Sztyepospista

Két orosz vadászbombázó repülőgépet lőttek le az ukránok
Nem az az ÚJDONSÁG, ha kilőnek kettőt. Felmerül a kérdés, hogy MENNYI MARADT MÉG ?
Az Orbán által idecsalt kínai akkugyárak sem hisznek már neki
OK a napelempark. DE... honnan lesz VIZÜK ? Kiépitenek majd valamilyen csőrendszert, és idehozzák vele a vizet ?? A jól képzett... munkaerőről már nem is szólva.
Földalatti szeszfőzde 25 ezer liter zugpálinkáját álcázták kutyapanzióval
Nyálkányit... félreértették a pálinkafőzés liberalizálását, amit Viktor inditott el. Amúgy meg betarották a szabályokat --- részlegesen. Megmaradtak a 20 liternél. Ja, ők úgy értelmezték, hogy azt PERCENKÉNT lehet realizálni.
Ennek a 10 pontnak a betartásával döntené meg a NER-t egy ex-fideszes közgazdász
Tizenegyedikként javaslom, hogy ne menjen boltba vásárolni , 12. . ne menjen orvosi ellátásért az állami eü. intézményeibe. 13. Egyáltalán szokjon le mindenről 14. Ne vegyen levegőt legalább 5 percig... 15. Ne közlekedjen semmivel... sem benzines autóval, sem tömegkozlekedéssel, csak bringázzon nyugodten, akár 100 km.- t is.
Magyar Péter keményen odacsapott Kubatovnak: Focistafeleségként vezettem 200 milliárdos állami céget
@PEGERO. A lejáratásról : Ha Kati néninek nem a férje lett volna az, aki, akkor BÁRMELYIK magyar férfi lehetett volna egy 3 hónapos OKJ képzés után ALEZREDES ? Voltam katona. Nyugdij előtt álló kiváló tisztek viselték az őrnagyi, századosi rendfokozatot. Ja, és ők végigcsinálták a 4 éves tisztképző főiskolát.
Így lehet könnyebb a minőségi szakember-utánpótlás a cégeknek!
A DUÁLIS képzés kiváló dolog. Szélesebb sprektumban lehet SZAKEMBERRÉ a nebuló... hogy azután kelendőbb legyen NYUGATON, ahová majd kivándorol... dolgozni, és családot alapitani.
Fideszes erődemonstráció készül: több százezer embert vinne utcára a Békemenet szervezőbrigádja
Gondolom... a lengyel BARÁTOK már nem fognak csapatostól buszozgatni a nagyszabású RENDEZVÉNYRE...
Döbbenetes, mekkora nyomást tud tenni a Valentin-nap megünneplése a párokra!
Van már HALOWEEN, van VALENTIN nap, kiváncsi vagyok, mikortól lesz elterjedve Magyarországon a HÁLAADÁS...
Azahriaht támadja a kormánysajtó, Orbán Tiktokjáról is eltűnt a vele viccelődő videó
Várható volt a támadás. Amúgy a Kossuth dijas csalogányok együttesen... nem tudnak annyi embert bevonni a koncertjeikre, mint ez a srác EGYMAGÁBAN...Ha őt elkezdik támadni, a fiatalság szembe fog fordulni a fityisszel.
Novák kegyelmi botránya után, most Szalay-Bobrovniczky Kristóf „tetszési indexét” mérik
Anno a Czinege Lajos honv. miniszter felépittetett a kiskatonákkal egy kisebb palotát, lopott anyagokból. A házavatón VÁRATLANUL megjelent Kádár János... Gratulált Czinegének, a " MINDENKORI " honv. Miniszteri rezidencia létrehozásához...Amikor megszűnt a beosztása átköltözött - költöztették...- egy panelházba.
Reagált a kormány Varga Judit férje kitálalós interjújára
Még a végén LESZ AZ ELLENZÉKNEK egy igazi, mindenki által elfogadott VEZÉREGYÉNISÉGE...Javaslom, azért ne menjen magas épület ablaka elé nézelődni, mert valakik... tanultak a Putyintól...
Balog Zoltán: "Egyházunkat be akarják mocskolni, imádkozzatok!"
Én római katolikus vagyok. Aggódva figyelem, hogy az EGYHÁZ... már szállodákat is kap az adófizetők pénzéből. Igy kezdődött a Lölővel is, meg a Tiborccal is. Ma már a fél ország az övék... Jön az EGYHÁZ IS ???
Novák lemondása egy profi kármentés, mint amikor egy rákos szövetet kivágnak – Török Gábor értékelte a helyzetet
Nem tudom, mi lenne, ha az egyik KÁROSULT, nem kezd el érdeklődni az ügy kimenetele iránt ? Ugyanis ÜGY , csak abból lesz, ami KIDERÜL. Ha az a szerencsétlen - volt elszenvedő -, nem kezd el kutakodni, akkor NEM TÖRTÉNIK SEMMI.Jucus megy az EU- ba álomfizu fejében, Katika meg továbbra is röpköd állampénzen, körbe a világban...
Orbán semmi könyörületet nem gyakorolt Novák Katalin felé, a magyarázkodását sem fogadta el, megkezdődött a kihátrálás az államfő mögül
Anno... ha JAPÁNBAN késett pl. fél órát egy vonat, a közlekedési miniszter harakirit követett el. Pedig nem ő volt a közvetlen okozó.
