországon is van egy pár helyen, például az un. No-gó zónákban(Sály, Csenyéte ... stb. ), illetve a Fidesz háza táján is.
Egyébként pedig a megfelelő alapanyagok felhasználásával, olvasztótégelyben készül a nemesacél, amiből fegyvert is lehet készíteni.
Durva büntetést kapott az RTL – ennyit kell fizetniük
@Shikari: 07:11
Az illibsi nem magyar, de magyargyűlölő. Ott kell leköpni ahol csak lehet.
Durva büntetést kapott az RTL – ennyit kell fizetniük
@Shikari: 05:01
Ettől nagyobb örömöd ne legyen. Lehet, hogy nincs is más boldogságod, csak az amikor libsi, csürhe és más hasonló jelzőkkel illeted azokat akik nem a te oldaladon állnak.
Élvezd a helyzetet amíg teheted. Előbb-utóbb eljön az idő, amikor véget ér ez az országrabló ámokfutás. Semmi sem tart örökké, ezért amikor vége, akkor majd kanalazhatjátok a "fekete levest".
Durva büntetést kapott az RTL – ennyit kell fizetniük
@Shikari: 17:34
Ráadásul az esti híradóikban helyt szoktak adni olyan információknak is amelyek objektívan mutatják a kormány simlisségeit is, ugyan úgy mint az ellenzékieket.
Na ez az ami fáj egyeseknek, úgy hogy ki van adva a parancs, az ilyen médiáknál, "bele kötni még az élő fába is".
Ahol csak lehet támadási felületet keresni, ha nincs akkor csinálni. .
Mosolygós Gyurcsánnyal hekkelték meg a konzultációs plakátokat
@Shikari: 15:35
Hol keressük az igaz híradásokat ? Csak nem a kormánypárti sajtóperek sokaságát elbukó fake news oldalakat kellene megbízható , objektív hírforrásnak elfogadnunk ?
Kérlek világosíts fel minket .
Mosolygós Gyurcsánnyal hekkelték meg a konzultációs plakátokat
@Shikari: 14:51
Na ez aztán a ba..zd.meg ! Tényleg ? Ezt még nem hallottam. Honnét tudod, hogy így volt ?
Lehet, hogy az ürgebőrbe bújt terroristák, a Kossuth térnél kimásztak a Dunából és elvették a rendőrök egyenruháját . Ezután a pucér rendőrök, szégyenükben, elvegyültek a tömegben . A rendőr ruhás terroristák pedig csihi-puhi, neki a tömegnek. Így már értem, miért voltak rendőr sérültek is.
Tiszta a kép !
Mosolygós Gyurcsánnyal hekkelték meg a konzultációs plakátokat
@Shikari: 13:51
A rendőrök, több alkalommal is, teljesen jogtalanul, nem szólították fel a távozásra, a békésen demonstráló, galamb lelkű embereket. Sőt, amikor azok távozni akartak, a rendőrök szadista hajlamaikat kiélve, visszatartásuk érdekében, súlyosan bántalmazták őket . Nnnna ez történt. Hazudik az aki gyújtogatásról, törés-zuzásról, rendőröket ért támadásokról beszél.
Groteszk home office: emberi testrészeket találtak egy boncmester házában Pátyon
Olyan elhivatott patológus lehet az illető, aki még otthon, Pátyon is pátyolgatta, azokat az elhunytakat akiket csak a munkahelyén kellett volna .
Boccs !!! a kissé morbid szójátékért.
Megint lecsapott a vihar Budapestre, fennakadások vannak a közlekedésben
@Shikari: 16:15
Az egész országban, a Medárd nap óta, a víz az úr. Nem, nem, mégsem azóta. Sokak fejében már régebben így van.
Akinek, az özönvíz szerű felhőszakadások következményiről, a nyolc hónapja beiktatott polgármester jut eszébe, ... hát annak nemcsak az úttestet elborító vízzel van baja. Na de sebaj, már megszoktuk.
