Vilagbol Kiabrandult Mosofazek

Vakcinákról kérdezték az Operatív törzset, a regisztrációs honlapot ajánlották helyette
Az egész nevetséges! Talán kapott előtte valami Idézéstm ahol nem jelent meg? Szerény tudásom szerint csak akkor lehet előállítani valakit, ha átvett és tudott felszólítás ellenére többször nem jelent meg a neki szóló idézés ellenére a bíróságon. Tud valaki előzetes idézésről?
Varga Judit: Kifizetődőbb a merjünk magyarok lenni testtartás!
Útszéli topronyos éhes ribizli, vagy politikai hatalomért pucsító. A kurva kurva marad.
Meghalt 171 beteg, ismét hatezer fölött az új fertőzöttek száma itthon
Szerintem higgyen mindenki, amit akar. Egyet azért tartsatok szem előtt: akár van vakcina, akár nincs ennek messze nincs vége! Ha lenne hatásos oltóanyag, akkor is hosszú évek kérdésem mire kialakul valamiféle társadalmi szintű védettség. Tekintve a jelnlegi össznépi ellenállást az oltással szemben, ez az opció nem életszerű. De, állítások szerint a jelenlegi vakcina is-legjobb esetben- fél évre szól. Hosszútávú mellékhatásai egyelőre nem ismeretesek. Japánban ujra emelkedik a fertőzöttek száma és ne legyen kétsége senkinek, ide is elfog érni. Nem fog laposodni a görbe, lesz ez még ennél is rosszabb! Ezen nem segít az ingyen parkolás, sem az idősek sávja, sem az hogy széthazudják az egészségügyet. Attól ugyanis nem fog működni. Kevesen vannak és egyre kevesebben lesznek az egészségügyi dolgozók. Az Únió ismét bebizonyította, hogy nem való semmire. Pénzt csak annak ad, aki hajlandó kizsákmányolni az országát. Nem kell asok lózung, meg á ldemokratikus irányok. A kép most meglehetősen fekete és fehér. Sivár. Ez vár ránk. A sivár.
Merkel: sajnos egyelőre nem tudom, összejön-e
Régebben keringett egy legenda a neten, hogy Magyarországot a természeti adottságai miatt akarják megszerezni "valakik" a magyaroktól. Régebben ez elég abszurd dolognak tűnt, de a 10 éve tartó tendencia valóban kezd egyetlen irányba mutatni. Mivel harcokkal nem tudtak megtörni bennünket, más stratégiához folyamodtak. A nyílt becsületes küzdelem nem megy. Ami most folyik, az a nép kiéheztetése, testi és szellemi visszafejlesztése és sanyargatása. A bérek szándékos alacsonyan tartása, az árak folyamatos emelése, az oktatás-nevelés szándékos lebutítása, az egészségügy szétverése, a kultúrális élet megnyomorítása, a média központosítása ( a teljesség igénye nélkül) sajnos mind egy irányba mutat. Erre most a véletlen is kézre játszik a vírus következtében. Végső célnak tűnik, hogy a megmaradt még mobilis magyarok elmeneküljenek innen lehetőségük szerint, akik pedig idősek vagy betegek, azokra lassú halál vár. Egy biztos most már szerintem, kezd ez a keringő legenda valósággá válni.
Szijjártó Péter: Győzelmet arattunk, mert harcoltunk a nemzeti érdekért
Emberek! Akinek eddig nem volt teljesen világos, annak mondom. Az Európai Unió, mint tagállamok szövetsége, a szervezetei, mint az EP és EB mostanra végleg meggyőzték Európát és Magyarországot az alkalmatlanságukról. Akár ki is léphetünk, mert ettől a döntéstél kezdve világos, hogy EU súlytalan. Egy ilyen pöcs, mint Orbán kitartó erőszakkal, mint egy szellemileg visszamaradott óvodás a szüleit, sakkban tartja. Sajnos, ez nem minősíthető.
"Megvédtük a magyarok pénzét" – ünnepel a kormány
Az Európai Unió végleg bebizonyította, hogy rendszerei, az EP és EB teljesen impotens és hasznavehetetlen. Tulajdonképpen Orbánnak igaza van. Ha valaki hagyja magát hülyére venni, azt hülyére kell venni. Ez van emberek. Tőlem aztán ezután ugathat az Unio. Teljesen esélytelen hogy komolyan lehessen venni.
