Vilagbol Kiabrandult Mosofazek

Schobert Lara 16 évesen vett egy vadiúj autót az összespórolt pénzéből – fotó
@Málna: Elég felelőtlen dolog 17 éves gyerek alá autót venni, de ti ilyen szinten éltek. Miért lenne buta döntésekre bárki irigy? Olyasmin zakatolsz, ami nincs.
Schobert Lara 16 évesen vett egy vadiúj autót az összespórolt pénzéből – fotó
@Málna: Ne terelj. Az autót pénzért adják. Az én álmaim semmibe se kerülnek. Senkinek.
Dallos Bogi nagyon kiakadt és elsírta magát azon, hogy Puskás Peti 400-500 nővel lefeküdt már – videó
Beteg ez a fiú. Most komolyan 4-500 nő? Még ha igaz is, nem érzem ezt normálisnak. Arról nem beszélve. hogy miért kell ilyen kérdést feltenni egy műsorban? Ez a szint hozza a nézettséget? Nagyon gáz.
Schobert Lara 16 évesen vett egy vadiúj autót az összespórolt pénzéből – fotó
Neeeeee... a francba már... én egy tehetségtelen ember vagyok. 34 év alatt nem tudtam ennyit összespórolni. Igaz, nincsen kis lovam. Nagy se. Nem hívtak az Álarcos énekesbe szerepelni, nem is értem, miért? ( sacc/kb. kétmilliós gázsiért) És nem dolgoztam a familiáris boltban havi fél milláért.
Ki érti ezt? A kis Lara nagyon a fogához verte a garast, hogy elérhesse élete álmát. Kíváncsi vagyok, hogy 30 éves korára marad-e még álma?
Nemzeti laboratóriumok nyíltak Pécsen
Aha, aha... és laborosokat honnan akasztanak le hozzá? csak, mert nincsenek forgalomban Magyarországon.
Nem kerül karanténba, aki a vasárnapi választásokra megy Romániába
Hánem? Majd azt mondja a határon, megyek választani. És akkor mehet. Mit lehet erre mondani?
Egészségügyi szakértő: "Ritka kivéreztetésnek lehetünk tanúi az Uzsoki kórház kapcsán"
Most érted... ha a dolgozókat átrakják egyik helyről a másikra, akkor azt a látszatot keltik, mintha többen lennének... Így csupán a lényeg vész el. A kivezényelt emberek dupla, tripla munkát végeznek (amíg bírják és ez nem fog soká tartani), mindezt idegen terepen, amikor a helyismeret elengedhetetlen a gyorsasághoz, szakszerűséghez.
A Benny Hill show ugrik be óhatalanul, amikor 2-en, 3-an szaladgálnak egyik szobából másodikba-harmadikba, és ha kellően fel van gyorsítva a felvétel, már majdnem tömegnek látszanak...
Müller Cecília: A második hullám felszálló szakaszában vagyunk, 4-5 hét múlva emelkedhet a halálozások száma
Szerintem Ceci néni egyszerűen hülye. Mennyit fizethetnek ezért, hogy egy ország előtt lejáratja magát? Fgyeljétek meg, ki fog derülni, hogy a tisztifőorvos asszony valójában mosodai alkalmazott volt korábban, csak kiemelték a megnyerő békamosolya és hihetetlenül intelligens előadásmódja miatt. (mondandója lényege: nincs neki olyan)
Megdöbbentő dolgokat állít egy koronavírusos beteg az egyik kiskunhalasi kórházban
Hihetetlen, hogy az egészségügy még mindíg nem mer beszélni... már régen a földön van, de folyamatosan mondogatja: nem estem el, nem estem el! Akinek esze van, régen lelépett az eü-ből. Akik maradtak, nos...van az a határ, ahol testületileg fel kellene állni és azt mondani: Eddig és nem tovább!
Áder: a mostaninál súlyosabb válságok is jöhetnek
Mindezt Áder nélkül is tudtuk. Most megint mitől ő a Jani? Kussolj ott, ahol eddig sunyítottál te patkány.
Orbán mégis ott lehet a Szuperkupán
Igen. Ez most a legfontosabb. Komolyan nem találok szavakat. Biztos, hogy nem normális.
Megbüntetnek, ha nincs rajtam maszk? Ki ellenőrzi?
@Pálinkás Pál: Nem vagyok virus guru, de tanultam ezt-azt... A vírus valószínűsíthetően ( biztosat majd kb. 10 év múlva tudunk ) MINDENKIT megfertőz, kivétel nélkül. Ebben emlékeztet a HPV-re. Nem tudható, mikor mutálódik olyan irányba, hogy a kicsi gyerekeket is megbetegíti. De ők is hordozók, mint bármely más korosztály. A maszk szerintem csak a direkt fertőzéstől ( telibe köpés, tüsszentés-köhögés) véd valamelyest, de ez a dög igen ellenálló, szervezetből kikerülve, élettelen felületeken is egész jól elvan.
www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/fertozo-betegsegek/koronavirus-magyar-kutatok-szerint-sokkal-ellenallobb-es-fertozobb-mint-hittuk/tehgrhe
Ez elég ijesztően hangzik számomra, ugyanis ez konyhanyelvre lefordítva annyit jelent, hogy egyelőre nem lehet hatékonyan védekezni ellene. Maszk ide, vagy oda. Boltban is simán össze lehet szedni, ha valaki előtted megtapogatott valamit, amit utána te is megfogsz.
