Veleda

600 ezer forintot kértek Tóth Gabitól, hogy a gyerekére vigyázzanak, kifakadt az énekesnő
Hát a Gabika nem növelte a népszerűségét a hazafias lelkületével:)))))) Még két olyan semmilyenes népviselet és jön a Kossuth díj.
A nép gyermeke: Orbán Ráhel is a testvérei ruhájáit hordta gyerekként
a testvérek egymás ruháit hordták.Nincs is ezzel smmi baj, ez így volt természetes. csak ott van a bibi, hogy a nagyobb testvér ruháit a kicsi hordta, de a kicsi ruháit a nagyobb nem is tudja fölvenni. Cipőket pláne nem.
Érettségi nélkül vezet Covid-központot a sümegi polgármester élettársa
Nem tudom, hogy dühítő, vagy röhögjek rajta? Ha a 8 általánossal egy sík hülye hamis érettségivel még két egyetemet el tud végezni, de úgy, hogy megszólalni sem tud, akkor itt nagy baj van az oktatási rendszerben. Mert attól, hogy a sümegi polgármester élettársa( de más szóval is mondhatnám), még nem kell hasra esni. De ezek szerint hasra estek tőle. Vagy --alkalmazták a megszokott módszerüket, mindent megvehetsz, csak legyen pénzed. Erkölcsi hitvallás nem kell hozzá.
Tóth Gabi: a focimeccsek erősítik a nemzeti összetartozás érzését
@inhuman: Sok. Nagyon sok. Ezzel a bunkó stílussal nem tudna másképp az élre törni. Eddig csak zsűri tag volt, ezután már a Zeneművészeti akadémián fog előadást tartani két copffal. Nemzeti színű szalaggal átkötve.
Idén megtarthatják a szalagavatókat, de a vendégek csak védettségivel juthatnak be
A szalagavató amióta az eszemet tudom, mindíg a gyerekek akarom mondani az ifjuság kedvére lett megtartva. Nekem is. A lányok röpdösnek a méregdrága ruhákban, a fiúk most is olyan bávatag bé, maflák mint mindíg. Mégis kell, mert ez is csak egyszer van az életünkben.Néztem az unokámat, azistenit de megnőtt de gyönyörű lett. Kecses, mint egy királylány. Mint én voltam . Most is az vagyok, csak felető vonalat kell húzni. Az igazgató most is unalmas fos szöveget mondott, na ebben nem változott semmi. Nekünk öregeknek az össznépi tánc után lejárt az időnk, finoman közölték velünk, hogy elmehetünk haza, hagyjuk szórakozni az ifjuságot. Hagytuk. Jó volt, hogy volt szalagavató, jön a delta és nem tudom meg, hogy az a mafla szemüveges kerülgeti az unokámat.
Tóth Gabi: a focimeccsek erősítik a nemzeti összetartozás érzését
Ettől a nyálas szövegtől hánynom kell. Persze, van akinek ez jól hangzik-tetszik, és ha már nálunk minden nemzeti még a budi is, miért ne lenne egy foci meccsen nemzeti összetartozás?
Tízmillió forintért írthatta alá Zalatnay a Stop, Gyurcsány!-petíciót
Kellett volna, hogy meglepődjek? hát nem. Zalatnay gerincességét illetően soha nem voltak kétségeim.
Orbán: egyelőre nem oltunk harmadszorra
Persze! miután elajándékoztátok az oltó anyagot! Rohadtul nem vagyok nyugodt a két kínai vakcinától.
Egy magyar család fájdalmas története: ennyibe került a búcsú elhunyt szerettüktől
Ez egy évek óta fennálló probléma, amivel senki nem foglalkozik érdemben. A játék címe: Hogyan vágjuk meg a gyászolókat?Akik mély gyászukban képtelenek józanul gondolkodni( mint én) minden felsorolt szolgáltatásra igent mondanak. Felét ki lehetne hagyni, de ilyen helyzetben nincs aki segítene, vagy legalábbis törvényesítené. Mivel ez egy szolgáltatás, a szolgáltató meg annyit kér, amennyit akar.
