Vilagbol Kiabrandult Mosofazek

Elismerte az erdőkertesi háziorvos, hogy tévedett
Szegény! Nagyon megverték? Vagy csak megfenyegették a családja kiirtásával?
Orbán Viktor Üzbegisztánban koszorúzott
@justhpeter: ha nem volt járvány eddig, majd most lesz. Orbán vitt nekik is.
Új, ingyenes kormánypárti bulvárlappal árasztják el az ellenzéki városokat
Jó lenne, ha önkéntesek járnák a városokat és összeszednék a kormányzati hulladékot!
Kásler: Magyarország nyithat Európában először
Megint korai az öröm. Nem lenne szabad nyitni, most mindennél szigorúbb kijárási tilalom kellene és mindent zárva tartani, ami nem kapcsolódik szorosan az életben maradáshoz!
Ebben az esetben és CSAKIS EBBEN AZ ESETBEN lenne esély elkerülni egy következő hullámot.
De szerintem mindegy, ki mit mond. Ennyire érzéketlen, semmihez nem értő, rothadó lelkületű kormánynak nevezett rablógyilkos banda még nem lehetett hatalmon soha.
Végképp befuccsolt Rogán Barbara családjának földbiznisze: az eladóknak elegük lett a balhéból
Nem értem Rogánt se. Ennyi pénzért már kapott volna egy szépet is. Mi a fasznak kellett neki egy ocsmány, akit előbb egyba-főbe kellett műteni?
Videó: Berki felesége sírva bizonygatja, hogy nem büntetőfékeztek, és a buszsofőr volt a hibás
@mzper x: Rájöttél gondolom, hogy ez csak egy fideszes és FASZ ! Nem nő. Nagyon régóta figyelem a stílusát. Tedd hidegre minden módszerrel, ahogyan csak tudod. Ez mindenhez ért és mindenbe beleugat. Mint a főnöke.
Orbán: „láttam már novemberben, hogy baj lesz”
Egy nagy lófaszt láttál te novemberben. Azt tuszkolja le valaki a torkodon, te patkány! O1G
Vakcinákról kérdezték az Operatív törzset, a regisztrációs honlapot ajánlották helyette
Az egész nevetséges! Talán kapott előtte valami Idézéstm ahol nem jelent meg? Szerény tudásom szerint csak akkor lehet előállítani valakit, ha átvett és tudott felszólítás ellenére többször nem jelent meg a neki szóló idézés ellenére a bíróságon. Tud valaki előzetes idézésről?
Varga Judit: Kifizetődőbb a merjünk magyarok lenni testtartás!
Útszéli topronyos éhes ribizli, vagy politikai hatalomért pucsító. A kurva kurva marad.
Meghalt 171 beteg, ismét hatezer fölött az új fertőzöttek száma itthon
Szerintem higgyen mindenki, amit akar. Egyet azért tartsatok szem előtt: akár van vakcina, akár nincs ennek messze nincs vége! Ha lenne hatásos oltóanyag, akkor is hosszú évek kérdésem mire kialakul valamiféle társadalmi szintű védettség. Tekintve a jelnlegi össznépi ellenállást az oltással szemben, ez az opció nem életszerű. De, állítások szerint a jelenlegi vakcina is-legjobb esetben- fél évre szól. Hosszútávú mellékhatásai egyelőre nem ismeretesek. Japánban ujra emelkedik a fertőzöttek száma és ne legyen kétsége senkinek, ide is elfog érni. Nem fog laposodni a görbe, lesz ez még ennél is rosszabb! Ezen nem segít az ingyen parkolás, sem az idősek sávja, sem az hogy széthazudják az egészségügyet. Attól ugyanis nem fog működni. Kevesen vannak és egyre kevesebben lesznek az egészségügyi dolgozók. Az Únió ismét bebizonyította, hogy nem való semmire. Pénzt csak annak ad, aki hajlandó kizsákmányolni az országát. Nem kell asok lózung, meg á ldemokratikus irányok. A kép most meglehetősen fekete és fehér. Sivár. Ez vár ránk. A sivár.