Súlyos vádakkal illette saját lánya az MSZP kamuvideójának "mentősét"
Mennyi pénzért "tett alá" az anyjának ? Úgy gondolom, hogy akármilyen rossz is, egy anya-lánya viszony, normál esetben, a lány akkor akkor sem nyilatkozhatna így így. Úgy gondolom, hogy itt az ő mentális állapota is kérdéses.
Egyébként, úgy tudom, hogy büntető eljárás során egyenesági hozzátartozójára nem köteles terhelő vallomást tenni a kihallgatott személy. Tehát ebben az esetben sem.
Gulyás: ha Tarlós István lenne a főpolgármester, már zajlana a Lánchíd felújítása
Igen ez történt volna ! Már rég elkezdték volna a Lánchíd felújítását, ugyanis akkor, "dőlt volna a lé", nem lett volna szempont a budapesti polgármester ellehetetlenítése.
Rendkívüli: Gyanúsítottként hallgatták ki a megrögzött hazudozó kamumentőst a zsaruk
@Shikari: 15:28
Attól Fideszes a nő, hogy akciójával a Fidesz "malmára hajtotta a vizet". Életszerűen előadott meséjével, az ő érdekükben vette Palira Korózs Lajost.
Rendkívüli: Gyanúsítottként hallgatták ki a megrögzött hazudozó kamumentőst a zsaruk
@Shikari: 13:40
" ellenzék-ellenség"
Igen, mert ez a demokrácia lényege. Vagy talán mégsem.
Mellékesen közlöm, hogy a szóban forgó nő, Fidesz ügynökként, palira vette az MSZP-seket . Ők pedig naiv együgyűséggel bevették a csalit. Ezzel a sztorival sikerült élét venni azoknak a vádaknak, amelyek szerint a kórházi ágyak tömeges kiürítése, sok beteget hozott kilátástalan helyzetbe.
Meg kell hagyni a fideszesek professzionális mesterei a kínos dolgokról történő figyelem elterelésnek.
2 millió nyugdíjas postaládájában landol Orbán Viktor köszöntője
Már csak ez hiányzott a nyugdíjasok boldogságához !
Ennek az agymosáshoz készült, propaganda nyomtatványnak, az előállítási és postázási költségeit, inkább adták volna a nyomorban élő kisnyugdíjasoknak. Nagyobb lett volna az öröm.
Zokogva kért bocsánatot a nagykőrösi kettős gyilkos – nem is tudja, miért gyilkolt
Háááát nem mind ilyenek ezek, a román cigány, migránsok ? ! Az utóbbi években elég sokan betelepedtek Magyarországra. Elhagyott tanyákban élnek, mint a nomádok.Gyerekeik sem óvodába sem iskolába nem járnak. Amikor felnőnek, primitív emberként,alkalmi munkát végeznek, akkor ha valaki elhívja őket. Ha nincs munka akkor kérdés a megélhetés. Nem akarok jósolni, de lesz még ebből bajság. A nagybirtokosok olcsó rabszolgaként foglalkoztatják egy részüket. Ők a nyertesei ennek az állapotban.
Orbán miatt teregették ki a szennyest a Néppártban
Régi tapasztalat hogy: ha a rohadt almát nem dobják ki az almás ládából, akkor miatta, egy idő után az összes alma megrohad !
Gyanússá vált az MSZP által bemutatott orvos háttere
@Shikari: 10:46
" Az nevet igazán, aki utoljára nevet ! " Hidd el semmi sem tart örökké, így az Orbán rendszer sem. Előbb-utóbb, jön majd a fekete leves és akkor lesz lapítás az olyanoknak mint te is vagy. Ismerve a fajtátokat, akkor majd letagadjátok korábbi megszólalásaitokat és kerestek magatoknak új s...get, amit nyalni lehet. "Mert hajrá Magyarország, hajrá magyarok."