Akár 30 napot is várni kell a két negatív tesztre
@Horizont: Gondolom, ez rajtad kívül senkit nem zavar. Így van ez a Fidesz világban. Senkit nem hagynak az út szélén, tudod... nem hát, mert bele lökik az árokba.
Orbán Viktor üzent az egészségügynek: A legrosszabb terhelés kétszeresét is ki kell bírniuk!
@Málna: Fordítva ülsz a lovon, kedves. Sok ember halála és ellátatlansága fogja okozni Orbán vesztét.
Akár 30 napot is várni kell a két negatív tesztre
@Horizont: Így van. És vajon ki dönti el, hogy a telefonon jelentkező (aki jól megtanulta, hogy mik a tünetek ) valóban beteg-e vagy sem? Lehet, hogy valaki nem akar dolgozni (mert megteheti) és az is lehet, hogy valaki nem akar karanténba kerülni és inkább letagadja, ha beteg. Most akkor mi van?
Úgy baromság az egész, ahogy van. A lovak közé dobták a gyeplőt, szokás szerint. Ahogy esik úgy puffan.
Akár 30 napot is várni kell a két negatív tesztre
Bizony. A kapkodás, a hozzá nem értés és az egészségügy 30 évre visszanyúló módszeres kivégzése most beérleli a gyümölcsöt.
Öngól: Alföldi beteg rendezéseit még a Facebook is letiltja, nem felel meg a közösségi alapelveknek
Ez tényleg nagyon beteg. De kik azok, akik egyáltalán "szerepelnek" ezekben az izémicsodákbam és különben is utálom, ha szinpadon valakinek kilóg a micsodája.
Orbán: a családosoknál, a nyugdíjasoknál és a munkanélkülieknél meghosszabbodik a hitelmoratórium
Na és hogy fogják a munkanélkülieket beazonosítani? Mert 3 hónap után kikerülnek a NAGY NYILVÁNTARTÁSBÓL...!
Nyilvántartásban csak akkor marad valaki, ha vállalja, hogy mindenféle ocsmány melót elvállal ellenkezés nélkül, amit ajánlanak neki. Végzettségtől függetlenül. Nos, ez a feltétel az, amit a munkanélküliek nem szoktak vállalni 22,800 ft-os "ellátásért" cserébe. Akkor viszont kik ők és honnan lehet ezt tudni? Mivel igazolja, hogy valóban nincs munkája? Lesz majd ilyen igazolvány is? Régen kmk-nak mondták. Most minek?
Nem tehet tovább úgy a kórházigazgató, mintha nem tudna a minősíthetetlen körülményekről
Nem kamu. Ilyen állapotok vannak a legtöbb állami egészségügyi intézményben. Minősíti az összes, gengszterváltás utáni kormányt és politikust.
Teljesen kicsúszott az ellenőrzés a magyar hatóságok kezéből a koronavírus-járvány terjedése felett
Olvasom itt a kommenteket és a kérdéseket, hogy most akkor ez virulens vírus kiket támad jobban, időseket, vagy gyerekeket. Esetleg fiatalokat... Vagy mindenkit, csak nem kell ezt mindenkinek tudni? Szerintem ez a legutóbbi a nyerő válasz, de bennem mégis felmerül még más kérdés is. Lehet, hogy üldözési mániám van )nem lepne meg alapvetően) de nagyon izgat, hogy hogyan lehet az, hogy kis országunk vezérkara még mindíg teljes és egyetlen egy politikus és oligarcha sem esett áldozatul. ez a vírus csak a szegények közt szelektál? Vagy hogy? Meg vannak ám beteg celebek is, akik nagyon elmondják nekünk (jó pénzért) hogy milyen tüneteik vannak... De még senki nem esett el... Ne értsetek félre, nem kívánom a halálukat, dehogy. Csak furcsa nekem ez az egész történet.
Óriási változás az egészségügyben: Ezentúl tesztelés nélkül is koronavírus-fertőzöttnek minősíthetnek minket
Aztaaaa... hát nem győzöm kapkodni a fejem...ez aztán a haladás. Nem mondom, azt is én mondtam, hogy tulajdonképpen nem tartom MÁR célravezetőnek a tesztelést, mert a nyári szaladgálásnak megjött a böjtje és már akkor megmondtam, hogy követhetetlen lesz az egész folyamat, amikor ezzel kapcsolatban még senki nem mert nyilatkozni. De azért blikkre benyomni, hogy valaki koronás-e vagy sem... háááát...erősen rezeg a léc itt a szakmaiság címszónál...