Veleda

Zalatnay Sarolta is aláírta a Fidesz petícióját, nem is akárhol
Hosszú múltját tekintve nem vagyok meglepődve, mást nem is vártam tőle.
Tízmillió forintért írthatta alá Zalatnay a Stop, Gyurcsány!-petíciót
Kellett volna, hogy meglepődjek? hát nem. Zalatnay gerincességét illetően soha nem voltak kétségeim.
Orbán: egyelőre nem oltunk harmadszorra
Persze! miután elajándékoztátok az oltó anyagot! Rohadtul nem vagyok nyugodt a két kínai vakcinától.
Egy magyar család fájdalmas története: ennyibe került a búcsú elhunyt szerettüktől
Ez egy évek óta fennálló probléma, amivel senki nem foglalkozik érdemben. A játék címe: Hogyan vágjuk meg a gyászolókat?Akik mély gyászukban képtelenek józanul gondolkodni( mint én) minden felsorolt szolgáltatásra igent mondanak. Felét ki lehetne hagyni, de ilyen helyzetben nincs aki segítene, vagy legalábbis törvényesítené. Mivel ez egy szolgáltatás, a szolgáltató meg annyit kér, amennyit akar.
COVID – Miért nem szagoltatjuk ki kutyákkal?
Hiszek a kutyák "orvosi tudásában". Többet tudnak, mint egy kókler kiégett háziorvos.
Hattyút festett egy tihanyi épületre, az önkormányzat most visszafesti fehérre
@Horizont: Hát ez az! Erről beszélek.!!! Hol volt az Észak Balatoni Nemzeti Park??? Ja, hogy azért nem mindenkinek szabad az őshonos fákat kivágni és letarolni a fél hegyet! A hattyú meg mehet a francba
40 ezres nyugdíjprémiummal vásárolná meg az idősek szavazatait Orbán
Sok nyugger lesz aki beszopja ezt a pénzt is, örül a megváltónak. Csakhogy az éremnek van egy másik oldala is. A vidéki főleg a falusi nyugdíjas réteg, az áremelkedések miatt olyannyira lemaradt már az élet színvonalban, és nem túlzok, ha azt mondom, hogy vegetálnak. Ők persze hajlamosak a jótevő atyuskát látni benne.
Szivárgott egy kínai atomerőmű
Kína már nem csak a szarminőségű termékeivel árasztja el a világot.De sebaj, kell nekünk ez a barátság, mint egy falat kenyér.
Hattyút festett egy tihanyi épületre, az önkormányzat most visszafesti fehérre
Nessy megelőzött, de nevezzük nevén a gyereket. Dzsudzsák nyaralója és a Cilikének kihasított telek nem csípte senkinek sem a szemét. Márpedig ez egy védelem alatt álló terület, ugyancsak sok helyről kellett beszerezni az engedélyeket. Mégis ment simán. Tényleg hányadék amit csinálnak.
Étcsokival izmosodunk?
De nem ezert esszük, hanem a boldogság hormonért.
A vadászkiállításért felelős kormánybiztos nejének üzlettársa milliókat kap a kiállítást szervező állami cégtől
Mindíg volt valakinek a valakije, miért éppen most lenne másképp? Majd ez is rénszarvasra vadászik, ha tudja melyik az eleje és melyik a hátulja?
Újabb szigorításokra készül a kormány? Nem lehet majd húsvét előtt Budapestről leugrani a Balatonra?
Maradjon a valagán mindenki otthon. Nem kell letámadni a Balatont. Vannak kisebb kirándulóhelyek, lehet sétálni, biciklizni, nem kell éhes tömeget csinálni Tihanyba meg Füreden.
Megszólalt a genetikus-immunológus: Ez a baj a kínai vakcinával
@Csizmás Kond: Eljutottunk oda, hogy mindenkiből megmondó lett. Mert igazából senki nem tudja a tutit. De hogy nem a denevérek a hibásak, az tuti. A vírus meg röhög a markába.
Iskola: figyelmeztette a kormány a szülőket és a tanárokat
Milyen jó, hogy a Balatonon nem lett vírusos senki. Nem vitt és nem hozott. Ez egy szent hely.
Történelmi pillanat: évtizedek után végre hazaköltözik Cicciolina
Tényleg szar a helyzet, hamár ez is ide kivánkozik:)) Azt mondja, a magyarok fegyelmezettek. Na ezt át kellene értékelnie.