Merkel: sajnos egyelőre nem tudom, összejön-e
Régebben keringett egy legenda a neten, hogy Magyarországot a természeti adottságai miatt akarják megszerezni "valakik" a magyaroktól. Régebben ez elég abszurd dolognak tűnt, de a 10 éve tartó tendencia valóban kezd egyetlen irányba mutatni. Mivel harcokkal nem tudtak megtörni bennünket, más stratégiához folyamodtak. A nyílt becsületes küzdelem nem megy. Ami most folyik, az a nép kiéheztetése, testi és szellemi visszafejlesztése és sanyargatása. A bérek szándékos alacsonyan tartása, az árak folyamatos emelése, az oktatás-nevelés szándékos lebutítása, az egészségügy szétverése, a kultúrális élet megnyomorítása, a média központosítása ( a teljesség igénye nélkül) sajnos mind egy irányba mutat. Erre most a véletlen is kézre játszik a vírus következtében. Végső célnak tűnik, hogy a megmaradt még mobilis magyarok elmeneküljenek innen lehetőségük szerint, akik pedig idősek vagy betegek, azokra lassú halál vár. Egy biztos most már szerintem, kezd ez a keringő legenda valósággá válni.
Szijjártó Péter: Győzelmet arattunk, mert harcoltunk a nemzeti érdekért
Emberek! Akinek eddig nem volt teljesen világos, annak mondom. Az Európai Unió, mint tagállamok szövetsége, a szervezetei, mint az EP és EB mostanra végleg meggyőzték Európát és Magyarországot az alkalmatlanságukról. Akár ki is léphetünk, mert ettől a döntéstél kezdve világos, hogy EU súlytalan. Egy ilyen pöcs, mint Orbán kitartó erőszakkal, mint egy szellemileg visszamaradott óvodás a szüleit, sakkban tartja. Sajnos, ez nem minősíthető.
"Megvédtük a magyarok pénzét" – ünnepel a kormány
Az Európai Unió végleg bebizonyította, hogy rendszerei, az EP és EB teljesen impotens és hasznavehetetlen. Tulajdonképpen Orbánnak igaza van. Ha valaki hagyja magát hülyére venni, azt hülyére kell venni. Ez van emberek. Tőlem aztán ezután ugathat az Unio. Teljesen esélytelen hogy komolyan lehessen venni.
Orbán szerint jó esélyünk van a győzelemre az EU-s költségvetési vitában
@Shikari: És ha nem lépünk ki, akkor ti mentek a kóterbe. :) Vége a jó világnak mindenképpen!
Így reagált Szabó Tímea arra, hogy "lerondázták" a Sajtóklubban
Nem tudom elképzelni, hogy miféle ember az, aki egy tv műsorban oda süllyed, hogy le rondáz egy nőt? Ennyi? Ez minden, amivel érvelni tudnak? Ronda pofával? Pont Bayer. De meg lehet nézni az összes fidesz csicska pofáját, mindegyikre rá van írva mivel foglalkozott az elmúlt évtizedekben. A pocsék lélek és a feneketlen sötétség mindegyikre rányomta világító bélyegét.
@Shikari: Tekintsd annak. Mutasd a számládat.
Sok borásznak betehet a Fidesz új javaslata
Kezdek örülni. Lassan tényleg nem marad olyan terület, akinek a dolgozóit ne fordítaná maga ellen a fidesz. Csak így tovább, jó lesz ez gyerekek!
Országos tisztifőorvos: elindult a regisztráció a védőoltásra
Szivesen megnézném a számlálót az oldalon, ha van. Megnéztem a regi oldalt, de nem.
@Shikari: Ember, te magad sem hiszed a sok baromságot, amit leírsz. Lényeg, hogy számlára csurran cseppen, igaz?