Vilagbol Kiabrandult Mosofazek

Nagyon fáj a fogorvosoknak a koronavírus-járvány
Pozitív hozadéka lehetne az ügynek, ha magyar állampolgárok is meg tudnák fizetni a magyar fogorvosokat. Úgyis mindig rikácsolnak, hogy milyen szar a magyarok foga. Én meg azt gondolom, hogy nem azért, mert mindenki iméd foghíjasan, vagy rohadó fogakkal vicsorogni... Ennél egyszerűbb a dolog. Nem lehet megfizetni.
Müller Cecília: Semmilyen kapacitási határa nincs a tesztelésnek; további jelentős mennyiségű influenza-oltóanyagot rendeltek, mindenkit be fognak oltani időben
Mi az hogy nincs határa a tesztelésnek te agyalágyult, vén, senkiházi banya?! Réges régen nem tudnak a laborok az igényekkel lépést tartani! Ez az egy kurva nagy szerencsétek van, mert különben kiderülne, hogy 3x annyi a beteg, mint amennyit ti bevallotok. Mocskos, aljadék banda!
Orbán: "Ha magyar vagy, csak két lehetőség között választhatsz, vagy a megszállók, vagy a szabadság mellé állsz"
Ha a szabadság alatt azt kell érteni, hogy Orbánhoz kell lojálisnak lenni, akkor jöjjék a megszállás inkább.
Most jó helyen, jó időben, jó üzletet köthet az állammal
Idézet Rejtőtől: "...részemről szivesen kötök özletet gazemberekkel is-mondta Senki Alfonz hanyag eleganciával- de lelketlen, vérivó, pénzéhes kutyákkal soha! "
Milyen időszerű Rejtő még mindíg.
A magyarok szerint Gyurcsány Ferenc felel a 2006-os rendőri brutalitásért
@Yoda69: A járvány kezelése nem félre sikeredett! Ahogy az várható volt, a lerohasztott egészségügy nem tudott lépést tartani a járvánnyal. Nem volt elég ember, aki levegye a teszteket. Az országban hivatalosan akreditált állami labor összesen 5 van, a magán laborok meg nem csinálják, csak ha vastag haszon van rajta. Ergo, nem lehetett elegendő tesztet végezni, de már mindegy is, augusztus végén elszabadult a virus. A nagy nyári viháncolásnak, Adriázásnak itt van az eredménye. A laborokon kívül természetesen orvos és ápoló sincs elég. Nem vesztegetem a szót az elkapkodott intézkedésekre, az átvezénylésekre és hasonló műhibákra. Magyarország történelmében még csak hasonló honpusztítót sem tudok mondani, mint O1G!
Orbán Viktor: "Adtunk elegendő türelmi időt, mindenki megérthette, hogy a maszkviselésen múlik a járvány megfékezése" – videó
Fogynak a rabszolgák, Vitya? Mármeg kötelező a maszk? Ha senki nem marad, csak ti, mert benneteket még a virus is elkerül, ugyan ki fog dolgozni?
Olyan tünetei is lehetnek a koronavírusnak, amiket eddig nem is gyanítottunk – Ezekről van szó
Ajjaj...akkor én már minimum 3x átestem a koronavíruson... a jellegzetes tünetek közül jó néhányat évek óta produkálok. Most akkor mi van?
Ha nem lép a kormány, pár nap alatt megduplázódhat a halálos áldozatok száma
Feltűnt már nektek, hogy a kormány (annak ellenére, hogy vannak értelmes segítő megszólalások) mindig homlokegyenest az ellenkezőjét csinálja annak, ami logikus lenne? Igazi hülyegyerek tempó, majdénmegmutatom [email protected] mentalitás.
Megyeri Csilla 11 év után átvehette diplomáját, megköszönte a kormánynak
@legott: Csak azoknak híres, akik qrvákkal töltik a napjaikat, mert nincs másra gondjuk. Egyébként én is gugliból kotortam ki, hogy ki ez 25 000-ik kurva, akiről tudnunk kell. Senki, egy lábtörlő, papírzsebkendő, eldobható, felejthető. Ennyi.
Gyurcsány: leállhat az egész ország
Mindegy, hogy mit károg Gyurcsány. Le fogunk állni, mert annyi lesz a beteg, hogy nem lesz más választás. Addig feszítik megint a húrt, hogy nem lesz szükség a határokat lezárni, majd lezárják előttünk a környező országok.