Ő lett Balázsék új műsorvezetőtársa Vadon Jani után: "Én vagyok a Jani, ezt most már mondhatom végre"
Ágimamival értek egyet. Meg kellene tanulnia kissé LASSABBAN BESZÉLNI, és ő lesz a honi humor egyik nagy alakja. Nem pusztán a termete végett... Kiváló döntésnek tartom a személyét.
"Orbán, takarodj! Novák, takarodj!" Tízezresre duzzadt a tüntető tömeg a Sándor-palotánál
Biztos is voltam benne, hogy a KIRÁLYI tv- ben az fog szerepelni, hogy " tüntetés zajlik Budapesten. Pár 100 tüntető ment az utcára. A dollárbaloldal szervezte az egészet ". Igy is lett.
Orbán Viktor csökkenti Novák Katalin hatáskörét – benyújtotta a törvényjavaslatot a miniszterelnök
Csökkentik a hatáskörét... Elég legyen neki annyi, hogy akkor, és annyit használhatja a csodazongoráját, amikor csak kedve tartja. Járkáljon államfők fogadására, ő legalább NEM ZSEBREB@SZOTT KÉZZEL szokott menni, Vegyen részt a diszvacsorákon, de NE SZÓLHASSON EGY...SZÓT SEM SEHOL, SEMMILYEN NYELVEN...Ja, és vegye fel a fizetését, mert ez lényeges.
Videó: Putyin lába úgy mozog a Carlson-interjú kivágott felvételein, mintha önálló életet élne
Öreg vagyok / 72+ / , és eléggé beteg. De... nem cserélnék Putyinnal. Legfeljebb bankbetétet...
Óriási lángokkal ég egy tízezer négyzetméteres kertészet Budapesten, nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók
Ha elkapják is a tettest,a gyújtogatót, kap majd 2 évet, RONGÁLÁS cimén. Lenne javaslatom az ilyen, tényleg NAGY KÁROK okozóit, börtönbe zárni, határidő nélkül. Addig maradjon bent, amég KI NEM FIZETI AZ OKOZOTT KÁRT, a börtön- keresetből
Nem vásárolunk – Drasztikus csökkenés tapasztalható a boltok forgalmát illetően – itt a 2023-as mérleg
Kérezem én, hogy MIBŐL vásároljak ? A nyugdijamat 11 éve nem emelték, csak az infl. miatti KOMPENZÁCIÓT kaptuk.
Veszélyben a bírói rendszer: egyre többen távoznak a rendkívül alacsony fizetések miatt
BIRÓ URAM, BIRÓ URAM, TEGYEN TÖRVÉNYT... a nóta szerint. Csak nyugika ! Lesztek ti is nyugdijasok, és onnantól ti is pusztán KOMPENZÁCIÓT figtok kapni, emelés az... nuku.
Bayer Zsolt: "Putyin nem akarja elpusztítani egész Európát"
Ez az ember mindent tud. Egy nappal az orosz invázió megkezdése előtt is kijelentette, hogy " Mindenki hülye, aki azt hiszi, hogfy az oroszok megtámadják Ukrajnát. ". Az eredményt ISMERJÜK...
Orbán Viktor kihelyezett kormányülést hívott össze Sopronbánfalván
Szállás nyilván magán panziókban lesz megoldva, az étkezés pedig a helyi álkt iskola menzáján.
Szijjártót szétszedik a kommentelők a svédek miatt
Felvillant bennem : EGYSZERCSAK... elromlik pl. 5-10 db. Grippen, Magyarországon. Kellene az ALKATRÉSZ a javitásukhoz. Szerződés van érvényben nyilván a szervizelésére, de a SVÉDEKNÉL éppen sztrájkolnak az alkatrészt gyártók, és képtelemnek elküldeni Magyarországnak... Leáll a magyar légvédelem...
Ilyen van? Fideszes képviselő kéri Szijjártót, hogy ne épüljön akkumulátorgyár
Kédrésem : inditja- e ugyan a fidesz a következő választásokon polg. mesterként ? Lehet tippelni...Majd elindul FÜGGETLENKÉNT.
Gajdos Tamás elárulta, mi a véleménye az utódjáról, Gesztesi Mátéról: "Legyünk őszinték: a híradózáshoz eddig nem túl sok köze volt"
Elég sok éven keresztül voltam MUNKÁSEMBER a nyugdijazásomig. Akkoriban még működött a BLOKKOLÓ ÓRA. Ha egyszer valaki elkésett, csak figyelmeztetést kapott. a 2. esetben, jött a három hónapra érvényes bércsökkentés, a 3. esetben pedig MEGKÖSZÖNTÉK az addigi tevékenységét.
Ki gondolta volna? Győrfi Pál, a mentősök szóviője is feltűnt a Fidesz lehetséges főpolgármester-jelöltjei között
A jelölése körül EGY gondot látok. Egyik este a főzőműsorra készül, másnap rohannia kell TÁNCPRÓBÁRA, esetleg elindul az idei X Factor vetélkedőn is. Mikor van, vagy lenne ideje Budapest ügyeivel foglalkozni ?