COVID – Miért nem szagoltatjuk ki kutyákkal?
Hiszek a kutyák "orvosi tudásában". Többet tudnak, mint egy kókler kiégett háziorvos.
Hattyút festett egy tihanyi épületre, az önkormányzat most visszafesti fehérre
@Horizont: Hát ez az! Erről beszélek.!!! Hol volt az Észak Balatoni Nemzeti Park??? Ja, hogy azért nem mindenkinek szabad az őshonos fákat kivágni és letarolni a fél hegyet! A hattyú meg mehet a francba
40 ezres nyugdíjprémiummal vásárolná meg az idősek szavazatait Orbán
Sok nyugger lesz aki beszopja ezt a pénzt is, örül a megváltónak. Csakhogy az éremnek van egy másik oldala is. A vidéki főleg a falusi nyugdíjas réteg, az áremelkedések miatt olyannyira lemaradt már az élet színvonalban, és nem túlzok, ha azt mondom, hogy vegetálnak. Ők persze hajlamosak a jótevő atyuskát látni benne.
Szivárgott egy kínai atomerőmű
Kína már nem csak a szarminőségű termékeivel árasztja el a világot.De sebaj, kell nekünk ez a barátság, mint egy falat kenyér.
Hattyút festett egy tihanyi épületre, az önkormányzat most visszafesti fehérre
Nessy megelőzött, de nevezzük nevén a gyereket. Dzsudzsák nyaralója és a Cilikének kihasított telek nem csípte senkinek sem a szemét. Márpedig ez egy védelem alatt álló terület, ugyancsak sok helyről kellett beszerezni az engedélyeket. Mégis ment simán. Tényleg hányadék amit csinálnak.
Étcsokival izmosodunk?
De nem ezert esszük, hanem a boldogság hormonért.
A vadászkiállításért felelős kormánybiztos nejének üzlettársa milliókat kap a kiállítást szervező állami cégtől
Mindíg volt valakinek a valakije, miért éppen most lenne másképp? Majd ez is rénszarvasra vadászik, ha tudja melyik az eleje és melyik a hátulja?
Újabb szigorításokra készül a kormány? Nem lehet majd húsvét előtt Budapestről leugrani a Balatonra?
Maradjon a valagán mindenki otthon. Nem kell letámadni a Balatont. Vannak kisebb kirándulóhelyek, lehet sétálni, biciklizni, nem kell éhes tömeget csinálni Tihanyba meg Füreden.
Megszólalt a genetikus-immunológus: Ez a baj a kínai vakcinával
@Csizmás Kond: Eljutottunk oda, hogy mindenkiből megmondó lett. Mert igazából senki nem tudja a tutit. De hogy nem a denevérek a hibásak, az tuti. A vírus meg röhög a markába.
Iskola: figyelmeztette a kormány a szülőket és a tanárokat
Milyen jó, hogy a Balatonon nem lett vírusos senki. Nem vitt és nem hozott. Ez egy szent hely.
Történelmi pillanat: évtizedek után végre hazaköltözik Cicciolina
Tényleg szar a helyzet, hamár ez is ide kivánkozik:)) Azt mondja, a magyarok fegyelmezettek. Na ezt át kellene értékelnie.
Beázott a János Kórház szülészete —  \"...A jó hír, hogy kifestik! A rossz, hogy bontás helyett...\"
A kismamákat és a babákat áthelyezték egy másik kórterembe, ahol ugyan nincs villany, de legalább nem ázik be:))
Kifosztották Vajna Tímeát Ibizán
Maradt volna ittthon a valagán nyugodtan, és ne utazgasson korona idején. A Balaton már nem is jó?
Letépték, majd meggyújtották a szivárványos zászlót a ferencvárosi városházáról
A hétszínvirág c szép orosz mese. A kislány letép egy szirmot, elrebegi a kis versikét és teljesül a kívánsága. Na ennyit a szivárványszínről, itt abba is hagyhatjuk. A zászló meg nem kell, se ide, se oda.Aki ragaszkodik hozzá otthon tegye föl függönynek a hálószobába. Egy okkal több, miért frigid az asszony.