Beázott a János Kórház szülészete —  \"...A jó hír, hogy kifestik! A rossz, hogy bontás helyett...\"
A kismamákat és a babákat áthelyezték egy másik kórterembe, ahol ugyan nincs villany, de legalább nem ázik be:))
Kifosztották Vajna Tímeát Ibizán
Maradt volna ittthon a valagán nyugodtan, és ne utazgasson korona idején. A Balaton már nem is jó?
Letépték, majd meggyújtották a szivárványos zászlót a ferencvárosi városházáról
A hétszínvirág c szép orosz mese. A kislány letép egy szirmot, elrebegi a kis versikét és teljesül a kívánsága. Na ennyit a szivárványszínről, itt abba is hagyhatjuk. A zászló meg nem kell, se ide, se oda.Aki ragaszkodik hozzá otthon tegye föl függönynek a hálószobába. Egy okkal több, miért frigid az asszony.
Egy 16 éves fiú törte össze az egri török-magyar barátság szobrát
@Gyütt Mönt: 11.43 Bocsi, de a törökök nem nyelvrokonaink. Ami itt maradt a kultúrájukból, az valóban sok szó, vagy azok a növányek, amiket tőlük vettünk át. De sem vallásban, sem nyelvtanban, sem a zenében nincs közös vonás. A legújabb kutatás mutatott közös nyelvtani szabályokat az ős illír néppel, akikkel találkoztunk az őshazában. Sőt a perzsákkal is, de rokonság nuku. Ja és a finnekkel meg pláne nem.
Magyarországon haltak meg a legtöbben olyan betegségben, amit meg lehetett volna előzni
Ezen már nem is csodálkozom. Nálunk egy 60 év fölötti ember úgy ki van zsigerelve egészségileg, hogy szinte minden betegség utoléri, amit csak be lehet szerezni. Hála a kizsákmányolásnak, a helytelen életmódnak, és a szegénységnek, mert olyan kajákat zabálnak, amitől csak a cukor, meg a vérnyomás emelkedik, az életszinvonal pedig nem.
Egy 16 éves fiú törte össze az egri török-magyar barátság szobrát
Akik évszázadokig kizsákmányolták az országot, azokkal sem barátság sem testvériség nem jöhet szóba. Ne hogy már utólag rózsaszínbe lássuk a bennünket megnyomorító iszlám hóditókat. Cselebi itt járt, tetszett neki minden, azt el is hiszem. Kissé visszatetsző. hogy Szigetváros monumentális szobor dicsőiti Szulejmánt. Ez a 16 éves kisköcsög túlfűtött érzelmekkel rombolt, mert ugye semmit nem rongálunk, még török szobrot sem, büntetés jár érte.
Szijjártó a maszkokról: 116 milliót rendeltek, Karácsonyéknak és az ellenzéki kerületeknek 165 ezret hoztak
Bizony régen. Nagyon meguntam a halfarok hülyeségeit, aztán leléptem. Most meg alig tudtam belépni, mert elfelejtettem a jelszót. De azért sikerült:)) Te nagyon szorgalmas vagy:))
Országos tisztifőorvos: egyre nagyobb veszélyben van mindenki
Az is közrejátszik, hogy Magyarországon kötelező volt a BCG oltás, a hajdani tüdőgyulladások miatt. Aztán ellenőrizték , hogy megeredt-e az oltás, biztos emlékeztek a karcolásokra, meg a hátán egy döfésre. Csak az a baj, hogy ez az oltás 1952-től volt kötelező, nem mindenki kapta meg, aki ez előtt született. Talán ezért kevesebb nálunk a koronás.
Szijjártó a maszkokról: 116 milliót rendeltek, Karácsonyéknak és az ellenzéki kerületeknek 165 ezret hoztak
Mert a kormánypárti kerületekben nincs korona vírus. Nem vásárolt letelepedési kötvényeket. Vagy már előtte kiguvadt, megdöglött, szétporladt, stb
Épp akkor romlott el a reptér kamerája, amikor Borkai a szexpartira indult a magángéppel – és amikor hazajött
Gusztustalan ez az ügy. Már szinte visszasírom a vakkomondort, azt még valahogyan el lehetett viselni. De ez az ügy szövevényes, visszataszító már túl tesz minden határon. A dubrovniki kikötőben bérelt luxus jachton utaztatott luxusprostik, akik 6 millió EU-s pályázatot nyertek, nyílván Borkai közbenjárására, luxus orgiával ----és azt még videóra fölvéve-----hát köszönjük, de ehhez gyomor kell. Lehet kérem mosdatni a szereplőket, majd a Fidesz elsimítja úgyis. Borkai megnyeri a választást, mintha mi sem történt volna, az előadás folytatódik kéremszépen.