Elkezdték kimenteni a Fidesz nagyágyúit, két év múlva több miniszter sem indulna egyéniben
Őszintén remélem, hogy ez a változás előszele. Recseg-ropog a bárka, az egészségügy gyakorlatilag a napokban összeomlott, süllyed a hajó. Már olyan sok a kárvallott az országban, hogy ember nem lesz, aki még egyszer a fideszre szavazzon.
Megyeri Csilla 11 év után átvehette diplomáját, megköszönte a kormánynak
Nehezen hiszem el, hogy nincs NYELV vizsgálja ennek a szutyoknak. Elgondolkodtató, hogy ebben az országban ilyenek diplomához jutnak.
Hegedűs Zsuzsa újabb havi 1 millió forintért promozik egy orrsprayt!
Szerintem ez a nő alkoholista. Ezért nem tolják képernyőn a pofáját mostanában. Csak rá kell nézni.
Orbán: felfutóban van a járvány, jövő héten a háziorvosokról fognak tárgyalni
Nem róluk, hanem velük kellene tárgyalni. Nem mellesleg a laikusokat is tájékoztatni kellene, hogy mégis mi folyik itt, mert ők az egészből csak annyit látnak, hogy az orvosokhoz nagy pénzt akarnak hozzá vágni, de ezeknek a dögöknek semmi nem elég. De itt messze nem erről van szó.
Orbán volt minisztere szívesen lenne az ellenzék miniszterelnök-jelöltje
Úgy vélem, aki az elmúlt 30 évben bármilyen politikai posztot betöltött, esetleg 30 év előttr-e visszanyúló kapcsolatrendszere van (he-he, ko gondolna ilyet... ) annak nem lenne helye egy teljesen új, szakértői kormányban. Pálinkás ezen kritériumnak nem felel meg.
Kőkemény járványügyi szigorítások jönnek – Bezár egész Európa!
Magyarország kivétel! Mit nem ércccc? Itt vergődhet a virus, mindenki [email protected] rá. Majd mi megmutatjuk. Inkább haljon ki az egész ország, nehogy be kelljen ismerni hogy megint elkúrták. MINDENT elkúrtak. Nem kicsit, hanem nagyon!
Müller Cecília: A pozitív teszt nem jelent automatikusan fertőzőképességet! (+videó)
Magyarország kivétel! Mit nem ércccc? Itt vergődhet a virus, mindenki [email protected] rá. Majd mi megmutatjuk. Inkább haljon ki az egész ország, nehogy be kelljen ismerni hogy megint elkúrták. MINDENT elkúrtak. Nem kicsit, hanem nagyon!
Müller Cecília: A pozitív teszt nem jelent automatikusan fertőzőképességet! (+videó)
Akkor megkérdezném, minek a teszt? Ha a doki sacc/kb. ránéz valakire, esetleg telefonos beszélgetés után felállítja a táv diagnózist és kész? Akkor mi a fene volt a tavaszi cirkusz? Egyik szavukkal csapják agyon a másikat! Annyira unom és utálom őket...
Marad a kétharmad, a Fidesz nyerte a borsodi időközi választást
@Nyírfa: Segíthetek. A hímállatok pillanatok alatt kigolyózzák a leggyengébb láncszemet. :) Néha a szó szoros értelmében.
Koncz Zsófia csak a Facebookra többet tapsolt el, mint amennyit a törvény szerint az egész kampányára költhetett volna
Mivan akkor? Máris bizonyította, hogy gátlástalan, tolvaj. Alkalmatlansági próba pozitív. Megbízható Fidesz bérenc. Akár a kedves papa.
Marad a kétharmad, a Fidesz nyerte a borsodi időközi választást
@Nyírfa: Az ember ösztönösen védekezik az elemek és elemi csapások ellen. Abban a helyzetben az volt a legjobb megoldás nektek. De csak ketten voltatok. Próbáltál volna egy bamba csordát szembefordítani a széllel. A szabadon élő zsákmányállatok is hatékonyabban védekeznek a ragadozó ellen. Ott csak egy-egy áldozat van, nem az egész csorda, falka, közösség, nevezzük aminek jólesik.
Pártot alapított Orbán Viktor korábbi minisztere
A szeme se áll jól.Na, engem szólítgathat. Amúgy a többi is.