Orbán szerint jó esélyünk van a győzelemre az EU-s költségvetési vitában
@Shikari: És ha nem lépünk ki, akkor ti mentek a kóterbe. :) Vége a jó világnak mindenképpen!
Így reagált Szabó Tímea arra, hogy "lerondázták" a Sajtóklubban
Nem tudom elképzelni, hogy miféle ember az, aki egy tv műsorban oda süllyed, hogy le rondáz egy nőt? Ennyi? Ez minden, amivel érvelni tudnak? Ronda pofával? Pont Bayer. De meg lehet nézni az összes fidesz csicska pofáját, mindegyikre rá van írva mivel foglalkozott az elmúlt évtizedekben. A pocsék lélek és a feneketlen sötétség mindegyikre rányomta világító bélyegét.
Sok borásznak betehet a Fidesz új javaslata
Kezdek örülni. Lassan tényleg nem marad olyan terület, akinek a dolgozóit ne fordítaná maga ellen a fidesz. Csak így tovább, jó lesz ez gyerekek!
Országos tisztifőorvos: elindult a regisztráció a védőoltásra
Szivesen megnézném a számlálót az oldalon, ha van. Megnéztem a regi oldalt, de nem.
Egy cserkeszőlői medencében, fürdőruhás titkárnőkkel dönthettek az EU-s pénzekről
@Shikari: Ember, te magad sem hiszed a sok baromságot, amit leírsz. Lényeg, hogy számlára csurran cseppen, igaz?
Egy cserkeszőlői medencében, fürdőruhás titkárnőkkel dönthettek az EU-s pénzekről
@Shikari: Hát persze, persze. Borkai Zsolt is csak véletlenül időzött kurvák társaságában, Szijjártó is véletlenül jachtozott, a többi mocsokról már nem is beszélek.
A világ legnagyobb hírügynöksége összekeverte Orbán Viktort román kollégájával
Sajnálatos tévedés volt. Kutyát se érdekli a másik Orban. EZ mondjon le. Vagy váltsuk már le, végre!
Felfüggesztett börtönbüntetést kapott Hajdú Péter adócsalásért
Milyen meglepő! Az ország nagyon nagy macsója, a nagyképernyő arcú Petike...lassan mindenkiről kiderül, hogy nyakig úszik a mocsokban. Hol élünk?
Bejelentette lemondását Ludovic Orban román miniszterelnök
Mert ha m enni kell, hát menni kell. A drusza követhetné ezt az elsőrangú ötletet!
600 ezer forintot keres egy 19 éves angliai prostituált éjszakánként, a kliensek néhány perc szünettel váltják egymást
Izgalmas lehet a kukucskálón megtekintenie a kövi versenyzőt. Mindamellett, így néhány év alatt összeszedi a megélhetéshez szükséges pénzt, aztán férjhez megy és éli az átlagos nők életét. ez mindíg így volt, így van és így is lesz, amíg a férfiaknak ilyen sokat ér a farkuk.
A lengyelek meghátrálnak, és mégsem vétóznak? És most mit lép Orbán?
@Elad0tt 0rszág: De igen, diktatúra van. De a diktatúrának annyi esze azért van, hogy egy keveset enged pofázni, ezzel leplezi, hogy ő valójában diktatúra. De ne legyenek kétségeid, a nagy testrész figyel.
Gulyás: "Nagyra becsülöm Szájer József 30 éves munkáját"
Én nem becsülöm a 30 éves rombolást, amit véghez vitt. Tőlem aztán fel is fordulhat. A csodálatos társival együtt.
Hova lett a magán-nyugdíjpénztári vagyon? Tállai András megmagyarázta
Az enyémet ellopták. A többieké nem tudom hova lett. Nálam nincs. Miért kell mindent magyarázni?
Jakab Péter kényes témát feszegetett Orbánnal kapcsolatban, kikapcsolták a mikrofonját
Mégeccer mondom jó hangossan, hogy mindenki megérccse! Itten ebben a Zországban senkit nem hallgattatunk el, akinek más véleménye van, mint nekünkminekünk. Teccci-e érteni? Hánem? Hádde. Ja,nem.